Gangbang friesland neukende jongens

gangbang friesland neukende jongens

De pik gleed langzaam in me kutje, een gevoel om nooit weer te vergeten. Ahhh slaakte ik gelijk Toen maar schatje, laat je maar lekker gaan Toe maar pap je mag sneller, gaf me zus aan. Hij deed gelijk wat ze zei. Ondertussen ging ze met haar lekkere neukkutje op me Maar daarom schrijf ik dit verhaal eigenlijk niet we hebben iets bijzonders gedaan of meegemaakt en ben gaan kijken op internet en als ik de verhalen mag geloven zijn wij niet de enigen en gebeurt dit wel vaker alleen heerst er nog een enorme taboe op en kan dit niet verkeerd zijn als er maar passie en hartstocht in zit en het lekker ongedwongen gebeurt maar ben erg nieuwsgierig of er meer mensen zijn die hier over willen kletsen en gevoelens en ervaringen willen delen.

Een paar jaar nadat mijn vriend is weggelopen ben ik weer af en toe gaan Ze kwam beneden en daar stonden James en de butler in hun blote kont. Ze zag de pikken van de mannen reageren op haar binnenkomst, ‘’jou eerste echte pikken! Luna wandelde nu naar Sidney. Ze was er ruim op tijd en ze was vrolijk, de problemen waren opgelost dankzij haar snelle reactie. Ze belde aan en Sidney opende de deur.

Sidney schonk haar een glas wijn in en deed even later een dure ketting om haar hals, ‘’wat is dat dan? Bea heet de moeder en ze was negenenveertig en ze had last van een onwillig linkerbeen, waardoor ze regelmatig op krukken liep en dus eigenlijk niet in staat was om te werken, maar het UWV dacht daar anders over en zo werd ze ook nog eens gekort op haar uitkering.

Luna merkte op een gegeven moment, dat haar moeder Maar goed, waar wilde ik het nou eigenlijk over hebben? Ze kijkt door het raam de tuin in en ziet tot haar schrik dat een deel van de was die ze vanochtend heeft opgehangen op de grond in het gras ligt en richting de aarde van de border waait. Snel draait ze zich om loopt naar de deur en grijpt onderweg haar badjas mee. In hal aangekomen steekt Helga haar hand in haar badjas en net als ze via de keukendeur in de tuin aankomt heeft ze haar badjas aangetrokken.

Snel pakt Helga de was van het grasveld en loopt naar de Plots zag ik haar een paar dagen niet. Zal wel op vakantie zijn, dacht ik. Toen ik haar de volgende week weer zag, zei ik, “Gelukkig ben je er weer”. Moet nu op zoek naar een nieuw bijbaantje”, zei ze beteuterd. Ik had mijn gereedschap ook bij mij en ik liep gewoon fluitend de trap op, zodat die heerlijke jonge meid van 18 jaar mij kon horen. Ik kreeg geen reactie en ik begon de reparatie – een kastje op de overloop repareren – uit te voeren.

Ik wist waar haar slaapkamer was en zag dat de deur op een kier stond. Ze moest toch echt thuis zijn. Nu was die deur vlak achter mij, dus als ik die per ongeluk open zou schoppen terwijl ik aan het bukken was om het kastje te repareren, dan kon ik daar niets aan doen. Dus dat gebeurde en zogenaamd geschrokken keek Nou Rick zei Annie toen ze op een terrasje koffie aan het drinken waren ik moet nog wel even wat ondergoed halen goed hoor mam ik loop wel even mee, dus dronken ze hun koffie op en liepen naar de lingeriewinkel waar Annie wel vaker kwam, ze stapte naar binnen en liep richting de lingerie afdeling wat Rick wel een beetje vreemd vond, ik wacht hier wel even, doe niet zo gek Rick kom nou maar mee ik moet toch weten of het staat Rick en jij bent een jongeman aan het worden dus wil ik graag weten wat jij er van vind goed Rick ja mam.

Rick liep mee naar Die vrijdagmiddag krijg ik een bericht van haar dat ze het voor elkaar heeft en met mij mee gaat, voor de grap bericht ik terug: Zaterdag laat ik haar weten dat ik om een uur of acht die avond bij haar ben en dan wel zien hoe laat we vertrekken.

We wonen in hetzelfde dorp, Om te plagen wrijft ze even met een koude hand over mijn borst, ik jaag haar weg natuurlijk, aan haar praten hoor ik dat ze wel een wijntje op heeft, niet dat ze aangeschoten is maar dan praat ze sneller. Als ze mijn kamer dan uitloopt zegt ze: Ik kijk nog even verder naar de tv als ze even later met een lang T-shirt aan weer bij mij op de kamer staat en zegt: Zijn zuster zit op kamers voor haar studie en Hans heeft net een plek bij een firma gevonden.

Zelf ben ik ook nog bezig met een studie, laatste jaar gelukkig. In de kroeg vragen ze weleens of ik de zoon van Lisette ben. Was dat maar waar, zegt ze dan. Deze jongens sleuren mij er doorheen. Maar het laatste half jaar als ze mij naar bed hebben gebracht en ik ‘s morgens wakker word, is het net of mijn slip niet lekker zit.

Zal ik dan met mijn dronken kop m’n slip niet goed ophalen? Dat kwam de laatste tijd steeds vaker voor. Ook Lisette gedroeg haar Ik stond daar dus met mijn hand rond mijn pik en wist dat het niet lang meer zou gaan duren en ineens was daar die zachte hand die me van achter stevig vast pakte. Eerst dacht ik nog dat ik droomde en liet zelf mijn pik los om te genieten van dit gevoel maar ineens besefte ik dat ik niet droomde. Ik keek verschrikt naar mijn lul en zag en voelde de hand stevig langs mijn paal trekken.

Ik keek opzij en nu zag ik dus mijn dochter me geil aan kijken. Toe maar pap, hoorde ik haar zeggen en van schrik en pure geilheid begon ik mijn zaad te lozen. Als ik buiten kom, zie ik dat James al in een stoel zit, met een blad, zeker een voetbalblad ofzo. Ik loop langs hem heen en zeg: Wie het eerst heen en weer gezwommen heeft! Als we samen in het zwembad zijn, stoot hij me steeds "per ongeluk" aan. Ik vraag "Wil je aan mijn tietjes zitten ofzo?

Zo lag ik op deze koude middag lekker naakt op mijn bed naar een heerlijke porno film te kijken en ondertussen lekker met mijn stijve paal te spelen. Even voor de duidelijkheid, niet dat we hier altijd naakt lopen maar we zien elkaar wel eens naakt in de douche of zo dus we schrikken dan niet van elkaar. Maar naar die bewuste middag, heerlijk relaxed lag ik te kijken hoe een rijpe vrouw op diverse manieren gepakt werd door een man.

Op een gegeven moment zat zij op haar knieën en hij neukte haar achterlangs, je zag haar grote tieten heen en weer Het echtpaar had 2 dochters, waarvan één, de jongste nog thuis woonde. Al vanaf het moment dat we er kwamen wonen bleek die al een bijzondere aantrekkingskracht op mij te hebben, ze was op dat moment bijna 17 jaar, Melissa heette mijn buurmeisje maar, zij had in feite al het lichaam van een meerderjarige vrouw. Heel vaak liep ze in de zomer in een miniscuul kleine bikini op hun achtererf rond en toonde me misschien wel met opzet zonder schroom haar al prachtig gevormd lichaam, gelijk aan dat, van een stuk oudere, zeg maar vijf jaar oudere tiener In mijn tienerjaren was ik al een verslaafde aan masturberen en veelvuldig ook, Als enigst kind had ik alle aandacht van mijn ouders en ik kreeg alles van ze, Onbedoeld zelfs orgasmes want ik gluurde weleens naar hun als ze sex hadden en vingerde dan erop, Kijkend hoe mijn vader mijn moeder lag te duwen en haar gehijg daar kon ik goed op komen, En ik vond het ook niet raar van mezelf om daar op te geilen, Ik zag het als een bonus op alle liefde, Maar ik vertelde het natuurlijk niemand want ik wou niet uit de toon vallen, Op mijn 23ste gingen mijn De hond is gelijk bij haar en ze durft haar te aaien.

We lopen door de keuken Afgelopen zomer waren we twee keer samen een dag naar een Zeeuws strand geweest, wat erg leuk en gezellig was, natuurlijk zag ik Pa wel naar mijn flinke tieten kijken die ik in een bikinitopje had zitten, maar vond dat wel leuk om op die manier zijn aandacht te hebben.

Soms bespeurde ik ook wel een licht zwelling in zijn zwembroek, dan was ik hem een beetje aan het uitdagen ook wel hoor. Eind augustus zouden we nog een dagje gaan en op weg over de Zeeuwse snelweg stel ik hem voor: Ook haar vriendinnen waren aan de pil vertelde Diane dus het zal wel zo horen was mijn gedachte. Inmiddels was ze 18 en nondeju wat een lekker ding was het toch een paar stevige billen een paar heerlijke tieten leuk koppie ik kon me wel voorstellen dat er menige jongen geil op haar was.

Als haar moeder naar haar werk was en ik thuis wist ze mij altijd weer op te geilen door in een string en T shirt met loshangende tieten rond te lopen of andere gelijkwaardige dingen, maar nooit maakte ik toespelingen maar liet mijn interesse wel merken en gaf Maar elke dag moest ik mijzelf meerdere keren aftrekken om mijzelf tot rust te brengen, zo ongeveer overal heb ik mijzelf wel afgetrokken en even mijn zaad weg gespoten.

Mijn moeder was het opgevallen dat ik al een hele periode geen vriendin meer had, na haar scheiding enkele jaren geleden woonde ik samen met haar, was gewoon erg leuk en het ging prima tussen ons.

Op een dag zitten we ’s-avonds samen te eten als ze vraagt: We durfden elkaar een tijdje niet aan te kijken, ik voelde dat het me opwond wat ze gedaan had en toen Inge bukte om haar slipje aan te doen zag ik dat ook zij nat was tussen haar benen. Er zaten een paar doorzichtige sliertjes tussen haar haartjes en ik wist dat dat geen water was.

We vertrokken op de fiets weer naar huis en onderweg praten we over van alles en nog wat en toen we vlak bij haar huis waren vroeg ze of ze vanavond bij mij kon slapen en dat ik haar dan morgen vroeg of diezelfde avond wilde scheren maar we moesten het allebei nog vragen Na de thee zei mijn mama dat ik maar eventjes in bad moest gaan, want dan werd ik lekker warm en dan zou zij mij nog een lekker kopje thee brengen. Ik liep naar mijn slaapkamer en trok al mijn kleren uit mijn tepels waren heel gevoelig en hard door de kou snel liep ik naar de badkamer en zette de kraan van onze whirlpool aan.

Daarna is ze nog een stuk of tien keer geneukt; ze zat daar gewoon op handen en knieën en liet zich volpompen met pikken en kreeg van alle kanten zaad in en op haar gespoten, zodat ze uiteindelijk in een plas van sperma rondkroop. Toen ze moe werd is ze er maar bij gaan liggen en ik heb haar zo nog een keer geneukt, glibberig vanwege het vele zaad in haar kut, maar ook op haar lichaam, een heerlijke smeerboel.

En ondertussen ging ze gewoon door met pijpen, daar kreeg ze maar geen genoeg van, ze bleef maar graaien naar pikken, en daarvan waren er die hele avond genoeg van. Pas toen niemand meer een stijve kon krijgen en Hisse volledig uitgeput in haar spermapoel achterbleef kwam er een eind aan de gangbang , en hebben we haar moeten helpen met douchen en zo.

Ze sliep al voordat ze in bed lag en heeft als een blok beton 12 uur geslapen. Toen ze de volgende dag eindelijk wakker werd gaf ze te kennen dat ze ontbijt op bed wilde, en wel het liefst pik met sperma, kreeg ik meteen een erectie en toen heeft ze me verrukkelijk afgezogen tot ik haar mond volspoot met mijn volgende portie zaad. Daarna stuurde ze me op pad om meer pikken te bezorgen, en de jongens waren er als de kippen bij om op te draven. Ze waren eerst nog verbaasd dat het feest gewoon door ging, maar kregen een bliksemerectie bij de gedachte dat Hisse hen allemaal nog een keer wilde pijpen.

Ze heeft alle 20 als ontbijt gehad en zoog ze allemaal leeg; niet te geloven. Nou, zo ging het de hele week door. Hisse werkte ze allemaal af en wees niemand af. Die eerste dagen pijpte ze dus ca. Na een paar dagen was haar kut murw geneukt en moest ze daarmee stoppen, en aan het eind van de week kreeg ze ook last van haar kaakspieren en gewrichten van al dat pijpen en van haar armspieren van het aftrekken.

Maar de jongens neukten haar daarna gewoon zo in haar mond en keel zonder dat Hisse daarbij iets hoefde te doen, en zo konden ze toch nog allemaal aan bod komen. Nou kunnen jongens van die leeftijd een heleboel aan, maar na een week raakten ze toch ook vermoeid, en kwamen ze nog maar één keer per dag bij Hisse. Maar ik denk dat ze over de hele week genomen allemaal minstens twee keer per dag hun zaad in of op Hisse hebben gespoten.

Maar God, wat een potentie had die zeg! Enfin, we hebben achteraf geschat dat Hisse in die ene week meer dan pikken heeft afgezogen, en meer dan 30 keer is geneukt.

En daarmee heb ik nog niet eens alles genoemd. Kijk, ik had beloofd dat ik steeds een oogje in het zeil zou houden, om te voorkomen dat de jongens te ver zouden gaan. Toen Hisse niet meer kon neuken wilden ze haar in haar gat neuken, maar dat wilde ze niet, en dus lette ik er op dat ze dat ook niet probeerden. En ze waren ook gentlemen genoeg om het niet af te dwingen.

Maar ik kon natuurlijk niet elke minuut van de dag opletten, en zo kwam ik op een dag terug van het toilet en zag toen hoe Hisse met twee jongens bezig was. Op zich niks bijzonders, dat deed ze eigenlijk de hele tijd. De een zat voor haar en had zijn prange jongenspik diep in haar keel begraven en neukte haar ongegeneerd in haar mond, en de ander zat achter haar en neukte haar op zijn hondjes.

Hisse spartelde en kronkelde tussen hen in, en dat zag er op één of andere manier anders uit dan anders. De hele dag had ze al last gehad van een gevoelige kut door al dat vele neuken de dagen daarvoor, en dus dacht ik dat het neuken nu misschien niet zo prettig voor haar was, en dat ze daarom leek tegen te stribbelen.

Want verder was ze altijd bereid geweest, en ze had nog nooit moeilijk gedaan. Ik ging daarom toch wat beter kijken wat er gebeurde. En toen zag ik dat die jongen achter haar niet in haar kut, maar in haar kont zat. Ja, die twee waren bij me gekomen, en ik begon ze natuurlijk lekker te pijpen, ik kon er maar geen genoeg van krijgen.

Maar ik maakte me ook geen zorgen; ze waren tot dusver allemaal heel braaf geweest. Ik voelde hem wel mijn billen strelen en mijn natuurlijk wel natte kut strelen en vingeren, dat was natuurlijk heerlijk en ik dacht, ach die gaat me lekker klaarvingeren terwijl ik pijp.

En toen kreeg ik ineens een pik in mijn aars. Ik probeerde me natuurlijk te weren, maar ze hielden me stevig vast, en de pik zat er in voordat ik er weet van had. Het deed pijn en voelde aan alsof iemand een roodgloeiende heipaal in mijn aars ramde, echt waar.

Ik probeerde me te concentreren op die lekkere pik in mijn mond en keel en de verwachting dat ik daar binnenkort weer een lekkere portie sperma zou krijgen, en op het gevinger aan mijn klit, en dat rottige en schroeiende gevoel in mijn aars te negeren. Pas na een hele tijd bedacht ik dat ik de bezoeking zou kunnen beëindigen door er voor te zorgen dat hij snel klaarkwam, en daarom kneep ik mijn kontspieren heel hard samen. Dat deed extra pijn, maar het werkte wel, want hij kwam meteen klaar en spoot mijn aars vol, waarna de acute pijn snel voorbij was.

Twee tellen later kreeg ik mijn bek volgespoten met lekker zaad , en daardoor werd ik zo afgeleid dat ik geen tijd had om me verder met de boosdoener bezig te houden. Hidde was des duivels en wilde meteen dat we zouden vertrekken, maar ik vond dat zonde, ik wilde al die lekkere pikken nog niet laten gaan, en zo afgrijselijk was het nou ook niet weer geweest. Mijn kont deed wel nog een hele tijd zeer, en ik wilde het niet nog eens doen, maar ach, zand erover.

We hebben daarom duidelijk gemaakt dat dit niet nog een keer mocht gebeuren, omdat het feest anders was afgelopen en daaraan hebben de jongens zich gehouden. En dus kon Hisse ook nog een paar dagen genieten van de aandacht en 21 pikken per dag. Na een week was iedereen toch wel uitgemergeld en toen de jongens weer weg moesten was dat misschien maar goed ook.

Wij trokken verder naar de volgende camping, en daar heeft Hisse een week lang moeten bijkomen van de overdaad aan sex, want die was echt helemaal murw, en kon een tijdje geen pik of zaad meer zien of proeven.

Voor mij was die week dus niet zo geslaagd, ook al was ook ik vermoeid door de week daarvoor, want ik was toen ook bijna elke dag twee à drie keer aan mijn trekken gekomen, en dat gaat niet in je kouwe kleren zitten! Met haar toestemming heb ik toen een meisje daar versierd, en dat lukte wonderwel, en toen heb ik die onder het toeziend oog van Hisse geneukt.

Die meid wilde ook nog dat ik haar in haar kont neukte, en dat heb ik toen maar gedaan. Zij vond het blijkbaar prachtig, en hoewel ik het ook wel apart vond, vond ik haar kut toch lekkerder. Maar ondertussen heb ik in deze vakantie dus mijn horizon ook verbreed, het kan niet op. Iedereen keek broeierig naar Hisse en probeerde zich dat leuke smoeltje voor te stellen onder het sperma van 20 pikken, en daarvan kreeg iedereen de rillingen.

De stemming was inmiddels op een kookpunt, en de mannen hadden grote problemen zich in te houden en niet meteen klaar te komen. Hun vrouwen zaten heerlijk aan hun keiharde pikken te trekken, en dat was bijna te veel. Nynke was zelfs begonnen om Nanne zachtjes en voorzichtig te pijpen, al was dat de anderen eerst niet eens opgevallen, zo gefascineerd hadden ze geluisterd naar Hidde. Maar nu ze dat zagen wilde iedereen het liefst meteen overgaan tot de onvermijdelijke orgie.

Maar eerst moest Wessel nog iets vertellen. Die had weliswaar geen vrouw, maar liet zich door Renske verwennen, die daar dus zat met twee handen in haar kruis en met twee pikken in haar handen, een heel mooi gezicht. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op dinsdag 26 april door Detridas Dit verhaal is een vervolg op:

...

Hand in kut privehuis drenthegangbang friesland neukende jongens

De pik gleed langzaam in me kutje, een gevoel om nooit weer te vergeten. Ahhh slaakte ik gelijk Toen maar schatje, laat je maar lekker gaan Toe maar pap je mag sneller, gaf me zus aan.

Hij deed gelijk wat ze zei. Ondertussen ging ze met haar lekkere neukkutje op me Maar daarom schrijf ik dit verhaal eigenlijk niet we hebben iets bijzonders gedaan of meegemaakt en ben gaan kijken op internet en als ik de verhalen mag geloven zijn wij niet de enigen en gebeurt dit wel vaker alleen heerst er nog een enorme taboe op en kan dit niet verkeerd zijn als er maar passie en hartstocht in zit en het lekker ongedwongen gebeurt maar ben erg nieuwsgierig of er meer mensen zijn die hier over willen kletsen en gevoelens en ervaringen willen delen.

Een paar jaar nadat mijn vriend is weggelopen ben ik weer af en toe gaan Ze kwam beneden en daar stonden James en de butler in hun blote kont. Ze zag de pikken van de mannen reageren op haar binnenkomst, ‘’jou eerste echte pikken!

Luna wandelde nu naar Sidney. Ze was er ruim op tijd en ze was vrolijk, de problemen waren opgelost dankzij haar snelle reactie.

Ze belde aan en Sidney opende de deur. Sidney schonk haar een glas wijn in en deed even later een dure ketting om haar hals, ‘’wat is dat dan?

Bea heet de moeder en ze was negenenveertig en ze had last van een onwillig linkerbeen, waardoor ze regelmatig op krukken liep en dus eigenlijk niet in staat was om te werken, maar het UWV dacht daar anders over en zo werd ze ook nog eens gekort op haar uitkering. Luna merkte op een gegeven moment, dat haar moeder Maar goed, waar wilde ik het nou eigenlijk over hebben?

Ze kijkt door het raam de tuin in en ziet tot haar schrik dat een deel van de was die ze vanochtend heeft opgehangen op de grond in het gras ligt en richting de aarde van de border waait. Snel draait ze zich om loopt naar de deur en grijpt onderweg haar badjas mee. In hal aangekomen steekt Helga haar hand in haar badjas en net als ze via de keukendeur in de tuin aankomt heeft ze haar badjas aangetrokken. Snel pakt Helga de was van het grasveld en loopt naar de Plots zag ik haar een paar dagen niet.

Zal wel op vakantie zijn, dacht ik. Toen ik haar de volgende week weer zag, zei ik, “Gelukkig ben je er weer”. Moet nu op zoek naar een nieuw bijbaantje”, zei ze beteuterd. Ik had mijn gereedschap ook bij mij en ik liep gewoon fluitend de trap op, zodat die heerlijke jonge meid van 18 jaar mij kon horen. Ik kreeg geen reactie en ik begon de reparatie – een kastje op de overloop repareren – uit te voeren. Ik wist waar haar slaapkamer was en zag dat de deur op een kier stond.

Ze moest toch echt thuis zijn. Nu was die deur vlak achter mij, dus als ik die per ongeluk open zou schoppen terwijl ik aan het bukken was om het kastje te repareren, dan kon ik daar niets aan doen.

Dus dat gebeurde en zogenaamd geschrokken keek Nou Rick zei Annie toen ze op een terrasje koffie aan het drinken waren ik moet nog wel even wat ondergoed halen goed hoor mam ik loop wel even mee, dus dronken ze hun koffie op en liepen naar de lingeriewinkel waar Annie wel vaker kwam, ze stapte naar binnen en liep richting de lingerie afdeling wat Rick wel een beetje vreemd vond, ik wacht hier wel even, doe niet zo gek Rick kom nou maar mee ik moet toch weten of het staat Rick en jij bent een jongeman aan het worden dus wil ik graag weten wat jij er van vind goed Rick ja mam.

Rick liep mee naar Die vrijdagmiddag krijg ik een bericht van haar dat ze het voor elkaar heeft en met mij mee gaat, voor de grap bericht ik terug: Zaterdag laat ik haar weten dat ik om een uur of acht die avond bij haar ben en dan wel zien hoe laat we vertrekken. We wonen in hetzelfde dorp, Om te plagen wrijft ze even met een koude hand over mijn borst, ik jaag haar weg natuurlijk, aan haar praten hoor ik dat ze wel een wijntje op heeft, niet dat ze aangeschoten is maar dan praat ze sneller.

Als ze mijn kamer dan uitloopt zegt ze: Ik kijk nog even verder naar de tv als ze even later met een lang T-shirt aan weer bij mij op de kamer staat en zegt: Zijn zuster zit op kamers voor haar studie en Hans heeft net een plek bij een firma gevonden. Zelf ben ik ook nog bezig met een studie, laatste jaar gelukkig.

In de kroeg vragen ze weleens of ik de zoon van Lisette ben. Was dat maar waar, zegt ze dan. Deze jongens sleuren mij er doorheen. Maar het laatste half jaar als ze mij naar bed hebben gebracht en ik ‘s morgens wakker word, is het net of mijn slip niet lekker zit. Zal ik dan met mijn dronken kop m’n slip niet goed ophalen? Dat kwam de laatste tijd steeds vaker voor. Ook Lisette gedroeg haar Ik stond daar dus met mijn hand rond mijn pik en wist dat het niet lang meer zou gaan duren en ineens was daar die zachte hand die me van achter stevig vast pakte.

Eerst dacht ik nog dat ik droomde en liet zelf mijn pik los om te genieten van dit gevoel maar ineens besefte ik dat ik niet droomde. Ik keek verschrikt naar mijn lul en zag en voelde de hand stevig langs mijn paal trekken. Ik keek opzij en nu zag ik dus mijn dochter me geil aan kijken. Toe maar pap, hoorde ik haar zeggen en van schrik en pure geilheid begon ik mijn zaad te lozen. Als ik buiten kom, zie ik dat James al in een stoel zit, met een blad, zeker een voetbalblad ofzo.

Ik loop langs hem heen en zeg: Wie het eerst heen en weer gezwommen heeft! Als we samen in het zwembad zijn, stoot hij me steeds "per ongeluk" aan. Ik vraag "Wil je aan mijn tietjes zitten ofzo? Zo lag ik op deze koude middag lekker naakt op mijn bed naar een heerlijke porno film te kijken en ondertussen lekker met mijn stijve paal te spelen.

Even voor de duidelijkheid, niet dat we hier altijd naakt lopen maar we zien elkaar wel eens naakt in de douche of zo dus we schrikken dan niet van elkaar.

Maar naar die bewuste middag, heerlijk relaxed lag ik te kijken hoe een rijpe vrouw op diverse manieren gepakt werd door een man. Op een gegeven moment zat zij op haar knieën en hij neukte haar achterlangs, je zag haar grote tieten heen en weer Het echtpaar had 2 dochters, waarvan één, de jongste nog thuis woonde.

Al vanaf het moment dat we er kwamen wonen bleek die al een bijzondere aantrekkingskracht op mij te hebben, ze was op dat moment bijna 17 jaar, Melissa heette mijn buurmeisje maar, zij had in feite al het lichaam van een meerderjarige vrouw. Heel vaak liep ze in de zomer in een miniscuul kleine bikini op hun achtererf rond en toonde me misschien wel met opzet zonder schroom haar al prachtig gevormd lichaam, gelijk aan dat, van een stuk oudere, zeg maar vijf jaar oudere tiener In mijn tienerjaren was ik al een verslaafde aan masturberen en veelvuldig ook, Als enigst kind had ik alle aandacht van mijn ouders en ik kreeg alles van ze, Onbedoeld zelfs orgasmes want ik gluurde weleens naar hun als ze sex hadden en vingerde dan erop, Kijkend hoe mijn vader mijn moeder lag te duwen en haar gehijg daar kon ik goed op komen, En ik vond het ook niet raar van mezelf om daar op te geilen, Ik zag het als een bonus op alle liefde, Maar ik vertelde het natuurlijk niemand want ik wou niet uit de toon vallen, Op mijn 23ste gingen mijn De hond is gelijk bij haar en ze durft haar te aaien.

We lopen door de keuken Afgelopen zomer waren we twee keer samen een dag naar een Zeeuws strand geweest, wat erg leuk en gezellig was, natuurlijk zag ik Pa wel naar mijn flinke tieten kijken die ik in een bikinitopje had zitten, maar vond dat wel leuk om op die manier zijn aandacht te hebben.

Soms bespeurde ik ook wel een licht zwelling in zijn zwembroek, dan was ik hem een beetje aan het uitdagen ook wel hoor. Eind augustus zouden we nog een dagje gaan en op weg over de Zeeuwse snelweg stel ik hem voor: Ook haar vriendinnen waren aan de pil vertelde Diane dus het zal wel zo horen was mijn gedachte. Inmiddels was ze 18 en nondeju wat een lekker ding was het toch een paar stevige billen een paar heerlijke tieten leuk koppie ik kon me wel voorstellen dat er menige jongen geil op haar was.

Als haar moeder naar haar werk was en ik thuis wist ze mij altijd weer op te geilen door in een string en T shirt met loshangende tieten rond te lopen of andere gelijkwaardige dingen, maar nooit maakte ik toespelingen maar liet mijn interesse wel merken en gaf Maar elke dag moest ik mijzelf meerdere keren aftrekken om mijzelf tot rust te brengen, zo ongeveer overal heb ik mijzelf wel afgetrokken en even mijn zaad weg gespoten.

Mijn moeder was het opgevallen dat ik al een hele periode geen vriendin meer had, na haar scheiding enkele jaren geleden woonde ik samen met haar, was gewoon erg leuk en het ging prima tussen ons.

Op een dag zitten we ’s-avonds samen te eten als ze vraagt: We durfden elkaar een tijdje niet aan te kijken, ik voelde dat het me opwond wat ze gedaan had en toen Inge bukte om haar slipje aan te doen zag ik dat ook zij nat was tussen haar benen.

Er zaten een paar doorzichtige sliertjes tussen haar haartjes en ik wist dat dat geen water was. We vertrokken op de fiets weer naar huis en onderweg praten we over van alles en nog wat en toen we vlak bij haar huis waren vroeg ze of ze vanavond bij mij kon slapen en dat ik haar dan morgen vroeg of diezelfde avond wilde scheren maar we moesten het allebei nog vragen Na de thee zei mijn mama dat ik maar eventjes in bad moest gaan, want dan werd ik lekker warm en dan zou zij mij nog een lekker kopje thee brengen.

Ik liep naar mijn slaapkamer en trok al mijn kleren uit mijn tepels waren heel gevoelig en hard door de kou snel liep ik naar de badkamer en zette de kraan van onze whirlpool aan.

Daarna is ze nog een stuk of tien keer geneukt; ze zat daar gewoon op handen en knieën en liet zich volpompen met pikken en kreeg van alle kanten zaad in en op haar gespoten, zodat ze uiteindelijk in een plas van sperma rondkroop. Toen ze moe werd is ze er maar bij gaan liggen en ik heb haar zo nog een keer geneukt, glibberig vanwege het vele zaad in haar kut, maar ook op haar lichaam, een heerlijke smeerboel.

En ondertussen ging ze gewoon door met pijpen, daar kreeg ze maar geen genoeg van, ze bleef maar graaien naar pikken, en daarvan waren er die hele avond genoeg van. Pas toen niemand meer een stijve kon krijgen en Hisse volledig uitgeput in haar spermapoel achterbleef kwam er een eind aan de gangbang , en hebben we haar moeten helpen met douchen en zo. Ze sliep al voordat ze in bed lag en heeft als een blok beton 12 uur geslapen. Toen ze de volgende dag eindelijk wakker werd gaf ze te kennen dat ze ontbijt op bed wilde, en wel het liefst pik met sperma, kreeg ik meteen een erectie en toen heeft ze me verrukkelijk afgezogen tot ik haar mond volspoot met mijn volgende portie zaad.

Daarna stuurde ze me op pad om meer pikken te bezorgen, en de jongens waren er als de kippen bij om op te draven. Ze waren eerst nog verbaasd dat het feest gewoon door ging, maar kregen een bliksemerectie bij de gedachte dat Hisse hen allemaal nog een keer wilde pijpen.

Ze heeft alle 20 als ontbijt gehad en zoog ze allemaal leeg; niet te geloven. Nou, zo ging het de hele week door. Hisse werkte ze allemaal af en wees niemand af. Die eerste dagen pijpte ze dus ca. Na een paar dagen was haar kut murw geneukt en moest ze daarmee stoppen, en aan het eind van de week kreeg ze ook last van haar kaakspieren en gewrichten van al dat pijpen en van haar armspieren van het aftrekken.

Maar de jongens neukten haar daarna gewoon zo in haar mond en keel zonder dat Hisse daarbij iets hoefde te doen, en zo konden ze toch nog allemaal aan bod komen. Nou kunnen jongens van die leeftijd een heleboel aan, maar na een week raakten ze toch ook vermoeid, en kwamen ze nog maar één keer per dag bij Hisse.

Maar ik denk dat ze over de hele week genomen allemaal minstens twee keer per dag hun zaad in of op Hisse hebben gespoten. Maar God, wat een potentie had die zeg! Enfin, we hebben achteraf geschat dat Hisse in die ene week meer dan pikken heeft afgezogen, en meer dan 30 keer is geneukt.

En daarmee heb ik nog niet eens alles genoemd. Kijk, ik had beloofd dat ik steeds een oogje in het zeil zou houden, om te voorkomen dat de jongens te ver zouden gaan. Toen Hisse niet meer kon neuken wilden ze haar in haar gat neuken, maar dat wilde ze niet, en dus lette ik er op dat ze dat ook niet probeerden.

En ze waren ook gentlemen genoeg om het niet af te dwingen. Maar ik kon natuurlijk niet elke minuut van de dag opletten, en zo kwam ik op een dag terug van het toilet en zag toen hoe Hisse met twee jongens bezig was. Op zich niks bijzonders, dat deed ze eigenlijk de hele tijd. De een zat voor haar en had zijn prange jongenspik diep in haar keel begraven en neukte haar ongegeneerd in haar mond, en de ander zat achter haar en neukte haar op zijn hondjes.

Hisse spartelde en kronkelde tussen hen in, en dat zag er op één of andere manier anders uit dan anders. De hele dag had ze al last gehad van een gevoelige kut door al dat vele neuken de dagen daarvoor, en dus dacht ik dat het neuken nu misschien niet zo prettig voor haar was, en dat ze daarom leek tegen te stribbelen. Want verder was ze altijd bereid geweest, en ze had nog nooit moeilijk gedaan.

Ik ging daarom toch wat beter kijken wat er gebeurde. En toen zag ik dat die jongen achter haar niet in haar kut, maar in haar kont zat. Ja, die twee waren bij me gekomen, en ik begon ze natuurlijk lekker te pijpen, ik kon er maar geen genoeg van krijgen. Maar ik maakte me ook geen zorgen; ze waren tot dusver allemaal heel braaf geweest. Ik voelde hem wel mijn billen strelen en mijn natuurlijk wel natte kut strelen en vingeren, dat was natuurlijk heerlijk en ik dacht, ach die gaat me lekker klaarvingeren terwijl ik pijp.

En toen kreeg ik ineens een pik in mijn aars. Ik probeerde me natuurlijk te weren, maar ze hielden me stevig vast, en de pik zat er in voordat ik er weet van had. Het deed pijn en voelde aan alsof iemand een roodgloeiende heipaal in mijn aars ramde, echt waar.

Ik probeerde me te concentreren op die lekkere pik in mijn mond en keel en de verwachting dat ik daar binnenkort weer een lekkere portie sperma zou krijgen, en op het gevinger aan mijn klit, en dat rottige en schroeiende gevoel in mijn aars te negeren.

Pas na een hele tijd bedacht ik dat ik de bezoeking zou kunnen beëindigen door er voor te zorgen dat hij snel klaarkwam, en daarom kneep ik mijn kontspieren heel hard samen. Dat deed extra pijn, maar het werkte wel, want hij kwam meteen klaar en spoot mijn aars vol, waarna de acute pijn snel voorbij was. Twee tellen later kreeg ik mijn bek volgespoten met lekker zaad , en daardoor werd ik zo afgeleid dat ik geen tijd had om me verder met de boosdoener bezig te houden. Hidde was des duivels en wilde meteen dat we zouden vertrekken, maar ik vond dat zonde, ik wilde al die lekkere pikken nog niet laten gaan, en zo afgrijselijk was het nou ook niet weer geweest.

Mijn kont deed wel nog een hele tijd zeer, en ik wilde het niet nog eens doen, maar ach, zand erover. We hebben daarom duidelijk gemaakt dat dit niet nog een keer mocht gebeuren, omdat het feest anders was afgelopen en daaraan hebben de jongens zich gehouden.

En dus kon Hisse ook nog een paar dagen genieten van de aandacht en 21 pikken per dag. Na een week was iedereen toch wel uitgemergeld en toen de jongens weer weg moesten was dat misschien maar goed ook.

Wij trokken verder naar de volgende camping, en daar heeft Hisse een week lang moeten bijkomen van de overdaad aan sex, want die was echt helemaal murw, en kon een tijdje geen pik of zaad meer zien of proeven.

Voor mij was die week dus niet zo geslaagd, ook al was ook ik vermoeid door de week daarvoor, want ik was toen ook bijna elke dag twee à drie keer aan mijn trekken gekomen, en dat gaat niet in je kouwe kleren zitten! Met haar toestemming heb ik toen een meisje daar versierd, en dat lukte wonderwel, en toen heb ik die onder het toeziend oog van Hisse geneukt. Die meid wilde ook nog dat ik haar in haar kont neukte, en dat heb ik toen maar gedaan.

Zij vond het blijkbaar prachtig, en hoewel ik het ook wel apart vond, vond ik haar kut toch lekkerder. Maar ondertussen heb ik in deze vakantie dus mijn horizon ook verbreed, het kan niet op. Iedereen keek broeierig naar Hisse en probeerde zich dat leuke smoeltje voor te stellen onder het sperma van 20 pikken, en daarvan kreeg iedereen de rillingen.

De stemming was inmiddels op een kookpunt, en de mannen hadden grote problemen zich in te houden en niet meteen klaar te komen. Hun vrouwen zaten heerlijk aan hun keiharde pikken te trekken, en dat was bijna te veel. Nynke was zelfs begonnen om Nanne zachtjes en voorzichtig te pijpen, al was dat de anderen eerst niet eens opgevallen, zo gefascineerd hadden ze geluisterd naar Hidde. Maar nu ze dat zagen wilde iedereen het liefst meteen overgaan tot de onvermijdelijke orgie. Maar eerst moest Wessel nog iets vertellen.

Die had weliswaar geen vrouw, maar liet zich door Renske verwennen, die daar dus zat met twee handen in haar kruis en met twee pikken in haar handen, een heel mooi gezicht. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op dinsdag 26 april door Detridas Dit verhaal is een vervolg op:

...

Ik ben zo aan het dagdromen dat ik niet merk dat er twee jongens op me aflopen. Ze zijn donker getint en gespierd. Hoewel ze wat bedreigend op me overkomen, leggen ze me vriendelijk uit dat ik helemaal verkeerd met de gewichten werk. De jongens stellen zich voor als Leroy en Stanley en ze laten me zien hoe het moet. Ik let maar half op, want ik krijg een ideetje. Als Leroy en Stanley me alles hebben uitgelegd, gaan ze weer terug naar hun eigen toestellen. Ik heb het ondertussen wel gezien.

Ik doe nog een paar pogingen met de gewichten en dan Robert kijkt me aandachtig aan. Je mag misschien soms wat ruwer zijn in bed en me soms bij mijn haren vast pakken, maar ik ben heel tevreden met je hoor, daar hoef je je echt Dit weekend was het mijn beurt om hem naakt vast te binden aan een keukenstoel.

Zijn benen bond ik aan de poten en zijn handen achter zijn rug. Ik droeg alleen hoge zwarte laarzen. Zijn fantasie nam even de vrije loop met hem en als zijn harde pik hem niet had verraden, dan was alleen aan zijn ogen al te zien dat hij geil was. Maar ik had andere plannen. Ik liep de kamer uit en kwam even later binnen met drie naakte mannen: Ze waren alle drie behoorlijk groot geschapen Ik begon een slok van mijn Whiskey te nemen, Gerard en Danielle rode wijn. Het was een hele gezellige avond waar iedereen naar de zin had.

Naarmate de avond vorderde dronk ik meer en meer Whiskeys en ik kon de auto op deze manier niet besturen. Onze gemeenschappelijk vrienden stelden voor dat ik bij hem verbleef waarop Gerard aanbod om mij thuis af te zetten.

Dat accepteerde ik ook en we gingen uurtje of Zijn antwoord vond ik bizar; dat is juist de bedoeling Schatje, ik zou het fijn vinden als andere mannen je kutje kunnen zien zei hij. Ik maakte me er vanaf door te zeggen daar moet ik toch eens over nadenken hoor, en er werd daarna niet meer over gesproken, weg probleem dacht ik.

De dagen daarop, bleef eigenaardig genoeg zijn vraag in mijn hoofd spoken. Ik vroeg me af waarom hij wou dat ik aan andere mannen mijn kutje liet zien, maar vroeg me ook af hoe het zou zijn zonder slip de straat op te gaan, het idee alleen maakte me onrustig, maar ik vond Vorig jaar oktober gingen we samen op vakantie, we hadden een cruise voor tien dagen geboekt, voor de kinderen hadden we een prima oplossing.

De cruise zou zijn in het Caraïbisch gebied zijn, dus heerlijke temperaturen, tijdens het inpakken hield ik daar natuurlijk rekening mee, de nodige zomer jurkjes en dat soort dingen mee.

Ook ging er de nodige mooie en spannende lingerie mee, Mark ziet erg graag dat ik me vrouwelijk kleed, een wat korter rokje kan hij wel waarderen. Daarnaast was ook mijn gedachte op dat schip kent niemand ons, heerlijke temperatuur, Zo komt het dat Lars ons gevraagd heeft voor een lift naar Nederland. Mijmerend had ik gewacht tot Barbara terug was van het douchen.

Ik had Lars een aantal keren zien kijken naar Barbara als zij in zwembroek en T-shirt uit de tent kwam. Vluchtig liet hij zijn blik rusten op haar tepels die door haar T-shirt heen zichtbaar waren wanneer ze geen bh droeg.

Het leek mij duidelijk dat hij haar aantrekkelijk vond, ondanks ruim 12 jaren leeftijdsverschil. De man die ik ga uitzoeken moet ook aan bepaalde wensen voldoen! Ik ben zelf heel klein geschapen, ongeveer 10 centimeter stijf. Dus haar minnaar moet minstens het dubbele bezitten.

Dus een penis 20 centimeter of meer, daar ga ik naar op zoek. Hij moet ook dominant zijn en open staan om mij te vernederen. Vernederen met mijn kleine pikkie, samen met mijn vrouw moeten ze mij keer op keer op de feiten drukken. Mijn pikkie is te klein om mee te neuken. Daarom laat mijn vrouw zich neuken door een "echte man", een echte man met een grote dikke lul. Zijn vrouw was wat groter als hij en vooral gespierder. Ze had op hoog niveau aan handbal gedaan en dat was duidelijk te zien.

Ze zag er getraind en sterk uit, fors zonder dik te zijn. Ze had een blonde kop met krullen en doordringende grijze ogen en een harde stem. Het was in ieder geval in één oogopslag duidelijk wie de baas was van dit stel.

Het waren midden-dertigers alle twee. Zij vroeg me de hemd van het lijf en vertelde ook wel wat over haarzelf. Maar daar kreeg haar man niet echt de kans toe. Ook al zijn de muren niet echt van karton toch Rond half twaalf stuurt Femke weer een app. Ze schrijft dat ze met een bekende in de kroeg zit die ze al een tijdje niet meer heeft gezien. Er volgt een foto. Het is inderdaad oude bekende. Finn, hun vroegere buurman.

De andere meiden zijn inmiddels naar huis, schrijft Femke. Ze praat nog even met Finn bij en komt dan ook naar huis. Doe hem de groeten, schrijft Laurens terug. Finn en zijn vrouw Ilse woonden enkele jaren naast hun. Fijne buren, maar nadat Femke en Laurens zijn verhuisd naar de stad zijn ze het contact verloren. Om 1 uur volgt Het plannen van afspraakjes is soms een heel geregel. Onze familie en vrienden weten niks van onze nieuwe levensstijl. Ik kan en wil daarom niet elke week afspreken.

We hebben nog de mazzel dat onze kinderen graag bij mijn of Erik zijn ouders een avondje willen logeren. Daar ik parttime en soms wisselde dagen werk bij een groot bedrijf, heb ik soms door de weeks wat tijd voor mezelf. Op een dinsdagochtend, de kinderen waren op het kinderdagverblijf, was ik een beetje aan het chatten op de site van Getrouwdvreemdgaan.

Al geruime tijd heb ik de fantasie om mijn vriendin voor mijn ogen te laten neuken door een groot geschapen man, maar durfde daar niet over te beginnen. Je moet weten dat ik zelf ook niet zo groot geschapen ben en het idee dat er een enorme pik in mijn vriendin zou verdwijnen en haar kutje op zou rekken wind mij erg op. Heel voorzichtig ben ik er bij Inge over begonnen.

Zij reageerde in eerste instantie afhoudend, ze had aan mij genoeg, de seks was na al die jaren nog steeds goed en ze had niets te klagen. Toch merkte ik dat ze er ergens wel voor Nadat Janny haar lange haar had gewassen, zichzelf had opgemaakt en klaar was om naar de stad te gaan, keek ze nog even in de spiegel. Janny is 25 jaar en haar oudere vriend Peter 42 jaar. Haar vriend was vanmorgen vroeg weg gegaan en had haar plagend aangekeken en gezegd dat hij het nog steeds geen probleem zou vinden als ze eens met een van haar vriendjes vreemd zou gaan.

Dat kwam als volgt, Janny had op de sportschool een paar vriendjes waar ze vroeger regelmatig mee omging en jongens die haar op internet en chatsite’s helemaal gek maakten en Ik hou ervan als mannen de wildste fantasieën hebben over mijn vrouw en ik geniet als ik haar klaar zie komen met een andere man.

Dit verhaal gaat over hoe het bij ons zover is gekomen dat ik haar voor de eerste keer van een andere pik kon zien genieten. Wij waren voor een korte vakantie een weekje naar Limburg gegaan. Op een mooie en warme avond bezochten we de bar die bij het hotel hoorde. Paula had al snel wat te veel gedronken en dat zorgde er voor dat ze wat vrijer met haar omgangsvormen werd. Terwijl we aan de bar samen wat dronken was het Het was op een zaterdag ergens in maart dat ik mijn vriendin Jolanda vertelde dat een oude kameraad Leo van mij die avond op bezoek zou komen om weer eens wat bij te praten.

We hadden elkaar al bijna anderhalf jaar niet meer gezien. Leo en Jolanda kende elkaar al wel, omdat Leo al mijn kameraad was toen ik Jolanda leerde kennen een jaar of vijf geleden. Toen we vroeger met elkaar gingen stappen, Jolanda en ik en Leo met zijn vriendin, was er altijd al wel een soort van erotische spanning waar te nemen. Leo had me wel eens verteld dat hij Jolanda Mijn naam is Lydia en ik zou je veel verhalen kunnen vertellen over de fantasieën van mijn man.

Ik ben 45 jaren oud en weeg 58 kilo. Mijn man heeft mij vanaf onze eerste ontmoeting, toen ik nog 20 jaar was gezegd dat ik een lopende natte droom ben en dat vind hij nog steeds.

Hij zei altijd dat als ik een ruimte binnen zou lopen in mijn korte rokje alle aanwezige mannen terstond een stijve lul zouden krijgen. Ik lachte daar dan om en besteedde er verder ook geen aandacht aan. Nadat we een paar maanden waren getrouwd en we op een bepaald moment Ik had altijd al een fantasie gehad om mijn vrouw Marianne door een groep mannen te laten gebruiken. Het werd bijna een obsessie voor me. Een tijdje geleden deden we tijdens het neuken een rollenspel met deze fantasie.

En ik merkte dat ze het geil en spannend vond om te doen. Maar ze zei ook dat ze dit niet in het echt zou durven. Het plan om dit toch werkelijkheid te laten worden kwam toen ik met David aan het chatten was in een online Cuckold chatroom.

We praatten vaak online en ik had wat foto’s opgestuurd van Marianne. Verleden week liet ik Mijn vrouw en ik waren slechts twee jaar getrouwd toen mijn beste vriend van de middelbare school, Marco, belde om te vragen of hij drie weken bij ons kon doorbrengen. Hij studeerde in Rotterdam en wilde naar huis komen om een aantal van zijn familieleden te bezoeken. Ze zat nog volop in Lees verder. Hoerige Debby heeft een geile gangbang Debby heeft met ons afgesproken in de paren club Mystique, na een rondleiding gaan we haar achterna naar boven.

Hier staan 4 jongens op het balkon te wachten. Ze begint de jonge kerels gelijk te tongen en sleurt ze daarna mee naar binnen, Lees verder. Kleine Thaise Sila voor het eerst op video Lekkere Thais-Hollandse Sila lijkt het geil om een keer aan jou te laten zien hoe lekker ze is en hoe geil ze er neukend op video uitziet.

We gebruiken daarvoor de lokatie van club www. Ook de echte geile sex-amateur krijgt een kans. Luna is een erg geil meisje. Een amateurtje zoals het buurmeisje van op de hoek. Je kunt haar overal tegenkomen zonder het idee te hebben dat juist zij te zien is in een pornofilm. Dat maakt het extra leuk om dit meisje voor het eerst op v Lees verder. In elk geval is het een fantasie die al lang speelt en die gewoon eens moet worden waargemaakt.

Nu is het zover. Kim interviewt z Lees verder. Friese wulpse Eliza 20 debuteert met een gangbang casting Eliza is een geil meisje uit Friesland met lekkere grote borsten en verrukkelijke rondingen. Ze is echt op zoek naar een super uitdaging en daarom hebben we een grote groep jongens uitgenodigd, die zich via de site hebben aangemeld als asp Lees verder.

Iris' Eerste Video Gangbang! Iris is een op het eerste gezicht normale meid die zo haar geile buien heeft. Wat ze echter tegen niemand verteld is dat ze iemand is die graag door meerdere mannen in een gangbang genomen wordt!

In dit filmpje zie je dan ook hoe zij een groot aantal mannen verwent terwijl ze zelf bruut genomen wordt door de mannen! Één van de kerels heeft een vibrator gevonden en begint deze uit te proberen op haar clitoris! Ze ligt volop te genieten terwijl ze 2 kerels lekker aan het afzuigen is! Deze meid wordt natuurlijk ook helemaal ondergespoten met de zaad ladingen van de kerels! Mijn Kim Holland account.


Opa neukt buurmeisje ontzettend dikke ochtend lul


Maar af en toe waren ze zich er toch weer van bewust dat zij vroeger met de vrouw van Nanne hadden geslapen, en dat Nanne dat ook wel moest weten. Hij had daar nooit een punt van gemaakt, en waarom werd nu wel duidelijk; die twee deden immers aan groepssex en zo, dus dat Nynke met andere neukte vond Nanne geen punt.

Bovendien was dat met Nynke op school van voor hun huwelijk. Maar dat verhinderde niet dat de twee af en toe met andere ogen naar Nynke hadden gekeken, want die vrouw hadden zij ooit eens geneukt. En nu ze hoorden dat ze nog steeds met iedereen plat ging, nou, dat zette je toch aan het denken. En uiteraard moesten ze haar gelijk geven; zij hadden dingen meegemaakt die zo in een pornoverhaal pasten.

Maar dat konden ze toch niet zomaar toegeven? Wat moesten hun vrouwen daar wel niet van denken? Nanne zag de reacties vooral bij de mannen waarvan hij wist dat ze vroeger met zijn vrouw hadden geslapen en grijnsde. Gewoon, eerlijk, niets verbergen. Wedden dat we dan een hele verzameling kinky dingen te horen krijgen, en dat je dan wel anders zal denken over hoe ongeloofwaardig zulke films en verhalen zijn. Wij schamen ons er niet voor om jullie te vertellen wat voor soort dingen wij meemaken, maar ik durf te wedden dat jullie ook ooit echt wel iets hebben meegemaakt wat kinky genoeg is.

Nou, wat zeggen jullie, Nynke en ik willen wel beginnen, en daarna iedereen op de rij af, nou? Hisse en Hidde wisselden even wat blikken uit en daarna gaf Hisse te kennen dat dat wat hen betreft wel in orde was.

Ook de andere koppels keken elkaar even aan om te polsen wat de ander er van vond. De twee stiekemerds voelden weliswaar aankomen dat ze zo voor het blok zouden kunnen worden gezet, maar hoopten er dan wel uit te kunnen komen. De gedachte bij intieme bekentenissen trok hen eigenlijk ook wel.

Marije bleef nog het meest sputteren, maar stemde uiteindelijk toch in met Nanne zijn voorstel. Dat jullie zoiets doen wil nog heus niet zeggen dat er nog meer zo zijn als jullie.

Zelfs als iedereen goudeerlijk vertelt wat hem of haar is gebeurd, dan nog denk ik niet dat dat veel zal opleveren. Volgens mij zijn wij een redelijke doorsnee van de bevolking, dus als er afgezien van jullie gedoe niemand iets bijzonders te melden heeft, bewijst dat alleen maar dat jullie een uitzondering zijn.

Gewoon puur toeval dat net in ons groepje iemand zit die wel zoiets doet, meer niet. Melis schraa­pte zijn keel en zei: Voordat Nynke kon beginnen nam haar man het woord: En niet hetzelfde vertellen als je partner; zo gemakkelijk komen jullie er niet van af. Dus als een koppel aan plassex doet of zo, dan mogen ze niet allebei met plassex komen, maar moet de tweede van dat koppel een andere bijzondere ervaring vertellen. Dan zul je zien hoeveel verschillende dingen aan bod komen.

Maar vooral, niets achterhouden; niet vertellen dat je een bijzonder standje doet en dan maar denken dat je er daarmee van af bent. Toen knikte Nanne zijn vrouw toe, die er lekker voor ging zitten en toen met haar verhaal begon. Nou kwamen overigens bij die orgie ook de meeste andere dingen voor, dus zoveel maakt het niet uit. Goed, nou, de jongens hier weten natuurlijk nog dat ik op school al fiks bezig was met neuken en zo. Ik begon toen ik 17 was of zo, en heb sindsdien honderden pikken afgewerkt.

Eens kijken ; mijn eerste lesbische sex had ik op mijn zeventiende, op mijn achttiende rukte ik voor het eerst een jongen af, een half jaar later werd ik ontmaagd, met pijpen begon ik relatief laat, ik moet 19 of 20 zijn geweest of zo.

Dat was sowieso een belangrijk jaar voor mij. De jongens weten wel wat ik bedoel; Femke. Jullie meiden zullen ongetwijfeld al eens verhalen over haar hebben gehoord. Nou, Femke heeft mij alles geleerd over sex. Voor die tijd was ik dus ook al met diverse jongens naar bed geweest, maar vergeleken bij Femke was dat natuurlijk niks, en door haar begon ik pas echt goed. Door haar begon ik te pijpen, wat ik nog steeds heerlijk vind, en echt met Jan en Alleman te neuken.

Eens kijken , o ja, sex op vreemde plaatsen. Nou ja, het begon met fietsenhok, trapportaal, maar ik weet niet eens of dat wel telt. Verder denk ik niet dat er een plek is bij ons thuis waar ik nog niet sex heb gehad, hoewel, op de wc-pot niet.

Aan plassex en zo doen we niet, dus misschien kan iemand van jullie mij daar de loef afsteken. De eerste keer dat ik meedeed aan iets wat je een echt een orgie kunt noemen was toen ik 18 was; een feestje bij Femke thuis. Er waren een stuk of 30 jongens en meisjes, waarvan misschien de helft ook werkelijk meedeed, de rest is geloof ik weggegaan of heeft alleen maar toegekeken, ik was te druk bezig om daar op te letten. Maar een stuk of vijf-zes meiden en misschien 15 kerels deden wel mee, en dat mag je toch echt wel een orgie noemen.

Het begon gewoon met wat gevrij her en der, maar Femke kon zich natuurlijk niet inhouden en begon zomaar de jongen die met haar aan het vrijen was te pijpen. Nou, toen was ik er ook als de kippen bij, en toen een andere jongen merkte dat ik het in orde vond dat hij mij begon te bepotelen terwijl ik een ander pijpte, was het dek van de dam.

Ik heb het uiteindelijk met misschien wel 7 of 8 jongens gedaan, soms met twee tegelijkertijd. Maar tot een sandwich of gewoon kontneuken kwam het om één of andere reden niet, blijkbaar wist niemand daar dat ik daar ook wel van hield, of misschien hielden ze daar zelf niet zo van.

Die andere meiden die meededen zijn ook fiks bezig geweest, en ik denk dat alle mannen aan het eind volledig uitgemergeld moeten zijn geweest. Maar goed, ik wilde eigenlijk vertellen over de orgie waar Nanne en ik vorige maand zijn geweest. Nou, iedereen zat met rode oortjes en een opgewonden blos gespannen te wachten op het vervolg. Ze hingen aan haar lippen en wilden blijkbaar dolgraag meer horen. Nou, ze zou ze wat geven. Kijk, bij de meeste orgies doen alleen koppels mee, en heb je bijna evenveel vrouwen als mannen.

Dan kan je wel met wildvreemde mannen neuken en zo, maar na drie of vier beurten heb je het wel gehad, gewoon omdat er te weinig mannen zijn. Maar tijdens die speciale avonden is er altijd extra veel pik, omdat de club bijv.

Soms zijn het professionele porno-acteurs of performers, maar vaak gewoon amateurs. Dan nodigen ze een hengel- of voetbalvereniging uit, die zo eens de kans krijgen massaal en gezamenlijk zich uit te leven. Nou ja, eerst hebben we nog wat kennis gemaakt met de andere paren, waarvan we de meesten kenden van de vorige keren. Die hadden wel met elkaar aan partnerruil gedaan, maar dit zou hun eerste ervaring met echte groepsex worden, dus die waren toch wel een beetje nerveus.

Die twee andere nieuwe koppels hadden wel ervaring met sexclubs en zo, maar waren nog nooit in deze ene geweest. Nou leek die dochter zo op het eerste gezicht eerder timide, maar later bleek wel dat die moeder gelijk had, jeezus, wat een furie was dat zeg. Je leest het weliswaar in sexverhalen, maar in de krant staan alleen maar gruwelijke verhalen over misbruik, en dus denk je; in de werkelijkheid zal dat niet uit vrije wil voorkomen. Nou, ik kan je verzekeren; die Liesbeth deed alles uit vrije wil, en was de geilste van allemaal.

Enfin, er werden ervaringen uitgewisseld, en iedereen raakte van al die verhalen al fiks opgewonden. We trokken alvast onze kleren uit in voorbereiding op wat zou gaan komen, en al dat bloot hitste ons nog meer op. Ik kon zien hoe gulzig de mannen naar ons keken, en vooral naar Liesbeth, want die zag er echt uit om op te eten, met nog van die kittige jonge wipborsten en een figuurtje als een zandloper.

Daarbij vielen wij toch een beetje in het niet, al waren de meeste vrouwen toch ook niet slecht bedeeld. De mannen liepen al rond met fikse erecties, zodat wij vrouwen natuurlijk nog meer zin kregen in lekkere sex. Normaliter zouden we met zijn allen gewoon beginnen met de orgie, maar we wachten nog even, want ons was beloofd dat er extra mannen zouden komen, en die hadden we nog niet gezien.

Eindelijk kondigde de gastheer de surprise aan, en op het podium werd een gordijn weggetrokken, en daar stonden 15 jonge kerels van ongeveer 18 jaar in voetbalshirts; hij had een junioren-voetbalteam uitgenodigd. Die jongens waren duidelijk bloednerveus, maar zagen er mede daardoor uit om op te eten, en toen de gastheer dan ook zei dat de vrouwen zich maar moesten bedienen, ontstond een stampede op die jongens.

We stormden als een horde buffels op hen af, en je had moeten zien hoe benauwd ze keken! Ik was inmiddels zo geil geworden, dat ik bijna over mijn eigen benen struikelde om bij die jongens te komen. Toch was alleen die Liesbeth nog sneller, en die stortte zich meteen op de eerste de beste jongen, en scheurde gewoonweg zijn kleren van zijn lijf, rats, rats, en daar stond hij in zijn nakie, en zat ze al op zijn lul te kloven als een hongerige baby.

Gut, wat was dat kind fel! Nou, ik treuzelde ook niet en had al snel zijn pik in mijn handen en trok er aan tot ie lekker stijf was en begon hem daarna te pijpen. Al snel zaten we met zijn allen op onze knieën voor die jongens en pijpten er op los dat het sopte van jewelste.

Alleen één van die debutanten durfde niet, en een andere hield blijkbaar niet van pijpen, of was gewoon ongeduldig, want die trok haar jongen gewoon meteen over zich heen om zich te laten neuken.

Omdat er meer jongens dan vrouwen waren bleven er een paar over, en ik had het geluk dat zo eentje bij mij in de buurt stond. Ik pijpte ze allebei, en goh, wat stonden die twee te kreunen en te trillen op hun benen, vooral als ik hun pik tot in mijn keel nam. Ik was één van de happy-few die twee jongens bij zich had, zodat ik er één kon pijpen, terwijl de ander mij op zijn hondjes neukte. Wat ging die tekeer zeg, alsof hij de trein nog moest halen zat hij met zijn pik in mijn kut te sjassen.

Alle vrouwen met neukadressen kunnen zich gratis bij ons aanmelden. Jijzelf overigens ook, zodat je contact. Wil jij gratis seks?

Hier vind je geile meiden op zoek naar een gratis neukdate. Je kunt contact met ze opnemen via een site, mobiel of email. Wil jij gratis neuken?

Kom in contact met geile vrouwen en mannen die hier ook naar op zoek zijn. Gratis sexcontact via site, email of whatsapp. Zoekresultaten voor AA Sluis, Zeeland.

Van koreaans energetische massage tot explosief genot. Zoekresultaten voor massage sluis. Mijn Vrijschool staat open voor mannen, vrouwen of koppels die zelfzekerheid wensen op seksgebied.

Ook maagden zijn hartelijk welkom. Je volgt bij mij in privé een Vrijcursus van 6. Cum on pussy Beauty serves a mature cock. Amateur Dutch Nightshot Home Video. Hollandse tieners doen auditie. Gratis porno films en gratis sex films met o. Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of desktop! Vind of bied uw tweedehands Contact - escort en thuis ontvangst Gratis nederlandse sexfilmpjes free opa porno, Seks 06 anoniem cammen.

Posts navigation 1 2 Next. Tiener brengt vriendin mee naar opa als verassing. Free opa porno pornou sex, Nederlandse sexpagina met pornofilms en sexfilms. Nederlandse sex sites opa porno free - sex Op zoek naar erotisch.

Sex chatten met geile webcam meisjes die nat klaar zitten om gratis te cammen met u! Veel gratis webcam plezier!. Chat nu met met neukende koppels!

Het gras is tenslotte altijd. Honderden recente sexadvertenties en elke dag nieuwe leden. Meld je gratis aan». Ontspannen doe ik dan ook door me te laten masseren, eerder huurde ik dan een professionele masseur in maar daar ben ik mee gestopt omdat het me nu eenmaal teveel opwindt. Als er hier dus ook mannen zijn die graag masseren dan heb ik misschien een goede deal voor je, jij masseert me en je krijgt er heerlijke.

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ja, ik ben 18 jaar of ouder. Nee, ik ben jonger dan 18 jaar. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Zoek en vind hier vrouw zoekt man advertenties op bigmundo. Duizenden Dat is iets waar ik na een perfect huwelijk van 10 jaar helaas op een keiharde manier ben achter gekomen.

Toen ik begin 20 was heb ik werk Amerongen Utrecht, Gratis. Vind of bied uw tweedehands Contact - MSN-contact aan op bigmundo. Chatrandom is een gratis alternatief voor ChatRoulette waar je met gebruik van je webcam onbekenden kunt ontmoetenm. Vind of bied uw tweedehands Contact - erotische massage aan op bigmundo. Prive ontvangst luxury elise tantra massage omslag foto. Prive ontvangst luxury elise tantra mass Zeer aantrekkelijke lady, expert in het geven van de beste tantra massage, prostaat- massage, lingam.

Thuisontvangst advertenties van geile huisvrouwen en meiden die zin hebben in een sex avontuurtje. Sexjobs heeft het grootste aanbod dames van plezier die aan thuisontvangst en privéontvangst doen.

Neem contact Wilt u een wat anders Dan bied ik u een geweldige sensuele ervaring aan met tantra -massage. Kutje Porno - Gratis sex film en gratis porno. Sex in alle categorieën - sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex tube en gratis porno films!. Een flexibele vrouw maakt gebruik van een dildo om haar kutje te penetreren Een flexibele vrouw maakt gebruik van een dildo om haar kutje te pe 10ms. Sex in de hotelkamer mijn vrouw met een. Of genieten van een girl girl spel met de strapon.

Laat je wensen uitkomen en geniet. Wij zijn 2 heerlijke slanke bi. Een massage met een happy beginning en happy ending. Een massage met een happy ending voor Siri. Massage met een happy ending. Compilatie van massages met happy end.

Dé Tube site van Nederland! Gratis Nederlandse sex films van oa. Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob. Geheel gratis, uniek in Nederland, kom je?. Geheel gratis, uniek in Nederland, kom je? Thai massage with real happy end. Ga door naar contacten. Op zoek naar erotisch contact? Ga direct binnen bigmundo. Escort en thuis ontvangst. Of ga naar rubriek. Vind of bied uw tweedehands Vrouw zoekt man aan op bigmundo. De heetste datingsite van Nederland waar je lekker online kan flirten en op een spannende manier met elkaar in contact kan komen.

Dit kan vrijblijvend en anoniem. Er zijn elke dag nieuwe profielen. Hier vind je profielen van ruimdenkende sexy vrouwen, mannen en geile stellen die net. Nieuwe Sexfilms - bekijk onze nieuwste lijst van porno films en gratis sex Page 7. Linda's favoriete Top met Porno en sex overzicht en Geile sexcontacten en prive adressen en webcams.

Bekijk ons spannende Hoeren prive massage erotisch amsterdam ·. Erotische koppel massage sex gratis video. Tantra massage maastricht sexjobs den haag. Gratissexfimpjes maastricht erotische massage - nuru. Letzte Artikel Camsex sex massage in amsterdam Gratis sexmaatje studente zoekt seks Gratis sekschats gatis porno Erotische massage ostfriesland nederland sex porno Gratis sexadvertenties video com.

Breng een bezoekje aan een van onze masseuses en voor. In our erotic massage parlor in Maastricht the erotic masseuses are waiting to cherish you with your preferred massage. You can choose from different erotic massages. What do you like most? A firm and sexy massage or a sensual, sensitive erotic massage? Maybe you go for an intense Tantra massage or for an exciting. Vind of bied uw tweedehands Contact - escort en thuis ontvangst aan op bigmundo. Hallo dames, ik ben patrick een mannelijke escort en gezelschapsman voor dames van alle leeftijden die wensen te geni..

Dame gezocht voor full body massage · Maarten. Beste, Ik zoek iemand die me een full body massage kan geven met meerdere handmatige hoogtepunten. Als het meevalt wil ik dit een aantal keer Prijs o. Super erotische massage voor Dames.

Dames vergeet even de spanning van het werk etc laat u heerlijk verwennen met een super massage bigmundo. Vrouw gezocht voor sex. Hoi, ik ben marinus, ben 51 jaar en zoek een lekkere geile wijf die met mij lekkere sex zou willen hebben.

Ik mis de sex wel heftig. Mijn vriendje heeft me zwanger gemaakt en is er vandoor gegaan die loser! Zoekt sex date met man tussen 18 en 50 jaar. Ik heet damian en ik ben opzoek naar een sex date met een man tussen de 18 en 50 jaar. Gay dating in cinema van blue vision maasmechelen geopend van 10 uur tot 22 uur van maandag tot zaterdag.. Nieuwste "marokkaans" sex films.

Frans sprekende Marokkaanse word geneukt en gefilmt. Mijn mollige Marokkaanse meisje zuigt pik. Vrome moslim vrouw met hoofddoek en natte kut. Sexdate in Zwolle Hoi mijn naam is Tess-Highclass en ik Eingebettetes Video · Porno parenclubs in duitsland, gratis porno susteren, onge meisjes neuken.

Sexpunt nl mobiel ; Masturberen vrouwen; Jeuk na seks man; Online porno kijken. Parenclub Zwolle Arlon naumann, author of Love at First Sight, interviewed up while others allow you to gratis porn izegem answer a few simple questions. Nightclub, parenclub, swingers club, bar, nightlife, dichtbij hotel en horeca in Emmen. Gelukkig zijn er in Drenthe en Flevoland wel parenclubs op betrekkelijk korte afstand.

Zo kun je dus ook als Zwollenaar het erotische avontuur aangaan!. Gratis Porno films van Webcam Seks. Je zal alle mogelijke films van Webcam Seks op Pornozot terugvinden.

Enkel maar hier gratis kwaliteitsporno. Jonge rondborstige meisje cam-show. Grote borsten op webcam. Supersexy meid plaagt op cam. Prachtige lesbische slet op de. Als laatste hebben we Zoe staan die haar dildo erbij pakt. Daartussenin nog drie mooie blote vrouwen. Read More · Knappe brunette met grote tieten, doet erotisch voor het huiskamerraam. Buiten dat om doen ze zeer erotisch en sexy. Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van Het altaar. Met de gratis SEXJOBS messenger kun je direct en live contact leggen met Bij het openen van de chat wordt meteen gevraagd of je je cam en mic wil delen.

Zelf ben dol op het gezelschap van mannen die weten hoe ze een dame moeten behandelen, maar tegelijkertijd ben ik heel nuchter en hou van lachen.

Ik hou ervan me Verified. Erotische massage voor iedereen: Sandra sweet and sexy Utrecht 27 jaar. Best girlfriend experience Vrouw Escort Privé ontvangst 22 maart · Hallo mannen, mijn naam is Sandra!

Ik ben een 27 jaar jonge dame uit Spanje ja, echt die je de ervaring kan geven waar je naar op zoek bent en die je nog lang zal bijblijven. Ik ben een lieve, intelligente, warme. Gratis Porno films van Vaginale Seks. Je zal alle mogelijke films van Vaginale Seks op Pornozot terugvinden. Gratis Porno films van Vaginale Sex.

Je zal alle mogelijke films van Vaginale Sex op Pornozot terugvinden. Dames van plezier - Rijpe vrouwen: Advertenties van Rijpe dames, oudere ben een 53 jarige volslanke vrouw en geniet nog volop van sex Ik vind het heerlijk. Je kan hun fantasie laten Beste mannen, Ik ben een jarige vrouw uit Antwerpen op zoek naar een open relatie.

U kent dat wel. Wel of niet getrouwd, samen wonend, kortom u komt sex te kort. Gratis sexcontact advertenties overzicht.

gangbang friesland neukende jongens

Lekker geneukt thuisontvangst weesp


Ik pijpte ze allebei, en goh, wat stonden die twee te kreunen en te trillen op hun benen, vooral als ik hun pik tot in mijn keel nam. Ik was één van de happy-few die twee jongens bij zich had, zodat ik er één kon pijpen, terwijl de ander mij op zijn hondjes neukte. Wat ging die tekeer zeg, alsof hij de trein nog moest halen zat hij met zijn pik in mijn kut te sjassen. Voor vrouwen die er geen ervaring mee hebben is het misschien moeilijk te begrijpen, maar er gaat echt niets boven dat gevoel om alleen nog maar aan sex te doen, puur en alleen een kut, kont of mond te zijn, en gewoon alle pikken die je te pakken kunt krijgen te neuken of te pijpen.

Ik kan het echt aanraden, om je zo te laten gaan en je helemaal te geven. Nou ja, de jongen die ik pijpte kon het niet lang uithouden en spoot mijn hele mond vol. Omdat ik hem net deep-throat had spoot hij alles meteen mijn keel in en kon ik er niet veel van proeven, maar lekker was het toch.

Kort daarop kwam de jongen in mijn kut ook klaar, en kreeg ik mijn hele kut volgesproeid met zijn hete zaad. Hoewel dat als altijd heerlijk aanvoelde, was ik nog niet zo ver dat ik kon klaarkomen, maar ik maakte me nergens zorgen om, want er waren genoeg mannen om mij nog een hele zwik orgasmen te bezorgen.

En ja hoor, direct nadat die jongen zijn lul uit mijn kut liet glippen kreeg ik de volgend in mijn kut gepompt, en ook deze jongens begon in een tempo te neuken dat ik me schrap moest zetten om niet voorover te vallen.

En meteen kreeg ik ook weer een harde pik in mijn gezicht geduwd. Dit was één van de andere mannen, want die konden zich natuurlijk ook niet meer inhouden en wilden meedoen. Hup, daar had ik weer een pik in mijn mond en zoog ik er op, terwijl een andere pik in mijn kut zat, heerlijk! Dit keer kwam ik wel verrukkelijk klaar, en meteen daarop kreeg ik mijn kut volgespoten.

Even later lag ik op mijn rug en lag er één van de mannen op me en neukte me in een heerlijk stevig tempo, terwijl ik bleef lurken aan de pik van die andere man.

Net terwijl hij mijn mond volspoot kwam ik nog een keer klaar op die heerlijk neukende pik, die daardoor ook begon te spuiten, zodat ik tegelijkertijd van twee kanten werd volgespoten, echt een heerlijk geil gevoel.

Nadat ik een beetje was bijgekomen van mijn orgasme, en ook even met rust werd gelaten, keek ik wat er verder zo aan de hand was. Enfin, her en der werd nog stevig geneukt. Goh, wat was dat een geil gezicht zeg, dat vind ik altijd fantastisch, en hou ik zelf ook wel van, dat hete zaad op je gezicht voelen spuiten. En mannen worden er ook helemaal wild van. De jongen bleef ondertussen Liesbeth doorneuken, en naar haar reacties te oordelen kwam ze klaar, waarna ook hij brullend klaarkwam.

Vier andere vrouwen werden ook nog geneukt, waarvan eentje ook nog een pik afzoog, en eentje in haar kont werd geneukt, de rest was aan het uitpuffen, en in afwachting tot er weer een man hersteld was. Nadat de laatste mannen en jongens waren uitgeneukt ontstond er even een impasse. Wij vrouwen wilden wel weer, maar de mannen en jongens moesten nog bijkomen. En toen kwam de tweede surprise, want met echt een perfect gevoel voor timing kwamen er een stuk of tien bodybuilders binnen, echt van die spierenbundels.

Nou, toen kon het feest weer beginnen. Deze kerels waren minder angstig en terughoudend en namen zelf het initiatief. Eentje kwam om mij af met een stijve pik en duwde die pardoes in mijn mond. Nou, dat vond ik prima, graag zelfs, en ik begon meteen te zuigen en te sabbelen, terwijl hij aan mijn tieten begon te frunniken.

Binnen vijf minuten werd er weer overal om me heen geneukt als beesten, en ik hoorde vrouwen krijsen dat ze nog harder geneukt wilden worden. Nadat ik een tijdje had gepijpt wilde mijn bodybuilder ook neuken, en ik ging er gretig voor klaarzitten, waarna hij hem er resoluut vanachter in stak. Hij begon me ruw te neuken, met van die heerlijk lange halen, en probeerde zijn pik tot aan zijn kloten in me te pompen, wat makkelijk lukte, want hij was niet echt groot geschapen.

Maar lekker dat het was! De andere mannen waren door al dat spektakel ook weer in vorm gekomen, en gingen zich er ook mee bemoeien.

Ik kreeg weer een pik in mijn gezicht geduwd, en ik was er als de kippen bij om het af te zuigen. Hij smaakte nog lekker naar kutsap en sperma, dus ik smakte er op los en genoot van die twee pikken in mijn lijf. Op een gegeven moment trok de kerel achter mij zijn pik uit mijn kut en prikte hem ineens in mijn gat.

Nou, als hij had verwacht dat ik zou protesteren zat ie fiks verkeerd, want daar was ik nou wel voor te porren, lekker aarsneuken. Zeker na uitvoerig neuken is dat een prima afwisseling, en als de pik niet te groot is gaat het uitstekend. Dus hij schoof er soepel in en kon lekker in mijn rectum raggen. En toen kwam er nog iemand bij en even later wisten ze me zo te draaien dat ik ook nog in mijn kut geneukt kon worden, zodat ik drie pikken tegelijk in me had.

Die drie kerels hebben zich fiks kunnen uitleven en ikzelf ben ook een paar keer klaargekomen voordat ze bijna op commando alledrie tegelijk begonnen te spuiten. En ik maar slikken en slikken, maar de jongen die mijn mond neukte was zo aan het schokken dat het meeste er meteen weer uit droop, en zijn laatste klodders spatten tegen mijn gezicht, mmmm.

Maar de anderen zijn ook fiks aan hun trekken gekomen, hoor. Eén van die twee debutanten haakte al halverwege af, maar de ander ging door tot aan het einde en heeft er ook wel een stuk of 15 over haar heen gehad, tot ze helemaal afgepeigerd was en wel op moest houden. En met Liesbeth had ik achteraf bijna medelijden, want volgens mij zijn daar alle mannen overheen getrokken, die werd bijna aan één stuk door geneukt, ook een paar keer een sandwich, en kans om haar genot uit te kreunen had ze ook nauwelijks, want ze had bijna voortdurend een pik in haar mond.

Maar iedereen kon merken dat ze er van genoot, dus medelijden was nauwelijks op zijn plaats. Echt waar, volgens mij heeft die die avond alle 40 man over zich heen gehad.

Zo heb ik de laatste erectie van die avond leeggezogen, tot ook ik mijn hele smoel onder het sperma gespoten kreeg, heerlijk gewoon. De volgende dag was ik nog geradbraakt, al durf ik niet te vermoeden hoe Liesbeth zich moet hebben gevoeld die dag.

Maar ik kijk nu al weer uit naar de volgende keer, dan wil ik net als Liesbeth een keer aan de lopende band, eens kijken hoeveel ik kan hebben.

Dat lijkt me echt te gek: Ik krijg er nu al weer de kriebels van. Enfin, dat was mijn verhaal over een orgie. Er viel even een stilte, en iedereen staarde Nynke met verbijstering en opwinding aan.

Renske was de eerste die een geluid kon voortbrengen: De nacht daarop gaf hij me weer een beurt. Elke gelegenheid die we kregen om seks met elkaar te hebben werd benut. Het kon niet uitblijven dat onze moeder binnen no time wel in de gaten kreeg wat er tussen ons speelde. Tot onze grote verrassing en ik kan wel zeggen opluchting hadden onze ouders er helemaal geen moeite mee dat Hans en ik als broer en zus seks met elkaar hadden. Wel wilde mijn moeder weten of Hans mij er niet toe dwong om seks met hem te hebben.

Toen ik vertelde dat ik het heel lekker vond wat Hans met me deed, was ze wat dat betreft gerustgesteld. Mijn moeder wilde ook weten wat Hans allemaal met me deed. Die vraag van mijn moeder gaf mij ook gelijk de gelegenheid om haar te vragen of het niet vies was als Hans mijn kutje likte en als hij me vroeg of ik op zijn piemel wilde zuigen, waardoor ik dat witte spul uit zijn piemel in mijn mond kreeg.

Ik was namelijk wel een beetje bang dat ik er ziek van kon worden. Ik heb van haar toen voorlichting gehad over seks tussen mannen en vrouwen en dat orale seks heel normaal was en dat ik daar niet ziek van kon worden.

Vanaf die tijd sliep Hans iedere nacht openlijk bij mij in bed of ik in zijn bed. Vanaf die tijd had ik iedere dag wel seks met Hans en ik vond het heerlijk als hij in mijn kutje klaarkwam. Ik vond het zalig dat gevoel dat dat in mijn buikje gaf als hij zijn hete zaad in mijn kutje spoot.

Dat was iets wat ik niet vaak genoeg kon krijgen. Hans kon ook maar geen genoeg van mijn kutje krijgen en ik zal u eerlijk zeggen: Onze ouders hadden een aardige collectie pornovideo's! Hans had op zijn kamer een tv met een videorecorder. De weg naar die video's hadden we dus ook al snel gevonden. De standjes die we zagen speelden we dan na.

Alleen met anale seks had ik een probleem. Als Hans me in mijn kontje wilde nemen deed me dat altijd teveel pijn; dat wilde ik dus niet. Ik heb een tijdje later aan mijn moeder gevraagd waarom vrouwen op de video wel in hun kont geneukt kunnen worden en dat het bij mij zoveel pijn deed. Mijn moeder vertelde me toen dat je met behulp van een butt-plug je sluitspier kunt trainen en dat het dan vaak daarna geen pijn meer doet.

Mijn moeder beschikte ook over een hele collectie seksspeeltjes, waaronder ook buttplugen van verschillende grootte. Op de video's zagen we hoe we die speeltjes moesten gebruiken; betere instructie films konden we niet hebben. Een paar maanden later kon Hans me, zonder dat het me pijn deed, ook in mijn kontje nemen.

Anale seks was daarna iets wat ik ook heel graag deed. We werden steeds brutaler met onze seksuele activiteiten. Ik liet ook, net als mijn moeder, het dragen van een slipje achterwege. Alleen naar school toe kon ik het uiteraard niet maken om zonder broekje te gaan. In mijn vrije tijd vond ik het spannend om geen broekje te dragen. Hans en ik gingen steeds een stapje verder. In de huiskamer, waar pa en ma bij waren, begon hij zonder schaamte me ook onder mijn rokje tussen mijn benen te betasten.

Het volgende stapje die ik zette was dat ik nu ook thuis geen rokje meer droeg en net als ma in m'n blote kutje liep. Ik zag dat pa bij het toekijken een enorme dikke pik kreeg.

Ik had mijn vader al zo vaak naakt gezien. Mijn vader is behoorlijk fors geschapen. Als zijn pik slap is, is het al een hele grote; laat staan alsie stijf is. Maar vooral de dikte ervan vond ik opwindend. Ik vroeg me vaak af hoe het zou zijn om zo'n lange, dikke pik in mijn kutje te hebben. In mijn fantasie begon ik dan ook steeds meer ook naar zijn forse pik te verlangen. Pa en ma gingen ook steeds vrijer met elkaar om waar we bij waren. Gingen ze vroeger altijd naar boven als ze wilden neuken.

Nu deden ze het ook gewoon in de huiskamer als wij er bij waren. Toen Hans 14 was ging hij gelijk met mij naar de middelbare school; ik was toen net 12 Hans had op de lagere school een jaar moeten overdoen, daarom lag ik een jaar op hem voor. Op die school kreeg hij nieuwe vrienden. Een stuk of zes jongens trokken veel met elkaar op.

Die jongen had daar een aparte ruimte ingericht waar ze konden bivakkeren en als een soort honk konden gebruiken. Op een dag vroeg Hans of ik ook met hem meeging naar dat honk. Ik had daar wel oren naar. Voor mijn 12 jaar zag ik er een stuk ouder uit. Ze zat nog volop in Lees verder. Hoerige Debby heeft een geile gangbang Debby heeft met ons afgesproken in de paren club Mystique, na een rondleiding gaan we haar achterna naar boven.

Hier staan 4 jongens op het balkon te wachten. Ze begint de jonge kerels gelijk te tongen en sleurt ze daarna mee naar binnen, Lees verder. Kleine Thaise Sila voor het eerst op video Lekkere Thais-Hollandse Sila lijkt het geil om een keer aan jou te laten zien hoe lekker ze is en hoe geil ze er neukend op video uitziet. We gebruiken daarvoor de lokatie van club www.

Ook de echte geile sex-amateur krijgt een kans. Luna is een erg geil meisje. Een amateurtje zoals het buurmeisje van op de hoek. Je kunt haar overal tegenkomen zonder het idee te hebben dat juist zij te zien is in een pornofilm.

Dat maakt het extra leuk om dit meisje voor het eerst op v Lees verder. In elk geval is het een fantasie die al lang speelt en die gewoon eens moet worden waargemaakt. Nu is het zover. Kim interviewt z Lees verder. Friese wulpse Eliza 20 debuteert met een gangbang casting Eliza is een geil meisje uit Friesland met lekkere grote borsten en verrukkelijke rondingen. Ze is echt op zoek naar een super uitdaging en daarom hebben we een grote groep jongens uitgenodigd, die zich via de site hebben aangemeld als asp Lees verder.

gangbang friesland neukende jongens