Kutje gluren sm meesteres gezocht

kutje gluren sm meesteres gezocht

Tamara keek een beetje gespannen en beschaamd naar de studenten. Gelukkig had ze nog niemand gevonden die haar kende, want ze zouden haar toch zo zien in haar korte rokje als een sletje. Tijdens het eten praatten Monique en Tamara alsof ze al lange tijd vriendinnen waren. Ze hadden het over hun hobby's, kleding en natuurlijk de meester.

Tamara kon zich moeilijk voorstellen hoe dit aardige meisje dezelfde kon zijn als de meesteres die haar iets meer dan een half uur geleden genadeloos hard in haar klitje had gebeten. Ze kon de pijn nog steeds een beetje voelen. Natuurlijk hadden de twee vrouwen die daar samen aten in hun korte rokjes wel de nodige aandacht getrokken van een groep mannelijke studenten.

Ze staarden naar de benen en de rondingen die door het jurkje duidelijk geaccentueerd werden. Tamara vond het wel een beetje eng om zo de aandacht op zich gevestigd te krijgen, maar Monique vond het schijnlijk wel leuk. Ze leunde over de tafel, zodat haar jurkje inkijk gaf tussen haar borsten.

Gehoorzaam kwam Tamara met haar hoofd naar haar toe, waardoor de studenten nu zicht hadden tussen haar borsten die iets groter waren dan die van Monique. Monique greep haar vast en tongzoende haar hartstochtelijk. Tamara wist niet wat haar overkwam, maar het voelde zo goed. Ze hoorde studenten joelen en applaudisseren. Toen Monique haar eindelijk los liet, stond de ober weer een beetje ongemakkelijk naast hen. Tamara voelde hoe ze helemaal nat was geworden van de tongzoen die zoveel aandacht trok.

Monique betaalde de ober en liep naar de tafel met studenten. Ze vertelde daar wat en er werd hard gelachen. Toen deelde ze kaartjes uit, voor iedereen 1. Tamara wist niet wat er op stond en eigenlijk wilde ze dat ook niet weten. Ze was vuurrood van de schaamte, maar toch voelde al deze spanning best wel goed. Tamara was best gespannen toen ze bij het huis van de meester aankwamen.

Ze wist zeker dat Monique zou verklappen dat ze zich niet aan de regels had gehouden en ze vroeg zich af of ze daarvoor nog meer straf moest ondergaan. Zo hoopte niet dat ze te streng bestraft zou worden, maar toch werd ze drijfnat bij de gedachte aan straf. Monique belde aan en snel ging de deur open. Ze begroette de meester met drie zoenen en ging naar binnen. Tegen Tamara zei de meester niets en hij ging hen voor naar de woonkamer waar Tamara vorige week ook was.

Ze hoefde niet eens antwoord te geven, want de meester kwam al aangelopen met een grote kan water met daarin ijsklontjes en twee glazen. Ze gingen zitten en voor het eerst deze avond kreeg Tamara aandacht van haar meester. Gehoorzaam ging ze op haar knieën voor hem zitten. Hij wees omlaag en ze begreep dat ze zijn schoenen moest kussen.

Eerst links, toen rechts. Zijn grote pik kwam tevoorschijn en hij trok Tamara aan haar haren er naartoe. Ze opende haar mond om haar meester te pijpen. Hij liet haar zuigen aan zijn pik. Tamara zoog gehoorzaam verder, terwijl Monique vertelde dat Tamara zich helemaal niet aan de kledingregels gehouden had. Ze kletsten nog wat verder en Tamara merkte dat ze samen wat op papier schreven. Ze zoog hem diep tot ze met haar lippen zijn balzak kon aanraken en ze zijn eikel diep in haar keel voelde.

Ze was volledig geconcentreerd op haar taak en hoorde niet eens meer wat haar dominanten tegen elkaar zeiden. Toen werd ze ineens door haar meester aan haar haren vastgepakt en van zijn lul afgetrokken.

Hij keek haar nu recht aan: De kan met water was inmiddels leeg Alle drie gingen ze weer naar de kamer boven. Weer moesten haar handen in de boeien aan de takels. Monique bediende de takel en zorgde ervoor dat Tamara's handen nu boven haar hoofd waren. Ze ging nu uitdagend voor Tamara staan en tilde haar eigen jurkje op zodat ze met haar kutje voor haar gezicht kwam. Ze speelde langzaam met haar klitje en toen begon ze ineens te plassen.

Een warme straal liep via Tamara's gezicht omlaag en zorgde ervoor dat haar jurkje doorweekt was met warme plas. Monique bleef maar stromen en ze speelde ondertussen nog steeds met zichzelf. Eerst probeerde ze door tegen haar klitje te duwen de straal beter op het gezicht van Tamara te richten. Daarna begon ze wild over haar kutje te wrijven, zodat Tamara helemaal onder gespetterd werd. Toen was het tijd voor de meester. Met zijn nog halfslappe pik in zijn handen kwam hij nu voor haar staan.

Tamara had haar ogen gesloten, omdat haar hele gezicht en haar haren al vol urine zaten. Angstig opende ze haar ogen en keek ze omhoog naar haar meester. Met enige tegenzin opende Tamara haar mond en toen kwam de straal. Warm en hard, vol in haar gezicht. Een deel kwam in haar mond en dat smaakte erg raar. Haar haren plakten aan haar hoofd en haar drijfnatte jurkje plakte aan haar lichaam. De meester liet haar een tijdje zitten met haar mond vol plas en Tamara was even bang dat ze het door zou moeten slikken.

Gelukkig was de meester genadig en mocht ze haar hoofd omlaag doen om het zo over haar eigen borsten te spugen. Nadat de meester uit was geplast, tilde Monique haar aan de takel omhoog. Aan haar armen werd Tamara recht op gehesen, tot ze weer op haar hakken stond. Het vocht droop van haar af en ze voelde zich erg smerig. De meester kwam voor haar staan en keek haar recht in haar ogen aan. Hij gaf haar een tik op haar wang.

Toen ging hij met zijn handen tussen haar borsten en pakte haar stevig vast aan haar tepels. Hardhandig trok hij haar borsten naar buiten. Droeg je deze week alleen maar kleding met een diep decolleté? Ze verwachte weer een klap op haar wang, maar die kwam niet. We spelen een spel: Monique en ik hebben net opgeschreven hoeveel zweepslagen jij op je borsten, op je billen en op je kutje verdient. Jij mag het raden, zit je er boven dan krijg je jouw aantal, maar zit je er onder, dan krijg je het dubbele van ons aantal.

Tamara moest hier over nadenken. Ze wilde zich zelf niet onnodig veel laten straffen, dus het moest niet te hoog, maar ook zeker niet te laag. De meester moest lachen. Je krijgt twintig klappen op je borsten". Tamara baalde, ze had te hoog gegokt, maar ze wist niet hoe veel te hoog.

Nu moest ze zich schrap zetten voor twintig tikken tegen haar borsten. De meester kwam naar haar toe met een lange rijzweep. De zweep kwam hard tegen de zijkant van haar rechter borst. Direct daarna tegen haar linker en toen weer tegen haar rechten. Ze kreeg klappen aan de binnenkant van haar borsten, aan de bovenkant en aan de onderkant van haar borsten.

De meester sloot de straf af met twee stevige tikken tegen haar stijve tepels. De tranen sprongen in haar ogen. Tijd om bij te komen kreeg Tamara niet. De meester trok hardhandig haar natte jurkje omhoog over haar billen. Met zijn vlakke hand gaf hij er een harde klap op. Ook aan deze regel heb jij je niet gehouden of wel Tamara? Tamara moest hier wat langer over nadenken. Net zat ze te hoog, maar de billen konden beter tegen pijn dan de borsten, dus misschien verdiende ze hier meer dan op haar borsten.

De meester lachte weer. Hij gaf een seintje aan Monique die daarop de takel nog verder omhoog deed. Tamara hing nu aan haar armen en dat was erg zwaar. Haar blote benen bungelden onder haar en het deed pijn in haar schouders. Ze was bijna opgelucht toen de eerste harde zweepslag tegen haar bil kwam.

De tweede volgde op haar andere bil. Door de kracht slingerde ze aan de takel. De meester deed het in hoog tempo, maar de pijn werd iedere klap zwaarder te doorstaan.

Tot haar opluchting waren ze eindelijk bij de twintigste klap. Tien op haar linker bil en tien op haar rechter bil. Tamara wenste dat ze gewoon gehoorzaamd had en de kleding had aangetrokken naar de universiteit. Dit was wat ze nu verdiende. De meester zag dat ze het zwaar had, terwijl ze nog steeds bungelde aan de takel. Ze kon even niet meer praten en knikte. Toch liet Monique de takel niet zakken, maar de meester kwam voor haar staan en pakte haar bij haar kont. Hij tilde haar iets op, zodat haar armen zich meer konden ontspannen.

Hij kroop dichter tegen haar aan en toen voelde Tamara hoe de harde pik van de meester bij haar naar binnen gleed. Het voelde nu alsof ze zweefde, terwijl ze geneukt werd en dat voelde goed.

De meester voelde dat zijn pik gemakkelijk bij Tamara naar binnen schoof en dat ze er zelfs van genoot. Hij schoof zijn pik nog dieper in haar en begon hard in haar te stoten, terwijl hij haar zo stevig mogelijk vastpakte. Ze slingerde aan de takel en leek te schommelen op zijn pik. Ze kreunde het uit en ook de meester leek het heerlijk te vinden. Hij bekeek haar schuddende borsten en kreunde zelf zacht. Tamara kon niet verstaan wat de meester allemaal kreunde, alleen iets met "geile slet".

Toen spuugde de meester weer in haar gezicht, maar door het ruwe schudden kwam het speeksel dit keer tegen haar wang. Het droop van haar wang, maar ze merkte het amper. Ze was zo bezig met haar eigen genot en was bang dat ze zich weer niet in zou kunnen houden en zonder toestemming zou klaarkomen. Toen voelde ze de harde penis in haar aanspannen. Met grote kracht spoot een klodder zaad in haar onderlichaam.

De meester kreunde hard en er kwam meer zaad in haar. Het voelde als een beloning dat de meester zijn zaad in haar kutje spoot. Langzaam trok hij zijn penis uit haar en zette haar weer met beide voeten op de grond. Zijn eikel veegde hij schoon aan haar doorweekte jurkje. Hij keek haar tevreden aan en Tamara wachtte op een compliment, maar dat kwam niet. Ik ben moe geworden en ga slapen.

Regel jij de straf op haar kutje die ze nog tegoed heeft, Monique? Met haar vinger streelde ze langs het kutje van Tamara, tot haar vinger nat was van het geil van Tamara en het zaad van haar meester. Met haar vinger ging ze naar de mond van Tamara en liet de vinger schoonlikken.

Tamara was nog helemaal in extase van de neukbeurt en kon niet helder denken. De eerste twee keren zat ze te hoog, maar ze wist niet hoeveel te hoog. Dit keer moest ze laag inzetten, want haar kutje had al het nodige te verduren gehad. De meester liep weg, maar nog net voor het verlaten van de deuropening zei hij: Tamara was boos op zichzelf dat ze er zo dicht bij zat. Had ze nou maar 10 gegokt, dat scheelde zes klappen. Monique zocht een flexibele rijzweep uit en zwaaide er wat mee. Tamara gehoorzaamde en spreidde haar benen zo ver mogelijk.

Toen kwam de eerste klap tegen haar schaamlippen. De tweede volgde snel en de derde. Een enkele klap kwam boven haar kutje tegen haar venusheuvel en tot twee keer toe raakte ze gemeen haar klitje.

Voor de zestiende, kwam ze dichterbij en met haar vingers spreidde ze Tamara's lipjes. Geduldig mikte ze met het topje van het zweepje op de clitoris van Tamara die een gil gaf van de pijn. Toen was het over. Monique liet haar hangen en streelde haar. Dat maakte haar wel weer een beetje trots. Pijn heb je vandaag genoeg gekregen en dat had je ook verdiend, maar je verdient ook wel wat genot omdat je alles netjes ondergaan hebt".

Ze pakte een vibrator en kwam met het ding al zoemend en trillend aangelopen. Voorzichtig ging ze met het topje naar het pijnlijke klitje. Even vergat Tamara de pijn toen ze door het apparaat verwend werd en door de jonge meid over haar hele lichaam werd gestreeld. Dit deed Tamara dan ook al snel.

Verslapt bleef ze zacht kreunend in de touwen hangen. Monique liet haar even op adem komen, maar toen kwam ze alweer dichterbij met de vibrator. Weer ging deze heerlijk tegen haar kutje, tot Tamara spartelend in de touwen hing en kreunde van genot. Monique gaf haar een zoen. Vermoeide schudde Tamara nee. Tamara sliep die nacht onrustig op hetzelfde matras als vorige week.

Ze voelde zich nog erg vies van alle vernederingen van de afgelopen avond. Ze had alleen mogen plassen en haar tanden mogen poetsen. Telkens vroeg Tamara zich in bed weer af of ze midden in de nacht zo ruw gewekt zou worden door de zweep, maar dit bleef uit.

Het was al licht buiten toen ze zich wakker genoeg voelde om op te staan. Haar meester en meesteres sliepen blijkbaar nog. Ze stond op van haar matras en liep naakt naar de keuken van haar meester.

Op het aanrecht lag een briefje. Je kleding ligt klaar. Je meester verwacht een schone slavin aan het ontbijt". Zachtjes liep ze naar de badkamer. Er lag inderdaad een zuurstok roze jurkje en een handdoek klaar. Ze durfde er nog niet goed naar te kijken, maar het was duidelijk niet veel stof.

Er lag nog wat kleding onder, maar ze kon niet zien wat. Het tweede wat haar opviel, was de webcam recht tegenover de douche. Er knipperde een lampje, dus hij stond zeker aan. Keek er iemand mee hoe ze aan het douchen was? Stond ze nu misschien al naakt op het internet? Tamara kreeg direct kippenvel van het koude water op haar huid. Toch voelde het fijn om weer schoongespoeld te worden.

Weerloze jonge vrouwen worden zwaar beschadigd, verkracht en gedumpt! Een jonge vrouw wordt overvallen door twee gekken en gedwongen precies te doen wat ze zeggen, dit gaat er hard en wreed aan toe. Jonge meiden worden gruwelijk genomen, krijgen keihard een pik in hun kut geramt en worden zwaar vernederd. Vaders met dochters, moeders met zoon, broers met zussen. Te gek om op te noemen. Kom je kijken naar deze perverse incestporno? Of twee, of drie, of Kom je mijn vlezige kutje neuken?

De touwen zitten muurvast. Inge stikt bijna in haar knevelbal! Mijn schoonmoeder is gewoon botergeil Categorie: Het is een grote familie en mijn vrouw heeft ook nog drie zusjes en een broertje zij is de oudste van het stel 26 jaar. Mijn verhaal gaat over mijn schoonmoeder Frieda 51 jaar. Twee jaar geleden nog een vrouw van dik 90 kg, inmiddels ruim 30 kg afgevallen door sporten en een wilskracht dieet,fysiek en geestelijk een compleet andere vrouw geworden in alles.

Ik kon altijd wel goed overweg met haar, maar je merkte toch dat zij niet lekker in haar vel zat in haar dikke lichaam, schaamte gevoelens en een erotisch of seksueel getint grapje binnen de familie moest zij niets van hebben. Nu mijn schoonmoeder zoveel is afgevallen en onder de 60 kg weegt vind ik haar er zeer aantrekkelijk uitzien,leuke vlotte kleding draag zij nu,meestal een leuk bijna spannend kort rokje hiervoor waren het tentzeilen en blousen waar je haar grote tieten in kan zien.

De afgelopen twee jaar heeft zij ook haar haren lang krullend laten groeien en verf het hel blond wat haar gevoel een geile uitstraling geeft zonder er ordinair mee uit te zien. Tot zover de uiterlijke kenmerken van mijn huidige schoonmoeder in tegenstelling tot twee jaar geleden. Nu vaak vrolijk en veel spontane vond ik haar soms wel eens heel uitdagend tegen mij,misschien ook wel omdat ik haar complimentjes gaf hoe zij er nu uitzie. Ik zei bijvoorbeeld gerust als wij even samen waren,wat heb je weer een lekker geil rokje aan ma zo noem ik haar vanaf het begin zou er bijna wat van krijgen,nu kon zij daar om lachen en reageerde dan,laat Piet 55 mijn schoonvader het maar niet horen anders zou hij daar nog wel eens jaloers op kunnen worden.

Waarom dan vroeg ik,nou die is niet meer zo actief Bas, afkorting van Bastiaan hij zeg wel eens als ik zin heb om te vrijen, ik slaap er alleen nog maar op Frieda,en val dan altijd in slaap,waarop zij het uit schaterde, maar ja ik ben er wel mooi klaar mee zei zij er toch achteraan!

Ik begon daar toch over na te denken,mijn schoonvader zal mijn schoonmoeder dan wel niet meer neuken,of hooguit een enkele keer. Op vrijdag ben ik altijd vrij van mijn werk en mijn schoonmoeder had gevraagd of ik haar s,morgens vroeg bij de garage bij ons in de buurt op wilden halen omdat zij haar auto een dag kwijt zou zijn voor reparatie,en haar dan een lift naar haar huis wilde geven.

Ik kwam bij de garage die vrijdag ochtend aanrijden en zij stond er al te wachten,weer heerlijk kort gerokt en verzorgend opgemaakt. Op het moment dat zij instapte zei ik,zo je zie er weer spannend uit,wil je de garage houder verleiden of zo,lachte ik. Zo ben ik niet Bas glimlachte Frieda.

Ik reed weg en voelde mijn lul opkomen in mijn broek,ik vond haar er gewoon geil uitzien en keek ook nog even naar haar benen,het ontging mijn schoonmoeder niet en ik zag haar naar mijn kruis kijken.

Drink je straks nog een kopje koffie mee vroeg zij,of heb je wat anders te doen vandaag? Nee hoor zei ik,wij drinken samen een bakkie ik heb tijd zat.

Onder het rijden begon ik over haar te fantaseren,ik zou haar graag eens een keer goed willen neuken,ik val altijd al wel op wat oudere verzorgde vrouwen die er soms zo verleidelijk uit kunnen zien of zich zo ook kunnen gedragen. Mijn schoonmoeder zette koffie en ik was op de bank neer geploft,volgde haar een beetje met mijn ogen,nu haar jas uit was zag ik ook goed haar grote tieten en zo te zien had zij geen bh aan,haar grote tieten hingen. Ik kwam maar niet van mijn stijve lul af en werd steeds geiler.

Onder de koffie samen gezeten op de bank probeerde ik het, hee ma doe pa het echt niet meer met jou? Haar grote ogen keken mij vol aan,het gaat jou niets aan zei ze, maar als je er wat mee kan, zelden nog kan Piet een erectie krijgen.

Lekker voor jou dan zei ik,nee niet lekker maar wat kan ik daar aan doen,het zij zo. Haar ogen keken hierbij weer naar mijn kruis waar ik een joekel van een erectie in had staan,jij heb er geloof ik geen problemen mee he lachte zij,nee gelukkig niet zoals je zie zei ik,een pure uitdaging naar haar toe,dat moest zij wel begrijpen.

Ik mis het wel hoor Bas ging zij verder,sinds ik zo ben afgevallen is heel mijn lichaam anders geworden,niet alleen het uiterlijk maar mijn hormonen zijn ook weer goed gaan werken.

Ik nam het risico,stak mijn hand uit en begon door haar blonde lange haren te strelen,even schrok zij ervan maar ik zag haar ogen lachen. Ik trok haar hoofd naar mij toe en begon haar te zoenen,zij kon mij hooguit een klap geven. Gelukkig deed zij dat niet en zoenen goed mee,kolere daar zat ik mijn schoonmoeder te zoenen ik werd mij toch een partij geil op haar.

Een half uur lang tongzoende en streelde ik haar lichaam,keurig over haar kleding,zelfs mijn hand deed ik nog niet onder haar rokje.

Gratissex.com meiden van holland sex


kutje gluren sm meesteres gezocht

Tamara keek een beetje gespannen en beschaamd naar de studenten. Gelukkig had ze nog niemand gevonden die haar kende, want ze zouden haar toch zo zien in haar korte rokje als een sletje. Tijdens het eten praatten Monique en Tamara alsof ze al lange tijd vriendinnen waren. Ze hadden het over hun hobby's, kleding en natuurlijk de meester. Tamara kon zich moeilijk voorstellen hoe dit aardige meisje dezelfde kon zijn als de meesteres die haar iets meer dan een half uur geleden genadeloos hard in haar klitje had gebeten.

Ze kon de pijn nog steeds een beetje voelen. Natuurlijk hadden de twee vrouwen die daar samen aten in hun korte rokjes wel de nodige aandacht getrokken van een groep mannelijke studenten.

Ze staarden naar de benen en de rondingen die door het jurkje duidelijk geaccentueerd werden. Tamara vond het wel een beetje eng om zo de aandacht op zich gevestigd te krijgen, maar Monique vond het schijnlijk wel leuk. Ze leunde over de tafel, zodat haar jurkje inkijk gaf tussen haar borsten.

Gehoorzaam kwam Tamara met haar hoofd naar haar toe, waardoor de studenten nu zicht hadden tussen haar borsten die iets groter waren dan die van Monique. Monique greep haar vast en tongzoende haar hartstochtelijk. Tamara wist niet wat haar overkwam, maar het voelde zo goed. Ze hoorde studenten joelen en applaudisseren. Toen Monique haar eindelijk los liet, stond de ober weer een beetje ongemakkelijk naast hen.

Tamara voelde hoe ze helemaal nat was geworden van de tongzoen die zoveel aandacht trok. Monique betaalde de ober en liep naar de tafel met studenten. Ze vertelde daar wat en er werd hard gelachen. Toen deelde ze kaartjes uit, voor iedereen 1.

Tamara wist niet wat er op stond en eigenlijk wilde ze dat ook niet weten. Ze was vuurrood van de schaamte, maar toch voelde al deze spanning best wel goed. Tamara was best gespannen toen ze bij het huis van de meester aankwamen. Ze wist zeker dat Monique zou verklappen dat ze zich niet aan de regels had gehouden en ze vroeg zich af of ze daarvoor nog meer straf moest ondergaan.

Zo hoopte niet dat ze te streng bestraft zou worden, maar toch werd ze drijfnat bij de gedachte aan straf. Monique belde aan en snel ging de deur open. Ze begroette de meester met drie zoenen en ging naar binnen. Tegen Tamara zei de meester niets en hij ging hen voor naar de woonkamer waar Tamara vorige week ook was.

Ze hoefde niet eens antwoord te geven, want de meester kwam al aangelopen met een grote kan water met daarin ijsklontjes en twee glazen. Ze gingen zitten en voor het eerst deze avond kreeg Tamara aandacht van haar meester. Gehoorzaam ging ze op haar knieën voor hem zitten. Hij wees omlaag en ze begreep dat ze zijn schoenen moest kussen. Eerst links, toen rechts. Zijn grote pik kwam tevoorschijn en hij trok Tamara aan haar haren er naartoe.

Ze opende haar mond om haar meester te pijpen. Hij liet haar zuigen aan zijn pik. Tamara zoog gehoorzaam verder, terwijl Monique vertelde dat Tamara zich helemaal niet aan de kledingregels gehouden had. Ze kletsten nog wat verder en Tamara merkte dat ze samen wat op papier schreven. Ze zoog hem diep tot ze met haar lippen zijn balzak kon aanraken en ze zijn eikel diep in haar keel voelde. Ze was volledig geconcentreerd op haar taak en hoorde niet eens meer wat haar dominanten tegen elkaar zeiden.

Toen werd ze ineens door haar meester aan haar haren vastgepakt en van zijn lul afgetrokken. Hij keek haar nu recht aan: De kan met water was inmiddels leeg Alle drie gingen ze weer naar de kamer boven. Weer moesten haar handen in de boeien aan de takels. Monique bediende de takel en zorgde ervoor dat Tamara's handen nu boven haar hoofd waren.

Ze ging nu uitdagend voor Tamara staan en tilde haar eigen jurkje op zodat ze met haar kutje voor haar gezicht kwam. Ze speelde langzaam met haar klitje en toen begon ze ineens te plassen. Een warme straal liep via Tamara's gezicht omlaag en zorgde ervoor dat haar jurkje doorweekt was met warme plas. Monique bleef maar stromen en ze speelde ondertussen nog steeds met zichzelf. Eerst probeerde ze door tegen haar klitje te duwen de straal beter op het gezicht van Tamara te richten.

Daarna begon ze wild over haar kutje te wrijven, zodat Tamara helemaal onder gespetterd werd. Toen was het tijd voor de meester. Met zijn nog halfslappe pik in zijn handen kwam hij nu voor haar staan. Tamara had haar ogen gesloten, omdat haar hele gezicht en haar haren al vol urine zaten. Angstig opende ze haar ogen en keek ze omhoog naar haar meester. Met enige tegenzin opende Tamara haar mond en toen kwam de straal. Warm en hard, vol in haar gezicht.

Een deel kwam in haar mond en dat smaakte erg raar. Haar haren plakten aan haar hoofd en haar drijfnatte jurkje plakte aan haar lichaam.

De meester liet haar een tijdje zitten met haar mond vol plas en Tamara was even bang dat ze het door zou moeten slikken. Gelukkig was de meester genadig en mocht ze haar hoofd omlaag doen om het zo over haar eigen borsten te spugen. Nadat de meester uit was geplast, tilde Monique haar aan de takel omhoog.

Aan haar armen werd Tamara recht op gehesen, tot ze weer op haar hakken stond. Het vocht droop van haar af en ze voelde zich erg smerig. De meester kwam voor haar staan en keek haar recht in haar ogen aan. Hij gaf haar een tik op haar wang. Toen ging hij met zijn handen tussen haar borsten en pakte haar stevig vast aan haar tepels. Hardhandig trok hij haar borsten naar buiten.

Droeg je deze week alleen maar kleding met een diep decolleté? Ze verwachte weer een klap op haar wang, maar die kwam niet. We spelen een spel: Monique en ik hebben net opgeschreven hoeveel zweepslagen jij op je borsten, op je billen en op je kutje verdient. Jij mag het raden, zit je er boven dan krijg je jouw aantal, maar zit je er onder, dan krijg je het dubbele van ons aantal.

Tamara moest hier over nadenken. Ze wilde zich zelf niet onnodig veel laten straffen, dus het moest niet te hoog, maar ook zeker niet te laag. De meester moest lachen. Je krijgt twintig klappen op je borsten". Tamara baalde, ze had te hoog gegokt, maar ze wist niet hoe veel te hoog. Nu moest ze zich schrap zetten voor twintig tikken tegen haar borsten. De meester kwam naar haar toe met een lange rijzweep.

De zweep kwam hard tegen de zijkant van haar rechter borst. Direct daarna tegen haar linker en toen weer tegen haar rechten. Ze kreeg klappen aan de binnenkant van haar borsten, aan de bovenkant en aan de onderkant van haar borsten. De meester sloot de straf af met twee stevige tikken tegen haar stijve tepels.

De tranen sprongen in haar ogen. Tijd om bij te komen kreeg Tamara niet. De meester trok hardhandig haar natte jurkje omhoog over haar billen. Met zijn vlakke hand gaf hij er een harde klap op.

Ook aan deze regel heb jij je niet gehouden of wel Tamara? Tamara moest hier wat langer over nadenken. Net zat ze te hoog, maar de billen konden beter tegen pijn dan de borsten, dus misschien verdiende ze hier meer dan op haar borsten.

De meester lachte weer. Hij gaf een seintje aan Monique die daarop de takel nog verder omhoog deed. Tamara hing nu aan haar armen en dat was erg zwaar. Haar blote benen bungelden onder haar en het deed pijn in haar schouders. Ze was bijna opgelucht toen de eerste harde zweepslag tegen haar bil kwam. De tweede volgde op haar andere bil. Door de kracht slingerde ze aan de takel.

De meester deed het in hoog tempo, maar de pijn werd iedere klap zwaarder te doorstaan. Tot haar opluchting waren ze eindelijk bij de twintigste klap. Tien op haar linker bil en tien op haar rechter bil. Tamara wenste dat ze gewoon gehoorzaamd had en de kleding had aangetrokken naar de universiteit. Dit was wat ze nu verdiende. De meester zag dat ze het zwaar had, terwijl ze nog steeds bungelde aan de takel.

Ze kon even niet meer praten en knikte. Toch liet Monique de takel niet zakken, maar de meester kwam voor haar staan en pakte haar bij haar kont.

Hij tilde haar iets op, zodat haar armen zich meer konden ontspannen. Hij kroop dichter tegen haar aan en toen voelde Tamara hoe de harde pik van de meester bij haar naar binnen gleed.

Het voelde nu alsof ze zweefde, terwijl ze geneukt werd en dat voelde goed. De meester voelde dat zijn pik gemakkelijk bij Tamara naar binnen schoof en dat ze er zelfs van genoot. Hij schoof zijn pik nog dieper in haar en begon hard in haar te stoten, terwijl hij haar zo stevig mogelijk vastpakte. Ze slingerde aan de takel en leek te schommelen op zijn pik. Ze kreunde het uit en ook de meester leek het heerlijk te vinden.

Hij bekeek haar schuddende borsten en kreunde zelf zacht. Tamara kon niet verstaan wat de meester allemaal kreunde, alleen iets met "geile slet". Toen spuugde de meester weer in haar gezicht, maar door het ruwe schudden kwam het speeksel dit keer tegen haar wang. Het droop van haar wang, maar ze merkte het amper.

Ze was zo bezig met haar eigen genot en was bang dat ze zich weer niet in zou kunnen houden en zonder toestemming zou klaarkomen. Toen voelde ze de harde penis in haar aanspannen. Met grote kracht spoot een klodder zaad in haar onderlichaam. De meester kreunde hard en er kwam meer zaad in haar. Het voelde als een beloning dat de meester zijn zaad in haar kutje spoot. Langzaam trok hij zijn penis uit haar en zette haar weer met beide voeten op de grond. Zijn eikel veegde hij schoon aan haar doorweekte jurkje.

Hij keek haar tevreden aan en Tamara wachtte op een compliment, maar dat kwam niet. Ik ben moe geworden en ga slapen. Regel jij de straf op haar kutje die ze nog tegoed heeft, Monique? Met haar vinger streelde ze langs het kutje van Tamara, tot haar vinger nat was van het geil van Tamara en het zaad van haar meester. Met haar vinger ging ze naar de mond van Tamara en liet de vinger schoonlikken. Tamara was nog helemaal in extase van de neukbeurt en kon niet helder denken.

De eerste twee keren zat ze te hoog, maar ze wist niet hoeveel te hoog. Dit keer moest ze laag inzetten, want haar kutje had al het nodige te verduren gehad. De meester liep weg, maar nog net voor het verlaten van de deuropening zei hij: Tamara was boos op zichzelf dat ze er zo dicht bij zat. Had ze nou maar 10 gegokt, dat scheelde zes klappen. Monique zocht een flexibele rijzweep uit en zwaaide er wat mee.

Tamara gehoorzaamde en spreidde haar benen zo ver mogelijk. Toen kwam de eerste klap tegen haar schaamlippen. De tweede volgde snel en de derde. Een enkele klap kwam boven haar kutje tegen haar venusheuvel en tot twee keer toe raakte ze gemeen haar klitje. Voor de zestiende, kwam ze dichterbij en met haar vingers spreidde ze Tamara's lipjes.

Geduldig mikte ze met het topje van het zweepje op de clitoris van Tamara die een gil gaf van de pijn. Toen was het over. Monique liet haar hangen en streelde haar. Dat maakte haar wel weer een beetje trots.

Pijn heb je vandaag genoeg gekregen en dat had je ook verdiend, maar je verdient ook wel wat genot omdat je alles netjes ondergaan hebt". Ze pakte een vibrator en kwam met het ding al zoemend en trillend aangelopen. Voorzichtig ging ze met het topje naar het pijnlijke klitje. Even vergat Tamara de pijn toen ze door het apparaat verwend werd en door de jonge meid over haar hele lichaam werd gestreeld. Dit deed Tamara dan ook al snel. Verslapt bleef ze zacht kreunend in de touwen hangen.

Monique liet haar even op adem komen, maar toen kwam ze alweer dichterbij met de vibrator. Weer ging deze heerlijk tegen haar kutje, tot Tamara spartelend in de touwen hing en kreunde van genot. Monique gaf haar een zoen. Vermoeide schudde Tamara nee. Tamara sliep die nacht onrustig op hetzelfde matras als vorige week.

Ze voelde zich nog erg vies van alle vernederingen van de afgelopen avond. Ze had alleen mogen plassen en haar tanden mogen poetsen. Telkens vroeg Tamara zich in bed weer af of ze midden in de nacht zo ruw gewekt zou worden door de zweep, maar dit bleef uit.

Het was al licht buiten toen ze zich wakker genoeg voelde om op te staan. Haar meester en meesteres sliepen blijkbaar nog. Ze stond op van haar matras en liep naakt naar de keuken van haar meester. Op het aanrecht lag een briefje. Je kleding ligt klaar. Je meester verwacht een schone slavin aan het ontbijt".

Zachtjes liep ze naar de badkamer. Er lag inderdaad een zuurstok roze jurkje en een handdoek klaar. Ze durfde er nog niet goed naar te kijken, maar het was duidelijk niet veel stof. Er lag nog wat kleding onder, maar ze kon niet zien wat. Het tweede wat haar opviel, was de webcam recht tegenover de douche. Er knipperde een lampje, dus hij stond zeker aan.

Keek er iemand mee hoe ze aan het douchen was? Stond ze nu misschien al naakt op het internet? Tamara kreeg direct kippenvel van het koude water op haar huid. Toch voelde het fijn om weer schoongespoeld te worden. Weerloze jonge vrouwen worden zwaar beschadigd, verkracht en gedumpt! Een jonge vrouw wordt overvallen door twee gekken en gedwongen precies te doen wat ze zeggen, dit gaat er hard en wreed aan toe. Jonge meiden worden gruwelijk genomen, krijgen keihard een pik in hun kut geramt en worden zwaar vernederd.

Vaders met dochters, moeders met zoon, broers met zussen. Te gek om op te noemen. Kom je kijken naar deze perverse incestporno? Of twee, of drie, of Kom je mijn vlezige kutje neuken? De touwen zitten muurvast. Inge stikt bijna in haar knevelbal! Mijn schoonmoeder is gewoon botergeil Categorie: Het is een grote familie en mijn vrouw heeft ook nog drie zusjes en een broertje zij is de oudste van het stel 26 jaar.

Mijn verhaal gaat over mijn schoonmoeder Frieda 51 jaar. Twee jaar geleden nog een vrouw van dik 90 kg, inmiddels ruim 30 kg afgevallen door sporten en een wilskracht dieet,fysiek en geestelijk een compleet andere vrouw geworden in alles.

Ik kon altijd wel goed overweg met haar, maar je merkte toch dat zij niet lekker in haar vel zat in haar dikke lichaam, schaamte gevoelens en een erotisch of seksueel getint grapje binnen de familie moest zij niets van hebben.

Nu mijn schoonmoeder zoveel is afgevallen en onder de 60 kg weegt vind ik haar er zeer aantrekkelijk uitzien,leuke vlotte kleding draag zij nu,meestal een leuk bijna spannend kort rokje hiervoor waren het tentzeilen en blousen waar je haar grote tieten in kan zien.

De afgelopen twee jaar heeft zij ook haar haren lang krullend laten groeien en verf het hel blond wat haar gevoel een geile uitstraling geeft zonder er ordinair mee uit te zien. Tot zover de uiterlijke kenmerken van mijn huidige schoonmoeder in tegenstelling tot twee jaar geleden. Nu vaak vrolijk en veel spontane vond ik haar soms wel eens heel uitdagend tegen mij,misschien ook wel omdat ik haar complimentjes gaf hoe zij er nu uitzie. Ik zei bijvoorbeeld gerust als wij even samen waren,wat heb je weer een lekker geil rokje aan ma zo noem ik haar vanaf het begin zou er bijna wat van krijgen,nu kon zij daar om lachen en reageerde dan,laat Piet 55 mijn schoonvader het maar niet horen anders zou hij daar nog wel eens jaloers op kunnen worden.

Waarom dan vroeg ik,nou die is niet meer zo actief Bas, afkorting van Bastiaan hij zeg wel eens als ik zin heb om te vrijen, ik slaap er alleen nog maar op Frieda,en val dan altijd in slaap,waarop zij het uit schaterde, maar ja ik ben er wel mooi klaar mee zei zij er toch achteraan!

Ik begon daar toch over na te denken,mijn schoonvader zal mijn schoonmoeder dan wel niet meer neuken,of hooguit een enkele keer. Op vrijdag ben ik altijd vrij van mijn werk en mijn schoonmoeder had gevraagd of ik haar s,morgens vroeg bij de garage bij ons in de buurt op wilden halen omdat zij haar auto een dag kwijt zou zijn voor reparatie,en haar dan een lift naar haar huis wilde geven.

Ik kwam bij de garage die vrijdag ochtend aanrijden en zij stond er al te wachten,weer heerlijk kort gerokt en verzorgend opgemaakt. Op het moment dat zij instapte zei ik,zo je zie er weer spannend uit,wil je de garage houder verleiden of zo,lachte ik. Zo ben ik niet Bas glimlachte Frieda. Ik reed weg en voelde mijn lul opkomen in mijn broek,ik vond haar er gewoon geil uitzien en keek ook nog even naar haar benen,het ontging mijn schoonmoeder niet en ik zag haar naar mijn kruis kijken.

Drink je straks nog een kopje koffie mee vroeg zij,of heb je wat anders te doen vandaag? Nee hoor zei ik,wij drinken samen een bakkie ik heb tijd zat. Onder het rijden begon ik over haar te fantaseren,ik zou haar graag eens een keer goed willen neuken,ik val altijd al wel op wat oudere verzorgde vrouwen die er soms zo verleidelijk uit kunnen zien of zich zo ook kunnen gedragen.

Mijn schoonmoeder zette koffie en ik was op de bank neer geploft,volgde haar een beetje met mijn ogen,nu haar jas uit was zag ik ook goed haar grote tieten en zo te zien had zij geen bh aan,haar grote tieten hingen. Ik kwam maar niet van mijn stijve lul af en werd steeds geiler.

Onder de koffie samen gezeten op de bank probeerde ik het, hee ma doe pa het echt niet meer met jou? Haar grote ogen keken mij vol aan,het gaat jou niets aan zei ze, maar als je er wat mee kan, zelden nog kan Piet een erectie krijgen. Lekker voor jou dan zei ik,nee niet lekker maar wat kan ik daar aan doen,het zij zo. Haar ogen keken hierbij weer naar mijn kruis waar ik een joekel van een erectie in had staan,jij heb er geloof ik geen problemen mee he lachte zij,nee gelukkig niet zoals je zie zei ik,een pure uitdaging naar haar toe,dat moest zij wel begrijpen.

Ik mis het wel hoor Bas ging zij verder,sinds ik zo ben afgevallen is heel mijn lichaam anders geworden,niet alleen het uiterlijk maar mijn hormonen zijn ook weer goed gaan werken. Ik nam het risico,stak mijn hand uit en begon door haar blonde lange haren te strelen,even schrok zij ervan maar ik zag haar ogen lachen.

Ik trok haar hoofd naar mij toe en begon haar te zoenen,zij kon mij hooguit een klap geven. Gelukkig deed zij dat niet en zoenen goed mee,kolere daar zat ik mijn schoonmoeder te zoenen ik werd mij toch een partij geil op haar. Een half uur lang tongzoende en streelde ik haar lichaam,keurig over haar kleding,zelfs mijn hand deed ik nog niet onder haar rokje.Oudevrouwenneuken masuberen


Ga eens met je hoofd op de grond handen in je nek. Spreid je benen wijd slet. Ik spreid mijn benen zodat mijn kontspieren zich spannen. Verder uit elkaar slet. Ik spreid mijn benen nog verder en voel dan Uw handen weer op mijn billen slaan en mijn billen rood worden en gloeien. Ik voel nu ook een zweepje over mijn billen strelen.

De strengen van de zweep voelen heel erg opwindend doordat mijn billen zo gevoelig zijn. Plagerig laat U de zweep over mijn gevoelige billen glijden en dan voel ik iets kouds tegen mijn kontgaatje drukken. Ik kreun luid en fluister ooohhh mijn god nee Meesteres, ooohh mijn god nee Meesteres. Kreun maar slaafje, kreun maar en laat me horen wat je voelt. Dat wil Ik van je.

Ik wil je overgave, onderdanigheid, pijn en genot van je zien en horen, U trekt dan even fluks aan de tepelklemmen. Terwijl ik de snerpende pijn aan mijn tepels voel en nog harder kreun voel ik dat U iets harder duwt en mijn slettekutje zichzelf opent. Oooohhh dat is lekker he geile slet? Ooohhh ja Meesteres het is heerlijk Meesteres. Mijn kontgaatje opent zich en ik voel dat U iets harder drukt en iets mijn kontje inglijdt. Kreunend onderga ik dit. Hmmmm slaafje dat voelt nog erg strak, heel erg strak, heb je al eens eerder iets in dat geile kontje van je ontvangen?

Nee Meesteres antwoord ik dan, nee nog nooit Meesteres. Opnieuw voel ik mijn kontgaatje opgerekt worden en iets in mijn kontje glijden. Hmmmm heerlijk is dat slaafje, zo lekker, met 2 vingers in je geile kontgaatje. Neukend met Uw vingers in mijn kontgaatje zegt U mij, Ik zal dat strakke kontje van je wel even oprekken dan kan Ik je straks tenminste lekker neuken in dat geile kontje van je.

Oohhh mijn god kreun ik opnieuw, wetend dat ik ondanks alles toch ontzettend geil aan het worden ben van deze behandeling. Een derde vinger gaat mijn kontgaatje in terwijl U zegt zo heerlijk vind Ik dat, een maagdelijk slaafje voorbereiden op zijn eerste keer geneukt worden door de Meesteres. Stotend voel ik Uw vingers in en uit mijn kontgaatje glijden. Kreun maar voor Me slaafje, maak je Meesteres maar geil met dat gekreun van je.

Zo sletje dan kan je een beetje wennen aan het geile gevoel om iets in je hoerige kut te hebben. Dan voel ik Uw vingers langzaam uit mijn kontje glijden. Een zucht van verlichting ontsnapt uit mijn mond. Ik merk dat mijn kontgaatje is opgerekt door Uw vingers.

Drukkend voel ik dan iets hards tegen mijn kontgaatje duwen. Ontspan je maar sletje. Laat je maar gaan voor je Meesteres. Ja Meesteres zeg ik U. Ik probeer mezelf zo goed mogelijk te ontspannen en ineens schiet er iets mijn kont diep in. Mmmmmm sletje dat is lekker nietwaar? Ooohhh ooohhhh mijn god kreun ik luid. Ja Meesteres het is heerlijk. Ik wist het wel zegt U mij dan. Ik wist wel dat je het lekker zou vinden. Het heeft even geduurd maar Ik zie dat je ervan geniet.

Sta nu maar op slet en ga op die tafel liggen. Ik sta op en ga op de tafel liggen. Daar bindt U mij vast met mijn benen en armen wijd gespreid. Ik voel dat U met een zweepje zachtjes over mijn dijen, ballen en buik slaat.

De klapjes van de zweep zorgen ervoor dat mijn huid helemaal begint te gloeien. Ooooh wat lig je er toch heerlijk hoerig bij zo slet. Je bent nog steeds beregeil he slaafje. Je pik staat nog steeds keihard omhoog en glimt van het geil dat uit je eikel druipt. Ik voel Uw hand langs mijn eikel gaan. U brengt Uw hand naar mijn mond en smeert mijn eigen geil over mijn lippen. Maak Mijn vingers maar schoon slaafje. Ik lik Uw vingers schoon en proef mijn eigen geil.

Mmmmm ja Meesteres het is heerlijk Meesteres. U trekt nog enige malen aan de tepelklemmen en slaat met de zweep over mijn trillend harde pik zodat ik opnieuw luid kreun. Zo ja slaafje, Ik wil je horen kreunen, jouw overgave wil Ik zien. Je bent van Mij, helemaal van Mij. Ik zie dan dat U op de tafel klimt met Uw kont naar mijn gezicht. U tilt Uw rok op en spreidt Uw billen wijd. Dat is een geil gezicht he slaafje?

Kijk maar eens naar Mijn heerlijke kont en Meesteressenkut. Dan laat U langzaam Uw kont op mijn mond zakken. Likken slet, lik Mijn reet slet, duw je tong diep in Mijn geile reet, ruik Mijn geur en lik Mijn reet maar eens goed uit, geil sletje. Maak je Meesteres maar geil met je tong. Dat is wat Ik wil. Ik laat mijn tong langs Uw kontgaatje glijden en ruik de geur van zweet en plas.

Ik lik met mijn tong langs Uw bilnaad tot de onderkant van Uw goddelijke kut. Ik proef de heerlijke smaak van Uw kutvocht. Mijn tong gaat weer omhoog. Duw je tong maar eens diep in Mijn reet slet. Bef Mijn reet maar eens goed daar word Ik geil van sletje. Ik hoor het zoemen van een vibrator en voel de trillingen terwijl ik mijn tong diep in Uw kont laat glijden.

U laat de vibrator langs Uw klit en in Uw kut glijden. Zo ja zo ja geile slet dieper met die tong in Mijn reet. Terwijl ik Uw kont aan het likken ben voel ik Uw nagels langs mijn keiharde pik en ballen gaan en erin knijpen om me nog meer aan te sporen.

Kreunend door het gevoel dat Uw nagels mij geven blijf ik U likken. Ik hoor dat U opgewonden bent aan Uw ademhaling. Dan richt U zich op en laat de vibrator uit Uw kut glijden. Ik zie dat de vibrator glimt van Uw vocht. U laat zich van de tafel glijden en houdt de vibrator boven mijn gezicht en lacht naar me.

Geil he sletje om die vibrator glimmend van het geil van je Meesteres te zien. Ja Meesteres het is ontzettend geil om te zien. Dan voel ik dat U de vibrator langs mijn neus wrijft en over mijn wangen, mijn gezicht smerend met Uw kutgeil.

Voel eens hoe lekker dat is geile slet om het kutgeil van je Meesteres over je gezicht gesmeerd te krijgen voel eens hoe lekker dat ruikt en plakt op je huid. Ooohh ja Meesteres ik vind het ontzettend geil om Uw sap over mijn gezicht te krijgen en te voelen Meesteres. Dan zie ik dat U de vibrator nogmaals diep in Uw kut laat glijden en hem er weer glimmend uithaalt. U duwt de zeiknatte vibrator in mijn mond en zegt schoonlikken slet.

Ik voel Uw handen aan mijn tepels trekken en knijpen terwijl ik de vibrator nat van Uw kutgeil aan het schoonlikken ben. Dan pakt U de vibrator uit mijn mond en drukt U Uw zeiknatte kut op mijn mond terwijl U met Uw andere hand mijn pik vastpakt. Lik de kut van je Meesteres slet.

Lik Me goed en zuig op Mijn klit. Mmmmm zo ja slet, proef Mijn kutgeil. Ik voel Uw handen over mijn keiharde pik. Langzaam trekkend voel ik mijn orgasme naderen. Steek je tong diep in Mijn natte kut slet, dieper slet zegt U mij terwijl ik op knappen sta. Ik wil dat je klaarkomt geil sletje, Ik wil je zien spuiten geile slet. Laat Me zien hoeveel zaad je voor je Meesteres hebt geile slet. Luid kreunend en schokkend met mijn lichaam voel ik dat ik mezelf niet meer kan inhouden.

Terwijl mijn tong diep in Uw natte kut zit voel ik mijn geil uit mijn keiharde pik spuiten. Ik kom zo heftig klaar dat het lijkt alsof het zaad uit mijn tenen naar boven komt. Goed zo slet, spuit maar, spuit alles uit die keiharde pik van je. Laat je Meesteres zien hoeveel geil er uit die pik van je kan komen. Schokkend kom ik klaar door Uw handen. Straal voor straal spuit er uit mijn pik. Uw drukt Uw natte kut nog eens stevig op mijn gezicht en staat dan op.

Ik kijk U aan en U loopt naar mij toe. Kijk eens geile slet hoeveel je hebt gespoten. Ik kijk naar Uw hand en zie daar mijn sperma dat U heeft opgevangen in Uw hand.

Dan brengt U Uw hand naar mijn mond. Kijk eens hoe vies mijn hand is geworden van jouw geil. Ik zie de grote plekken met mijn zaad op Uw hand. U duwt Uw hand tegen mijn mond en zegt mij Uw hand schoon te likken. Ik wil dat je mijn hand helemaal schoonlikt geile slet. Ik lik mijn eigen zaad op van Uw hand. Ik maak Uw hand helemaal schoon en proef mijn eigen geil voor de eerste keer in mijn leven.

Ja Meesteres het is heerlijk Meesteres. Maar het plakt wel een beetje is het niet? Ja Meesteres het is inderdaad heel erg plakkerig. Ik zal je wel helpen geile slet zegt U dan.

U maakt mij los van de tafel en zegt mij bij de takels te gaan zitten op mijn knieën. U maakt mijn enkels en mijn polsen vast aan de takels en spreid mijn benen wijd. Ik voel dat mijn zaad plakt en verhard op mijn gezicht en in mijn mond. Dan pakt U mij in mijn nek en duwt mijn hoofd naar Uw kruis.

U laat mijn hoofd ong. Kijk naar die geile kut van je Meesteres slet. Ja Meesteres, zeg ik U. Ik kijk hoe U Uw benen spreidt en dan Uw lippen spreidt zodat ik recht in Uw natte kutje kan kijken.

Dat is lekker he geile slet. Ja Meesteres dat is heerlijk Meesteres. Doe je mond eens open slet. Ik open opnieuw mijn mond. Kijk eens goed naar Mijn geile pisgaatje slet. Je Meesteres moet plassen. Ik ga je nu iets geven waar je zo ontzettend naar verlangd is het niet geile slet? Ooohhh ja Meesteres ik verlang er enorm naar om U te dienen als Uw geile pisslet Meesteres.

Ik verlang daar zo enorm naar Meesteres. Goed dan geile slet. Ik zal over je heen pissen zoals er nog nooit over je heen gepist is. Ik wil dat je al Mijn geile champagne drinkt geile slet hoor je dat? Ja Meesteres ik zal al Uw champagne drinken Meesteres. Mag ik alstublieft Uw champagne drinken Meesteres. Ik verlang er zo enorm naar. Dan zie ik U drukken op Uw buik en Uw pisgaatje zich verwijden. Ik voel een warme straal pis in mijn mond lopen.

Proef maar geile slet, proef maar van de champagne van je Meesteres. Ik drink de warme geile champagne die U in mijn mond heeft laten lopen. Dan laat U een tweede straal lopen. Ik drink opnieuw de door U aangeboden pis. Dat is heerlijk is het niet sletje? Ja Meesteres het is ontzettend lekker Meesteres. Langzaam laat U mij steeds opnieuw straal voor straal genieten van Uw hete geile pis en ik drink het allemaal op terwijl ik voel dat ik hier opnieuw ontzettend geil van word.

Dan bent U klaar met plassen en zegt U mij. Zo geile slet dat was het voor nu. Lik mijn natte kut nu maar schoon. Ik druk mijn mond op Uw natte kut en begin Uw kut schoon te likken. Ik proef de laatste resten van Uw pis vermengt met Uw geile sappen. Zo ja, geil sletje maak je Meesteres maar helemaal schoon dat verlang ik van je. Ik zorg ervoor dat ik U helemaal schoonlik en daarna duwt U mij van U af.

Ik zie U weglopen. Als U terugkeert gebiedt U mij in de spiegel te kijken. U staat achter mij en heeft een voorbinddildo omgebonden. Ik zie U de dildo strelen in de spiegel. Dat is een lekkere geile pik vind je niet slet? Ja Meesteres het is een hele geile lekkere pik. Jij hebt net kunnen genieten dus nu is het Mijn beurt nietwaar? Eehhh ja Meesteres antwoord ik vertwijfelt.

Ik wed dat je die wel eens lekker wilt pijpen is het niet slet? Ja Meesteres ik zou Uw geile pik heel graag willen pijpen Meesteres. Weer laat U de zweep over mijn billen strelen. Ik zie U naar mijn voorzijde lopen en in een lage stoel plaatsnemen.

Kruip naar me toe sletje. Ja Meesteres, langzaam kruip ik naar U toe op mijn knieën. Kijk me eens aan slet. Ik kijk U diep in Uw ogen en smelt in de blik die U mij geeft.

De blik in Uw ogen laat mij nog intenser voelen dat ik aan U toebehoor en niets liever wil dan me totaal aan U overgeven. U houdt de dildo recht voor U uit.

Uw andere hand gaat naar de tepelklemmen en trekt aan de klemmen. Uw voet streelt langs mijn gezwollen, harde opgebonden pik. Zo'n geil sletje, zo ontzettend geil. Kus mijn pik slet gebiedt U mij. Ja Meesteres, ik buk naar voren en kus de eikel van Uw pik. Spreid je benen verder slet en neem mijn pik in je mond en zuig me als een volleerde geile hoer slet.

Ja Meesteres, ik laat de dildo diep in mijn mond glijden en begin Uw pik te likken en te zuigen. Ik voel de zweep ondertussen eerst strelend en dan weer slaand afwisselend op mijn rug en kont dalen.

Ja Meesteres, Uw dienen is mijn genot Meesteres. Stotend duwt U de pik af en toe diep in mijn mond zodat ik luid kreun. Laat Me maar horen hoe lekker je het vindt om Mij te mogen pijpen. Dan staat U op en neemt achter mij plaats. Ik zie mezelf in de spiegel terwijl U achter mij knielt. U verwijderd de buttplug uit mijn kont en dan voel ik het koude glijmiddel over en in mijn kont voel lopen. Zo lekker, zo geil, zo vernederend en zo gebruikt ga jij je voelen geile slet.

Ik ga je verkrachten met mijn harde pik in dat maagdelijke sterretje van je. Dat maakt je geil is het niet om je Meesteres zo te mogen behagen. Ik voel de punt van de dildo plagend tegen mijn sterretje drukken. Kijk naar jezelf  in de spiegel terwijl ik je als een vies, hoerig sletje neem slet. Kijk hoe je vernederd, gestraft, geneukt en tegelijk beloond wordt door mij.

Ik voel de dildo langzaam dieper in mijn kont glijden en U begint me langzaam te neuken met de voorbinddildo.

Ik huiver en ril van het genot dat U me geeft. Terwijl U me neukt voel ik dat U aan het touw rond mijn pik en aan de tepelklemmen trekt om me nog geiler te maken.

Het is zo lekker om een maagdelijk sletje lekker uit te wonen. Te laten ervaren hoe het is om door zijn Meesteres geneukt te worden. Ineens voel ik hete druppels op mijn billen vallen en zie dat U kaarsvet op mijn gevoelige kont laat druppelen.

Ik schok met mijn lichaam van het hete kaarsvet. Ik schrik van de zachte, geile pijn en huiver van het genot dat het me schenkt. Voel eens hoe je geneukt wordt als een hoerig geil teefje, diep in je geile reet, voel Mijn harde pik je maagdelijke kut oprekken en verkrachten.

Je Meesteres vindt het heerlijk om een perverse slet zoals jij helemaal uit te wonen. Vind je het lekker slet om zo door je Meesteres verkracht te worden? Mmmmmm ja Meesteres, het is zo heerlijk om door U verkracht te worden en mijn maagdelijkheid aan U te schenken Meesteres. Kreun voor me, kreun en laat me horen hoe geil je wordt van mijn pik in je kontje fluistert Zij me toe terwijl Ze de pik diep in mijn kont stoot.

Kreunend ontvang ik de stoten van Haar voorbinddildo diep in mijn lijf. Telkens voelend hoe mijn tepels worden opgerekt door het trekken aan het touwtje dat is verbonden met de klemmen op mijn tepels. Mijn geest verkeerd in een welhaast orgastische staat van passie, lust, onderdanigheid en overgave. Luid kreunend voel ik Haar voorbinddildo diep in mij binnendringen.

Met een harde diepe stoot laat de Meesteres Haar voorbinddildo diep in mijn kont steken. Zij buigt zich over mij heen en fluistert in mijn oor. Mmmmm je houdt je goed sletje, Ik geniet van je sletje. Weet je zeker dat je nog maagd was? Je bent zo toegankelijk voor Mijn pik sletje. Maakt het je zo geil om jezelf te mogen geven aan Mij? Het windt je heel erg op nietwaar om door Mij te worden geneukt en jezelf volledig aan Mij over te geven nietwaar?

Trillend over mijn hele lichaam en met hese, kreunende stem antwoord ik,  mmmm ja Meesteres, dit is wat ik altijd heb gewild Meesteres. Ik geniet er zo van om mezelf volledig aan U over te geven Meesteres. Het voelt zo vertrouwd, geborgen en intens goed om U te mogen dienen Meesteres.

Dan klinkt het bars, dacht je dat je er al was dan sletje? Nee hoor, Ik begin het nu pas leuk te vinden. Langzaam voel ik dat U de voorbinddildo uit mij laat glijden. Ik merk dat mijn kontgaatje enigszins is opgerekt en open blijft staan. In de spiegel zie ik dat U met een glimlach neerkijkt op mijn kontgaatje.

U staat op en loopt weg om even later weer terug te komen en naast mij te hurken. U pakt mijn hoofd en duwt hem naar achter. Ik voel dat U een leren blinddoek over mijn ogen aanbrengt en strak achter mijn hoofd vastmaakt. Uw handen glijden langs mijn wangen, nek en lichaam. Vreemd nietwaar om niets te kunnen zien sletje? Nu weet je helemaal niet wat Ik met je zal doen. Nu kan Ik je vertrouwen in Mij nog beter testen, denk je ook niet?

Jjjjaa Meesteres stamel ik. Opgewonden en angstig tegelijk doordat ik inderdaad niets meer kan zien. Desondanks windt het me toch op en weet ik, dat ik Meesteres volledig kan vertrouwen. De angst maakt plaats voor opwinding en nieuwsgierigheid naar al dat komen gaat. Luid kreunend voel ik dat Meesteres Haar nagels diep in mijn ballen zet. Ooooohhh jaaaaa mijn god kreun ik luid.

Je dacht toch niet dat Ik er niet meer was sletje? Nee natuurlijk niet Meesteres. Weer knijpt Meesteres hard in mijn ballen. Bedank je Me niet eens sletje? Kreunend breng ik uit aauuww mmmmm dank U, Meesteres. Goed zo sletje, je leert het nog wel. Het zal wel even duren maar Ik heb hoop hoor ik Meesteres fluisterend zeggen. Haar nagels beginnen dan het gestolde kaarsvet van mijn billen en benen te verwijderen.

Ik voel de zachte pijn en de kriebeling van het verwijderen van het kaarsvet. Dan gebied U mij om op mijn rug te liggen met mijn armen wijd gespreid.

Ik krijg een riem om mijn mond en voel dat de riem achter mijn hoofd wordt vastgemaakt. Ik merk dat ook dit mij weer heel erg opwindt. U zegt mij dat U nu zelf wilt genieten en mij daarom een monddildo heeft omgebonden. Een huivering schiet opnieuw door mijn lijf. Ik hoor het kraken van leer, ruik de geur van Uw lijf en merk dan dat de monddildo recht wordt gezet en U deze bij Uzelf inbrengt.

Hmmmmm, als je dit eens kon zien slaafje. Zo lekker die dildo in mijn geile kut terwijl jij geen kant op kan. Ik voel dat Ze opnieuw trekt aan de klemmen op mijn tepels en ik probeer te kreunen van pijn en genot.

Gesmoord is dit te horen voor de Meesteres. Ik voelde warmte van de binnenkant van Haar dijen tegen mijn wangen. Haar opmerkingen en aandacht voor mijn tepels hebben mij opnieuw in verregaande staat van opwinding gebracht. Ik merk dat Zij zichzelf heel langzaam neukt op de monddildo. Haar dijen schuren tegen mijn wangen.

De geur van Haar opwinding maken me gek van geilheid. Jonge tiener pijpt en neukt deze dikke lul mederen keren klaar. Hoe groot zijn deze tieten dan! Een paar enorme jetsers! Op een kleed in het gras gaan ze er met zijn allen tegenaan! Dit jonge meisje kijkt verbaast naar deze grote lul voor dat ze hem erin krijgt. Sm Sexfilms Sm - Hitsige meiden hebben geile late Sm - In de SM kelder over elkaar heen Sm - Boerendochter aan stukken genaaid Sm - Lelijke meid met een superharige Sm - Zonnige chick wil alleen maar anaal Sm - Ze pist de harige kut leeg in de Sm - Belinda hoogzwanger in de tuin Sm - Stel smeert elkaar in met poep Sm - Blondje brengt dildo mee naar de Sm - Hitsige meid laat zich vastbinden Sm - Blond meisje door tuinman gek ge Sm - Dokter ik durf geen pik in mijn Sm - Dokter vuist zijn geile patiënte Sm - Door 2 mannen gedwongen tot sex Sm - Deze snol wil hele hand plus ond Sm - Blond sletje langs de weg verkracht Sm - Dokter neukt een sletje in haar Sm - Hij drukt zijn poep tussen haar Sm - Vriendinnetje onder dwang geneukt Sm - Geweldige set met extreme sexfil Sm - Vastgebonden neuksletje moet pijpen Sm - Vriendinnetje onder dwang geneukt Sm - Psychiater verkracht door patiënt Sm - SM meisjes pissen elkaar lekker Sm - Wijf met bril wordt bruut aangerand Sm - Kyoko moet geboeid wachten op zaad Sm - Drie meiden spelen met slagroom Sm - Wijdbeens glijdt er groente naar Sm - Verpleegstertje wil sex in de am Sm - Twee vastgebonden snollen afgera Sm - Blondje wordt flink opgerekt Sm - Vriendinnetje onder dwang geneukt Sm - Gevaarlijke mafkees verkracht me Sm - Lola krijgt de meest extreme opd Sm - Lekkere dikkerd laat al haar vor Sm - Halfbloedje ontvangt haar eerste Sm - Blonde secretaresse thuis aangerand Sm - Yazmin wordt snot voor haar ogen Sm - Blond meisje door tuinman gek ge Sm - Na wat borrels ontstaat een plas Sm - Geweldige serie met extreme porn Sm - Strak blond meisje keihard verkr Sm - Geile meid laat zich dubbel neuken Sm - Extreme latexmeisjes bouwen een Sm - Geile patiënte komt alleen om te Sm - Duitser neukt zijn huishoudster gek Sm - Jonge griet wil dat je kijkt als Sm - Gek ramt zijn pik in rondborstig Sm - Boer betrapt dief en straft haar Sm - Boerendochter aan stukken genaaid Sm - Gevaarlijke mafkees verkracht me Sm - Blondje krijgt grote zaaddouche Sm - Betrapt op de w.

Sm - Geile transsexuele wijven. Sm - Doktersvrouw laat zich ook behan Sm - Latex Samantha Sm - Voor straf krijgt ze met de slip Sm - Strakke sloerie krijgt arsenaal Sm - Dokter ik durf geen pik in mijn Sm - Geweldige set met extreme sexfil Sm - Brunette geneukt door machine Sm - Doktersassistente geneukt door d Sm - Geile studente zuigt dikke pik k Sm - Meesteres forceerd haar slaaf Sm - Tiener krijgt een pak slaag!

Sm - Hoer moet dikke straal pis zuipen Sm - Twee vrouwen poepen man onder Sm - Gek ramt zijn pik in rondborstig Sm - Blonde sloerie laat haar kut ond Sm - De bediende krijgt met de zweep Sm - Boer betrapt dief en straft haar Sm - Psychiater verkracht door patiënt Sm - Slet zuigt de pik van een pony k Sm - Geil slaafje doet wat Pornobob b Sm - Oma in haar kut geneukt Sm - Non pist haar geile schede leeg Sm - Meesteres zweept meiden kontje Bookmark xxxfilm. Sm - Dwerghoer door 4 mannen afgeneukt Sm - Duitser neukt zijn huishoudster gek Sm - Geweldige serie met extreme porn Sm - Meid wordt gedwongen tot bizarre Sm - Lekker strak in een latex pak Sm - Eerst deze vuist en dan een grot Sm - Blonde slet voorover voor een pa Sm - Met een seksboekje vingert ze zi Sm - Latex hoer krijgt dildo in haar Sm - Geile snol komt naar de dokter v Sm - Oma met een bek vol zaad Sm - Dokter geneest bang hoertje van Sm - Electroshock knijpers aan schaam Sm - Geile slet door visser in kont g Sm - Boer neukt dievegge voor straf Sm - Slet pist in zijn bek na het neuken Sm - Smerige vent pist een wijf in ha Sm - Dokter spreidt de tang in haar g Sm - Blonde amazone laat haar pis lopen Sm - Blonde slet wil gedwongen worden Sm - Pishoer laat zich door de hond l Sm - Rijpe negerin op hotelkamer uitg Sm - Dokter vuist zijn geile patiënte Sm - Boerendochter aan stukken genaaid Sm - Seks onder de bedreiging van een Sm - Gevaarlijke mafkees verkracht me Sm - Glad kutje laat zich goed bewerken Sm - Latina krijgt een mega lul Sm - Lul door een ring en de zweep er

kutje gluren sm meesteres gezocht

Sex gelderland tantra massage amstelveen


Ik kom vlak achter je staan en kneed je borsten langzaam. Dan fluister ik in je oor dat jij zo sheba moet gaan zoeken op de zolder. Ik vertel je dat ik je een voorbinddildo zal laten aantrekken en dat ik je vervolgens op zolder geblinddoekt zal laten zoeken naar sheba.

Ze zal ergens op handen en voeten verstopt zijn. En ze barst bijna van geilheid uitelkaar; ze kwam van morgen klaar zonder toestemming. Daarna heeft meesteres Cathleen haar de hele ochtend zitten opgeilen zonder dat sheba iets mocht zeggen en zonder dat ze klaar mocht of kon komen.

De rillingen trekken door je lichaam terwijl ik dit aan je vertel. Vervolgens zeg ik dat je je tong moet uitsteken en mijn vingers moet likken. Je doet het en gelijk vertel ik je dat ik mijn hand alleen maar langs de binnenkanten van sheba haar benen heb gehaald. Gelijk begin je gretiger te likken. In je gedachten zie je sheba voor je staan met een aan de binnenzijde van haar benen natte glimmende plekken. Je kan haast niet wachten tot ik je mee naar boven neem.

Ik maak je armen los en geef je de voorbinddildo aan. Omdat je geblinddoekt bent moet je even voelen hoe het ding in elkaar zit. Je merkt dat het een soort van slip is met aan beide zijden een dildo. Je begint hem aan te trekken en duwt de dildo die aan de binnenkant zit je kutje in. Je voelt hoe gemakkelijk die in je glijdt. Dan laat ik je meelopen en de trap opgaan. Bij iedere stap voel je de dildo in je bewegen.

Het gevoel maakt je steeds geiler. Op de zolder kan je het hooi ruiken. Ik laat je op je knieën gaan zitten. Dan vertel ik je dat ik het gat naar de zolder met en plank dicht heb gemaakt en dat je overal zonder gevaar kan kruipen. Even kom ik nog naast je zitten en ik fluister "en als je haar vindt, dan neuk je der helemaal suf. En mocht je niet op tijd zijn, dan krijg je de behandeling die sheba vanmorgen heeft gehad". Bij dat laatste schrik je. Het lijkt je vreselijk om uren door mij gemarteld te worden door je net steeds niet te laten komen.

Dan sta ik weer op en zeg ik: Je denkt te weten waar je mij toen straks hoorde lopen en je begint snel die kant op te kruipen. Je bedenkt je dat ik niet echt heb gezegd dat je moest kruipen, dus je gaat rechtop staan. Je loopt naar voren. Maar dan stoot je tegen een hooibaal aan waarover je gelijk al bijna valt. Je hoort mij achter je lachen. Je begint voorzichtiger te lopen. Je houdt je handen voor je en zoekt in het donker.

Je merkt dat er overal hooibalen staan. Je bent al bijna bij de plek waar je sheba denkt te vinden. Dan hoor je achter je kettingen rammelen. Je begint te twijfelen of je nu wel de goede kant op aan het gaan bent.

Je zoekt nog even verder. De gedachte aan de marteling flitst even door je heen. Je krijgt het gevoel dat je toch aan de verkeerde zijde van de zolder staat. Je voelt een houten wand voor je en kunt geen sheba vinden. Je draait je om en zoekt je weg naar de andere zijde. In het middenstuk staan geen hooibalen daar kan je snel doorheen. Daarna merk je dat je tegen een soort van muur van twee hooibalen hoog oploopt.

Je kan er niet omheen. Je besluit erover te klimmen. Je voelt het hooi prikken in je lichaam. Voorzichtig kruip je over het hooi heen. Je merkt dat het weer naar beneden gaat. Je zakt en loopt dan een paar passen. Je begin te zoeken. De tijd gaat sneller dan je denkt. Je voelt een houten wand.

Snel voel je in het rond of je sheba kan vinden. Je merkt dat door al je inspanning de dildo steeds meer in je is gaan bewegen. Je kutje is inmiddels drijfnat en je zou maar at graag sheba's lijf voelen zodat je haar maar ook je zelf zou kunnen bevredigen. Weer hoor je kettingen maar nu weer aan de andere kant van de zolder. Je begrijpt gelijk dat ik dat doe.

Je voelt nog snel in het rond. Maar weet eigenlijk wel zeker dat je aan de andere kant van de zolder moet zijn. Je kruipt weer over de hooi balen. En rent bijna naar de overkant. Je knalt tegen een hooibaal aan en valt voorover. Je valt best wel hard en kreunt een keer van de pijn. Je probeert om de hooibaal te gaan, maar merkt dat er meerdere liggen.

Je weet dat je nog maar op het midden van de zolder bent. Je weet dat ik er balen bij heb gezet. Je gromt een keer en klimt over de balen. Weer loop je tastend in het rond.

Je moet nog over wat hooibalen. Je komt bij het hout uit. Je wil langs het hout verder lopen, maar loopt dan tegen een grote stapel hooi balen aan.

Je tast verder langs de balen. Maar je kan daar niet verder. Je moet iets terug. Je wil de laatste hoek van de zolder vinden. Tastend ga je om de balen heen. Je voelt de spanning toenemen. Maar dan hoor je wat. Het is sheba die blijkbaar niets kan zeggen maar je hoort haar gesmoorde geluiden.

Het zit ergens achter de hooibalen. Je voelt en luistert. Je weet dat je vlak bij bent. Je voelt ineens een opening. Snel tast je met je handen in het rond. Je weet dat ze vlak bij je is. Je hoort haar weer gesmoorde geluiden maken. Dan ineens voel je haar. Je handen raken haar kont. Snel ga je op haar af. Je hoort dat ik ook vlak bij ben. Je hoort me tellen "tien, negen" je grijpt de dildo beet en duwt die tussen de benen van sheba je voelt dat hij haar natte spleet ingaat.

Ze is echt zo nat als je dacht. Je stoot wild je heupen naar voren en stoot de dildo diep in sheba. Je hoort een harde gesmoorde kreet en en kreunt zelf ook geil. Je slaat je armen om sheba heen en begint met je heupen te stoten. Je voelt dat sheba vastgebonden is en geen kant op kan, maar aan haar gesmoorde kreunen weet je dat ze enorm geil is en ervan geniet. Bij iedere stoot voel je de dildo die in je eigen kutje zit op en neer gaan.

Dan geef ik een stevige tik op je kont. Je schreeuwt het uit van geilheid. Weer volgt er een tik op je toch al gevoelige kont. Je klemt je handen om sheba heen en laat je helemaal gaan. Bij iedere stoot klets je hard tegen de billen van sheba aan.

Weer geef ik een tik op je kont. Je voelt je billen gloeien. Je lichaam staat op springen. Je voelt hoe je lichaam begint samen te trekken. Je stoot nog wilder heen en weer. Ik geef niet direct een antwoord. Je voelt dat je je orgasme bijna niet meer kan stoppen. Je kreunt het uit. De dildo in je eigen kut voel je hard en diep in je rammen bij iedere stoot.

Dan hoor je mij hard zeggen: Je voelt je orgasme losbarsten. Golven trekken door je lichaam heen. Je voelt het uit je komen. Wild schokkend kom je klaar. Wanneer je weer wat tot bedaren komt, hang je een beetje uitgeput op shera. Je hoort dat ze onder je ligt te hijgen. Je bent nog steeds heel geil en begint weer met je heupen te stoten. Maar dan zeg ik: Met tegen zin kom je omhoog.

Aan je lichaam voel je dat je zo weer klaar gekomen was. Je zit achterover in het hooi en ik laat je de blinddoek en voorbinddildo afdoen. Wanneer je je de blinddoek af hebt, zie je sheba voorover gebogen op een hooibaal liggen. Haar benen worden door een spreidstang uit elkaar gehouden. En tussen haar benen door kan je haar nog iets openstaande kutje zien glimmen.

Ik maak sheba los. Je ziet dat ik een gag uit haar mond haal. Wanneer ze helemaal los is zeg ik tegen der "ga minous bedanken". Ze komt iets overeind en kruipt snel jouw kant op. Je doet je armen uit elkaar. En gelijk laat ze zich in je armen vallen. Je voelt haar naakte lijf tegen dat van jou. Innig geeft ze je een tongzoen en ze fluistert: Even zitten jullie elkaar strelend en tongend tegen elkaar aan. Dan laat ik jullie opstaan en naar benenden lopen. Beneden gekomen moeten jullie naar de stellage gaan en midden tussen alle buizen op jullie knieën gaan zitten.

Beide gaan jullie zitten met jullie hakken, jullie benen wat van elkaar, jullie handen geopend naar boven en jullie hoofden iets naar beneden gebogen. Ik loop langzaam om jullie heen. Je voelt je heerlijk bekeken door mij en wanneer ik zeg "rechtop zitten, kont van je voeten" schiet je omhoog, leg je armen op je rug en duw je trots je tieten wat naar voren.

Weer loop ik langzaam om jullie heen. Je voelt dat je nog steeds enorm geil bent en je meent zelfs te voelen dat er nog sappen uit je iets openstaande kutje lopen.

Ineens sta ik voor sheba stil. Je hoort haar kreunen en ziet uit je ooghoek dat ik haar hoofd aan haar haren mijn richting opdraai. Ik pak haar bij haar kin vast en zeg: Je ziet dat ik sheba met een hele strenge blik aankijk en omdat jij weet hoe dat aan voelt, voel je de rillingen al door je lichaam trekken. Maar dan ineens draaien mij ogen jouw richting op.

Snel sla je je ogen neer, maar je voelt al dat het te laat is. Mijn hand grijpt je haren vast en trekt je hoofd weer omhoog. Mijn ogen kijken je recht aan. Ze doen je in elkaar krimpen. Wil je ook voelen hoe haar straf aanvoelt soms? Ik trek je hoofd aan je haren verder achterover waardoor je ogen toch weer die van mij moeten aankijken. Je kreunt wat van de pijn. Je ziet mijn ogen je diep aankijken. Je voelt je klein en onzeker, maar aan de andere kant voel je je steeds meer opgewonden raken.

Ik zeg niets maar blijf je even aankijken en dan laat ik je weer los. Ik loop om jullie heen en pak iets. Beide durven jullie niet om te kijken.

Gelijk zegt sheba "ja meester" en ze staat op. Je hoort me iets met haar doen. Even hoor je wat metaals. Je bent heel nieuwsgierig wat ik aan het doen ben, maar je weet je te beheersen. Voordat je het weet voel je dat ik om zowel je armen als je benen boeien bevestig. Vervolgens laat ik je omdraaien. Je ziet gelijk sheba voor je hangen. Ze hangt aan haar armen en benen boven de grond. Haar benen hangen een stuk uit elkaar.

Ik heb intussen touwen aan de boeien bevestigd. En je voelt dat ik je begin op te takelen. Eerst gaan je armen helemaal de lucht in en daarna voel je dat je benen van de grond gaan. Je voelt je aan je armen hangen. Langzaam gaan je benen omhoog en steeds verder van elkaar. Je komt tegenover sheba te hangen. Jullie voeten kunnen elkaar net aan raken. Vervolgens pak ik een stok met daaraan aan beide kanten een dildo op bevestigd.

Je voelt hoe ik de dildo je openstaande kutje in duw en je geeft een zacht kreun wanneer je hem helemaal in je voelt komen. Dan merk je dat ik de andere kant in sheba haar kutje duw. Ook zij geeft een kreun. Je kan iedere beweging van sheba voelen. Wanneer jullie allebei helemaal stil hangen zeg ik: Ik maak de zin niet af maar je voelt wel aan dat je anders een straf staat te wachten; iets wat het gelijk extra spannend voor je maakt, want de dildo gleed, hoewel die best wel fors is, zo in je.

Door de houding waarin je hangt en alles erom heen ben je inmiddels bloedgeil en je kutje is drijf nat. Je voelt hoe sheba langzaam heen en weer begint te schommelen waardoor de dildo in je heen en weer begint te gaan. Zelf begin je ook voorzichtig heen en weer te gaan.

Het duurt niet lang voordat je zowel bij jou als bij sheba geile soppende geluidjes hoort ontstaan van de dildo's die in jullie kutjes heen en weer gaan. Langzaam voeren jullie de snelheid iets op. Intussen kom ik naast je staan en kijk ik naar je. Je kan het niet laten om mij met een hele geile blik aan te kijken en je lichaam nog iets steviger heen en weer te bewegen.

Gelijk hoor je sheba: Ik steek een van mijn handen naar je uit en pak daarmee een van je borsten. Je voelt hoe ik er iets in knijp. Je slaakt een geile kreun. Je ziet dat mijn ogen op je kruis gericht zijn en je stelt je voor hoe ik zal zien dat de dildo in en uit je gaat.

Dit maakt je alleen nog maar geiler. Ik loop naar sheba toe en begin haar aan te moedigen om nog sneller te bewegen. Je hoort dat ik haar daarbij een stevige tik met mijn hand geef.

Gelijk voel je dat de dildo nu alleen nog in jou beweegt, je schrikt want je voelt dat hij uit je zal glijden. Snel knijp je nog de spieren van je kutje samen, maar het is al te laat. Je voelt de dildo uit je gaan.

Blijkbaar had ik hierop gerekend want de stok hoor je niet vallen. Je voelt dat ik de dildo gelijk weer met een wilde stoot in je duw. Dan kom ik naast je staan. Je merkt dat sheba langzamer is gaan bewegen. Je voelt de spanning opbouwen. Je wil je hoofd wegdraaien maar ik pak je kin en draai je hoofd weer mijn richting op.

Je voelt je bloed door je aderen kolken. Je voelt je bang maar anderzijds ook nog meer opgewonden raken. Je ziet mijn andere hand omhoog gaan. Je zou het liefste in elkaar krimpen, maar de wijze waarop je hangt laat dit niet toe. Dan gaat de hand in een flits naar beneden.

Ze kletsten nog wat verder en Tamara merkte dat ze samen wat op papier schreven. Ze zoog hem diep tot ze met haar lippen zijn balzak kon aanraken en ze zijn eikel diep in haar keel voelde.

Ze was volledig geconcentreerd op haar taak en hoorde niet eens meer wat haar dominanten tegen elkaar zeiden. Toen werd ze ineens door haar meester aan haar haren vastgepakt en van zijn lul afgetrokken.

Hij keek haar nu recht aan: De kan met water was inmiddels leeg Alle drie gingen ze weer naar de kamer boven. Weer moesten haar handen in de boeien aan de takels. Monique bediende de takel en zorgde ervoor dat Tamara's handen nu boven haar hoofd waren.

Ze ging nu uitdagend voor Tamara staan en tilde haar eigen jurkje op zodat ze met haar kutje voor haar gezicht kwam. Ze speelde langzaam met haar klitje en toen begon ze ineens te plassen. Een warme straal liep via Tamara's gezicht omlaag en zorgde ervoor dat haar jurkje doorweekt was met warme plas.

Monique bleef maar stromen en ze speelde ondertussen nog steeds met zichzelf. Eerst probeerde ze door tegen haar klitje te duwen de straal beter op het gezicht van Tamara te richten. Daarna begon ze wild over haar kutje te wrijven, zodat Tamara helemaal onder gespetterd werd.

Toen was het tijd voor de meester. Met zijn nog halfslappe pik in zijn handen kwam hij nu voor haar staan. Tamara had haar ogen gesloten, omdat haar hele gezicht en haar haren al vol urine zaten. Angstig opende ze haar ogen en keek ze omhoog naar haar meester. Met enige tegenzin opende Tamara haar mond en toen kwam de straal. Warm en hard, vol in haar gezicht. Een deel kwam in haar mond en dat smaakte erg raar. Haar haren plakten aan haar hoofd en haar drijfnatte jurkje plakte aan haar lichaam.

De meester liet haar een tijdje zitten met haar mond vol plas en Tamara was even bang dat ze het door zou moeten slikken. Gelukkig was de meester genadig en mocht ze haar hoofd omlaag doen om het zo over haar eigen borsten te spugen.

Nadat de meester uit was geplast, tilde Monique haar aan de takel omhoog. Aan haar armen werd Tamara recht op gehesen, tot ze weer op haar hakken stond. Het vocht droop van haar af en ze voelde zich erg smerig. De meester kwam voor haar staan en keek haar recht in haar ogen aan. Hij gaf haar een tik op haar wang. Toen ging hij met zijn handen tussen haar borsten en pakte haar stevig vast aan haar tepels. Hardhandig trok hij haar borsten naar buiten.

Droeg je deze week alleen maar kleding met een diep decolleté? Ze verwachte weer een klap op haar wang, maar die kwam niet. We spelen een spel: Monique en ik hebben net opgeschreven hoeveel zweepslagen jij op je borsten, op je billen en op je kutje verdient. Jij mag het raden, zit je er boven dan krijg je jouw aantal, maar zit je er onder, dan krijg je het dubbele van ons aantal. Tamara moest hier over nadenken. Ze wilde zich zelf niet onnodig veel laten straffen, dus het moest niet te hoog, maar ook zeker niet te laag.

De meester moest lachen. Je krijgt twintig klappen op je borsten". Tamara baalde, ze had te hoog gegokt, maar ze wist niet hoe veel te hoog. Nu moest ze zich schrap zetten voor twintig tikken tegen haar borsten. De meester kwam naar haar toe met een lange rijzweep. De zweep kwam hard tegen de zijkant van haar rechter borst. Direct daarna tegen haar linker en toen weer tegen haar rechten.

Ze kreeg klappen aan de binnenkant van haar borsten, aan de bovenkant en aan de onderkant van haar borsten. De meester sloot de straf af met twee stevige tikken tegen haar stijve tepels. De tranen sprongen in haar ogen. Tijd om bij te komen kreeg Tamara niet. De meester trok hardhandig haar natte jurkje omhoog over haar billen. Met zijn vlakke hand gaf hij er een harde klap op.

Ook aan deze regel heb jij je niet gehouden of wel Tamara? Tamara moest hier wat langer over nadenken. Net zat ze te hoog, maar de billen konden beter tegen pijn dan de borsten, dus misschien verdiende ze hier meer dan op haar borsten.

De meester lachte weer. Hij gaf een seintje aan Monique die daarop de takel nog verder omhoog deed. Tamara hing nu aan haar armen en dat was erg zwaar. Haar blote benen bungelden onder haar en het deed pijn in haar schouders. Ze was bijna opgelucht toen de eerste harde zweepslag tegen haar bil kwam.

De tweede volgde op haar andere bil. Door de kracht slingerde ze aan de takel. De meester deed het in hoog tempo, maar de pijn werd iedere klap zwaarder te doorstaan. Tot haar opluchting waren ze eindelijk bij de twintigste klap. Tien op haar linker bil en tien op haar rechter bil. Tamara wenste dat ze gewoon gehoorzaamd had en de kleding had aangetrokken naar de universiteit. Dit was wat ze nu verdiende. De meester zag dat ze het zwaar had, terwijl ze nog steeds bungelde aan de takel.

Ze kon even niet meer praten en knikte. Toch liet Monique de takel niet zakken, maar de meester kwam voor haar staan en pakte haar bij haar kont. Hij tilde haar iets op, zodat haar armen zich meer konden ontspannen. Hij kroop dichter tegen haar aan en toen voelde Tamara hoe de harde pik van de meester bij haar naar binnen gleed. Het voelde nu alsof ze zweefde, terwijl ze geneukt werd en dat voelde goed.

De meester voelde dat zijn pik gemakkelijk bij Tamara naar binnen schoof en dat ze er zelfs van genoot. Hij schoof zijn pik nog dieper in haar en begon hard in haar te stoten, terwijl hij haar zo stevig mogelijk vastpakte. Ze slingerde aan de takel en leek te schommelen op zijn pik. Ze kreunde het uit en ook de meester leek het heerlijk te vinden. Hij bekeek haar schuddende borsten en kreunde zelf zacht. Tamara kon niet verstaan wat de meester allemaal kreunde, alleen iets met "geile slet". Toen spuugde de meester weer in haar gezicht, maar door het ruwe schudden kwam het speeksel dit keer tegen haar wang.

Het droop van haar wang, maar ze merkte het amper. Ze was zo bezig met haar eigen genot en was bang dat ze zich weer niet in zou kunnen houden en zonder toestemming zou klaarkomen. Toen voelde ze de harde penis in haar aanspannen. Met grote kracht spoot een klodder zaad in haar onderlichaam.

De meester kreunde hard en er kwam meer zaad in haar. Het voelde als een beloning dat de meester zijn zaad in haar kutje spoot. Langzaam trok hij zijn penis uit haar en zette haar weer met beide voeten op de grond. Zijn eikel veegde hij schoon aan haar doorweekte jurkje. Hij keek haar tevreden aan en Tamara wachtte op een compliment, maar dat kwam niet. Ik ben moe geworden en ga slapen. Regel jij de straf op haar kutje die ze nog tegoed heeft, Monique?

Met haar vinger streelde ze langs het kutje van Tamara, tot haar vinger nat was van het geil van Tamara en het zaad van haar meester.

Met haar vinger ging ze naar de mond van Tamara en liet de vinger schoonlikken. Tamara was nog helemaal in extase van de neukbeurt en kon niet helder denken.

De eerste twee keren zat ze te hoog, maar ze wist niet hoeveel te hoog. Dit keer moest ze laag inzetten, want haar kutje had al het nodige te verduren gehad. De meester liep weg, maar nog net voor het verlaten van de deuropening zei hij: Tamara was boos op zichzelf dat ze er zo dicht bij zat.

Had ze nou maar 10 gegokt, dat scheelde zes klappen. Monique zocht een flexibele rijzweep uit en zwaaide er wat mee. Tamara gehoorzaamde en spreidde haar benen zo ver mogelijk.

Toen kwam de eerste klap tegen haar schaamlippen. De tweede volgde snel en de derde. Een enkele klap kwam boven haar kutje tegen haar venusheuvel en tot twee keer toe raakte ze gemeen haar klitje. Voor de zestiende, kwam ze dichterbij en met haar vingers spreidde ze Tamara's lipjes. Geduldig mikte ze met het topje van het zweepje op de clitoris van Tamara die een gil gaf van de pijn. Toen was het over. Monique liet haar hangen en streelde haar. Dat maakte haar wel weer een beetje trots.

Pijn heb je vandaag genoeg gekregen en dat had je ook verdiend, maar je verdient ook wel wat genot omdat je alles netjes ondergaan hebt". Ze pakte een vibrator en kwam met het ding al zoemend en trillend aangelopen. Voorzichtig ging ze met het topje naar het pijnlijke klitje. Even vergat Tamara de pijn toen ze door het apparaat verwend werd en door de jonge meid over haar hele lichaam werd gestreeld. Dit deed Tamara dan ook al snel. Verslapt bleef ze zacht kreunend in de touwen hangen.

Monique liet haar even op adem komen, maar toen kwam ze alweer dichterbij met de vibrator. Weer ging deze heerlijk tegen haar kutje, tot Tamara spartelend in de touwen hing en kreunde van genot. Monique gaf haar een zoen. Vermoeide schudde Tamara nee. Tamara sliep die nacht onrustig op hetzelfde matras als vorige week. Ze voelde zich nog erg vies van alle vernederingen van de afgelopen avond. Ze had alleen mogen plassen en haar tanden mogen poetsen. Telkens vroeg Tamara zich in bed weer af of ze midden in de nacht zo ruw gewekt zou worden door de zweep, maar dit bleef uit.

Het was al licht buiten toen ze zich wakker genoeg voelde om op te staan. Haar meester en meesteres sliepen blijkbaar nog. Ze stond op van haar matras en liep naakt naar de keuken van haar meester. Op het aanrecht lag een briefje. Je kleding ligt klaar. Je meester verwacht een schone slavin aan het ontbijt". Zachtjes liep ze naar de badkamer.

Er lag inderdaad een zuurstok roze jurkje en een handdoek klaar. Ze durfde er nog niet goed naar te kijken, maar het was duidelijk niet veel stof. Er lag nog wat kleding onder, maar ze kon niet zien wat. Het tweede wat haar opviel, was de webcam recht tegenover de douche. Er knipperde een lampje, dus hij stond zeker aan. Keek er iemand mee hoe ze aan het douchen was? Stond ze nu misschien al naakt op het internet? Tamara kreeg direct kippenvel van het koude water op haar huid.

Toch voelde het fijn om weer schoongespoeld te worden. De webcam bleef intimiderend knipperen en ze wist niet goed wat ze van de onbekendheid van het ding moest vinden.

Toch raakte ze opgewonden van het idee dat er mogelijk bekenden of onbekenden met haar meekeken. Ondanks de opwinding probeerde ze zo veel mogelijk haar borsten, kutje en haar gezicht buiten beeld te houden.

Uiteindelijk was ze klaar met douchen en kon ze zichzelf afdrogen en aankleden. Het roze jurkje was extreem kort toen ze het oppakte. Eronder lag een sexy witte push-up BH die na het aantrekken haar borsten twee cupmaten groter deed lijken.

Ook lagen er nylons die ze aantrok. Toen het jurkje eroverheen. Ook lag er make-up die ze aanbracht. Toen ze na het doen van haar haren in de spiegel keek, schrok ze bijna van zichzelf. Ze had er in de afgelopen weken wel vaker sletterig uitgezien, maar dit sloeg alles. Ze zag eruit als een porno-actrice als ze zo pronkerig met haar grote voorgevel liep. Ze draaide zich om en bekeek de open rug van het jurkje. Die was zo laag, zag zelfs de bovenkant van haar billen zichtbaar waren.

Tamara moest wel een beetje lachen om aan eigen aanblik. Alle stof was precies voldoende om de plaatsen waar ze gisteren bestraft was te verbergen. Toen ze de badkamer uitging, stonden er twee sandalen in bijpassend roze klaar. De naaldhak die eronder zat was enorm. Ze trok de eerste schoen aan. Ze keek in de schoen en zag dat er precies boven de hak aan de binnenkant een kroonkurk geplakt was die in haar voet zou prikken.

Ze trok de sandalen toch maar aan, want dit was duidelijk de bedoeling van haar meester. Stevig snoerde ze de sandalen vast om haar enkel en toen moest ze nog de steile trap af.

Dat was al moeilijk genoeg op de enorme hakken, maar de dopjes die ervoor zorgden dat het pijn deed als ze te lang stil bleef staan, maakten het nog moeilijker. Tamara moest zich vastgrijpen aan de leuningen en was blij toen ze eindelijk beneden was.

Daar ging ze terug naar de keuken. In de keuken zat de meester al klaar met Monique. De meester droeg een badjas en Monique een sexy korte nachtjapon. Ze bekeken Tamara toen ze dichterbij kwam. Ze leken tevreden, maar zeiden niets. Eet zoveel je wilt. We hebben daarna belangrijke zaken te bespreken". Tamara at een aantal broodjes, terwijl haar dominanten haar lichaam oneindig leken te keuren.

Toen ze uitgegeten was, stak de meester van wal: Het maakte Tamara blij om dit van hen te horen. Dit is waar ik altijd van gedroomd heb". De meester lachte tevreden.

kutje gluren sm meesteres gezocht