Lekker potje neuken lik mijn kut

lekker potje neuken lik mijn kut

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Veronica is klein maar O zo fijn! Castin Couch heeft weer een pareltje weten te strikken! Hij wou dit latina snoepje al zo lang neuken.. Roodharig sletje met een reet waar je U tegen zegt! Het regent dikke klodders warme zaad op haar gezicht.

Tiener sletje gilt het uit van genot! De super geile Spaanse Miley Cyrus wanne be. Strip poker met twee hotties! Zitten een paar stevige ronde kannonen op deze uberslet! Ze kreunt als een puppy! Madison speelt naderhand nog even met zijn kwakje. Spaans super sletje weet precies waar ze zijn kwakje wil ontvangen.

Roemeense hoer betaalt taxi in natura! Engels snoepje kijkt of er wat te halen valt in Spanje. Spuiten over de lekkere tieten van Abella. Romantiek op de werkvloer. Ik hou het niet meer en begin met kleine schokjes mijn zaad over haar lekkere jonge tieten te spuiten.

Inge wrijft alles over haar borstjes. Dan ga ik hoger en leg mijn lul tegen haar lippen. Van mondneuken krijg je geen kindjes. Ze maakt zuigbewegingen en ik vooel dat het niet lang duurt of ik kom voor de derde keer klaar. Het is nu niet zoveel als de eerste keer en Inge ziet kans om mijn lul in haar mond te houden terwijl hij leegstroomt.

Ze slikt alles door en blijft op mijn eikel zuigen om ook de laatste restjes eruit te halen. Als er werkelijk niets meer komt, trek ik hem terug en ga ik naast haar op de rand van het bed zitten. Als jij het fijn vond Ik vond het helemaal niet erg.!

Ik wil wel de hele nacht met jou neuken. Kom maar eens hier. Je bent toch zo geil als wat Ik zal je eens lekker met mijn tong klaar laten komen. Inge liet me mijn gang gaan en begon na verloop van tijd te kreunen. Toen ik haar kittelaartje begon te zuigen, klonk er een diep gegrom en ze Steunde: Lekker lik maar aan mijn kut en zuig er maar aan..!!

Ze duwde mijn hoofd tegen haar onderlichaam aan en kreunde. Lik aan mijn trutje. Steek je tong er diep in Ahhhhhh!! Mijn pik was nog steeds keihard en ik viel met moeite in slaap. Het was al 11 uur toen ik wakker werd. Ik keek naar buiten en zag dat het schitterend weer was.

De zon scheen volop. Ik stapte uit bed en ging naar de badkamer om te douchen. Toen ik goed en wel onder de warme waterstralen stond hoorde ik de deur open gaan en zag dat Inge binnen kwam. Ik antwoorde dat ik fijn geslapen had en zag hoe zij haar slipje uitdeed en ook onder de douche wilde stappen.

Inge sloeg de armen om mij heen en drukte haar warme geile naakte lichaam tegen me aan. Uiteraard reageerde mijn lul direkt op het warme tiener lichaam en ik voelde hoe hij trillend dikker werd. Met een hand kneedde ze mijn gezwollen ballen en met haar tong likte ze over mijn eikel. Dankbaar keek ik haar aan en Inge gaf een kusje op slap geworden pik. Hierna douchten we samen en gingen naar beneden om te ontbijten.

Even later zag ik haar op de fiets vertrekken richting zwembad. Ik pakte de krant en ging buiten zitten en genoot van de warme zomerse dag. Het was tegen vier uur toen ik Inge de poort hoorde binnenkomen. Rood aangelopen door de zon kwam ze binnen. Ik keek verrast en zag een klein donker harig meisje van dezelfde leeftijd naast haar staan.

Ik had daar geen enkel probleem mee en er was immers plaats genoeg om te slapen. Na het eten wilde Inge weer een partijtje scrabble spelen. Inge lachtte wat geheimzinnig naar Anja en ik vermoedde dat ze het een en ander besproken hadden. Na een aantal woorden maakte ik het woord "krant".

Inge vervolgde met tepel waarop Anja direkt lul op het bord spelde. In een klein kwartiertje kwamen diverse geile woorden op het bord zoals, sperma, penis, kut enz.

Uiteindelijk had Anja gewonnen met het woord, sexboek. Het was inmiddels al elf uur en Inge ging met Anja naar boven. Ze wilden nog wat lezen alvorens te gaan slapen. Een half uurtje later hoorde ik Inge roepen. Ik stond op en ging de trap op. Ze lagen niet op haar kamer maar samen in het brede bed van d'r moeder. Alleen een laken bedekte de beide meisjes. Ik zag het donkere driehoekje van Anja, dus ze waren beiden naakt. We zullen er echt niet over praten.

Ik dacht; hier krijg ik problemen mee! De meisjes gooiden het laken weg en begonnen mij te ontkleden. Even later stond ik in mijn onderbroek en de geile grieten trokken mij op het bed. Lanzaam trok Inge mijn slip naar beneden en daar floepte mijn half stijve lul tevoorschijn. Ze pakte met beide handen m'n lul vast en begon me langzaam af te trekken.

En inderdaad stond hij heel snel keihard omhoog. Inge nam hem nu in de mond en begon op de eikel te zuigen. Anja keek bewonderd toe en aaide aarzelend met haar handje over de dikke balzak.

Ik was nu super geil geworden en het maakte me niets meer uit dat die grietjes nog maar achttien waren. Voorzichtig likte Anja met haar tong over de harde vleespaal, en sloot daarna haar lipjes met een angstig gezicht om de kop van mijn stijve pik. Inge begon me nu net als die morgen in de douche, zachtjes af te trekken. Anja keek met belangstelling toe. Af en toe verschenen er wat druppels geil uit mijn pispleetje die Inge snel aflikte.

Ze pakte mijn pik stevig vast en rukte hard heen en weer. Ik knikte en liet me verder verwennen door de twee meisjes. Telkens als er wat geil uit kwam nam Anja hem in haar mond en zoog hem schoon. Ondertussen kneedde ik de kleine tieten van beide grieten. Inge had om beurten een van m'n ballen in haar mond terwijl Anja mijn lul steeds dieper in haar mond nam.

Ik voelde mijn sperma koken. Dit was nog eens lekker. Twee heerlijke jonge tieners die samen probeerden om je klaar te maken. Inge nam het nu van Anja over en zei;"Moet je nu goed opletten, ik denk dat hij gaat spuiten".

Ik knikte en leunde heerlijk achterover. Inge schoof nu langzaam de voorhuid op en neer en Anja likte met haar tongetje over mijn ballen. Kleine golfjes sperma begonnen uit mijn pik te schieten. Anja keek verwonderd toe hoe Inge steeds meer zaad uit mijn klaar komende lul rukte. Inge nam hem nu in haar mond en zoog de rest eruit. Anja veegde met haar wijsvinger door de klodders sperma en likte hem af. Ze likten beide mijn buik schoon en kropen toen naast me.

Ik lag met gesloten ogen na te genieten. Anja zei; "Dus als je echt neukt, dan komt al dat spul in je kut? Ik moest lachen en vertelde haar hoe de vork in de steel zat. De brutale Inge ging op mij zitten en wreef mijn slappe pik over haar natte speetje. Ik kroop uit bed, stopte de meisjes onder en ging naar beneden. Daar dronk ik nog een paar borrels en ging ook naar bed. De volgende morgen moest ik naar kantoor. De meisjes sliepen nog toen ik de deur om half negen achter me dichttrok.

Ja die grieten hadden vakantie en met dit mooie weer moest ik werken. Wat de beide meisjes die dag gedaan hadden wist ik niet, maar toen ik die middag om vier uur thuis kwam zaten ze alle twee alleen in hun bikini slip buiten in de zon.

Ze hadden dus op mijn slaapkamer in de kasten gesnuffeld en de lade met sexartikelen gevonden. Ik ging naar boven en terwijl ik een douche nam ,hoorde Anja en Inge ook naar boven komen. Ze gingen naar de slaapkamer van Inge. Ik stapte onder de douche uit en begon me af te drogen. Het was erg stil op haar slaapkamer en ik sloop zachtjes naar de deur die op een kier stond. Wat ik daar zag bezorgde me meteen een stijve. Anja lag op het bed met haar benen gespreid.

Inge knielde tussen haar benen en bewoog mijn eigen vibrator heen en weer in Anja's kutje. Het laken was op een paar plaatsen bedekt met een beetje bloed. Dat was het dus wat ze die dag gedaan hadden. Opgegeild door de sexblaadjes had Inge Anja ontmaagd met de dildo. Anja lag te kreunen, en mijn pik sprong nog stijver omhoog bij het zien van die geile klaarkomende achttienjarige Anja. Mijn handdoek viel, en toen ik hem op wilde pakken, stootte mijn hoofd tegen de deur die daardoor verder open ging.

Inge zag me staan met m'n stijve recht vooruit. Ik aarzelde en wist niet goed wat te doen. Beide meisjes sprongen van het bed en sleurden mij de kamer in.

Inge pakte nu een pakje durex, ook al van mijn kamer en haalde er een kondoom uit. Ze scheurde het pakje open en haalde het rose rubbertje te voorschijn. Anja hield mijn lul rechtop zodat Inge het kondoom over mijn eikel kon schuiven. Ze rolde hem naar beneden tot aan m'n ballen en zei tegen Anja, "Zo je kan beginnen ".

Anja kroop over me heen en liet haar kutje boven mijn pik zakken. Inge greep de keiharde lul en drukte de kop tegen de natte lipjes van haar vriendin. Anja drukte haar kutje omlaag en langzaam schoof mijn lul in haar buikje. Dat was een ontzettend geil gevoel. Strak sloten haar schaamlippen over mijn vleesboom tot dat uiteindelijk de hele lul in haar kut zat. Onvoorstelbaar dat zo'n jong kutje die hele paal kon opnemen.

Anja begon te wippen en Inge kneedde mijn kloten. Anja keek me aan en stopte met haar bewegingen. Ik draaide Anja op haar rug terwijl mijn lul in haar kutje bleef. Heel langzaam begon ik haar te neuken. Telkens zakte ik tot aan m'n ballen in de achttien jarige kut. Inge wreef mijn billen en kuste m'n rug. Toe ging ze over me heen hangen haar tieten op mijn rug. Zo ging haar lichaam mee met de neukbewegingen die ik maakte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en begon klaar te komen.

Ook Anja werd nat en kwam klaar. Ik liet mij zakken op het trillende tienerlichaam en kuste haar zacht. Anja sloeg de armen om mee heen en drukte haar borstjes hard tegen me aan. Inge lag languit op mij rug en wreef haar kutje over mijn billen. Waar moest dat heen, dacht ik, wat een opvoeding krijgt die Inge?

Ik drukte Inge van me af en rolde op m'n rug. Mijn lul floepte uit Anja's natte kutje en ze zagen dat het kondoom goed gevuld was.

Inge trok het van mijn pik en rook eraan. Anja pakte m'n slappe lul en nam hem in haar mond. Zalig begon ze hem schoon te zuigen zodat hij alweer hard werd. Ik voelde me schuldig. Twee achttien jarige meisjes met een kerel van dertig??? Als dat maar geen problemen opleverde. Er waren een paar pizza's gehaald voor het avondeten. Inge had ze klaarge- maakt in de oven. Met z'n drieen zaten we aan tafel, ik in m'n zwembroek en de meisjes in hun bikini. Om zeven uur zou het spreekuur beginnen op het ziekenhuis en daar wilden Anja en Inge op tijd zijn.

Ik gaf haar wat geld en terwijl ze vertrokken begon ik met de afwas. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken toen de meisjes terug kwamen. Haar moeder, een goede kennis van mij, was een gescheiden vrouwtje van negenentwintig jaar. Ze was in het ziekenhuis geholpen aan een soort hernia. Ik knikte en zij liet de luxaflex voor de ramen zakken. Ik vermoedde al om wat voor een video het ging. Anja schoof de band in de video en we gingen met z'n drieen op de bank zitten, ik in het midden.

Het begon direkt al met een erg jong meisje dat zich klaar liet maken door een blonde knul met een grote goudkleurige vibrator. Anja en Inge kropen wat dichter tegen me aan toen de knul de dildo verving door z'n eigen stijve pik. Tot aan zijn ballen plonste hij telkens diep in haar kutje en spoot uiteindelijk zijn kwakje sperma op d'r buik.

Vervolgens zagen we een ander zeer jong meisje op haar knieen voor een wat oudere man zitten. De man was van mijn leeftijd en werd lekker gepijpt. Anja en Inge legden ieder een hand op mijn dijbeen. Ik voelde mijn lul verstijven en schoof onrustig heen en weer.

Toen de man zijn zaad in haar mondje spoot knepen de meiden me allebei in m'n kruis. Ik schraapte m'n keel en zei; "zullen we eerst even wat drinken? Ik stemde toe en nam zelf een wisky met ijs. Toen ik in de kamer terug kwam hadden ze beide hun kleren uitgetrokken behalve het slipje. Ik wilde gaan zitten maar de meiden begonnen mij ook uit te kleden. Maar dat was vragen naar de bekende weg, en ik was blij dat de luxaflexen dicht zaten. De band werd weer aangezet en we zagen een meisje dat door twee jongens werd genomen.

De een nam haar kutje terwijl de ander probeerde zijn dikke pik in haar aars te drukken. Anja en Inge schoven hund hand in mijn slip en grepen beide mijn warme opgezette lul. Ze kropen dicht tegen me aan en wreven hun tieten over m'n lichaam. Daar ging ik weer voor de bijl en mijn hand gleed tussen Anja's benen. Spoedig waren we alle drie naakt en volgden de film verder vanaf het dikke vloerkleed. De beide knapen op het scherm spoten hun zaad in de betreffende openingen en het meisje zakte bevredigd achterover.

Inge sprong op en zette de video op pauze, rende naar boven en kwam even later terug met de dildo en het pakje durex. Zelf pakte ze een kondoom en zei; "Nu ben ik aan de beurt". Anja drukte de punt van de vibrator tussen haar schaamlipjes en zuchte van genot toen deze tegen haar knopje trilde. Ik streelde haar puntige borstjes en kuste haar. Inge pakte mijn pik vast en begon de voorhuid langzaam heen en weer te bewegen. Ik nam de dildo van Anja in m'n hand en begon deze nu steeds dieper in haar kutje te drukken.

Mijn lul was inmiddels op volle sterkte en Inge had moeite om haar hand er omheen te krijgen. Ze pakte een kondoom en stroopte dat tot aan m'n ballen over mijn pik. Toen ging ze wijdbeens over me heen staan en zakte met haar onderlichaam naar beneden totdat de iets uitpuilende kutlipjes tegen mijn paarse eikel streelden. Ik lag op mijn rug en Anja ging nu met haar kutje boven mijn gezicht zitten.

.

Mega dildo in kut gratis adverteren erotiek

lekker potje neuken lik mijn kut

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Veronica is klein maar O zo fijn! Castin Couch heeft weer een pareltje weten te strikken! Hij wou dit latina snoepje al zo lang neuken.. Roodharig sletje met een reet waar je U tegen zegt! Het regent dikke klodders warme zaad op haar gezicht. Tiener sletje gilt het uit van genot! De super geile Spaanse Miley Cyrus wanne be. Strip poker met twee hotties!

Zitten een paar stevige ronde kannonen op deze uberslet! Ze kreunt als een puppy! Madison speelt naderhand nog even met zijn kwakje. Spaans super sletje weet precies waar ze zijn kwakje wil ontvangen.

Roemeense hoer betaalt taxi in natura! Engels snoepje kijkt of er wat te halen valt in Spanje. Spuiten over de lekkere tieten van Abella.

Romantiek op de werkvloer. Ik hou het niet meer en begin met kleine schokjes mijn zaad over haar lekkere jonge tieten te spuiten. Inge wrijft alles over haar borstjes. Dan ga ik hoger en leg mijn lul tegen haar lippen. Van mondneuken krijg je geen kindjes. Ze maakt zuigbewegingen en ik vooel dat het niet lang duurt of ik kom voor de derde keer klaar.

Het is nu niet zoveel als de eerste keer en Inge ziet kans om mijn lul in haar mond te houden terwijl hij leegstroomt. Ze slikt alles door en blijft op mijn eikel zuigen om ook de laatste restjes eruit te halen.

Als er werkelijk niets meer komt, trek ik hem terug en ga ik naast haar op de rand van het bed zitten. Als jij het fijn vond Ik vond het helemaal niet erg.! Ik wil wel de hele nacht met jou neuken. Kom maar eens hier. Je bent toch zo geil als wat Ik zal je eens lekker met mijn tong klaar laten komen. Inge liet me mijn gang gaan en begon na verloop van tijd te kreunen. Toen ik haar kittelaartje begon te zuigen, klonk er een diep gegrom en ze Steunde: Lekker lik maar aan mijn kut en zuig er maar aan..!!

Ze duwde mijn hoofd tegen haar onderlichaam aan en kreunde. Lik aan mijn trutje. Steek je tong er diep in Ahhhhhh!! Mijn pik was nog steeds keihard en ik viel met moeite in slaap. Het was al 11 uur toen ik wakker werd. Ik keek naar buiten en zag dat het schitterend weer was. De zon scheen volop. Ik stapte uit bed en ging naar de badkamer om te douchen.

Toen ik goed en wel onder de warme waterstralen stond hoorde ik de deur open gaan en zag dat Inge binnen kwam. Ik antwoorde dat ik fijn geslapen had en zag hoe zij haar slipje uitdeed en ook onder de douche wilde stappen.

Inge sloeg de armen om mij heen en drukte haar warme geile naakte lichaam tegen me aan. Uiteraard reageerde mijn lul direkt op het warme tiener lichaam en ik voelde hoe hij trillend dikker werd. Met een hand kneedde ze mijn gezwollen ballen en met haar tong likte ze over mijn eikel. Dankbaar keek ik haar aan en Inge gaf een kusje op slap geworden pik. Hierna douchten we samen en gingen naar beneden om te ontbijten. Even later zag ik haar op de fiets vertrekken richting zwembad. Ik pakte de krant en ging buiten zitten en genoot van de warme zomerse dag.

Het was tegen vier uur toen ik Inge de poort hoorde binnenkomen. Rood aangelopen door de zon kwam ze binnen. Ik keek verrast en zag een klein donker harig meisje van dezelfde leeftijd naast haar staan. Ik had daar geen enkel probleem mee en er was immers plaats genoeg om te slapen. Na het eten wilde Inge weer een partijtje scrabble spelen. Inge lachtte wat geheimzinnig naar Anja en ik vermoedde dat ze het een en ander besproken hadden.

Na een aantal woorden maakte ik het woord "krant". Inge vervolgde met tepel waarop Anja direkt lul op het bord spelde. In een klein kwartiertje kwamen diverse geile woorden op het bord zoals, sperma, penis, kut enz. Uiteindelijk had Anja gewonnen met het woord, sexboek. Het was inmiddels al elf uur en Inge ging met Anja naar boven. Ze wilden nog wat lezen alvorens te gaan slapen. Een half uurtje later hoorde ik Inge roepen.

Ik stond op en ging de trap op. Ze lagen niet op haar kamer maar samen in het brede bed van d'r moeder. Alleen een laken bedekte de beide meisjes. Ik zag het donkere driehoekje van Anja, dus ze waren beiden naakt. We zullen er echt niet over praten.

Ik dacht; hier krijg ik problemen mee! De meisjes gooiden het laken weg en begonnen mij te ontkleden. Even later stond ik in mijn onderbroek en de geile grieten trokken mij op het bed. Lanzaam trok Inge mijn slip naar beneden en daar floepte mijn half stijve lul tevoorschijn.

Ze pakte met beide handen m'n lul vast en begon me langzaam af te trekken. En inderdaad stond hij heel snel keihard omhoog. Inge nam hem nu in de mond en begon op de eikel te zuigen. Anja keek bewonderd toe en aaide aarzelend met haar handje over de dikke balzak.

Ik was nu super geil geworden en het maakte me niets meer uit dat die grietjes nog maar achttien waren. Voorzichtig likte Anja met haar tong over de harde vleespaal, en sloot daarna haar lipjes met een angstig gezicht om de kop van mijn stijve pik. Inge begon me nu net als die morgen in de douche, zachtjes af te trekken. Anja keek met belangstelling toe.

Af en toe verschenen er wat druppels geil uit mijn pispleetje die Inge snel aflikte. Ze pakte mijn pik stevig vast en rukte hard heen en weer. Ik knikte en liet me verder verwennen door de twee meisjes. Telkens als er wat geil uit kwam nam Anja hem in haar mond en zoog hem schoon. Ondertussen kneedde ik de kleine tieten van beide grieten. Inge had om beurten een van m'n ballen in haar mond terwijl Anja mijn lul steeds dieper in haar mond nam.

Ik voelde mijn sperma koken. Dit was nog eens lekker. Twee heerlijke jonge tieners die samen probeerden om je klaar te maken. Inge nam het nu van Anja over en zei;"Moet je nu goed opletten, ik denk dat hij gaat spuiten". Ik knikte en leunde heerlijk achterover.

Inge schoof nu langzaam de voorhuid op en neer en Anja likte met haar tongetje over mijn ballen. Kleine golfjes sperma begonnen uit mijn pik te schieten. Anja keek verwonderd toe hoe Inge steeds meer zaad uit mijn klaar komende lul rukte. Inge nam hem nu in haar mond en zoog de rest eruit.

Anja veegde met haar wijsvinger door de klodders sperma en likte hem af. Ze likten beide mijn buik schoon en kropen toen naast me. Ik lag met gesloten ogen na te genieten. Anja zei; "Dus als je echt neukt, dan komt al dat spul in je kut? Ik moest lachen en vertelde haar hoe de vork in de steel zat. De brutale Inge ging op mij zitten en wreef mijn slappe pik over haar natte speetje.

Ik kroop uit bed, stopte de meisjes onder en ging naar beneden. Daar dronk ik nog een paar borrels en ging ook naar bed. De volgende morgen moest ik naar kantoor. De meisjes sliepen nog toen ik de deur om half negen achter me dichttrok. Ja die grieten hadden vakantie en met dit mooie weer moest ik werken. Wat de beide meisjes die dag gedaan hadden wist ik niet, maar toen ik die middag om vier uur thuis kwam zaten ze alle twee alleen in hun bikini slip buiten in de zon.

Ze hadden dus op mijn slaapkamer in de kasten gesnuffeld en de lade met sexartikelen gevonden. Ik ging naar boven en terwijl ik een douche nam ,hoorde Anja en Inge ook naar boven komen. Ze gingen naar de slaapkamer van Inge. Ik stapte onder de douche uit en begon me af te drogen.

Het was erg stil op haar slaapkamer en ik sloop zachtjes naar de deur die op een kier stond. Wat ik daar zag bezorgde me meteen een stijve. Anja lag op het bed met haar benen gespreid.

Inge knielde tussen haar benen en bewoog mijn eigen vibrator heen en weer in Anja's kutje. Het laken was op een paar plaatsen bedekt met een beetje bloed. Dat was het dus wat ze die dag gedaan hadden. Opgegeild door de sexblaadjes had Inge Anja ontmaagd met de dildo. Anja lag te kreunen, en mijn pik sprong nog stijver omhoog bij het zien van die geile klaarkomende achttienjarige Anja.

Mijn handdoek viel, en toen ik hem op wilde pakken, stootte mijn hoofd tegen de deur die daardoor verder open ging. Inge zag me staan met m'n stijve recht vooruit. Ik aarzelde en wist niet goed wat te doen. Beide meisjes sprongen van het bed en sleurden mij de kamer in. Inge pakte nu een pakje durex, ook al van mijn kamer en haalde er een kondoom uit.

Ze scheurde het pakje open en haalde het rose rubbertje te voorschijn. Anja hield mijn lul rechtop zodat Inge het kondoom over mijn eikel kon schuiven. Ze rolde hem naar beneden tot aan m'n ballen en zei tegen Anja, "Zo je kan beginnen ". Anja kroop over me heen en liet haar kutje boven mijn pik zakken. Inge greep de keiharde lul en drukte de kop tegen de natte lipjes van haar vriendin. Anja drukte haar kutje omlaag en langzaam schoof mijn lul in haar buikje.

Dat was een ontzettend geil gevoel. Strak sloten haar schaamlippen over mijn vleesboom tot dat uiteindelijk de hele lul in haar kut zat. Onvoorstelbaar dat zo'n jong kutje die hele paal kon opnemen. Anja begon te wippen en Inge kneedde mijn kloten.

Anja keek me aan en stopte met haar bewegingen. Ik draaide Anja op haar rug terwijl mijn lul in haar kutje bleef. Heel langzaam begon ik haar te neuken. Telkens zakte ik tot aan m'n ballen in de achttien jarige kut. Inge wreef mijn billen en kuste m'n rug. Toe ging ze over me heen hangen haar tieten op mijn rug. Zo ging haar lichaam mee met de neukbewegingen die ik maakte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en begon klaar te komen.

Ook Anja werd nat en kwam klaar. Ik liet mij zakken op het trillende tienerlichaam en kuste haar zacht. Anja sloeg de armen om mee heen en drukte haar borstjes hard tegen me aan. Inge lag languit op mij rug en wreef haar kutje over mijn billen. Waar moest dat heen, dacht ik, wat een opvoeding krijgt die Inge?

Ik drukte Inge van me af en rolde op m'n rug. Mijn lul floepte uit Anja's natte kutje en ze zagen dat het kondoom goed gevuld was. Inge trok het van mijn pik en rook eraan. Anja pakte m'n slappe lul en nam hem in haar mond. Zalig begon ze hem schoon te zuigen zodat hij alweer hard werd. Ik voelde me schuldig. Twee achttien jarige meisjes met een kerel van dertig??? Als dat maar geen problemen opleverde. Er waren een paar pizza's gehaald voor het avondeten. Inge had ze klaarge- maakt in de oven.

Met z'n drieen zaten we aan tafel, ik in m'n zwembroek en de meisjes in hun bikini. Om zeven uur zou het spreekuur beginnen op het ziekenhuis en daar wilden Anja en Inge op tijd zijn. Ik gaf haar wat geld en terwijl ze vertrokken begon ik met de afwas. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken toen de meisjes terug kwamen. Haar moeder, een goede kennis van mij, was een gescheiden vrouwtje van negenentwintig jaar. Ze was in het ziekenhuis geholpen aan een soort hernia.

Ik knikte en zij liet de luxaflex voor de ramen zakken. Ik vermoedde al om wat voor een video het ging. Anja schoof de band in de video en we gingen met z'n drieen op de bank zitten, ik in het midden. Het begon direkt al met een erg jong meisje dat zich klaar liet maken door een blonde knul met een grote goudkleurige vibrator. Anja en Inge kropen wat dichter tegen me aan toen de knul de dildo verving door z'n eigen stijve pik. Tot aan zijn ballen plonste hij telkens diep in haar kutje en spoot uiteindelijk zijn kwakje sperma op d'r buik.

Vervolgens zagen we een ander zeer jong meisje op haar knieen voor een wat oudere man zitten. De man was van mijn leeftijd en werd lekker gepijpt. Anja en Inge legden ieder een hand op mijn dijbeen. Ik voelde mijn lul verstijven en schoof onrustig heen en weer. Toen de man zijn zaad in haar mondje spoot knepen de meiden me allebei in m'n kruis. Ik schraapte m'n keel en zei; "zullen we eerst even wat drinken? Ik stemde toe en nam zelf een wisky met ijs.

Toen ik in de kamer terug kwam hadden ze beide hun kleren uitgetrokken behalve het slipje. Ik wilde gaan zitten maar de meiden begonnen mij ook uit te kleden. Maar dat was vragen naar de bekende weg, en ik was blij dat de luxaflexen dicht zaten.

De band werd weer aangezet en we zagen een meisje dat door twee jongens werd genomen. De een nam haar kutje terwijl de ander probeerde zijn dikke pik in haar aars te drukken. Anja en Inge schoven hund hand in mijn slip en grepen beide mijn warme opgezette lul. Ze kropen dicht tegen me aan en wreven hun tieten over m'n lichaam. Daar ging ik weer voor de bijl en mijn hand gleed tussen Anja's benen. Spoedig waren we alle drie naakt en volgden de film verder vanaf het dikke vloerkleed.

De beide knapen op het scherm spoten hun zaad in de betreffende openingen en het meisje zakte bevredigd achterover. Inge sprong op en zette de video op pauze, rende naar boven en kwam even later terug met de dildo en het pakje durex. Zelf pakte ze een kondoom en zei; "Nu ben ik aan de beurt". Anja drukte de punt van de vibrator tussen haar schaamlipjes en zuchte van genot toen deze tegen haar knopje trilde.

Ik streelde haar puntige borstjes en kuste haar. Inge pakte mijn pik vast en begon de voorhuid langzaam heen en weer te bewegen. Ik nam de dildo van Anja in m'n hand en begon deze nu steeds dieper in haar kutje te drukken. Mijn lul was inmiddels op volle sterkte en Inge had moeite om haar hand er omheen te krijgen. Ze pakte een kondoom en stroopte dat tot aan m'n ballen over mijn pik. Toen ging ze wijdbeens over me heen staan en zakte met haar onderlichaam naar beneden totdat de iets uitpuilende kutlipjes tegen mijn paarse eikel streelden.

Ik lag op mijn rug en Anja ging nu met haar kutje boven mijn gezicht zitten.

.

Vrouw zoekt anale sex 18 jaar escort

  • PIJPEN NIJMEGEN GANGBANG IN NEDERLAND
  • Lekker potje neuken lik mijn kut
  • ADULT DATING AMSTERDAM SEXS FILPJES

Vette kut neuken gangbang drenthe


Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Latina staat garant voor een lekker potje neuken ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Veronica is klein maar O zo fijn! Castin Couch heeft weer een pareltje weten te strikken!

Hij wou dit latina snoepje al zo lang neuken.. Roodharig sletje met een reet waar je U tegen zegt! Het regent dikke klodders warme zaad op haar gezicht. Tiener sletje gilt het uit van genot! De super geile Spaanse Miley Cyrus wanne be. Strip poker met twee hotties! Zitten een paar stevige ronde kannonen op deze uberslet! Ze kreunt als een puppy! Madison speelt naderhand nog even met zijn kwakje. In een klein kwartiertje kwamen diverse geile woorden op het bord zoals, sperma, penis, kut enz.

Uiteindelijk had Anja gewonnen met het woord, sexboek. Het was inmiddels al elf uur en Inge ging met Anja naar boven. Ze wilden nog wat lezen alvorens te gaan slapen. Een half uurtje later hoorde ik Inge roepen. Ik stond op en ging de trap op. Ze lagen niet op haar kamer maar samen in het brede bed van d'r moeder.

Alleen een laken bedekte de beide meisjes. Ik zag het donkere driehoekje van Anja, dus ze waren beiden naakt. We zullen er echt niet over praten. Ik dacht; hier krijg ik problemen mee! De meisjes gooiden het laken weg en begonnen mij te ontkleden. Even later stond ik in mijn onderbroek en de geile grieten trokken mij op het bed. Lanzaam trok Inge mijn slip naar beneden en daar floepte mijn half stijve lul tevoorschijn. Ze pakte met beide handen m'n lul vast en begon me langzaam af te trekken.

En inderdaad stond hij heel snel keihard omhoog. Inge nam hem nu in de mond en begon op de eikel te zuigen. Anja keek bewonderd toe en aaide aarzelend met haar handje over de dikke balzak. Ik was nu super geil geworden en het maakte me niets meer uit dat die grietjes nog maar achttien waren.

Voorzichtig likte Anja met haar tong over de harde vleespaal, en sloot daarna haar lipjes met een angstig gezicht om de kop van mijn stijve pik. Inge begon me nu net als die morgen in de douche, zachtjes af te trekken. Anja keek met belangstelling toe. Af en toe verschenen er wat druppels geil uit mijn pispleetje die Inge snel aflikte. Ze pakte mijn pik stevig vast en rukte hard heen en weer. Ik knikte en liet me verder verwennen door de twee meisjes. Telkens als er wat geil uit kwam nam Anja hem in haar mond en zoog hem schoon.

Ondertussen kneedde ik de kleine tieten van beide grieten. Inge had om beurten een van m'n ballen in haar mond terwijl Anja mijn lul steeds dieper in haar mond nam.

Ik voelde mijn sperma koken. Dit was nog eens lekker. Twee heerlijke jonge tieners die samen probeerden om je klaar te maken. Inge nam het nu van Anja over en zei;"Moet je nu goed opletten, ik denk dat hij gaat spuiten".

Ik knikte en leunde heerlijk achterover. Inge schoof nu langzaam de voorhuid op en neer en Anja likte met haar tongetje over mijn ballen. Kleine golfjes sperma begonnen uit mijn pik te schieten. Anja keek verwonderd toe hoe Inge steeds meer zaad uit mijn klaar komende lul rukte. Inge nam hem nu in haar mond en zoog de rest eruit. Anja veegde met haar wijsvinger door de klodders sperma en likte hem af.

Ze likten beide mijn buik schoon en kropen toen naast me. Ik lag met gesloten ogen na te genieten. Anja zei; "Dus als je echt neukt, dan komt al dat spul in je kut? Ik moest lachen en vertelde haar hoe de vork in de steel zat. De brutale Inge ging op mij zitten en wreef mijn slappe pik over haar natte speetje. Ik kroop uit bed, stopte de meisjes onder en ging naar beneden.

Daar dronk ik nog een paar borrels en ging ook naar bed. De volgende morgen moest ik naar kantoor. De meisjes sliepen nog toen ik de deur om half negen achter me dichttrok. Ja die grieten hadden vakantie en met dit mooie weer moest ik werken. Wat de beide meisjes die dag gedaan hadden wist ik niet, maar toen ik die middag om vier uur thuis kwam zaten ze alle twee alleen in hun bikini slip buiten in de zon.

Ze hadden dus op mijn slaapkamer in de kasten gesnuffeld en de lade met sexartikelen gevonden. Ik ging naar boven en terwijl ik een douche nam ,hoorde Anja en Inge ook naar boven komen. Ze gingen naar de slaapkamer van Inge. Ik stapte onder de douche uit en begon me af te drogen. Het was erg stil op haar slaapkamer en ik sloop zachtjes naar de deur die op een kier stond. Wat ik daar zag bezorgde me meteen een stijve. Anja lag op het bed met haar benen gespreid.

Inge knielde tussen haar benen en bewoog mijn eigen vibrator heen en weer in Anja's kutje. Het laken was op een paar plaatsen bedekt met een beetje bloed. Dat was het dus wat ze die dag gedaan hadden. Opgegeild door de sexblaadjes had Inge Anja ontmaagd met de dildo. Anja lag te kreunen, en mijn pik sprong nog stijver omhoog bij het zien van die geile klaarkomende achttienjarige Anja. Mijn handdoek viel, en toen ik hem op wilde pakken, stootte mijn hoofd tegen de deur die daardoor verder open ging.

Inge zag me staan met m'n stijve recht vooruit. Ik aarzelde en wist niet goed wat te doen. Beide meisjes sprongen van het bed en sleurden mij de kamer in. Inge pakte nu een pakje durex, ook al van mijn kamer en haalde er een kondoom uit. Ze scheurde het pakje open en haalde het rose rubbertje te voorschijn.

Anja hield mijn lul rechtop zodat Inge het kondoom over mijn eikel kon schuiven. Ze rolde hem naar beneden tot aan m'n ballen en zei tegen Anja, "Zo je kan beginnen ". Anja kroop over me heen en liet haar kutje boven mijn pik zakken.

Inge greep de keiharde lul en drukte de kop tegen de natte lipjes van haar vriendin. Anja drukte haar kutje omlaag en langzaam schoof mijn lul in haar buikje. Dat was een ontzettend geil gevoel. Strak sloten haar schaamlippen over mijn vleesboom tot dat uiteindelijk de hele lul in haar kut zat.

Onvoorstelbaar dat zo'n jong kutje die hele paal kon opnemen. Anja begon te wippen en Inge kneedde mijn kloten. Anja keek me aan en stopte met haar bewegingen. Ik draaide Anja op haar rug terwijl mijn lul in haar kutje bleef. Heel langzaam begon ik haar te neuken. Telkens zakte ik tot aan m'n ballen in de achttien jarige kut.

Inge wreef mijn billen en kuste m'n rug. Toe ging ze over me heen hangen haar tieten op mijn rug. Zo ging haar lichaam mee met de neukbewegingen die ik maakte. Ik voelde mijn ballen samentrekken en begon klaar te komen. Ook Anja werd nat en kwam klaar. Ik liet mij zakken op het trillende tienerlichaam en kuste haar zacht. Anja sloeg de armen om mee heen en drukte haar borstjes hard tegen me aan.

Inge lag languit op mij rug en wreef haar kutje over mijn billen. Waar moest dat heen, dacht ik, wat een opvoeding krijgt die Inge? Ik drukte Inge van me af en rolde op m'n rug. Mijn lul floepte uit Anja's natte kutje en ze zagen dat het kondoom goed gevuld was. Inge trok het van mijn pik en rook eraan. Anja pakte m'n slappe lul en nam hem in haar mond.

Zalig begon ze hem schoon te zuigen zodat hij alweer hard werd. Ik voelde me schuldig. Twee achttien jarige meisjes met een kerel van dertig??? Als dat maar geen problemen opleverde. Er waren een paar pizza's gehaald voor het avondeten. Inge had ze klaarge- maakt in de oven. Met z'n drieen zaten we aan tafel, ik in m'n zwembroek en de meisjes in hun bikini.

Om zeven uur zou het spreekuur beginnen op het ziekenhuis en daar wilden Anja en Inge op tijd zijn. Ik gaf haar wat geld en terwijl ze vertrokken begon ik met de afwas. Ik zat naar het acht uur journaal te kijken toen de meisjes terug kwamen. Haar moeder, een goede kennis van mij, was een gescheiden vrouwtje van negenentwintig jaar. Ze was in het ziekenhuis geholpen aan een soort hernia.

Ik knikte en zij liet de luxaflex voor de ramen zakken. Ik vermoedde al om wat voor een video het ging. Anja schoof de band in de video en we gingen met z'n drieen op de bank zitten, ik in het midden. Het begon direkt al met een erg jong meisje dat zich klaar liet maken door een blonde knul met een grote goudkleurige vibrator. Anja en Inge kropen wat dichter tegen me aan toen de knul de dildo verving door z'n eigen stijve pik. Tot aan zijn ballen plonste hij telkens diep in haar kutje en spoot uiteindelijk zijn kwakje sperma op d'r buik.

Vervolgens zagen we een ander zeer jong meisje op haar knieen voor een wat oudere man zitten. De man was van mijn leeftijd en werd lekker gepijpt. Anja en Inge legden ieder een hand op mijn dijbeen.

Ik voelde mijn lul verstijven en schoof onrustig heen en weer. Toen de man zijn zaad in haar mondje spoot knepen de meiden me allebei in m'n kruis.

Ik schraapte m'n keel en zei; "zullen we eerst even wat drinken? Ik stemde toe en nam zelf een wisky met ijs. Toen ik in de kamer terug kwam hadden ze beide hun kleren uitgetrokken behalve het slipje.

Ik wilde gaan zitten maar de meiden begonnen mij ook uit te kleden. Maar dat was vragen naar de bekende weg, en ik was blij dat de luxaflexen dicht zaten.

De band werd weer aangezet en we zagen een meisje dat door twee jongens werd genomen. De een nam haar kutje terwijl de ander probeerde zijn dikke pik in haar aars te drukken. Anja en Inge schoven hund hand in mijn slip en grepen beide mijn warme opgezette lul. Ze kropen dicht tegen me aan en wreven hun tieten over m'n lichaam. Daar ging ik weer voor de bijl en mijn hand gleed tussen Anja's benen. Spoedig waren we alle drie naakt en volgden de film verder vanaf het dikke vloerkleed.

De beide knapen op het scherm spoten hun zaad in de betreffende openingen en het meisje zakte bevredigd achterover. Inge sprong op en zette de video op pauze, rende naar boven en kwam even later terug met de dildo en het pakje durex. Zelf pakte ze een kondoom en zei; "Nu ben ik aan de beurt". Anja drukte de punt van de vibrator tussen haar schaamlipjes en zuchte van genot toen deze tegen haar knopje trilde. Ik streelde haar puntige borstjes en kuste haar. Inge pakte mijn pik vast en begon de voorhuid langzaam heen en weer te bewegen.

Ik nam de dildo van Anja in m'n hand en begon deze nu steeds dieper in haar kutje te drukken. Mijn lul was inmiddels op volle sterkte en Inge had moeite om haar hand er omheen te krijgen.

Ze pakte een kondoom en stroopte dat tot aan m'n ballen over mijn pik. Toen ging ze wijdbeens over me heen staan en zakte met haar onderlichaam naar beneden totdat de iets uitpuilende kutlipjes tegen mijn paarse eikel streelden. Ik lag op mijn rug en Anja ging nu met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Ze kusten elkaar en Anja pakte mijn pik en streek de eikel door Inge's natte spleet.

Heel langzaam zakte ze omlaag en ik voelde mijn lul het strakke neukkanaal binnen glijden. De videofilm draaide rustig verder en ik zag hoe een jong meisje voor de zoveelste keer besproeid werd met warm sperma. Zo lag ik daar met twee achttienjarige tieners boven op mij. Inge bewoog haar kut nu steeds sneller op en neer en ik voelde hoe haar spieren zich telkens verstrakten om mijn kloppende lul.

Anja werd steeds natter en de geilsappen liepen over m'n gezicht. Schokkend kreeg Inge haar eerste orgasme en drukte haar kut vast tegen mijn ballen. Weer kusten ze elkaar en nu kwam ook Anja. Diep zuchtend liet ze haar kut op mijn mond zakken. Dit was ook voor mij te veel en trillend begon mijn lul het kondoom met warm zaad te vullen.

Even pauze, riep ik, en stond op om mijn glas te pakken. Het kondoom zat nog om de half stijve pik en het topje was goed gevuld. Anja knielde tussen mijn benen en nam mijn lul in haar mond. Met haar lippen trok ze het kondoom van de nu slappe pik en zoog het leeg. Onvoorstelbaar geil waren die meiden. We volgden een poosje dromerig de videofilm en zagen hoe twee meisjes een wat oudere man te pakken namen. Dat gaan wij straks ook doen, zei Inge. Het was een soort SM film en alleen de gedachte aan die behandeling maakte mijn pik alweer stijver.

Kom, zei Inge, wij gaan vast naar boven, kom jij straks ook. Met een geile blik in d'r ogen volgde Anja haar vriendin. Ik pakte nog een wisky en stak een sigaret op. Ik was geil en heet. Het kon me niet verdommen dat die grietjes nog zo jong waren. Zij versierden mij en niet andersom. Na herhaaldelijk roepen ging ik naar boven. Ik moest op het bed gaan liggen en de meiden bonden mijn handen en voeten met panty's vast. Zo lag ik daar breed uitgestrekt naakt, geheel weerloos.

Ik wist niet wat ze van plan waren en wachte rustig af. Eerst maken we die pik lekker hard, zei Inge. Ze pakte een leren riempje en bond dat strak onder mijn ballen om m'n pik. Zo, en nu mag jij eerst pijpen, zei Inge tegen Anja. Binnen de kortste tijd stond mijn lul keihard overeind.

Het riempje zorgde ervoor dat hij nog dikker was als normaal en m'n balzak leek te exploderen. Kijk eens, zei Inge, die ballen lijken wel eieren en die lul een paardepik. Om beurten namen ze mijn pik in hun mondjes en wipten met hun lippen over de rand van mijn eikel. Heel hard kneep ze met duim en wijsvinger vlak onder mijn eikel zodat ik schreeuwde.

Langzaam zakte mijn opkomende orgasme weg en Inge keek triomfan- telijk naar Anja. Zo doe je dat, zei ze, nu ben jij aan de beurt. Anja liet zich op mijn paarse pik zakken en voelde hoe het kloppende vlees haar buikje vulde.

Met kleine wipjes begon ze te neuken terwijl Inge nu een van mijn tepels in haar mond nam en begon te zuigen. Ik kreunde van genot en Inge beet nu hard in mijn gevoelige tepel. Anja wipte door en ik voelde het al weer komen.

lekker potje neuken lik mijn kut

Naakte tiener sletjes erotische massage meppel


Na een paar minuten ging ze op de badmat liggen en ik drukte mijn lul tegen haar erg natte kut aan en begon rutig te pompen. Werd ik geiler en geiler en de huid om mijn ballen werd me strakker en strakker en na een tijdje spoot ik 3 a 4 stralen sperma in haar kut. Normaal haal ik hem er dan vervolgens uit, maar deze keer bleef ik er lekker in en omdat ik onder haar billen een hele dikke handdoek had gelegd, bleef mijn sperma er lekker in zitten.

Ik kon mijn geluk niet op en mijn pik was weer heerlijk stijf en bleef maar plassen. Tot het moment dat mijn vriendin aan gaf het niet meer binnen te kunnen houden en ze kneep haar kutje dicht en afdichtend met haar hand, ging ze razend snel boven mijn gezicht zitten. Open je mond smerig mannetje, hier komt het en met open mond ontving ik mijn eigen plas vermengd met mijn sperma.

Dit was te lekker voor woorden en ik dronk het allemaal op en richte mijn hoofd naar boven en begon haar plassende kut lekker te likken. Gek wordend van het genot, draaide ze zich om en kwam in standje 69 op mijn gezicht liggen. Al pijpend en ik likkend zei ze mij, schatje, hier heb je het toetje van me en ze liet nu voor het eerst haar plas lopen.

Dit hoertje komt aan huis. Ze laat zich neuken door de eigenaar van de sportschool. Voor deze auditie krijgt ze geld en haar kut vol sperma. Het oudere stel heeft sex in de douche. Heerlijk twee hete geile vrouwen aan je piemel. Dit geile stel laat filmen hoe ze normal sex met elkaar h Colombiaanse krijgt haar gezicht vol sperma. Tussen het neuken door pijpt zij terwijl hij haar beft.

Haar kutje word gelikt zij pijpt de neger lul en laat zic Oooh wat geniet dit geile stel van het pijpen beffen en n Latina Cumshot Facial Pijpen. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Latina staat garant voor een lekker potje neuken ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Veronica is klein maar O zo fijn! Castin Couch heeft weer een pareltje weten te strikken!

lekker potje neuken lik mijn kut