Acteur gezocht vrouw bied zich aan

acteur gezocht vrouw bied zich aan

Voorstelling voorzien eerste week oktober Daarna als onderdeel van een workshop Opdrachtgever: De zon komt op over de Afrikaanse savanne. Alle dieren uit het hele koninkrijk komen samen voor de koningsrots waar Rafiki de jongste welp, zoon van Mufasa en de nieuwe kroonprins, voor het …. Veel jeans en witte lakens, pointes of spitsen. Dus zoeken wij drin …. Repetities zijn reeds gestart op dinsdag en donderdag te kontich.

Voor een theaterkomedie in december is Roxy Theaterproducties Sint-Truiden op zoek naar een acteur met allochtone roots en komisch talent. Er staan voorlopig 10 voorstellingen ge …. Ons Theater Antwerpriza vzw zoekt dringend twee oude degens voor Mirandolina van Goldoni. Acteur en schrijver van de tekst Sieber Marly zal de opvoering van dit stuk voor zich nemen. We zoeken iemand die de …. DAT zoekt daarvoor nog 1 jonge man om de rol van Glenn in te vullen. De regie wordt verzorgd door An Mon ….

Wij verkopen alle kledij van de prodcutie Grease november Dit is de beschrijving van waarin ik wil begeleid worden. Graag wil ik gevormd worden tot comedy coach on stage. Mijn doel is om voorstellingen te schrijven en te geven met onderw …. We zullen samen een groep oprichten, zullen covers brengen en misschien met de tijd zelf l …. De beamer moet …. Transquinquennal is een Franstalig Brussels theatercollectief dat sinds hedendaags experimenteel theater maakt, al dan niet in samenwerking met levende auteurs.

Onze nieuwe creatie h …. Om onze eerste jeugdproductie in goede banen te leiden, zijn we opzoek naar een regisseur liefst met ervaring …. We brengen in maart een theaterproductie over afscheid in Lier. In februari hebben we ook 3 try-outs gepland Broechem, Sint-Niklaas en Turnhout. De bedoeling is dat we nadien met onze thea …. Voor een geënsceneerd poëzieprogramma rond Wereld oorlog I zoeken we een jonge acteur speelleeftijd 18 voor de rol van soldaat.

Belangrijk, hij moet zich gedurende de dag vrij ku …. Voor dat gebeurt willen we samen met plaatselijk verenigingen, oud-medewerkers van …. Toneelgroep TROS uit Overijse is op zoek naar een getalenteerde jongeman die kan acteren en zingen om in onze musical Aida te spelen.

Ik zoek voor onze musical in Essen een paar ziekenhuisbedden van de eerste wereldoorlog. Te gebruiken gedurende een hele maand september. Als tweedejaars student aan het Narafi kreeg ik de opdracht om een scène uit een TV-serie of film zo goed mogelijk na te maken.

Ik heb gekozen voor de scène op het strand uit d …. Haar opdracht wordt uitvoerig toegelicht in deze tekst: Het bijzondere bij de casting e …. Info SNeL-project - SNeL staat voor Spelenderwijs Nederlands Leren en is een project van 8 weken waarbij anderstalige kinderen tussen 8j — 12j op spelenderwijze hun Nederlands kunnen ….

Op 9 december gaat de voorstelling KID. Jij zit hier …. Ik ben op zoek naar een jongen tussen 14 en 20 jaar oud die het ziet zitten om een e …. Wij zoeken dringend een man tussen die zou willen spelen in een kortfilm. Minimale ervaring, maar vooral veel enthousiasme vereist! Een minderjarige vluchteling zoekt al lif …. Wij zijn Mac and Cheese, een hartig duo voor improvisatietheater met een goed korstje, en zoeken locaties om kleine improvoorstellingen te organiseren.

We hebben niet veel nodig: Nest voorziet een traject van drie maanden met ar …. Wij verzorgen moorddiners voor bedrijven in heel Vlaanderen. Met spoed zijn we op zoek naar een spontane actrice met gevoel voor humor en improvisatietalent. Leeftijd 25 - 35 jaar met eigen …. Acteur zoekt Acteur, Gezelschap. Met ervaring op de planken in schooljaren heb ik nu terug de kick te pakken.

Maar het betreft nu een kick die van dieper komt. Ik ben op zoek naar echt theater, om me aan te sluiten bij een ….

Toneelhuis is dus op zoek naar een tal enthousiaste figuranten die mee deel willen uitmaken van deze fantast …. Toneelkring Bartje uit Pollinkhove Lo- Reninge is voor het seizoen periode december — maart op zoek naar een regisseur. Wij zijn een dynamische en enthousiast …. Ben je tussen de 15 en 20 jaar? Durf je actietheater aan?

Voor een nieuw sprookjes musical project in augustus zijn wij opzoek naar heel wat talent die goed kan acteren en zingen en dansen Acteurs, zangers, dansers,Ensemble De Audities vinde …. Voor een nieuw musical project zijn wij op zoek naar een regisseur. Ben jij diegene die we zoeken? Ik ben regisseur bij de Bromvlieg en ben op zoek naar een zaal waar we zouden kunnen spelen van 27 tot 31 maart.

De Bromvlieg is de theatervereniging van de Universiteit van Antwerpen en we …. We zijn nog op zoek naar een actrice die de rol van Amanda op zich wil nemen. Food Chain bestaat uit drie scenes: De rollen zijn dus redel …. In Huldenberg, Vlaams Brabant, wordt op 12 augustus een Ommegang georganiseerd door de Rochusghesellen. Deze Ommegang is een driejaarlijks wederkerend evenement. In gaat dit door …. Voor een gloednieuw muziektheater over hoop, op tekst van Yves Bondue en met muziek van Hans Vercauteren, is Dynamic Symphonicband op zoek naar twee hoofdrollen.

De auditie vindt plaats op …. Heb je ook een passie voor muziek en theater maar werk je liever achter de schermen? Voor de opvoeringen van het stuk " De kat in de kelder ", zijn wij dringend op zoek naar een drumstel. Wie kan ons helpen? Ik heb een monoloog geschreven met liedjes.

Teksten zijn klaar maar ik zoek een muzikant die die liedjes op muziek wil zetten en me muzikaal wil begeleiden tijdens de optredens. Ik woon in …. Gezelschap zoekt Acteur, Gezelschap. Voor één van onze produkties zoeken we nog een redelijk jonge man om één van de 4 rollen te spelen. Het stuk is eerder donker en experimenteel.

We bieden je f …. Wij zoeken gemotiveerde mannen En vrouwen om samen met …. Sinds enkele maanden speel ik als contactclown voor bewoners met dementie en andere beperkingen in een woonzorgcentrum.

Om bewoners te kunnen prikkelen en stimuleren zoek ik nog wat extra at …. Theater De Warande in Turnhout een kerstvoorstelling maken. Het verhaal gaat o …. Hallo, onze vereniging is op zoek naar een leuk stuk met als decor een keuken! Onze decorploeg maakte daarv …. Materiaal zoekt Gezelschap, Regisseur, Medewerker, Andere. Door stopzetting officiële activiteiten verkopen wij ons decor.

Dit bestaat uit verschillende muurstukken plaatmateriaal op aluminium kader , deuren, hoekprofielen en opbouwstukken. Don Guichet vertelt het verhaal van een dementerende loketbediend …. Wij, toneelgroep de Scutelieden uit Wenduine zijn heel dringend op zoek naar een acteur voor een blijspel waarvan de opvoering voorzien is in maart Wegens het onverwacht wegvallen van ….

Hallo iedereen, Wij zijn Toneelkring Pogen uit Wevelgem. Het stuk speelt zich af in de lobby v …. Ben jij 6 jaar of ouder en heb je zin om eens iets op een podium te doen?

Wil jij met onze coaches aan de slag om iets te maken rond zee of heb je zelf al een geweldig idee? Kan jij goe …. Voor een jaarlijks wagenspel dat éénmalig opgevoerd wordt tijdens een feest in ons dorp ben ik op zoek naar een scenario.

Hieronder vindt u de wagenspelen die we ondertusse …. Ik ben op zoek naar een Marokkaanse jongen tussen 14 en 18 jaar oud die het ziet zitten om een engagement aan te gaan als acteur binnen een jongerenstuk. De repetities gaan door op woensdagn …. Beweeg en fantaseer je graag? Sta je graag voor een groep mensen?

Heb je een flinke dosis creativiteit en werk je graag mee een toneelvoorstelling uit? Ben je tussen 9 en 99 jaar oud 10 …. Je staat op het podium naast twee …. Regisseur zoekt Acteur, Medewerker. Wij zoeken nieuwe Acteurs, Ac ….

In zette ik mijn eerste wankele stappen op de scène. Sindsdien hou ik mij voortdurend bezig met theater, acteren, en hoofdzakelijk regisseren. Soms durf ik ook wel eens wat op p …. Regisseur zoekt Acteur, Andere. Zelf ben ik naast theater, ook heel veel bezig met ….

Wij zoeken mensen voor de eindejaarsproductie Improvisatiekroket kan altijd nieuwe spelers gebruiken. Premiere is 17 november. Repetities te Loppem op dinsdag en donderdag soms w …. Halloo, mijn naam is Johannes en ik maak figuren, marionetten, decors, etc Ik woon in Mechelen en heb hier ook een kleine atelier.

Ik heb altijd gedacht dat mijn figuren geschikt waren v …. Door omstandigheden ben ik als regisseur vrij in het voorjaar Afstand, voorwaarden, stukkenkeuze e. Hallo, Ik ben een veelzijdige actrice. In bezit van eigen vervoer. Moeite om een leuk decor samen te stellen met specifieke decoratie en meubels? Dan is de Verhuurdienst van De Kringwinkel misschien wel iets voor jullie! Niets is ons te gek - want echt, bij ….

Wij van Theatergroep Vrij hebben twee relatiekomedies die elk ca 40 minuten duren op ons programma. Ben op zoek naar info over kwaliteitsvolle en discrete headsets voor onze nieuwe productie waarbij versterking van spraak van acteurs nodig is. Om onze opleiding , zowel voor de kids als volwassenengroep, te versterken zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die goed kunnen zingen, dansen en acteren of hier ongelooflijk veel zin in ….

Voor onze nieuwe toneelproductie zijn we naarstig op zoek naar een regisseur. De repetities zouden moeten starten rond einde okt De optredens zijn maart We repeteren lief …. Binnenkort draait Geronimo de nieuwe videoclip van Urbanus. Nu zoeken we nog een hoop leuke kinderen die mee zouden willen spelen in deze clip.

We zoeken we een grote verscheidenheid a …. Vertoningen in April Guy Du Bois …. Voor een kennisma …. Andere zoekt Acteur, Medewerker. Historalia Productions organiseert in augustus na Marie-Antoinette en Albert 1 opnieuw een reusachtig musicalspektakel, dit keer rond de figuur Rubens. We zijn op zoek naar talentvoll ….

Prijs op aanvraa …. De nieuwe jongerenafdeling is op zoek naar enthousiastelingen tussen 15 jaar en 20 jaar, die eens graag op de planken willen staan. We zijn op zoek naar 6 meisjes en 3 jongens, toneelervarin …. Gezelschap zoekt Acteur, Andere. Ik zoek voor Tu me désires, même si je ne le veux pas een image-performance-debate-expo over objectivering 30 mensen die in Antwerpen wonen die geïnterviewd en geportrett ….

Twee jonge autochtone en één jonge allochtone actrice s. Er was eens een man die zijn leven een nieuwe wendi …. Dit najaar brengen we een eigen productie, een montagestuk, scenario zelf geschreven en krijgt meer vorm tijdens de repetities.

Koninklijk Lyrisch Gezelschap Kunst Veredelt uit Roeselare houdt in na meer dan 80 jaar werking , op te bestaan. In ons decoratelier bevinden zich heel wat decorstukken en accessoires …. TkT theater zoekt acteur j voor productie in Genk en omstreken.

Optredens in oktober, repetities vanaf 22 juli. Reis -en andere …. Goede middag, Take Twee producties, een productiehuis voor theater, onder leiding van Ben Bervoets en Jerry Verhaert, zijn op zoek naar een acteur voor hun educatieve voorstellingen voor ….

Tg DOOS zoekt 2 mannen en 2 vrouwen voor onze 3de productie. Voor een toneelproductie over diversiteit en holebis voor scholen zoeken we twee acteurs. Een westers uitziend jong acteur en een zuiders uitziend jong acteur. Jacques is een trotse en charismatische zakenman, echtgenoot en vader met een verborgen kant van misbruik, macht en manipulatie.

De feiten van misbruik werden steeds verzw …. Theater Carabas is nog op zoek naar 2 jonge acteurs tussen de 12 en de 15 jaar oud voor een kort en bijzonder theaterproject in Rotselaar Vlaams-Brabant.

Kinderen met en zonder fysieke b …. Ben jij een echt podiumbeest en kan je ook nog eens zingen? Dan is het misschien tijd dat jij je eens aan een musical waagt! In het hele land zullen grote tento …. Voor een kleinere rol zijn wij op zoek naar een actrice tussen de 25 en 55 jaar oud. Veel ervaring is hiervoor niet vereist, maar biedt wel een meerwaarde.

Repetities elke dinsdag en donde …. Het "Nieuw Wakkens Toneel" is op zoek voor de volgende productie februari naar een regisseur. Jouw functie -Je gaat langs op onze Idee Kids kamplocaties en filmt er sfeermomenten en specifieke activiteiten van kinderen in actie. Repetities op maandag- en woensdagavond! Opvoeringen 13,14 en 15 okt Contact: Kathy Herregat 33 09 23 of kathy. Alidor Dolfing is op zoek naar: Het werd gebruikt in Ghetto van Joshua Sobol …. Wij zijn Compagnie X.

Wij zijn een hechte groep jongeren van 12 tot 17 jaar. Theaterwerkgroep Aorta VZW zoekt een betaalbare repetitieruimte bij voorkeur in de Antwerpse zuidrand. We hebben ongeveer 8 op 5 meter nodig. We repeteren 2 x per week, bij voorkeur op din …. Wij brengen volgend jaar de beroemde broadway musical: En hier kun jij ook in meespelen! Toneel HOL uit Haren zoekt een regisseur voor onze volgende voorstelling in januari Indien je interesse hebt mag je contact opnemen met peggy.

Locatie zoekt Acteur, Gezelschap. Dienstencentrum Liberty gelegen in Antwerpen Kiel geeft haar minder mobiele bezoekers graag de mogelijkheid om een vleugje cultuur mee te pikken in het dienstencentrum. We zijn dan …. Deze fantastische ervaring bij bevlogen docenten geeft me enorm veel positieve energie en ins …. Hou je van theater?

Heb je een hart voor kinderen? Hou je van feest en ook een beetje van verkleden? Dan zijn we op zoek naar jou! De Kunstlievende Scheldezonen uit Zingem www. Ik wil graag in een speelfilm spelen - Maaike Hoogland -. Figurant - Meisje 12 jaar - - Nikki Slootweg -. Nieuw talend wil een vakantie baantje - Minke Bol -. Alleskunner van 17 - Rosa Shahin -. Wesley Biedt zich aan - Wesley Kamping -. Rolstoeller met één been - Erik Smit -. Ik ben tamara 33 jaar met een leuke babbel - Tamara Khiari -.

Spontane actrice voor leuke opdrachten - Patty van Vliet -. Actrice met ervaring bied zich aan - Cheyenne Breedijk -. Aanmelding serie Smeris - Tanja Schollen -. Fotograaf die paparazzi speelt. Beschikbaar voor figuratie en edelfiguratie - Dani Daho -.

Ik wil graag actrice worden! Even aanpassen - Ton Bezemer -. Leuke opdrachten gezocht - Remon Kuijt -. Kijk en ziet wat "de Voicemaster" u bied!

Aangeboden als Toneel Theater figurant edel - Laykay -.

..

Kutje gluren boerin neuken

Snuffelstage voor 1 week - -. Marokkaanse Jongen 16jr zoekt. An unexpected stagiare AV stage gezocht - -. Vrouw figurant - -. Post Productie werkervaring - -. Op zoek naar post productie werk ervaring - -. Enthousiaste beginnend acteur - -. Meer verdiepen in acteer werk - -. Beginnend acteur bied zich aan - -. ART Stagiair e Gezocht - -. Edel figurant reclame - -. Ervaring edel figurant - -.

Allround voice-over - -. Figurantenrol of bijrol gezocht voor film of serie - -. Mannelijk model, atletisch gespierd,24 jaar - -. Actrice of figurant nodig? Presentatrice op zoek naar werk! Professioneel actrice biedt zich aan voor 48 Hrs A'dam - -. Beginnende actrice - Sophia Fagnotti -. Nieuw acteertalent - Jacolinde van Eck -. Bijrol - Ilke Wintraecken -. Ik wil Acteren - Carlols Orman -. Acteur zoekt audities - Ard Strating -.

Lisa 14 jaar, jeugdtheater,veel ervaring camera acteren - Lisa Ee -. Op zoek naar een jonge meid met ervaring? Zoen Niet Verder - Mula Ozturk -. Meisje 13 zoekt acteerwerk - Carmen Guchelaar -. Beginnend actrice op zoek naar acteerklussen - Myrthe Wiedeman -. Acteur met Master degree zoekt leuke opdrachten - Martijn Dijkstra -.

Noord - Afrikaans uiterlijk inzetbaar als acteur - Badr El Bachir -. Model zoekt werk - Veronique Baggermans -. Kandidaat voor verscheidene opdrachten - Felicio Kerssenberg -. Russian figurant - Alfiya Lootsma -. All round acteur biedt zich aan - Yorel Cairo -. Aangeboden stevige presentator - Serkan Sert -.

Professionele voice over - Lex Gaarthuis Media -.


acteur gezocht vrouw bied zich aan

Voorstelling voorzien eerste week oktober Daarna als onderdeel van een workshop Opdrachtgever: De zon komt op over de Afrikaanse savanne. Alle dieren uit het hele koninkrijk komen samen voor de koningsrots waar Rafiki de jongste welp, zoon van Mufasa en de nieuwe kroonprins, voor het …. Veel jeans en witte lakens, pointes of spitsen. Dus zoeken wij drin ….

Repetities zijn reeds gestart op dinsdag en donderdag te kontich. Voor een theaterkomedie in december is Roxy Theaterproducties Sint-Truiden op zoek naar een acteur met allochtone roots en komisch talent. Er staan voorlopig 10 voorstellingen ge …. Ons Theater Antwerpriza vzw zoekt dringend twee oude degens voor Mirandolina van Goldoni. Acteur en schrijver van de tekst Sieber Marly zal de opvoering van dit stuk voor zich nemen. We zoeken iemand die de ….

DAT zoekt daarvoor nog 1 jonge man om de rol van Glenn in te vullen. De regie wordt verzorgd door An Mon …. Wij verkopen alle kledij van de prodcutie Grease november Dit is de beschrijving van waarin ik wil begeleid worden. Graag wil ik gevormd worden tot comedy coach on stage. Mijn doel is om voorstellingen te schrijven en te geven met onderw …. We zullen samen een groep oprichten, zullen covers brengen en misschien met de tijd zelf l …. De beamer moet …. Transquinquennal is een Franstalig Brussels theatercollectief dat sinds hedendaags experimenteel theater maakt, al dan niet in samenwerking met levende auteurs.

Onze nieuwe creatie h …. Om onze eerste jeugdproductie in goede banen te leiden, zijn we opzoek naar een regisseur liefst met ervaring …. We brengen in maart een theaterproductie over afscheid in Lier. In februari hebben we ook 3 try-outs gepland Broechem, Sint-Niklaas en Turnhout. De bedoeling is dat we nadien met onze thea …. Voor een geënsceneerd poëzieprogramma rond Wereld oorlog I zoeken we een jonge acteur speelleeftijd 18 voor de rol van soldaat. Belangrijk, hij moet zich gedurende de dag vrij ku ….

Voor dat gebeurt willen we samen met plaatselijk verenigingen, oud-medewerkers van …. Toneelgroep TROS uit Overijse is op zoek naar een getalenteerde jongeman die kan acteren en zingen om in onze musical Aida te spelen.

Ik zoek voor onze musical in Essen een paar ziekenhuisbedden van de eerste wereldoorlog. Te gebruiken gedurende een hele maand september. Als tweedejaars student aan het Narafi kreeg ik de opdracht om een scène uit een TV-serie of film zo goed mogelijk na te maken.

Ik heb gekozen voor de scène op het strand uit d …. Haar opdracht wordt uitvoerig toegelicht in deze tekst: Het bijzondere bij de casting e ….

Info SNeL-project - SNeL staat voor Spelenderwijs Nederlands Leren en is een project van 8 weken waarbij anderstalige kinderen tussen 8j — 12j op spelenderwijze hun Nederlands kunnen …. Op 9 december gaat de voorstelling KID. Jij zit hier …. Ik ben op zoek naar een jongen tussen 14 en 20 jaar oud die het ziet zitten om een e …. Wij zoeken dringend een man tussen die zou willen spelen in een kortfilm.

Minimale ervaring, maar vooral veel enthousiasme vereist! Een minderjarige vluchteling zoekt al lif …. Wij zijn Mac and Cheese, een hartig duo voor improvisatietheater met een goed korstje, en zoeken locaties om kleine improvoorstellingen te organiseren.

We hebben niet veel nodig: Nest voorziet een traject van drie maanden met ar …. Wij verzorgen moorddiners voor bedrijven in heel Vlaanderen. Met spoed zijn we op zoek naar een spontane actrice met gevoel voor humor en improvisatietalent. Leeftijd 25 - 35 jaar met eigen …. Acteur zoekt Acteur, Gezelschap. Met ervaring op de planken in schooljaren heb ik nu terug de kick te pakken.

Maar het betreft nu een kick die van dieper komt. Ik ben op zoek naar echt theater, om me aan te sluiten bij een …. Toneelhuis is dus op zoek naar een tal enthousiaste figuranten die mee deel willen uitmaken van deze fantast ….

Toneelkring Bartje uit Pollinkhove Lo- Reninge is voor het seizoen periode december — maart op zoek naar een regisseur. Wij zijn een dynamische en enthousiast ….

Ben je tussen de 15 en 20 jaar? Durf je actietheater aan? Voor een nieuw sprookjes musical project in augustus zijn wij opzoek naar heel wat talent die goed kan acteren en zingen en dansen Acteurs, zangers, dansers,Ensemble De Audities vinde …. Voor een nieuw musical project zijn wij op zoek naar een regisseur.

Ben jij diegene die we zoeken? Ik ben regisseur bij de Bromvlieg en ben op zoek naar een zaal waar we zouden kunnen spelen van 27 tot 31 maart. De Bromvlieg is de theatervereniging van de Universiteit van Antwerpen en we …. We zijn nog op zoek naar een actrice die de rol van Amanda op zich wil nemen. Food Chain bestaat uit drie scenes: De rollen zijn dus redel …. In Huldenberg, Vlaams Brabant, wordt op 12 augustus een Ommegang georganiseerd door de Rochusghesellen.

Deze Ommegang is een driejaarlijks wederkerend evenement. In gaat dit door …. Voor een gloednieuw muziektheater over hoop, op tekst van Yves Bondue en met muziek van Hans Vercauteren, is Dynamic Symphonicband op zoek naar twee hoofdrollen. De auditie vindt plaats op …. Heb je ook een passie voor muziek en theater maar werk je liever achter de schermen? Voor de opvoeringen van het stuk " De kat in de kelder ", zijn wij dringend op zoek naar een drumstel. Wie kan ons helpen? Ik heb een monoloog geschreven met liedjes.

Teksten zijn klaar maar ik zoek een muzikant die die liedjes op muziek wil zetten en me muzikaal wil begeleiden tijdens de optredens. Ik woon in …. Gezelschap zoekt Acteur, Gezelschap. Voor één van onze produkties zoeken we nog een redelijk jonge man om één van de 4 rollen te spelen.

Het stuk is eerder donker en experimenteel. We bieden je f …. Wij zoeken gemotiveerde mannen En vrouwen om samen met …. Sinds enkele maanden speel ik als contactclown voor bewoners met dementie en andere beperkingen in een woonzorgcentrum. Om bewoners te kunnen prikkelen en stimuleren zoek ik nog wat extra at ….

Theater De Warande in Turnhout een kerstvoorstelling maken. Het verhaal gaat o …. Hallo, onze vereniging is op zoek naar een leuk stuk met als decor een keuken! Onze decorploeg maakte daarv …. Materiaal zoekt Gezelschap, Regisseur, Medewerker, Andere. Door stopzetting officiële activiteiten verkopen wij ons decor. Dit bestaat uit verschillende muurstukken plaatmateriaal op aluminium kader , deuren, hoekprofielen en opbouwstukken.

Don Guichet vertelt het verhaal van een dementerende loketbediend …. Wij, toneelgroep de Scutelieden uit Wenduine zijn heel dringend op zoek naar een acteur voor een blijspel waarvan de opvoering voorzien is in maart Wegens het onverwacht wegvallen van ….

Hallo iedereen, Wij zijn Toneelkring Pogen uit Wevelgem. Het stuk speelt zich af in de lobby v …. Ben jij 6 jaar of ouder en heb je zin om eens iets op een podium te doen?

Wil jij met onze coaches aan de slag om iets te maken rond zee of heb je zelf al een geweldig idee? Kan jij goe …. Voor een jaarlijks wagenspel dat éénmalig opgevoerd wordt tijdens een feest in ons dorp ben ik op zoek naar een scenario. Hieronder vindt u de wagenspelen die we ondertusse …. Ik ben op zoek naar een Marokkaanse jongen tussen 14 en 18 jaar oud die het ziet zitten om een engagement aan te gaan als acteur binnen een jongerenstuk.

De repetities gaan door op woensdagn …. Beweeg en fantaseer je graag? Sta je graag voor een groep mensen? Heb je een flinke dosis creativiteit en werk je graag mee een toneelvoorstelling uit? Ben je tussen 9 en 99 jaar oud 10 …. Je staat op het podium naast twee …. Regisseur zoekt Acteur, Medewerker. Wij zoeken nieuwe Acteurs, Ac …. In zette ik mijn eerste wankele stappen op de scène. Sindsdien hou ik mij voortdurend bezig met theater, acteren, en hoofdzakelijk regisseren.

Soms durf ik ook wel eens wat op p …. Regisseur zoekt Acteur, Andere. Zelf ben ik naast theater, ook heel veel bezig met …. Wij zoeken mensen voor de eindejaarsproductie Improvisatiekroket kan altijd nieuwe spelers gebruiken. Premiere is 17 november. Repetities te Loppem op dinsdag en donderdag soms w …. Halloo, mijn naam is Johannes en ik maak figuren, marionetten, decors, etc Ik woon in Mechelen en heb hier ook een kleine atelier.

Ik heb altijd gedacht dat mijn figuren geschikt waren v …. Door omstandigheden ben ik als regisseur vrij in het voorjaar Afstand, voorwaarden, stukkenkeuze e. Hallo, Ik ben een veelzijdige actrice. In bezit van eigen vervoer. Moeite om een leuk decor samen te stellen met specifieke decoratie en meubels? Dan is de Verhuurdienst van De Kringwinkel misschien wel iets voor jullie!

Niets is ons te gek - want echt, bij …. Wij van Theatergroep Vrij hebben twee relatiekomedies die elk ca 40 minuten duren op ons programma.

Ben op zoek naar info over kwaliteitsvolle en discrete headsets voor onze nieuwe productie waarbij versterking van spraak van acteurs nodig is. Om onze opleiding , zowel voor de kids als volwassenengroep, te versterken zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die goed kunnen zingen, dansen en acteren of hier ongelooflijk veel zin in …. Voor onze nieuwe toneelproductie zijn we naarstig op zoek naar een regisseur.

De repetities zouden moeten starten rond einde okt De optredens zijn maart We repeteren lief …. Binnenkort draait Geronimo de nieuwe videoclip van Urbanus. Nu zoeken we nog een hoop leuke kinderen die mee zouden willen spelen in deze clip. We zoeken we een grote verscheidenheid a …. Vertoningen in April Guy Du Bois …. Voor een kennisma …. Andere zoekt Acteur, Medewerker. Historalia Productions organiseert in augustus na Marie-Antoinette en Albert 1 opnieuw een reusachtig musicalspektakel, dit keer rond de figuur Rubens.

We zijn op zoek naar talentvoll …. Prijs op aanvraa …. De nieuwe jongerenafdeling is op zoek naar enthousiastelingen tussen 15 jaar en 20 jaar, die eens graag op de planken willen staan.

We zijn op zoek naar 6 meisjes en 3 jongens, toneelervarin …. Gezelschap zoekt Acteur, Andere. Ik zoek voor Tu me désires, même si je ne le veux pas een image-performance-debate-expo over objectivering 30 mensen die in Antwerpen wonen die geïnterviewd en geportrett ….

Twee jonge autochtone en één jonge allochtone actrice s. Er was eens een man die zijn leven een nieuwe wendi …. Dit najaar brengen we een eigen productie, een montagestuk, scenario zelf geschreven en krijgt meer vorm tijdens de repetities. Koninklijk Lyrisch Gezelschap Kunst Veredelt uit Roeselare houdt in na meer dan 80 jaar werking , op te bestaan.

In ons decoratelier bevinden zich heel wat decorstukken en accessoires …. TkT theater zoekt acteur j voor productie in Genk en omstreken. Optredens in oktober, repetities vanaf 22 juli. Reis -en andere …. Goede middag, Take Twee producties, een productiehuis voor theater, onder leiding van Ben Bervoets en Jerry Verhaert, zijn op zoek naar een acteur voor hun educatieve voorstellingen voor ….

Tg DOOS zoekt 2 mannen en 2 vrouwen voor onze 3de productie. Voor een toneelproductie over diversiteit en holebis voor scholen zoeken we twee acteurs. Een westers uitziend jong acteur en een zuiders uitziend jong acteur. Jacques is een trotse en charismatische zakenman, echtgenoot en vader met een verborgen kant van misbruik, macht en manipulatie. De feiten van misbruik werden steeds verzw …. Theater Carabas is nog op zoek naar 2 jonge acteurs tussen de 12 en de 15 jaar oud voor een kort en bijzonder theaterproject in Rotselaar Vlaams-Brabant.

Kinderen met en zonder fysieke b …. Ben jij een echt podiumbeest en kan je ook nog eens zingen? Dan is het misschien tijd dat jij je eens aan een musical waagt! In het hele land zullen grote tento …. Voor een kleinere rol zijn wij op zoek naar een actrice tussen de 25 en 55 jaar oud.

Veel ervaring is hiervoor niet vereist, maar biedt wel een meerwaarde. Repetities elke dinsdag en donde …. Het "Nieuw Wakkens Toneel" is op zoek voor de volgende productie februari naar een regisseur. Jouw functie -Je gaat langs op onze Idee Kids kamplocaties en filmt er sfeermomenten en specifieke activiteiten van kinderen in actie.

Repetities op maandag- en woensdagavond! Opvoeringen 13,14 en 15 okt Contact: Kathy Herregat 33 09 23 of kathy. Alidor Dolfing is op zoek naar: Het werd gebruikt in Ghetto van Joshua Sobol …. Wij zijn Compagnie X. Wij zijn een hechte groep jongeren van 12 tot 17 jaar. Theaterwerkgroep Aorta VZW zoekt een betaalbare repetitieruimte bij voorkeur in de Antwerpse zuidrand. We hebben ongeveer 8 op 5 meter nodig. We repeteren 2 x per week, bij voorkeur op din ….

Wij brengen volgend jaar de beroemde broadway musical: En hier kun jij ook in meespelen! Toneel HOL uit Haren zoekt een regisseur voor onze volgende voorstelling in januari Indien je interesse hebt mag je contact opnemen met peggy. Locatie zoekt Acteur, Gezelschap. Dienstencentrum Liberty gelegen in Antwerpen Kiel geeft haar minder mobiele bezoekers graag de mogelijkheid om een vleugje cultuur mee te pikken in het dienstencentrum.

We zijn dan …. Deze fantastische ervaring bij bevlogen docenten geeft me enorm veel positieve energie en ins …. Hou je van theater? Heb je een hart voor kinderen? Hou je van feest en ook een beetje van verkleden? Dan zijn we op zoek naar jou! De Kunstlievende Scheldezonen uit Zingem www. Ik wil graag in een speelfilm spelen - Maaike Hoogland -.

Figurant - Meisje 12 jaar - - Nikki Slootweg -. Nieuw talend wil een vakantie baantje - Minke Bol -. Alleskunner van 17 - Rosa Shahin -. Wesley Biedt zich aan - Wesley Kamping -. Rolstoeller met één been - Erik Smit -.

Ik ben tamara 33 jaar met een leuke babbel - Tamara Khiari -. Spontane actrice voor leuke opdrachten - Patty van Vliet -. Actrice met ervaring bied zich aan - Cheyenne Breedijk -.

Aanmelding serie Smeris - Tanja Schollen -. Fotograaf die paparazzi speelt. Beschikbaar voor figuratie en edelfiguratie - Dani Daho -.

Ik wil graag actrice worden! Even aanpassen - Ton Bezemer -. Leuke opdrachten gezocht - Remon Kuijt -. Kijk en ziet wat "de Voicemaster" u bied! Aangeboden als Toneel Theater figurant edel - Laykay -.

..