Klein nat kutje neuken in kroatie

klein nat kutje neuken in kroatie

BisexTV - Waarom toch kiezen? Toen ik daar reeds enige dagen was had ik de behoefte gekregen om eens te gaan wandelen op de rotsen aan de kust buiten de camping. Er liep en klein paadje zo een 50 meter van de rotsen aan de waterkant en zodoende kon ik alles goed zien wat er gebeurde bij de personen die daar naakt lagen te zonnen.

Op een gegeven moment zag ik een jong koppeltje liggen gedeeltelijk verscholen achter een rots. Ik was nieuwsgierig en ik ging een beetje dichter kijken. Ik zag onmiddellijk dat de jongen het meisje aan het vingeren was en dat het meisje de lul aan het aftrekken was.

Ik bleef staan en plots zagen ze dat ik stond te kijken. Ze deden echter verder en ik nam dan ook plaats op een rots waar ik alles goed kon zien. Nu ze wisten dat ik bleef kijken deed het meisje haar benen wijder uit elkaar. Ik zag dat ze een kaal kutje had.

Ik schatte het meisje rond de 25 jaar. Ikzelf begon een stijve lul te krijgen en dat had ze gezien. De jongen keek niet naar mij. Het meisje nam een andere postie in en ze draaide haar zodat ik in haar kutje kon kijken. Ik begon met mijn lul te spelen en mijn lul werd dan ook zeer stijf. Plots nam het meisje de lul van de jongen bij haar in haar mond en ze pijpte hem klaar. Hij kwam dan ook kreunend klaar en hij spoot zijn zaad tussen haar flinke borsten. Nadat hij helemaal leeg was vertrok hij.

Het was duidelijk dat het geen koppeltje was maar dat het hier enkel om de sex ging. Nadat hij vertrokken was kwam ze tot bij mij en dan pas zag ik dat ze een prachtig lichaam had,en zeker en cup C.

Ze sprak me aan in en taltje dat ik niet verstond en uiteindelijk kwam ik te weten dat het een croatisch meisje was. Ze sprak wel en beetje duits en in deze taal kan ik mij ook duidelijk maken. Ze vertelde dat ze op de camping verbleef samen met een vriendin.

Ze vroeg aan mij of ik ook op de camping verbleef en ik zegde dat ik inderdaad op de camping verbleef. Ze stelde voor om terug naar de camping te gaan en dan naar de douchen waar we lekker onze gang konden gaan. Voor vrouwen waarschijnlijk een aantrekkelijke man. Intussen waren we ongemerkt dichter zijn jacht genaderd en toen ik er achterlangs zwom zei hij: Hij kwam overeind, opende een deurtje in de achtersteven en stapte op het zwemplateau.

Ik ging met m’n beide armen op het plateau hangen en knoopte het gesprek aan. Marieke kwam ook dichterbij en ging naast me hangen. We vertelden hem van onze reis tot nu toe en hij vertelde dat hij maar een nacht hier zou liggen omdat z’n vrouw bij een vriendin aan de wal op bezoek was en de volgende dag in de loop van de ochtend terug zou komen.

Hij vertelde dat hij de boot van Duitse vrienden had mogen lenen. We hebben toch niet te hard gepraat? Maar je weet het meteen wanneer je Nederlanders ziet, toch?

De man keek haar lachend aan en zei: Nadat hij het deurtje in de achtersteven had gesloten stelde hij zich voor als Patrick en gaf ons een hand waarbij hij de hand van Marieke net iets langer vast hield dan noodzakelijk. Marieke keek hem aan en glimlachte.

Hij knikte en trok z’n broek uit en meteen daarna z’n short. Een lange geschoren lul die recht naar onder hing kwam tevoorschijn. Marieke deed net of ze er niet naar keek en liep de man voorbij richting de stoelen. Hij op zijn beurt bekeek haar van top tot teen en ik zag z’n ogen glinsteren. Jullie hoeven maar een stukje terug te zwemmen, dus een borrel kan best”, lachte hij.

We lieten ons eenvoudig ompraten en ik vroeg om een glas rode wijn en Marieke bestelde een jus d’orange met safari. Patrick ging naar binnen en we zagen hem in de keuken de drankjes inschenken. Patrick kwam naar buiten met een dienblad met daarop twee glazen rode wijn en het groene drankje van Marieke. We brachten een toost uit op de vakantie en zaten gezellig achter op het dek op een bank met zachte lederen kussens te praten over van alles en nog wat.

Het bleek dat Patrick’s vrouw pas 28 jaar was en uit Kroatië kwam. Hij had haar 5 jaar geleden leren kennen tijdens een vakantie en vrij vlot daarna was ze naar Nederland gekomen en waren ze getrouwd.

Ik knikte en lachte terug dat ik dat pas kon beoordelen als ik haar zou zien. Hij schoot in de lach en zei: Misschien zie je d’r morgen nog wel. Wel topless, maar daar houdt het wel mee op… jammer genoeg. Ze vindt het eigenlijk al niks als ik het af en toe doe.

Hierdoor hadden Patrick en ik vol zicht op haar kutje en ik zag Patrick goedkeurend kijken. We praatten zo nog een tijdje verder over Patrick’s vrouw, naturisme, naar de sauna gaan enzovoorts en plots bemerkte Patrick dat de glazen leeg waren. Eigenlijk meer safari - jus d’orange dan jus d’orange - safari” Hij lachte en keek mijn vrouw op zo’n manier aan dat ze hem niet meer vertrouwde.

Ik keek hen beide na terwijl ze naar binnen verdwenen. Marieke stond achter Patrick terwijl hij de wijn inschonk. Toen hij de fles safari pakte ging ze wat naar voren zodat ze over zijn schouder mee kon kijken.

Hierbij raakten haar borsten zijn rug aan en wreven eroverheen. Ze deed geen moeite om het contact te verbreken, sterker nog, ze schoof nog iets verder naar hem toe zodat ze met haar kaalgeschoren heuveltje tegen zijn billen aan stond! Patrick’s forse piemel reageerde meteen en kwam met kleine schokjes omhoog. Marieke draaide haar hoofd even mijn kant op en knipoogde ondeugend. Ik stak mijn duim op en wees haar op mijn eigen lul, die ook omhoog kwam. Hij draaide zijn hoofd en keek haar aan.

Ik hoorde Patrick goedkeurend kreunen en wist op dat moment dat het hierbij niet zou blijven. Patrick draaide zich om en legde zijn handen op mijn vrouw’s billen. Hun hoofden gingen naar elkaar en ze begonnen elkaar eerst langzaam, maar al snel steeds wilder te zoenen. Patrick’s hand bewoog zich tussen hun lichamen en uit de draaiende beweging van Marieke’s billen kon ik opmaken dat hij haar stond te vingeren.

Mijn vrouw begon harder te zuchten en te kreunen en maakte zich na enkele minuten los van hem. Terwijl Patrick waarschijnlijk dacht dat ze bedoelde dat twee getrouwde mensen niet met een ander konden vrijen en hij een lekkere sekspartij al aan z’n neus voorbij zag gaan, duwde ze hem naast mij op de bank. Vervolgens pakte ze een kussen, legde dat op het dek en ging er op de knieën op zitten. Toen boog ze zich naar voren, pakte zijn rechtop staande lul in haar hand en liet ‘m in haar mond verdwijnen.

Met gestage bewegingen begon ze hem te pijpen en hij hield zijn ogen gesloten van genot. Na enkele minuten begon hij met z’n heupen naar voren te stoten en gaf aan bijna klaar te komen. Marieke liet hem uit haar mond glijden en schoof wat op naar mijn kant. Meteen daarna voelde ik haar warme lippen zich sluiten over mijn natte kop en werd ik lekker gepijpt! Na enkele minuten wisselde Marieke weer en was Patrick weer aan de beurt. Dat spel herhaalde zich enkele malen en toen Marieke mij weer in haar mond nam, stond Patrick op en ging op z’n rug op het dek liggen.

Hij schoof zich onder mijn vrouw en nam haar ongetwijfeld natte kutje onder handen. Ik hoorde hem smakken en kreunen van genot! Het dek was echter niet zo heel comfortabel en al gauw kreeg Patrick last van z’n rug. Hij kwam overeind en trok Marieke met zich mee omhoog.

Nadat hij een paar kussens op de tafel had gegooid, manoeuvreerde hij haar er op de rug op en ging zelf op de knieën voor haar zitten tussen haar gespreide benen. Ik zag zijn tong haar poesje bewerken en mijn vrouw genoot van de behandeling.

Ze knipoogde geil naar mij toen ze zag dat ik mezelf zat te trekken. Toen kwam hij met een nat gezicht van haar liefdessappen omhoog. Zijn lange lul stond trillend vooruit en er hing een geildraad aan. Hij keek mij vragend aan en ik zei simpel: Zonder enige weerstand gleed hij bij haar binnen en zuchtte tevreden. Opgewonden van dit geile uitzicht dat ze me boden, trok ik intussen aan mijn stijve lat en liep om de tafel heen. Ik ging naast het hoofd van mijn vrouw staan en ze nam direct mijn handelingen over.

Ze keek even tussen haar benen door naar de stotende lul in haar kutje, toen draaide ze haar hoofd opzij en hapte me naar binnen toe. Terwijl Patrick haar met felle stoten neukte zoog ze me af. Marieke liet mijn lul uit haar mond schieten en hijgde: Ik wil het zien! Ik liep weer om de tafel heen en nam de plaats van Patrick in. Ik duwde mijn pijnlijk stijve lul meteen bij mijn vrouw naar binnen. Haar kutje voelde heet en glad aan en ik begon haar in een razend tempo te neuken.

Zonder te twijfelen pakte ze zijn natte lul vast en begon die zachtjes af te likken! Ze moest inderdaad wel supergeil zijn, want nog nooit had ze een lul schoongelikt! Ik knalde bijna uit elkaar van de opwinding en verhoogde mijn tempo van stoten. Na een enkele minuut voelde ik mijn orgasme op komen zetten en toen ik kwam trok ik me uit haar terug en spoot mijn zaad bij dat van Patrick over haar lichaam heen! Haar lichaam glom van het zweet en ons sperma en dit uitzicht was voor mij zo opwindend dat mijn lul slechts heel langzaam in omvang afnam.

Terwijl Marieke ongestoord verder lebberde aan zijn lul gleed ik uiteindelijk uit haar en kwam ze van de tafel.

Ze trok Patrick aan haar hand met zich mee en duwde hem op de bank. Zijn pik was intussen al weer goed stijf van haar pijpbeurt en met haar rug tegen zijn borst ging ze op hem zitten en leidde hem weer bij haar naar binnen. Terwijl ze begon te wippen gingen haar vingers naar haar klitje en begon ze zichzelf te masturberen. Het zaad liep intussen traag van haar lichaam naar beneden en liet glimmende, natte sporen na! Ik bleef staan kijken en lang hoefde ik niet te wachten tot een volgend orgasme haar overspoelde en ze met haar ogen dicht tegen Patrick’s borst aan viel.

Ze draaide zich om op Patrick’s schoot en zoende hem op z’n mond. Ze tongden en ik zag Patrick’s handen over en tussen haar billen glijden.

Zijn vinger bewerkte haar poepertje en ze liet een gilletje horen. Even rustig aan… ik heb dorst”, probeerde ze hem af te leiden. Ik merkte dat ook ik wel iets te drinken zou kunnen gebruiken en bood aan om wat in te gaan schenken. Terwijl ik binnen, in de voor mij onbekende keuken, zocht naar drinken en aan het inschenken ging, hoorde ik buiten gegiechel en de geluiden van natte kussen en seksende mensen. Met gevulde glazen liep ik na enige tijd naar buiten en mijn mond viel letterlijk open van verbazing!

Mijn vrouw moest écht supergeil zijn! Op het dek lagen een aantal kussens van de bank en Marieke zat daar op haar knieën op. Achter haar zat Patrick en neukte haar… anaal! Dat was iets wat mijn vrouw nooit wilde! Nu zat ze echter met een vuurrood hoofd te kreunen en te steunen en vingerde haar eigen kutje terwijl hij in haar achterste stootte en zijn zak kletsende geluiden veroorzaakte tegen haar prachtige ronde billen!

Patrick had haar stevig bij haar heupen vast en neukte haar met lange slagen. In drie schokkende bewegingen was mijn lul alweer op volle sterkte en ik wist niet hoe snel ik de glazen neer moest zetten!

Kijkend naar deze live pornovoorstelling begon ik mezelf af te trekken. Marieke begon zichzelf sneller te vingeren en steunde: Achter haar stootte Patrick gestaag door en neukte mijn vrouw’s kontje in een moordend tempo! Hoewel ik nog niet zo lang geleden al was klaar gekomen, voelde ik het zaad al weer borrelen in mijn ballen en stapte ik naar voren. Ik ging op m’n knieën naast mijn vrouw zitten en wreef mijn harde natte snikkel langs haar plakkende lichaam, natte sporen achterlatende.

Patrick begon nu zwaar te kreunen en riep: Tevreden en lachend keken we elkaar aan. Marieke en Patrick knikten instemmend. We dronken staand de glazen leeg en Marieke drukte plagend haar van het zaad klevende lichaam tegen ons aan en zei: De avond was gevallen en het was inmiddels nagenoeg donker.

We namen afscheid van Patrick en zwommen naar onze boot terug waar we in bed stapten en meteen in een diepe slaap vielen!! De volgende ochtend na het ontbijt dronk Patrick nog een kop thee bij ons in de kuip en ik vertelde hem waar wij heen zouden varen en voor anker zouden gaan. Patrick legde z’n hand op haar billen en zei lachend: Nagezwaaid door Patrick voeren we de inham uit richting het noorden.

Na een halve dag varen langs de prachtige kust van Kroatië, kwamen we rond half vier aan bij de afgesproken plaats en in de mooie rustige baai gingen we voor anker. Meteen nadat we zeker wisten dat de boot stabiel lag, sprongen we het water in. Vanuit het water bekeken we op ons gemak de omgeving. Het was er fantastisch mooi en rustig. De baai werd omringd met bomen en aan het uiteinde was een kiezelstrandje dat gebruikt werd door een tiental naturisten. Vlak bij onze ligplaats was een groot, voor Kroatië kenmerkend, rotsplateau met daarachter een door mensenhanden vrij van bomen gemaakt stukje grond.

Ze knikte en zei: Dus we hoeven niet bang te zijn dat het er druk wordt. Marieke keek rondom zich heen en zei lachend: Ik zie hier werkelijk niemand met iets van kleding aan. Toen we met een glas drinken moe maar ontspannen op het voordek lagen te zonnen stootte Marieke me plots aan.

Hij kwam recht op ons af en met de hand boven onze ogen volgden we alle bewegingen. Toen hij vlak bij ons was liep er een gebruinde vrouw de trap van de bestuurdersplaats af en begaf zich naar het voordek.

Ze bleef bij de ankerlier staan en wachtte totdat ze stil lagen. Dunja bleek een knappe verschijning te zijn. Slank met een klein rond kontje, mooi donkere lange en golvende haren, en een klein, bij haar lichaam passend, B-cupje. Ze had enkel een bikinibroekje aan. We keken elkaar aan en hadden op basis van wat Patrick ons verteld had, niet verwacht dat ze topless zou lopen.

Het anker viel en even later, toen de boot stil lag, kwam Patrick ook de trap af en voegde zich naast zijn vrouw op het voordek. Hij was net als wij helemaal naakt en toen Marieke lachend zei dat het er goed uit zag wat ze zag, was het mijn beurt om haar een por te geven. Marieke en ik namen de uitnodiging graag aan en sprongen in het water. We maakten kennis met Dunja, die Nederlands sprak met een typische Slavische tongval. Ze liet haar blik over onze naakte lichamen glijden maar maakte er geen opmerking over.

Hoewel ze de enige was met een broekje aan maakte ze geen aanstalten om het uit te doen. Patrick’s voorspelling bleek juist te zijn. We zakten neer in de zachte leren kussens van de bank waarvan we uit ervaring wisten dat die ook geschikt was voor andere dingen dan alleen maar zitten!

Ik keek Patrick aan en zei: We helpen haar wel! Laat ze eerst maar een beetje aan ons wennen. Zullen we hier morgen blijven liggen? Het is hier fantastisch. Als ze morgen ziet dat er op het strandje weer naturisten liggen en ze ziet ons naakt, dan wil ze vanzelf een keer meedoen.

Ze keek even een beetje vreemd naar de half harde piemel van haar man en deelde intussen de drankjes uit. Patrick deed net of er niets aan de hand was en begon met ons over de vaartocht van deze dag te praten. We kletsten gezellig met elkaar over van alles en nog wat en Dunja bleek een gezellige prater te zijn. Na een half uurtje stond Marieke op en zei: Ik vraag me af of alle boordverlichting het wel goed doet en ik wil geen problemen.

Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen. Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed. Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters.

Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker. Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen.

Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren. Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit. Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam. Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal.

Na even wat winkeltjes te hebben bekeken en door het dorp te hebben gelopen, namen we plaats op het terras van een klein, authentiek ogend restaurantje. Het zag er leuk uit en omdat wij wat vroeg naar het dorp waren gegaan, was het er nog niet druk. Een knappe donkerharige serveerster in een zwart strak rokje en witte blouse bracht ons de menukaarten en vroeg in gebroken Engels wat we te drinken lustten.

We bestelden allebei een colaatje en terwijl we daarop wachtten, bekeken we de kaart. Alles is in het Kroatisch. Zouden ze geen Engelse kaart hebben? Toen de serveerster terug kwam met ons drinken, vroeg ik haar om een Engelse kaart die ze inderdaad niet bleken te hebben. Mij poging om samen met haar de boel naar het Engels te vertalen mislukte omdat ze vooral Kroatisch bleek te spreken en maar heel weinig Engels of Duits.

Plots liep ze onaangekondigd naar binnen en kwam snel terug met een grote man van half in de vijftig en kort grijs haar. Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was.

Waarmee kan ik jullie helpen? Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween.

Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had. Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn.

Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan. Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen. We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen. Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw.

De man is zeker vijftien jaar ouder als mij. Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen?

Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke. Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken.

Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem. Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf. Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons. Wat mis je dan? Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam.

Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen. Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes.

Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was.

Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was. Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over.

Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen.

Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke. Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg. Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op.

Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in. Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter.

Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven. Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug.

Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje.

Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer. Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had.

Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in. Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan.

Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit. Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond.

Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg! Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in.

Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in.

Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig. Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten.

Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen.

Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen!

Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me. Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op.

Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was! Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje.

..

Meisje komt heerlijk klaar escort en prive limburgklein nat kutje neuken in kroatie

BisexTV - Waarom toch kiezen? Toen ik daar reeds enige dagen was had ik de behoefte gekregen om eens te gaan wandelen op de rotsen aan de kust buiten de camping. Er liep en klein paadje zo een 50 meter van de rotsen aan de waterkant en zodoende kon ik alles goed zien wat er gebeurde bij de personen die daar naakt lagen te zonnen.

Op een gegeven moment zag ik een jong koppeltje liggen gedeeltelijk verscholen achter een rots. Ik was nieuwsgierig en ik ging een beetje dichter kijken. Ik zag onmiddellijk dat de jongen het meisje aan het vingeren was en dat het meisje de lul aan het aftrekken was. Ik bleef staan en plots zagen ze dat ik stond te kijken. Ze deden echter verder en ik nam dan ook plaats op een rots waar ik alles goed kon zien.

Nu ze wisten dat ik bleef kijken deed het meisje haar benen wijder uit elkaar. Ik zag dat ze een kaal kutje had. Ik schatte het meisje rond de 25 jaar. Ikzelf begon een stijve lul te krijgen en dat had ze gezien. De jongen keek niet naar mij. Het meisje nam een andere postie in en ze draaide haar zodat ik in haar kutje kon kijken. Ik begon met mijn lul te spelen en mijn lul werd dan ook zeer stijf. Plots nam het meisje de lul van de jongen bij haar in haar mond en ze pijpte hem klaar.

Hij kwam dan ook kreunend klaar en hij spoot zijn zaad tussen haar flinke borsten. Nadat hij helemaal leeg was vertrok hij. Het was duidelijk dat het geen koppeltje was maar dat het hier enkel om de sex ging. Nadat hij vertrokken was kwam ze tot bij mij en dan pas zag ik dat ze een prachtig lichaam had,en zeker en cup C.

Ze sprak me aan in en taltje dat ik niet verstond en uiteindelijk kwam ik te weten dat het een croatisch meisje was. Ze sprak wel en beetje duits en in deze taal kan ik mij ook duidelijk maken. Ze vertelde dat ze op de camping verbleef samen met een vriendin.

Ze vroeg aan mij of ik ook op de camping verbleef en ik zegde dat ik inderdaad op de camping verbleef. Ze stelde voor om terug naar de camping te gaan en dan naar de douchen waar we lekker onze gang konden gaan.

Voor vrouwen waarschijnlijk een aantrekkelijke man. Intussen waren we ongemerkt dichter zijn jacht genaderd en toen ik er achterlangs zwom zei hij: Hij kwam overeind, opende een deurtje in de achtersteven en stapte op het zwemplateau.

Ik ging met m’n beide armen op het plateau hangen en knoopte het gesprek aan. Marieke kwam ook dichterbij en ging naast me hangen. We vertelden hem van onze reis tot nu toe en hij vertelde dat hij maar een nacht hier zou liggen omdat z’n vrouw bij een vriendin aan de wal op bezoek was en de volgende dag in de loop van de ochtend terug zou komen. Hij vertelde dat hij de boot van Duitse vrienden had mogen lenen.

We hebben toch niet te hard gepraat? Maar je weet het meteen wanneer je Nederlanders ziet, toch? De man keek haar lachend aan en zei: Nadat hij het deurtje in de achtersteven had gesloten stelde hij zich voor als Patrick en gaf ons een hand waarbij hij de hand van Marieke net iets langer vast hield dan noodzakelijk. Marieke keek hem aan en glimlachte. Hij knikte en trok z’n broek uit en meteen daarna z’n short.

Een lange geschoren lul die recht naar onder hing kwam tevoorschijn. Marieke deed net of ze er niet naar keek en liep de man voorbij richting de stoelen. Hij op zijn beurt bekeek haar van top tot teen en ik zag z’n ogen glinsteren. Jullie hoeven maar een stukje terug te zwemmen, dus een borrel kan best”, lachte hij. We lieten ons eenvoudig ompraten en ik vroeg om een glas rode wijn en Marieke bestelde een jus d’orange met safari.

Patrick ging naar binnen en we zagen hem in de keuken de drankjes inschenken. Patrick kwam naar buiten met een dienblad met daarop twee glazen rode wijn en het groene drankje van Marieke. We brachten een toost uit op de vakantie en zaten gezellig achter op het dek op een bank met zachte lederen kussens te praten over van alles en nog wat. Het bleek dat Patrick’s vrouw pas 28 jaar was en uit Kroatië kwam. Hij had haar 5 jaar geleden leren kennen tijdens een vakantie en vrij vlot daarna was ze naar Nederland gekomen en waren ze getrouwd.

Ik knikte en lachte terug dat ik dat pas kon beoordelen als ik haar zou zien. Hij schoot in de lach en zei: Misschien zie je d’r morgen nog wel.

Wel topless, maar daar houdt het wel mee op… jammer genoeg. Ze vindt het eigenlijk al niks als ik het af en toe doe. Hierdoor hadden Patrick en ik vol zicht op haar kutje en ik zag Patrick goedkeurend kijken. We praatten zo nog een tijdje verder over Patrick’s vrouw, naturisme, naar de sauna gaan enzovoorts en plots bemerkte Patrick dat de glazen leeg waren.

Eigenlijk meer safari - jus d’orange dan jus d’orange - safari” Hij lachte en keek mijn vrouw op zo’n manier aan dat ze hem niet meer vertrouwde. Ik keek hen beide na terwijl ze naar binnen verdwenen. Marieke stond achter Patrick terwijl hij de wijn inschonk.

Toen hij de fles safari pakte ging ze wat naar voren zodat ze over zijn schouder mee kon kijken. Hierbij raakten haar borsten zijn rug aan en wreven eroverheen. Ze deed geen moeite om het contact te verbreken, sterker nog, ze schoof nog iets verder naar hem toe zodat ze met haar kaalgeschoren heuveltje tegen zijn billen aan stond! Patrick’s forse piemel reageerde meteen en kwam met kleine schokjes omhoog.

Marieke draaide haar hoofd even mijn kant op en knipoogde ondeugend. Ik stak mijn duim op en wees haar op mijn eigen lul, die ook omhoog kwam. Hij draaide zijn hoofd en keek haar aan. Ik hoorde Patrick goedkeurend kreunen en wist op dat moment dat het hierbij niet zou blijven. Patrick draaide zich om en legde zijn handen op mijn vrouw’s billen. Hun hoofden gingen naar elkaar en ze begonnen elkaar eerst langzaam, maar al snel steeds wilder te zoenen. Patrick’s hand bewoog zich tussen hun lichamen en uit de draaiende beweging van Marieke’s billen kon ik opmaken dat hij haar stond te vingeren.

Mijn vrouw begon harder te zuchten en te kreunen en maakte zich na enkele minuten los van hem. Terwijl Patrick waarschijnlijk dacht dat ze bedoelde dat twee getrouwde mensen niet met een ander konden vrijen en hij een lekkere sekspartij al aan z’n neus voorbij zag gaan, duwde ze hem naast mij op de bank.

Vervolgens pakte ze een kussen, legde dat op het dek en ging er op de knieën op zitten. Toen boog ze zich naar voren, pakte zijn rechtop staande lul in haar hand en liet ‘m in haar mond verdwijnen. Met gestage bewegingen begon ze hem te pijpen en hij hield zijn ogen gesloten van genot. Na enkele minuten begon hij met z’n heupen naar voren te stoten en gaf aan bijna klaar te komen.

Marieke liet hem uit haar mond glijden en schoof wat op naar mijn kant. Meteen daarna voelde ik haar warme lippen zich sluiten over mijn natte kop en werd ik lekker gepijpt! Na enkele minuten wisselde Marieke weer en was Patrick weer aan de beurt. Dat spel herhaalde zich enkele malen en toen Marieke mij weer in haar mond nam, stond Patrick op en ging op z’n rug op het dek liggen.

Hij schoof zich onder mijn vrouw en nam haar ongetwijfeld natte kutje onder handen. Ik hoorde hem smakken en kreunen van genot! Het dek was echter niet zo heel comfortabel en al gauw kreeg Patrick last van z’n rug. Hij kwam overeind en trok Marieke met zich mee omhoog. Nadat hij een paar kussens op de tafel had gegooid, manoeuvreerde hij haar er op de rug op en ging zelf op de knieën voor haar zitten tussen haar gespreide benen.

Ik zag zijn tong haar poesje bewerken en mijn vrouw genoot van de behandeling. Ze knipoogde geil naar mij toen ze zag dat ik mezelf zat te trekken. Toen kwam hij met een nat gezicht van haar liefdessappen omhoog. Zijn lange lul stond trillend vooruit en er hing een geildraad aan. Hij keek mij vragend aan en ik zei simpel: Zonder enige weerstand gleed hij bij haar binnen en zuchtte tevreden.

Opgewonden van dit geile uitzicht dat ze me boden, trok ik intussen aan mijn stijve lat en liep om de tafel heen. Ik ging naast het hoofd van mijn vrouw staan en ze nam direct mijn handelingen over. Ze keek even tussen haar benen door naar de stotende lul in haar kutje, toen draaide ze haar hoofd opzij en hapte me naar binnen toe. Terwijl Patrick haar met felle stoten neukte zoog ze me af. Marieke liet mijn lul uit haar mond schieten en hijgde: Ik wil het zien! Ik liep weer om de tafel heen en nam de plaats van Patrick in.

Ik duwde mijn pijnlijk stijve lul meteen bij mijn vrouw naar binnen. Haar kutje voelde heet en glad aan en ik begon haar in een razend tempo te neuken. Zonder te twijfelen pakte ze zijn natte lul vast en begon die zachtjes af te likken! Ze moest inderdaad wel supergeil zijn, want nog nooit had ze een lul schoongelikt!

Ik knalde bijna uit elkaar van de opwinding en verhoogde mijn tempo van stoten. Na een enkele minuut voelde ik mijn orgasme op komen zetten en toen ik kwam trok ik me uit haar terug en spoot mijn zaad bij dat van Patrick over haar lichaam heen!

Haar lichaam glom van het zweet en ons sperma en dit uitzicht was voor mij zo opwindend dat mijn lul slechts heel langzaam in omvang afnam. Terwijl Marieke ongestoord verder lebberde aan zijn lul gleed ik uiteindelijk uit haar en kwam ze van de tafel.

Ze trok Patrick aan haar hand met zich mee en duwde hem op de bank. Zijn pik was intussen al weer goed stijf van haar pijpbeurt en met haar rug tegen zijn borst ging ze op hem zitten en leidde hem weer bij haar naar binnen. Terwijl ze begon te wippen gingen haar vingers naar haar klitje en begon ze zichzelf te masturberen. Het zaad liep intussen traag van haar lichaam naar beneden en liet glimmende, natte sporen na!

Ik bleef staan kijken en lang hoefde ik niet te wachten tot een volgend orgasme haar overspoelde en ze met haar ogen dicht tegen Patrick’s borst aan viel. Ze draaide zich om op Patrick’s schoot en zoende hem op z’n mond. Ze tongden en ik zag Patrick’s handen over en tussen haar billen glijden. Zijn vinger bewerkte haar poepertje en ze liet een gilletje horen. Even rustig aan… ik heb dorst”, probeerde ze hem af te leiden. Ik merkte dat ook ik wel iets te drinken zou kunnen gebruiken en bood aan om wat in te gaan schenken.

Terwijl ik binnen, in de voor mij onbekende keuken, zocht naar drinken en aan het inschenken ging, hoorde ik buiten gegiechel en de geluiden van natte kussen en seksende mensen. Met gevulde glazen liep ik na enige tijd naar buiten en mijn mond viel letterlijk open van verbazing!

Mijn vrouw moest écht supergeil zijn! Op het dek lagen een aantal kussens van de bank en Marieke zat daar op haar knieën op. Achter haar zat Patrick en neukte haar… anaal! Dat was iets wat mijn vrouw nooit wilde! Nu zat ze echter met een vuurrood hoofd te kreunen en te steunen en vingerde haar eigen kutje terwijl hij in haar achterste stootte en zijn zak kletsende geluiden veroorzaakte tegen haar prachtige ronde billen! Patrick had haar stevig bij haar heupen vast en neukte haar met lange slagen.

In drie schokkende bewegingen was mijn lul alweer op volle sterkte en ik wist niet hoe snel ik de glazen neer moest zetten! Kijkend naar deze live pornovoorstelling begon ik mezelf af te trekken. Marieke begon zichzelf sneller te vingeren en steunde: Achter haar stootte Patrick gestaag door en neukte mijn vrouw’s kontje in een moordend tempo! Hoewel ik nog niet zo lang geleden al was klaar gekomen, voelde ik het zaad al weer borrelen in mijn ballen en stapte ik naar voren. Ik ging op m’n knieën naast mijn vrouw zitten en wreef mijn harde natte snikkel langs haar plakkende lichaam, natte sporen achterlatende.

Patrick begon nu zwaar te kreunen en riep: Tevreden en lachend keken we elkaar aan. Marieke en Patrick knikten instemmend. We dronken staand de glazen leeg en Marieke drukte plagend haar van het zaad klevende lichaam tegen ons aan en zei: De avond was gevallen en het was inmiddels nagenoeg donker.

We namen afscheid van Patrick en zwommen naar onze boot terug waar we in bed stapten en meteen in een diepe slaap vielen!! De volgende ochtend na het ontbijt dronk Patrick nog een kop thee bij ons in de kuip en ik vertelde hem waar wij heen zouden varen en voor anker zouden gaan. Patrick legde z’n hand op haar billen en zei lachend: Nagezwaaid door Patrick voeren we de inham uit richting het noorden.

Na een halve dag varen langs de prachtige kust van Kroatië, kwamen we rond half vier aan bij de afgesproken plaats en in de mooie rustige baai gingen we voor anker. Meteen nadat we zeker wisten dat de boot stabiel lag, sprongen we het water in. Vanuit het water bekeken we op ons gemak de omgeving.

Het was er fantastisch mooi en rustig. De baai werd omringd met bomen en aan het uiteinde was een kiezelstrandje dat gebruikt werd door een tiental naturisten. Vlak bij onze ligplaats was een groot, voor Kroatië kenmerkend, rotsplateau met daarachter een door mensenhanden vrij van bomen gemaakt stukje grond. Ze knikte en zei: Dus we hoeven niet bang te zijn dat het er druk wordt.

Marieke keek rondom zich heen en zei lachend: Ik zie hier werkelijk niemand met iets van kleding aan. Toen we met een glas drinken moe maar ontspannen op het voordek lagen te zonnen stootte Marieke me plots aan. Hij kwam recht op ons af en met de hand boven onze ogen volgden we alle bewegingen.

Toen hij vlak bij ons was liep er een gebruinde vrouw de trap van de bestuurdersplaats af en begaf zich naar het voordek. Ze bleef bij de ankerlier staan en wachtte totdat ze stil lagen. Dunja bleek een knappe verschijning te zijn. Slank met een klein rond kontje, mooi donkere lange en golvende haren, en een klein, bij haar lichaam passend, B-cupje.

Ze had enkel een bikinibroekje aan. We keken elkaar aan en hadden op basis van wat Patrick ons verteld had, niet verwacht dat ze topless zou lopen. Het anker viel en even later, toen de boot stil lag, kwam Patrick ook de trap af en voegde zich naast zijn vrouw op het voordek.

Hij was net als wij helemaal naakt en toen Marieke lachend zei dat het er goed uit zag wat ze zag, was het mijn beurt om haar een por te geven. Marieke en ik namen de uitnodiging graag aan en sprongen in het water. We maakten kennis met Dunja, die Nederlands sprak met een typische Slavische tongval. Ze liet haar blik over onze naakte lichamen glijden maar maakte er geen opmerking over. Hoewel ze de enige was met een broekje aan maakte ze geen aanstalten om het uit te doen.

Patrick’s voorspelling bleek juist te zijn. We zakten neer in de zachte leren kussens van de bank waarvan we uit ervaring wisten dat die ook geschikt was voor andere dingen dan alleen maar zitten!

Ik keek Patrick aan en zei: We helpen haar wel! Laat ze eerst maar een beetje aan ons wennen. Zullen we hier morgen blijven liggen? Het is hier fantastisch. Als ze morgen ziet dat er op het strandje weer naturisten liggen en ze ziet ons naakt, dan wil ze vanzelf een keer meedoen. Ze keek even een beetje vreemd naar de half harde piemel van haar man en deelde intussen de drankjes uit. Patrick deed net of er niets aan de hand was en begon met ons over de vaartocht van deze dag te praten.

We kletsten gezellig met elkaar over van alles en nog wat en Dunja bleek een gezellige prater te zijn. Na een half uurtje stond Marieke op en zei: Ik vraag me af of alle boordverlichting het wel goed doet en ik wil geen problemen. Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen. Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed.

Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters. Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker. Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen. Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren.

Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit. Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam. Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal. Na even wat winkeltjes te hebben bekeken en door het dorp te hebben gelopen, namen we plaats op het terras van een klein, authentiek ogend restaurantje.

Het zag er leuk uit en omdat wij wat vroeg naar het dorp waren gegaan, was het er nog niet druk. Een knappe donkerharige serveerster in een zwart strak rokje en witte blouse bracht ons de menukaarten en vroeg in gebroken Engels wat we te drinken lustten. We bestelden allebei een colaatje en terwijl we daarop wachtten, bekeken we de kaart.

Alles is in het Kroatisch. Zouden ze geen Engelse kaart hebben? Toen de serveerster terug kwam met ons drinken, vroeg ik haar om een Engelse kaart die ze inderdaad niet bleken te hebben. Mij poging om samen met haar de boel naar het Engels te vertalen mislukte omdat ze vooral Kroatisch bleek te spreken en maar heel weinig Engels of Duits.

Plots liep ze onaangekondigd naar binnen en kwam snel terug met een grote man van half in de vijftig en kort grijs haar. Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was.

Waarmee kan ik jullie helpen? Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween. Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had.

Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn. Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan.

Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen. We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen. Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw.

De man is zeker vijftien jaar ouder als mij. Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen? Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke.

Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken. Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem.

Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf. Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons. Wat mis je dan? Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam. Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen.

Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes. Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar.

Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was. Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was.

Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over. Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen. Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke.

Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg. Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op. Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in.

Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven.

Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer.

Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had. Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in.

Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders!

Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit. Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond. Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg!

Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in. Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig.

Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten. Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen.

Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen!

Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me. Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op.

Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was! Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje.

..

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Vieze reporter penetreert een klein nat kutje ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Ouwe lul raakt gevoelige snaar.

Blonde tiener wil een ervaren snikkel in haar kutje. Opa duikt met vriendin de duinen in. Ouwe boef bespringt een geile blondine onder de douche. Even KO na een heftig orgasme. Opa vult jong en geil kutje. Geile opa neukt een fris kutje. Denise laat zich volpompen met bejaardenzaad.

Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven. Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug.

Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje.

Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer. Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had. Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in.

Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen!

Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit. Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond. Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg!

Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in. Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig.

Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten. Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken!

Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen. Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen! Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar.

Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me. Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was!

Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje. Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond. Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten. Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed!

Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht. Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op. Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup!

Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze. Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen. Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr! Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten.

Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond! Maar ik was niet de enige! Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar. Lik m’n natte kutje… daar ja! Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen.

Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel. Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren.

Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte. De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen.

Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend. Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had!

Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje. Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar! Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter. Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten.

Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan. Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb. Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad! Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten.

Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot. Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan. Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo! De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag.

Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind. Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw. Ik had haar zelden zo nat gezien. Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden. Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil.

Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken. Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje.

Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten. Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke!

Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af.

Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet. Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes. Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen.

Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur. Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat. Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat.

De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend.

Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten! Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen.

Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi. Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak. Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren. Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in.

We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten. Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek. Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde. Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau.

Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen. Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen. Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg!

Maar hij had gelijk schat. Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje! En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open. De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand.

Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt? Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven. Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed. We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken.

Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol. De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was. Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater.

Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit. Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje.

Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen. Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid. De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was.

Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt!

Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons.

Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid.

Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen. Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten. Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken. Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen.

Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan. Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan.

Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen. Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind.

Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk!

Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof.

Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg. Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield. De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek. Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje.

Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte. De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik.

Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water. We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen! Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen. Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau.

Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen! Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug.

Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op. Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar!

De gezwollen eikel glom in het zonlicht. Dunja keek nog steeds afwisselend naar het avontuur op de wal en naar de ontblootte eikels van Patrick en mij.

Ze schoof onrustig heen en weer in de bank en ik zag dat ze haar benen tegen elkaar aan wreef. Haar tepels stonden keihard vooruit en ze had blosjes van opwinding op haar wangen!

Op de wal rolde de jongeman nu op het meisje en zij sloeg haar benen over zijn rug heen. Terwijl ze zoenden begonnen zijn billen op en neer te gaan. Ondanks de neukpartij met haar minnaar! En weer klonk het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar over het water. Terwijl ik er langzaam aan trok keek ik naar Dunja die plotseling, door mij betrapt, haar ogen afwendde.

Ze stond op en zei: Marieke opende gewillig haar benen en liet zijn vingers toe in haar natte kutje! Terwijl hij mijn vrouw vingerde en haar tepel in z’n mond zoog kwam Dunja alweer naar buiten.

Patrick deed geen moeite mijn vrouw met rust te laten en ik zag een stiekeme glimlach op Dunja’s gezicht verschijnen. Voor mij een teken dat Dunja er nu ook klaar voor leek te zijn om wat verder te gaan! Terwijl ze koffie inschonk, waarbij ze vlak bij me stond, keek ik naar haar kleine broekje waar zich in het kruis een duidelijke natte plek had gevormd!

Voorzichtig schoof ik het broekje er overheen en toen liet ik het naar beneden vallen. Dunja stapte er uit en liep weer naar binnen om de koffiekan weg te zetten.

Ik bewonderde haar heerlijke kleine ronde billen en knipoogde goedkeurend naar Patrick. Terwijl Patrick en Marieke nog steeds naar de verrichtingen van het neukende stelletje op de wal keken, was Marieke inmiddels op zijn schoot gaan zitten.

Terwijl hij haar vingerde, trok mijn vrouw hem af! Dunja kwam terug naar buiten en ik keek ongegeneerd naar haar prachtige lichaam. Ze had een streepje donker haar van nauwelijks een centimeter breed op haar poesje staan dat eindigde waar haar lipjes begonnen.

Het zag er super sexy uit! Vlak voor onze ogen pleegt een jonge meid overspel! Als er iets is waar ik geil van word, dan is het wel van vrouwen die verboden dingen doen met andere mannen! Niks heter dan dat! Ze was kletsnat en heet vanbinnen! Mijn handen gleden van haar heupen naar haar kleine stevige borsten en weer terug. Hij legde zijn handen op haar achterhoofd en bepaalde het tempo waarin ze hem pijpte en intussen keek ik tegen de naar achteren stekende kale kut van mijn eigen vrouw.

Ze was kletsnat en vingerde zichzelf terwijl ze pijpte! Dit ging een lange geile dag worden! Na een poosje op mij gewipt te hebben stapte Dunja van me af.

Daar is meer plaats! Gaan jullie ook mee? Ik keek haar aan en vroeg lachend: Als ze net zo geil daarvan worden als wij van die twee daar op de rots dan is dit straks met recht ‘de baai van de seks”, zei ze zwoel en trok me omlaag.

Met z’n vieren naast elkaar begonnen we te vrijen. Dunja stak haar tong in mijn mond en onze tongen kronkelden om elkaar heen terwijl we elkaar over het hele lichaam streelden en betastten. Ik was in de zevende hemel met dit knappe en uiteindelijk ook gebleken hete ding dat bijna half zo oud was als ik! Ik keek vanuit m’n ooghoek naar mijn vrouw die bovenop Dunja’s man lag, en ze zoenden gepassioneerd. Ik was blij te zien dat ook zij zich helemaal lieten gaan.

Marieke had de harde staaf van Patrick al in haar kutje zitten en bewoog har heupen ritmisch op en neer. Ik zette Dunja op haar knieën voor me en begon haar op z’n hondjes te neuken. Op deze manier kon ik haar fraaie figuurtje goed zien en zag ik mijn eigen lul tussen haar gezwollen schaamlippen in en uit glijden. Maar ook kon ik zo mooi het stelletje op de wal in de gaten houden.

De jongeman die zijn vriendin nog steeds van achteren nam, keek onze kant op en onze blikken kruisten elkaar. Hij stak een duim op en grijnsde breed. Ik maakte hetzelfde gebaar terug en hij zei iets tegen z’n vriendin waarna hij zich uit haar terugtrok en ze beiden het water instapten.

Ze zwommen een stukje de baai in en ik concentreerde me weer op de jonge Dunja die aangaf op me te willen gaan zitten omdat haar knieën pijn gingen doen.

Ik rolde op m’n rug en zij liet zich weer over me heen zakken zodat ik tegen haar kutje aankeek die mijn snikkel in een vaste greep hield. Ze begon zichzelf te vingeren en met dat uitzicht kon ik het niet veel langer uithouden. Ik kondigde mijn hoogtepunt aan en Dunja vroeg aan Patrick of hij het goed vond als ik in haar klaar zou komen.

Helaas was Dunja nog niet zo ver dus bleef ik in haar stoten terwijl zij steeds harder haar klitje bewerkte. Plots stonden de jongeman en z’n vriendin op het voordek. Klaarblijkelijk had hij mijn duim omhoog opgevat als een teken dat ze zich bij ons konden voegen!

Zijn lul stond stijf vooruit en hij ging meteen naast Dunja staan. Ik keek geschrokken naar Patrick, maar die neukte mijn vrouw gestaag door en keek intussen afwachtend toe wat er zou gaan gebeuren. De jongeman pakte Dunja’s hoofd vast en draaide het richting zijn stijve snikkel. Zij opende haar mond om te protesteren maar voordat ze iets kon zeggen zat zijn lul in haar mond en begon hij neukbewegingen te maken. Dunja gaf verbazend snel op en begon de jongen vol overgave te pijpen, terwijl zijn vriendin er naar keek en een beetje met zichzelf speelde.

De jongen keek Patrick en mij aan en grijnsde brutaal. Toen trok hij Dunja omhoog, legde haar op haar buik op het vooronder en ging achter haar staan. Hij duwde met z’n voeten haar benen nog wat verder uit elkaar en stak toen zijn harde paal in een stoot tot aan z’n zak bij haar naar binnen. Dunja hapte even naar adem maar toen hij haar begon te neuken, stootte ze al gauw gewillig terug. Ze kreunde en keek haar man met half gesloten ogen aan. Ze knielde naast me neer en nam zonder pardon mijn plakkende vriend in de hand en begon hem te likken en te pijpen.

Ik liet me achterover vallen en ontspande me terwijl het meisje haar gave op me los liet en me in no time weer stijf kreeg. Patrick keek het heel even aan en toen stond hij op. Hij ging achter het meisje zitten en zei: While your boyfriend fucks my wife, I’m going to fuck you!

Eerst vrij rustig, maar al snel zo hard dat het meisje naar voren schoot en zich bijna verslikte in mijn lul. Achter mij hoorde ik Dunja gillen van genot en ik zei tegen Marieke dat ze dat zo ook ging meemaken. Ze knikte me met een rood hoofd toe en liep naar de jongen. Ze duwde zich tegen de rug van hem aan en draaide zijn hoofd opzij. Hij had nauwelijks tijd om haar aan te kijken want Marieke begon hem meteen te tongen! Hij neukte ondertussen Dunja keihard door en haar billen waren rood van het contact dat ze maakten met zijn lichaam, iedere keer dat hij in haar stootte.

De jongen trok zich meteen uit haar terug en vestigde nu al z’n aandacht op mijn vrouw. Marieke deed gewillig haar benen open en hij ging ertussen staan en boog zich voorover. Af en toe nam hij een tepel tussen z’n tanden en beet er zachtjes op en trok eraan.
Vrouw zoekt vrouw limburg geile hollandse meiden


Ze deden echter verder en ik nam dan ook plaats op een rots waar ik alles goed kon zien. Nu ze wisten dat ik bleef kijken deed het meisje haar benen wijder uit elkaar. Ik zag dat ze een kaal kutje had. Ik schatte het meisje rond de 25 jaar.

Ikzelf begon een stijve lul te krijgen en dat had ze gezien. De jongen keek niet naar mij. Het meisje nam een andere postie in en ze draaide haar zodat ik in haar kutje kon kijken. Ik begon met mijn lul te spelen en mijn lul werd dan ook zeer stijf. Plots nam het meisje de lul van de jongen bij haar in haar mond en ze pijpte hem klaar. Hij kwam dan ook kreunend klaar en hij spoot zijn zaad tussen haar flinke borsten.

Nadat hij helemaal leeg was vertrok hij. Het was duidelijk dat het geen koppeltje was maar dat het hier enkel om de sex ging. Nadat hij vertrokken was kwam ze tot bij mij en dan pas zag ik dat ze een prachtig lichaam had,en zeker en cup C. Ze sprak me aan in en taltje dat ik niet verstond en uiteindelijk kwam ik te weten dat het een croatisch meisje was.

Ze sprak wel en beetje duits en in deze taal kan ik mij ook duidelijk maken. Ze vertelde dat ze op de camping verbleef samen met een vriendin. Ze vroeg aan mij of ik ook op de camping verbleef en ik zegde dat ik inderdaad op de camping verbleef. Het was heerlijk warm zomerweer, en we waren de hele ochtend buiten: Henk, mijn vader zat met zijn hengel te vissen, waarschijnlijk met een stijve in zijn zwembroek glurend naar de mooie en vrolijke badgasten die uit heel Europa bij elkaar gekomen waren om van zon en zee te genieten.

Mijn moeder Marjan lag ontspannen in een ligstoel voor ons huisje topless haar vrouwelijke lichaam te bruinen terwijl ze een boek las. Haar dikke borsten à nu nog iets lichter van kleur dan de rest van haar lichaam - hingen een beetje opzij. De tepels waren groot en bruin, ik werd er geil van.

Mijn zusjes Sandra en Julia jaar en hongerig naar sekservaring - waren eerst giechelend in hun tentje geheimzinnig aan het doen, later waren ze uitgelaten aan het gek doen in het water.

Ik moet jullie nog vertellen dat Julia mijn volle zus is, maar Sandra mijn halfzusje. Julia lijkt op mij, met haar blonde haar en volle lippen en haar behoorlijk grote, vrouwelijke lichaam. Sandra is veel tengerder, iets kleiner ook, met bruin haar en dito ogen.

Ze is als adoptiekind van twee bij ons komen wonen. Ze is een engeltje met een onschuldige maar geile blik in de mooie bruine ogen, ze is om op te vreten, al is haar lichaam nog erg meisjesachtig. Haar heupen zijn smal en haar borstjes zijn ontluikende, kleine heuveltjes. Ik ben altijd erg gek op haar geweest, al heb ik me ook op Julia vaak afgetrokken. We waren tegen de middag met z'n drieën aan het donderjagen in het water met luchtbedden, elkaar omduwend en bespringend.

De belevenissen van pap en mij in het donkere bos waren nu even vergeten en we pakten elkaar overal vast waar het eigenlijk niet hoorde. Julia en Sandra doken regelmatig op me terwijl ik probeerde weg te zwemmen, en dan voelde ik hun handen niet alleen om mijn nek, maar ook om m'n buik en billen.

Natuurlijk vergreep ik me aan de borsten van "de meiden' zoals we ze thuis altijd noemen en onder water pakte ik ze bij de billen. Het liep uit op een spel waarbij we onder water tussen elkaars benen doorzwommen, en dan moesten we elkaar laten schrikken door ineens ergens te knijpen of te kietelen. Meteen voelde ik Sandra's hand over mijn zwembroek gaan en snel mijn lul aaien voor ze weer bovenkwam.

Julia deed even later hetzelfde, alsof ze het afgesproken hadden. En misschien hadden ze dat ook wel. Sinds het begin van de vakantie was al duidelijk dat we seksueel niet meer te houden waren, en nu zaten we onder water elkaars geslachtsdelen te bevoelen. Met een stijve dook ik onder en hapte in Julia's kruis alsof ik een gevaarlijke vis was. Ze gilde het uit. Toen ik even later hetzelfde bij Sandra deed, had die rakker haar broekje opzij geschoven: Achter haar dook ik weer op, sloeg mijn armen om haar heen en liet mijn hand weer naar dat maagdelijke tienergrotje gaan.

Ze sputterde zogenaamd tegen terwijl ik haar vingerde, maar sloeg wel haar handjes naar achteren om me bij m'n billen tegen zich aan te drukken. Julia kwam onder water aanzwemmen.. Ik maakte ruimte zodat ze haar hand tussen ons in kon steken en nu trok ze mijn knalharde pik langs een broekspijp naar buiten. Automatisch maakte ik schokkende bewegingen met mijn heupen en bewoog mijn erectie in haar hand heen en weer, tegen de billen van Sandra op. Ik vingerde Sandra's kutje en had èen vinger halfweg tussen haar lipjes gekregen.

Maar ik ontdekte dat je huid in het water eigenlijk stroef wordt, en een kutje binnendringen is nog niet zo makkelijk. Hangend over de waterbedden bleven we elkaar bevoelen. De meiden hadden om de beurt hun handen om mijn stijve pik geslagen en trokken me af. Zo konden ze oefenen zonder dat iemand het zag! Ik liet het allemaal over me heenkomen, het was zo lekker en geil al hoort het misschien niet om met je zussen deze dingen te doen.

Ik had hun slipjes over hun billen naar beneden geschoven en vingerde de twee kutjes, streelde de jonge billen en zag het water heerlijk glinsteren op de gespannen borsten. Hun natte haren, Julia's lachende, volle mond en Sandra's ondeugende, knappe gezicht, maakten me smoorverliefd op mijn zusjes. Sandra dook onder en nam mijn pik in haar mond, pijpte me kort en dook toen hoestend weer op. Ze had een flinke slok water binnen gekregen, we moesten er erg om lachen.

Ik probeerde het ook nog, om onder water hun kutjes te likken, maar het was te moeilijk. We waren alle drie verschrikkelijk geil, en konden nauwelijks wachten. Toen klonk de stem van Marjan, onze moeder, die ons riep voor het middageten. We zwommen op onze bedjes naar ons huisje terug, en mijn stijve kwam weer wat tot rust. Van al dat puberale gedoe krijg je een enorme honger.

Marjan stond versteld van de stapel broodjes die we wegwerkten. Sandra kreeg een rooie kleur op haar wangen, ze was vol van geile verwachting. Een half uur later vertrokken onze ouders. Gearmd liepen ze het pad af, zwaaiden nog even en verdwenen toen de hoek om.

Wij ruimden snel de tafel af en deden de afwas. Tussendoor zaten we alweer aan elkaar te voelen. Veel kleren hadden we niet aan: Ik kon zo mijn handen in hun kleine broekjes laten glijden.

Sandra's kutje was drijfnat. Jij hebt je eigen tent opgezet zo te zien! Het was een puinhoop van kleren, maar daar letten we niet op. Stil sloten we de rits van de tent. Alle drie waren we gespannen en geil, maar we wisten even niet hoe we zouden beginnen. Ze lag als een luipaard op haar luchtbed te loeren naar de bult in mijn short.

Ik ging overeind zitten en stroopte het textiel naar beneden. Vier ogen keken gespannen toe. Ik trok mijn broek helemaal uit en zat nu op mijn knieën, spiernaakt voor mijn zusjes.

Langzaam begon ik me af te trekken. Sandra's tong likte haar droge lippen, terwijl ze haar tepels door haar T-shirt heen kneedde. Julia keek haar zus aan: Ik kreunde van genot. Voorzaad lekte uit mijn paarse eikel, en Sandra wreef het uit. Julia was er ook bij gekomen, zij streelde met haar vingers langs mijn gevoelige ballen.

Ik moest me beheersen om niet meteen klaar te komen. De meiden hadden hun kleren nog aan trouwens, dat moest maar eens anders. Ik begon aan hun T-shirts te trekken, en toen ze die uit hadden, opende ik de sluiting van Sandra's topje.

Ze werkte mee om het kleine lapje textiel over haar schouders af te voeren, en nu kon haar zachte, kleine tienertietjes strelen. Met mijn andere hand trok ik de strik achter Julia's bikinitopje los, zodat haar stevige borsten ook vrij in de lucht hingen.

Terwijl ik zo bezig was voelde ik een vochtige warmte rond mijn harde pik. Het was Sandra die haar mond rond mijn stijve paal liet gaan en met haar tong rond mijn gloeiende eikel dwaalde. Ik leunde achterover want ik wilde zien hoe mijn lieve zusje mijn kloppende lul pijpte. Haar mond bewoog soepel en geduldig rond de gespannen paal. Af en toe kwam de paarsrode eikel even naar buiten en dan nam ze de tijd om mijn geslachtsdeel te bestuderen.

Daarna verdween het warme neukvlees nog dieper in haar keel en pijpte en trok ze er aan als een volleerd hoertje. Julia nam het even van haar over.

Met haar dikke lippen kon ze me pijpen alsof ik in een strak kutje zat. Ze liet mijn pik op haar lippen rusten en keek omhoog. Alle twee rolden ze op hun rug met de benen in de lucht en in èen beweging gleden twee minibroekjes over de slanke tienerbenen, en verdwenen in de kledingbult. Ik dook tussen Sandra's benen en snuffelde aan haar jonge snee.

De kale, gezwollen schaamlippen waren als zachte kussentjes, en ik liet eerst mijn neus er tussendoor glijden.

Julia streelde ondertussen mijn pik en ballen. Terwijl ik Sandra's tienerkut likte kroop zij achter me hoe kregen we het voor elkaar in dat kleine, benauwde tentje?

Ik hoorde de smakkende geluiden en voelde het puntje van haar neus af en toe in mijn anus drukken. Sandra's jonge gleuf dreef van het overvloedige vaginale sap, ik gleed met twee vingers in haar warme binnenste en sabbelde ondertussen aan haar klit. Schokkend met haar mooie meidenlichaam lag ze achterover en liet me alles doen. Ze kneedde zelf haar tepeltjes. Maar achter me lag Julia zo geil aan mijn paal te lurken, dat ik het niet meer uithield!

Ik zat nu weer op beide knieën, en rukte onbeheerst aan mijn harde pik, de glanzende paarse eikel flitste in en uit mijn trekkende vuist. Mijn zusjes zaten vingerend te kijken, hun ogen op mijn gespannen lul gericht.

Toen kwam het zaad naar boven. Julia zat met haar vingers achter me te soppen in haar kut, en liet de vingers van haar andere hand grabbelend door mijn bilspleet gaan, tot ze mijn samentrekkende ballen te pakken had. Ik kwam heerlijk klaar en trok net zo lang door tot de laatste klodders warm sperma uit mijn zaadleider over Sandra's buik en onze kleren gelekt was.

Is het niet vies? Ze veegde met een vinger een andere spermasliert naar boven en hield die voor haar zusjes mond. Ik zag haar de smaaktest doen. Ze begon nu zelf sperma met haar vingers op te lepelen en samen met haar zus zat ze het nog warme zaad op te smikkelen. Ga eens op je rug liggen Sandra", vroeg ik haar. Toen ze lag gingen Julia en ik naast haar liggen en begonnen we haar strakke buikje schoon te likken. Het was niet voor het eerst dat ik mijn sperma proefde, en ik vond het beslist niet vies.

We likten ons naar boven over haar kleine tienerheuvels en de harde tepeltjes tot we bij haar kreunende mond waren. Ik stak mijn tong naar binnen en we begonnen te tongen. Julia ging door met sperma likken en wilde toen ook zoenen. Wat een heerlijke volle lippen had ze toch, echt een natuurtalent met zoenen en pijpen! We tongden elkaar geil in de mond en ik merkte hoe mijn eigen zaad van haar mond in de mijne overliep.

Toen tongde ik weer met Sandra, en daarna opnieuw met Julia. Mijn zusjes lagen elkaar ook heel lief te zoenen en te tongen, het maakte me weer geil toen ik hun tongetjes in en uit zag gaan. Met hun handen streelden ze elkaars borsten en tepels.

Trekkend aan mijn pik gleed ik naar beneden om Sandra's tienerkut te likken. Ze opende haar benen en liet me toe, ze duwde mijn hoofd zelfs stevig tegen haar warme kutje. Even later kwam haar orgasme er aan: Een golf doorzichtig sap spoot uit haar binnenste en vulde mijn mond. Ze keek me met grote ogen aan, om mijn reactie te zien.

Terwijl ik verbaasd naar haar roze, openstaande gleuf keek, spoot er nog een golf zoetig sap tevoorschijn en trof me midden in mijn gezicht! Ze moest even bijkomen, ondertussen likte ik nieuwsgierig het kutsap van haar natte doos. Het was smoorheet in de tent, en we zweetten ons een ongeluk, maar we waren te geil om te stoppen. Mijn pik stond nog steeds hard omhoog, en Julia liet er haar strelende hand omheen gaan.

Ze was nog niet klaar met mij. Ik steunde op knieën en ellebogen over haar heen, likte haar dikke borsten, haar nek en haar volle mond met die kronkelende tong. Ze werd gek en smeekte om geneukt te worden: Julia trok me aan mijn pik tegen zich aan en geleidde mijn eikel tussen haar schaamlippen. Haar handen gleden trekkend om mijn paal en ballen en ze tongde me wild. Ik liet er geen gras over groeien, schoof mijn paal een paar keer tot halverwege in haar neukdoos en stootte toen bij ieder heupbeweging dieper door.

Ze kreunde, snoof, zweette en hield me met haar benen in een ijzeren greep terwijl ik mijn jonge pik tot aan de ballen in haar dreef. Ik ragde als een hond op en neer en ploegde haar druipende kut van voor naar achter door, het kon me niet meer schelen of er bloed van de ontmaagding aan zat. We waren twee wilde beesten, en achter me zat Sandra ons aan te moedigen. Ik voelde haar handen en tong over mijn billen en mijn rug gaan.

Ik naaide haar zus, mijn zus, naar een geil orgasme. Met een diepe frons op haar voorhoofd kondigde Julia aan dat ze een grootse ontlading kreeg, en de hele camping moest het horen: Sandra dook bovenop haar zusjes gezicht en tongde haar diep om haar stil te krijgen. Julia's woorden gingen over in een woest gegrom en gesnuif, en langzaam kwam haar weelderige lichaam tot rust. Nat van het zweet en met hijgende borsten, blies ze uit van de inspanningen.

Ik lag ondertussen rustig na te stoten in haar druipende kutje, want ik voelde mijn tweede orgasme aankomen. Ik naaide haar nu wild en hard in haar incestkutje, riep dat ik geil was en stapelgek op allebei, en zij riepen dat ik moest doorgaan, dat haar moest volspuiten! Ik kwam als een gek klaar en spoot haar soppende gleuf kloddervol met warm neukgeil.

Het kon me niet schelen of ze zwanger zou worden, ik was de weg helemaal kwijt. Mijn ballen bleven maar doorgaan met zaad lozen en haar opengeneukte kut stroomde vol tot het er bij de klit weer uitliep.

Hijgend en kreunend zakte ik in elkaar en gleed met mijn bezwete lijf over de hare. We kusten elkaar als geliefden, Sandra deelde ook in ons hemelse geluk. We kusten elkaar geil en verliefd en toen gleed mijn verslappende penis langzaam uit Julia's soppende tienergleuf. Het zaad droop er als een witte golf uit. Sandra lag te kijken en smeerde het over haar zusjes buik uit. Ook likte ze aan de dampende schaamlippen, om nog even de smaak van sperma te proeven.

Maar het was echt tijd om te stoppen, we dreven de tent uit. Voorzichtig ging de rits open en frisse lucht stroomde binnen.

We staken onze hoofden een voor een naar buiten om te checken of niemand ons gezien of gehoord had. Toen de kust veilig was, en we onze zwempakken weer aangedaan hadden, kropen we uit ons benauwde neukhol en doken even later in het frisse, blauwe water van de baai. Hoofdstuk 6 We hadden inmiddels ook kennis gemaakt met de mensen in het huisje naast ons: Barbara was een aantrekkelijke vrouw van achter in de vijftig, haar weelderige, roodbruine haar en doorleefde, maar vrolijke gezicht gaven haar een warme uitstraling.

Haar ondeugende ogen met de kleine rimpeltjes er omheen hypnotiseerden me, en haar volle mond had een sexy glimlach waar ik geen raad mee wist. Natuurlijk was haar lichaam niet superstrak meer, maar ze had geleefd en genoten, en dat gaf haar juist extra glans. Die hippe bikini stond haar erg goed, al puilden haar borsten er uit. Met billen net zo stevig als die van mama, liep ze op ons toe terwijl we in het water zaten, en zo kon ik haar vormen heel goed bekijken.

Ze kwam ook zwemmen en ik hielp haar om op een van onze waterbedjes te klimmen zodat ze wat rond kon drijven. Het was spannend om haar zachte, maar toch sterke lichaam even tegen me aan te voelen. Ze hield me stevig vast terwijl ze haar evenwicht probeerde te bewaren. Haar grote tieten lagen geplet tegen het doorzichtige, natte plastic. Terwijl ze om mijn hals hing, en me met haar groene ogen indringend aankeek, zei ze met dat heerlijke Vlaamse accent: Terwijl ze langzaam wegdreef, keek ze nog even om en gaf me een vette knipoog.

Haar dochter Paula, die ondertussen met Sandra en Julia aan het zwemmen was, was een geval apart. Maar wat was er nou zo vreemd aan haar? Eigenlijk was het een bloedmooie, blonde meid. Ze had alleen een opvallend zware stem" Met haar borsten was in ieder geval niks mis: Ze had een perfect rond kontje, en smalle heupen. Maar toch had ze iets.. Toen we steeds handtastelijker werden tijdens het zwemmen, en zij op een gegeven moment op mijn rug klom, voelde ik iets in mijn rug wat me verraste: Aan het eind van de middag gingen we allemaal terug naar onze huisjes.

Ik had mijn zusjes tussendoor al ingefluisterd wat ik bij Paula vermoedde, en ik zag ze kijken naar haar broekje. Ze had inderdaad een bobbel in haar broekje.. Toen we binnen waren hadden we het erover. Julia en Sandra hadden ook het idee dat Paula van onderen een jongetje was. Ik zag haar wel kijken naar je.. Kijk maar uit want ze sleurt je zo mee hun huisje in!

Toen de straal lekker was gingen we er om de beurt onder staan, ondertussen elkaar inzepend. Alle schaamte tussen mij en mijn zussen was gek genoeg verdwenen.

Ik zeepte Julia's lekkere billen in, en liet ook even een zeepvinger over haar anus draaien. Ze draaide meteen haar kont naar me toe, want ze vond het geil. Sandra zeepte mij in en vooral mijn pik kreeg een lekkere beurt. Binnen no-time stond "ie als een haantje rechtop te kraaien. Met zachte rukjes trok ze me af, terwijl ik doorging met Julia's kontgat te vingeren. Kreunend leunde ze tegen de tegelwand.

Sandra richtte de douchekop op mijn ballen en trok me ondertussen zachtjes af. We waren zo met elkaar in de weer dat we helemaal niet hoorden hoe pap en mam weer teruggekomen waren van hun wandeling. Ineens gluurden hun gezichten door de deuropening naar binnen.. We schrokken ons wezenloos! Natuurlijk hielden we meteen op met ons gedoe. Wat zeggen jullie er van? Mijn vader trok zijn kleren al uit: Wie wil m'n rug even inzepen? Mijn zusjes keken ademloos naar papa's naakte lichaam, en naar zijn grote pik die flink aan het opzwellen was.

Mijn lul reageerde meteen op mam's lichaam vlak naast me. Henk, mijn vader, gaf de zeep aan Sandra en zei: Hij kreunde instemmend en trok af en toe de voorhuid van zijn lul op en neer, die daardoor snel op sterkte was. Toen leunde hij wat voorover tegen de tegels, ten teken dat ze ook zijn billen en benen even moest doen. Sandra deed haar best en begon er plezier in te krijgen, nu de eerste schok voorbij was. Ik was bezig mijn moeder in te zepen.

Ik stond achter haar terwijl Julia aan de andere kant tegenover haar stond. Ze vergeleken elkaars lichaam. Als ik sommige meiden uit mijn klas zie.. Dat lijkt me niks", zei Julia. Allebei zaten ze elkaars borsten te bevoelen en in de tepels te knijpen. Aan mam's ademhaling merkte ik dat ze opgewonden werd.

Ik had de kans om haar rug en billen helemaal te verkennen met mijn zeephanden, mijn stijve penis wreef ik brutaal tegen haar lekkere warme lichaam aan. Toen ik opzij keek, zag ik dat Henk, mijn vader, zich omgedraaid had en ook zijn voorkant liet inzepen door Sandra.

Zijn pik stond hard omhoog en mijn kleine zusje kon haar ogen er niet van af houden. Toen ze zag hoe wij elkaar aan het opgeilen waren, sloot ze haar handen rond papa's pik. Langzaam begon ze hem af te trekken, hij stond met de ogen dicht te genieten.

Een hand trekkend rond die enorme schacht en de andere onder zijn zware ballen, maakte ze hem behoorlijk gek: Vind je "m mooi liefje? Die dikke aders, net als op je armen.. Ik voel het bloed kloppen. Scheer jij je poesje ook? Maar mijn kutje is nu wel heel kaal ja! Ga "es op de badrand zitten.. Zou ze weer spuitend klaar komen?

We gingen er bij staan om het goed te kunnen zien. Ik zat naast Sandra en ondersteunde haar schuddende jonge lichaam. Ze pakte met een hand mijn stijve pik vast om niet om te vallen.

Mijn vader likte haar kut uit als een hongerige hond, zijn lange tong slurpte haar klit in alle standen en kronkelde tot ver in haar maagdelijke vulva. Sandra begon te jammeren dat ze kwam: Zo had ik ook gekeken, vanmiddag, haha! Meteen duwde hij z'n mond weer op het natte poesje van zijn jongste dochter. Al was ze dan zijn aangenomen dochter, het was nog steeds geil en verboden om haar tienerkut te likken. Sandra vingerde zichzelf en er spetterde nog wat kutsap in het rond, terwijl pap haar nabefte.

Je smaakt ook lekker lieverd", en als dank gaf hij haar een zoen op de mond. Dat werd een tongzoen, want we zagen onze ouders inmiddels als vertrouwde deelnemers aan een familieorgie. Begerig begon hij haar geschoren poes te likken. Mam stond wijdbeens over hem heen.

We keken hoe ze genoot van zijn bedreven tong. Ze vond het lekker als haar kont gevingerd werd: Ze duwde haar natte neukdoos hard op zijn mond, en kwam al snel hevig klaar. Een diepe frons op haar gezicht vertelde dat ze intens genoot. Ze schudde wild heen en weer en stond even te wankelen op haar benen. Toen ze weer wat tot rust gekomen was zuchtte ze: Zijn enorme erectie wees nog steeds schuin de lucht in, met èen hand trok hij zich traag af, en hij liet zijn eikel glanzen van het voorvocht.

Met een vragende blik keek hij opzij. Heb je zin om je vader nog even af te trekken? Sandra zat al voor hem, ze was echt gek op stijve pikken en die van haar vader was de grootste die ze ooit gezien had. Met allebei haar handjes omklemde ze de gespierde leuter en trok de huid met korte rukjes op en neer.

Henk kreunde en sloot de ogen. Hij genoot van Sandra's gefrunnik, helemaal toen ze haar mondje opensperde en de dikke, paarse eikel ophapte.

Ze moest haar kaken ver opensperren om meer pik naar binnen te krijgen, maar het lukte. In en uit gleed de glimmende pikkekop, de voorhuid oprollend tegen haar gespannen lippen en dan weer naar achteren trekkend, zodat haar tong de eikelrand af kon likken. Steeds opnieuw hapte ze de veel te dikke lul naar binnen, ze propte haar nauwe pijpmondje helemaal vol. Pa hield het niet meer.

Ik was bij Julia en mam gaan staan en we keken geboeid naar vader en dochter. Ondertussen trok mam mij lekker af, Julia aaide mijn borst en tepels. Maar misschien wilde ze haar vaders sperma proeven en opeten. Het was een geweldig geil gezicht, toen zijn zaadkwak in harde stralen tevoorschijn spoot, in haar pijpende mond, in haar gezicht, over haar kleine tietjes, en dan weer een golf in haar mond, waar het zaad uit liep.

Ze bleef doorpijpen, steeds weer schoof die dikke pik in haar keel om ook de laatste zaadresten te schenken. Pap had zijn handen om haar hoofd geklemd, en dwong haar om alles tot de laatste druppel op te happen. Toen de krachten uit hem wegliepen, en zijn lichaam achterover leunde, konden we zien hoe Sandra's lieve gezichtje bedekt was met zaad. Ze keek ons trots en lachend aan, haar mondje zat vol met papa's zaadkwak. Toen slikte ze alles door, lachte weer, en ging verder met het aflikken van zijn grote, natte snikkel.

Vind je sperma lekker? Heb je vandaag al sperma geproefd? Nou ja, ik vind het allemaal best.. Lik maar lekker af schat.. Ik ging naast mijn uitgeputte vader zitten, en nu was het mama die tussen mijn benen ging zitten, en hongerig mijn jonge snikkel ophapte. Julia ging naast haar zitten en nam het even over, nog steeds goddelijk lekker. Marjan gaf haar wat aanwijzingen over hoe ze kon pijpen en trekken in èen beweging.

Daarna likten ze om en om aan mijn harde pik, ik stond op knappen. Mam sabbelde mijn ballen, Julia pijpte mijn lul bijna helemaal in haar keel. Mijn pa zat nieuwsgierig te kijken, Sandra zat nog altijd tussen zijn benen en nam af en toe zijn zachte penis liefkozend in haar mond.

Maar Sandra is nog wel maagd. Wil je dat wel Ben? Mijn zusje wilde per sè door mij ontmaagd worden? Ik antwoordde naar waarheid: En ik ben altijd SMOOR geweest op jou, maar ik dacht dat we niks zouden kunnen hebben omdat je toch mijn.. Toen omhelsden we elkaar en kusten elkaar verliefd. Onze lange tongzoen werd met gejoel begeleid, en daarna legde ik mijn tengere halfzusje op de handdoek, ging naast haar liggen en begon haar opnieuw te liefkozen.

Ik vingerde haar spleetje terwijl zij aan mij harde pik trok, we tongden geil en langdurig. De rest van ons gezin keek ademloos toe. Terwijl het voorzaad over haar trekkende vingers liep, kroop ik bovenop haar. Ze deed haar benen wijd, en ook haar tienergleuf leek zich te openen.

Heel rustig bracht ik mijn verhitte pik tot voor haar maagdelijke opening, klaar om voor de eerste keer naar binnen te gaan. Ze glimlachte naar me, en terwijl onze monden op elkaar smolten, gleed ik haar glibberige, nauwe tunneltje binnen.

Ik voelde haar tengere lichaam in mijn stevige greep verstrakken. Maar met een paar stevige stoten vanuit mijn heupen drong ik helemaal in haar door. Een traan liep over haar wang, ze was nu geen meisje meer. Nou ja, ze was míjn meisje geworden, maar ook een vrouw. Ik wachtte tien tellen en begon toen stevig te stoten, elke keer tot aan mijn ballen in haar knijpende, strakke tienerkut.

Mijn vader lag naast haar en streelde zachtjes haar haren, in zijn andere hand gleed zijn stijve paal soepel op en neer. Mijn moeder en Julia zaten aan de andere kant te kijken, ze genoten van ons liefdesspel. Ze ging mee in mijn tempo, we werden èen in onze eerste paring. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was!

Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje. Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond.

Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten. Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed! Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht.

Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op. Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup! Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze. Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen.

Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr! Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten. Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond! Maar ik was niet de enige! Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar.

Lik m’n natte kutje… daar ja! Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen.

Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel. Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren.

Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte.

De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen.

Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend. Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had! Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje. Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar!

Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter. Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten. Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan. Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb.

Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad! Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten. Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot. Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan. Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo! De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag.

Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind. Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw. Ik had haar zelden zo nat gezien. Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden. Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil.

Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken. Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje.

Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten. Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke!

Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af. Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet.

Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes. Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen. Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur.

Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat. Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat. De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend. Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten! Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen. Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi.

Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak. Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren. Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in. We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten.

Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek. Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde.

Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau. Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen.

Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen. Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg! Maar hij had gelijk schat.

Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje! En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open. De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand. Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt? Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven. Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed.

We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken.

Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol. De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was.

Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater. Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit.

Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje. Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen.

Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid. De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was. Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt! Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons.

Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid. Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen. Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten. Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken.

Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen. Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan. Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan. Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen.

Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind.

Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk! Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof.

Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg. Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield. De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek. Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje. Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte.

De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik. Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water.

We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen!

Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen. Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau. Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen! Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug.

Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op. Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar! De gezwollen eikel glom in het zonlicht. Dunja keek nog steeds afwisselend naar het avontuur op de wal en naar de ontblootte eikels van Patrick en mij.

Ze schoof onrustig heen en weer in de bank en ik zag dat ze haar benen tegen elkaar aan wreef. Haar tepels stonden keihard vooruit en ze had blosjes van opwinding op haar wangen! Op de wal rolde de jongeman nu op het meisje en zij sloeg haar benen over zijn rug heen.

Terwijl ze zoenden begonnen zijn billen op en neer te gaan. Ondanks de neukpartij met haar minnaar! En weer klonk het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar over het water. Terwijl ik er langzaam aan trok keek ik naar Dunja die plotseling, door mij betrapt, haar ogen afwendde. Ze stond op en zei: Marieke opende gewillig haar benen en liet zijn vingers toe in haar natte kutje!

Terwijl hij mijn vrouw vingerde en haar tepel in z’n mond zoog kwam Dunja alweer naar buiten. Patrick deed geen moeite mijn vrouw met rust te laten en ik zag een stiekeme glimlach op Dunja’s gezicht verschijnen. Voor mij een teken dat Dunja er nu ook klaar voor leek te zijn om wat verder te gaan!

Terwijl ze koffie inschonk, waarbij ze vlak bij me stond, keek ik naar haar kleine broekje waar zich in het kruis een duidelijke natte plek had gevormd! Voorzichtig schoof ik het broekje er overheen en toen liet ik het naar beneden vallen. Dunja stapte er uit en liep weer naar binnen om de koffiekan weg te zetten. Ik bewonderde haar heerlijke kleine ronde billen en knipoogde goedkeurend naar Patrick. Terwijl Patrick en Marieke nog steeds naar de verrichtingen van het neukende stelletje op de wal keken, was Marieke inmiddels op zijn schoot gaan zitten.

Terwijl hij haar vingerde, trok mijn vrouw hem af! Dunja kwam terug naar buiten en ik keek ongegeneerd naar haar prachtige lichaam. Ze had een streepje donker haar van nauwelijks een centimeter breed op haar poesje staan dat eindigde waar haar lipjes begonnen. Het zag er super sexy uit! Vlak voor onze ogen pleegt een jonge meid overspel! Als er iets is waar ik geil van word, dan is het wel van vrouwen die verboden dingen doen met andere mannen!

Niks heter dan dat! Ze was kletsnat en heet vanbinnen! Mijn handen gleden van haar heupen naar haar kleine stevige borsten en weer terug. Hij legde zijn handen op haar achterhoofd en bepaalde het tempo waarin ze hem pijpte en intussen keek ik tegen de naar achteren stekende kale kut van mijn eigen vrouw.

Ze was kletsnat en vingerde zichzelf terwijl ze pijpte! Dit ging een lange geile dag worden! Na een poosje op mij gewipt te hebben stapte Dunja van me af.

Daar is meer plaats!

klein nat kutje neuken in kroatie

Geile grieten tantra massage amstelveen


klein nat kutje neuken in kroatie