Meesteres car neukende dikke vrouwen

meesteres car neukende dikke vrouwen

...

Sexmarkt nijmegen stiefvader neukt dochter
meesteres car neukende dikke vrouwen

...

Ik probeerde haar hand zachtjes weg te duwen. Nu keek zij mij zeer streng aan en fluisterde in mijn oor dat ik dit meteen achterwege moest laten, anders zou ze mij publiekelijk voor lul zetten.

Uiteraard trok ik mijn hand weg en liet haar begaan. De bestelling kwam en ik nam een slok van mijn koffie. Ik zei dat de koffie niet zo heel lekker was. Hierop nam zij mijn kopje en spuugde zachtjes een lading speeksel in de koffie.

Opdrinken" , zei ze zachtjes. Ik deed het meteen. Het hield niet op met vernederingen. Nadat ze een hap van broodje had genomen kauwde ze flink en zonder op te vallen spuugde ze de hap in haar hand. Nu dwong ze mij de hap uit haar hand te eten! Ook dit deed ik meteen. Ik was volledig in haar macht. Ik wist het nu zeker en zij ook. Ik rekende af en we liepen weer buiten in de drukke straat.

Plotseling trok ze mijn hoofd naar haar toe en zoende mij vol op de bek. Tot mijn schrik duwde ze met haar tong een fijngekauwd koekje in mijn mond. Weer een onverwachte verrassing. Iedereen keek naar ons maar zij had er maling aan. Midden op straat liet ze mij haar uitgekauwde eten naar binnen werken. Gelukkig was de weg naar de auto nu niet ver meer. In de auto voelde ik me weer een beetje veiliger. Hoeveel van deze verrassingen kon ik aan van haar?

Zij navigeerde mij rechtstreeks naar haar huis. Daar binnengekomen moest ik mij meteen weer geheel uitkleden en mijn kleding inleveren. Ik moest naar boven naar de badkamer. Daar werden mijn handen boven mijn hoofd aan de douche ophanging vast geboeid en werd wederom mijn mond strak dicht geplakt.

Voor ik het door had werd al mijn borsthaar, okselhaar, schaamhaar en alle beharing tussen en op mijn billen vakkundig door haar verwijderd. Ik raakte hier ondanks mijn weerloosheid zeer opgewonden van en mijn pik lekte dan ook als een idioot.

Ook trok ze de panty tot op mijn knie'n en scheerde zelfs mijn bovenbenen volkomen kaal en glad. Hierna smeerde zij alle geschoren delen in met een zalfje, wat een heerlijk fris gevoel gaf. Maar dat duurde maar even. Na een minuut of zo begon mijn gehele lijf enorm warm te worden en te prikkelen. Ik werd hier zo mogelijk nog geiler door.

Nog nooit had ik mij zo kaal en slaafs gevoeld. Ik werd losgemaakt en de studio ingeduwd, waar ik een strak korset omkreeg geregen waardoor de ademhaling behoorlijk werd bemoeilijkt en het net leek of ik tieten had omdat alles omhoog geduwd werd. Tevens kreeg ik een hoge leren halsband om waardoor mijn hoofd niet meer naar beneden kon. Hier werd door een oog aan de voorkant een touw aan vast gemaakt. Tot overmaat van ramp moest ik in een strak kort rokje stappen en een paar damesschoenen aandoen.

Als slotstuk werd mij een dames pruik opgezet. Ik wist echt niet wat ik zag in de grote spiegel. Hier stond een eersteklas slet. Ik als hoerige slet. Nu moest ik een tijdje in de rondte lopen zodat mijn Meesteres mij goed kon bekijken, terwijl zij op haar gemak in de stoel zat. Het viel niet mee in die strakke damesschoenen, maar het wende snel. Na een paar rondjes te hebben gelopen, trok ze mij naar haar toe en klikte snel een paar handboeien vast achter mijn rug.

Ik moest nu op mijn knie'n gaan zitten. De Meesteres ging voor over gebukt over de stoel staan, waardoor haar geile billen naar achteren stonden.

Ze trok, door haar benen heen aan het touw aan de halsband waardoor ik, bijna voorover vallend, met mijn gezicht in haar billen terecht kwam. Of ik nu wilde of niet, ik moest haar bilspleet helemaal schoonlikken. Ik raakte behoorlijk opgewonden, ook omdat ik met 1 oog in de grote spiegel het hele schouwspel kon zien.

Ik als slet die gedwongen werd de billen van deze strenge meesteres te likken. Mijn pik lekte inmiddels als een idioot. Toen ze eindelijk het gevoel had dat alles netjes schoon was, duwde ze mij weg.

De polsboeien werden afgedaan. In plaats daarvan kreeg ik leren polsbanden omgegespt. Nu moest ik languit op de grond gaan liggen met mijn hoofd vlak onder het grote kruis. Plotseling zette zij een soort kubus over mijn hoofd heen en klapte toen een deksel dicht. Bovenin zat een gat waar net mijn gezicht door kwam. Mijn handen werden aan beide zijden van de kubus vast gezet en ze gooide een zwarte doek over de opening, zodat ik niets meer zag en alleen mijn eigen, opgewonden, ademhaling nog hoorde.

Ik voelde dat er draadjes op mijn strak gespannen ballen werden aangesloten. Ik werd nu erg onrustig en trilde overal. De elektrische schokjes trokken dwars door mijn ballen heen en voelde dat het besturingskastje op mijn buik werd gezet. Zo liet ze mij zeker een kwartier liggen. Plotseling werd de doek weggetrokken en zag ik het zalige onderlichaam van mijn Meesteres langzaam naar beneden komen. Ze nam plaats precies boven op de opening van de kubus.

Met het variëren van de stroomstoten maakte ze mij duidelijk dat ik haar kut vrijwel continu moest likken. Voor ik het wist kreeg ik een enorme straal pis te verwerken.

Ik slikte wat ik kon, maar kon de straal niet bijhouden, zodat er van alles langs mijn gezicht liep. Tevreden over mijn prestatie stond ze eindelijk op en bevrijdde mij uit de box. Ik was volkomen uitgeput. Ik werd nu ontdaan van alle spullen, tot ik naakt voor haar stond en moest gaan douchen.

Ik stond nu echt op springen maar mocht onder geen beding klaarkomen van de strenge vrouw. Ze bleef mij in de gaten houden terwijl ik onder de warme douche stond. Toen ik schoon gewassen terug kwam in de studio, zat zij rustig een sigaretje ter roken en keek mij zeer voldaan en glimlachend aan.

Ik moest in al mijn naaktheid voor haar komen staan. Nu deed ze mij plotseling een strak oogmasker om en boeide wederom mijn handen op mijn rug.

Wat was ze nu weer van plan? Ik voelde haar rommelen met mijn piemel en ballen en na een paar minuten was ze klaar. Ik voelde een apparaat om mijn zaakje en mijn ballen zaten behoorlijk klem. Het oogmasker werd afgedaan en ik wist niet wat ik zag. Ze had mij een kuisheidsgordel aangedaan. Zo'n doorzichtige van kunststof en afgesloten met een koperen slotje, dat was omtapet met plakband.

Ik werd volkomen dol. Dit kon niet waar zijn. Ik was zo verschrikkelijk geil en nu kon ik niets. Gedurende mijn afwezigheid wil ik dat jij absoluut niet aan je zelf kan komen en klaarkomt. Dit apparaat kun je onmogelijk afkrijgen zonder de sleutel. Je kunt gewoon plassen en douchen. Ik bepaal wanneer dat ding er weer af mag.

Als ik vind, dat je lang genoeg droog hebt gestaan zal ik je een SMSje te sturen met een telefoonnummer.

Smoel houden, aankleden en opsodemieteren", zei ze op een zeer hooghartige toon. Dit was echt te gek voor woorden. Ik was eerst volledig door haar uitgewoond en misbruikt en nu werd ik weggestuurd met een opgesloten pik zonder mogelijkheid om aan mijn eigen gerief kon komen. Hoe kon ze mij dit aandoen? Ze weet toch hoe verschrikkelijk geil ik nu al ben? Hoe kon ik d it ooit volhouden? Ik probeerde nog iets terug te zeggen, maar voor ik het wist kreeg ik een paar flinke klappen in mijn gezicht en schreeuwde ze dat ik nu echt weg moest gaan.

Ik weet niet meer hoe ik het gedaan heb maar binnen 5 minuten zat ik volkomen overdonderd door haar meedogenloosheid in mijn auto op weg naar huis. Hoe gek het ook klinkt, maar door de kuisheidsgordel, die overigens voor anderen niet te zien was in normale kleding, werd mijn geilheid alleen maar groter en sterker. Het was inderdaad onmogelijk om het ding er af te krijgen. Wat een enorme extra spanning gaf.

Ik was echt overgeleverd aan de wil van mijn Meesteres. De eerste twee dagen vielen nog wel mee, hoewel de geilheid voortdurend langs mijn benen liep. Mijn pik werd geregeld stijf maar kwam niet ver in de kleine buis. De derde dag kon ik mijn gedachten nergens meer bij houden. Ik kon alleen maar aan mijn bevrijding denken, maar er was nog steeds geen sms. Dit gevoel is bijna onbeschrijfelijk. De spanning en de wetenschap dat ergens ver weg iemand bepaalt hoe en wanneer jij klaar mag komen.

Heel langzaam kwam ik er achter dat ik alles, maar dan ook alles zou kunnen doen om verlost te worden, maar wanneer zou het bevrijdende sms-je komen.

Ik werd steeds gekker en geiler. Iedere keer als mijn mobiel geluid maakte kreeg ik hartkloppingen. Maar telkens was het weer iemand anders. Eindelijk op dinsdag middag. Alleen dit stond er: Wat was dit nu weer voor een vaag bericht? Wat moest ik hier mee? Ik trilde over mijn hele lichaam van de opgekropte spanning. Wie zou dit nummer opnemen? Wat kreeg ik te horen? Ik werd echt helemaal dol van opwinding. Met trillende vingers typte ik het nummer in en bij drukken op de verbind toets voelde ik spontaan een straaltje vocht uit mijn pik spuiten.

Met bonkend hart wachtte ik op het opnemen van de telefoon. Ik stamelde dat ik van mijn Meesteres om verlossing moest vragen. Kom morgen om Wees op tijd want anders kun je het schudden", zei de streng klinkende dame.

Ik bedankte haar en zei dat ik er morgen zou zijn. Toen ik neergelegd had stroomden zowel het vocht uit mijn piemel als mijn gedachten door mijn hoofd, dat het een gekkenhuis was. Die avond en nacht was ik zeer onrustig en ik heb hooguit twee uur geslapen. De volgende morgen stond mijn piemel nog steeds stijf in de kunststof buis en lekte aan een stuk door.

Op mijn werk ging alles verkeerd omdat ik mijn gedachten echt nergens bij kon houden. Eindelijk, het was Ik ging op tijd weg om geen risico's te lopen. Het was erg druk onderweg en ik werd steeds zenuwachtiger dat ik het niet op tijd zou halen.

Dat ding moest er af vandaag, Wat ik ook moest doen, dat kon echt niet anders. Na de gestreste rit was mijn kruis echt volkomen volgelopen, maar ik was op tijd. Ik wachtte tot 1 minuut voor tijd, liep naar de bel en drukte twee keer. De deur ging open maar ik zag niemand.

Ik stapte naar binnen en de deur werd meteen achter mij gesloten. Vrijwel tegelijkertijd kreeg ik een duw in mijn rug en werd de woonkamer in gedwongen. Daar zat en vrouw op de bank een blaadje te lezen. Ze keek heel even op en ging daarna verder met lezen alsof ik er niet was.

Nu zag ik ook de vrouw die mij had geduwd. Het was een vrij dikke vrouw, vrij klein maar met een paar enorme tieten en een streng gezicht. Zij nam plaats naast de andere vrouw op de bank en stak een sigaret op. Ik stond werkelijk te trillen als een rietje door de doordringende blikken van de twee vreemde vrouwen. De blonde bleef verder lezen maar de andere zei: Ik deed dit uiteraard onmiddellijk.

Toen ik volledig naakt voor de twee, voor mij volledig vreemde, dames stond met de kuisheidsgordel vol in beeld, voelde ik me verschrikkelijk klein en nederig. Hoe heb ik ooit in zo'n bizarre situatie terecht kunnen komen?

Het opsluiten van de mannelijkheid had blijkbaar zeer diepe krachten en mijn Meesteres wist blijkbaar exact hoe ik dat zou ondergaan. Dat zal je dan nu aan ons moeten bewijzen om je beloning te ontvangen. Ik ben Meesteres Dinie en dat is Meesteres Karin, dus als je iets zegt spreek je ons zo aan, begrepen?

Ik stamelde Ja Meesteres Dinie, terwijl van spanning het vocht nu uit de kooi langs mijn benen liep. Ik moest voor haar komen stan en kreeg meteen een paar handboeien om achter mijn rug. Dinie deed haar benen uit elkaar en zei dat ik haar dijen moest likken tot aan haar kruis. Ondertussen nam zij geregeld een slokje van haar wijn.

Karin bleef volkomen ongeinteresseerd doorlezen en keek niet op of om. Bij haar kruis aangekomen rook ik haar vrouwelijkheid door de van vochtplekken doordrenkte slip heen.

Het was blijkbaar toch wel een geil wijf deze Meesteres Dinie. Met een snelle beweging trok ze haar natte slip uit en wreef deze over mijn gezicht.

Ik proefde de geilheid van de strenge bitch en het was nog opwindend ook. Toen ze weer zat deed ze haar benen weer uit elkaar, waardoor ik nu haar kut zag. De schaamlippen hingen er uit en ze was niet geschoren.

Nee, ze genoot net zoveel van het spel als ik dat deed. Ze wilde wat nieuws uitproberen. Bij de volgende sessie zo vertelde ze me, zouden we naar buiten gaan. Ze zei dat ze me ergens op zou halen.

Nog verrast over de woorden van mijn meesteres M. Het spel dat ze in gedachten had zou me nog lang heugen, en het gebeurde dit sneller dan verwacht. Vrijdagochtend belde ze al. Ze wilde die avond me van het werk ophalen. Ik vertelde dat ik eerst een barbecue had op de zaak waar ik onmogelijk kon ontbreken.

Direct na de barbecue zou ze oppikken. Tegen een uur of half acht ging de telefoon en verliet ik de barbecue. We waren amper weg bij de zaak of M. Daarna reed ze verder.

Na 5 minuten gaf ze me mijn eerste opdracht: Ik voldeed aan haar opdracht en zat al snel naakt en voelde hoe de auto even later tot stilstand kwam. Ik voel hoe ze een riem om mijn nek deed en voelde kettingen langs mijn borst bungelen. Ik moest mijn stoel in ligstand doe en voelde hoe ze mijn ballen en lul insnoerde en de ketting aan het touw deed.

De stoel moest nu weer in gewone stand en zo moest ik uitstappen. Ik stapte uit en voelde de frisse avondwind langs mijn blote lichaam. We liepen wat rond en ik moest zo nu en dan poseren omdat er een mooie achtergrond was.

Waar ik was ik wist het niet. Het kon bij de bij een park zijn maar net zo goed gewoon ergens langs de weg of op een parkeerplaats.

Het maakte het allemaal wel heel spannend. Ik raakte er opgewonden van. Die stijve lul was nog niet de bedoeling dus met haar zweepje gaf ze een paar tikken tegen lul en ballen. We liepen terug naar de auto en ik kreeg een korte blouse die ik later om mocht slaan.

Maar eerst liet Meesteres M. Het was een zweep die ik nog niet kende, van zacht leer maar wel behoorlijk lang zodat ik de zweep goed hoorde zwiepen. Mijn billen gloeiden helemaal.

Maar haar hand voelde M. Ze gaf nog en paar venijnige tikken met haar hand waar bij ze met haar nagels mijn zak raakte. De auto startte en we reden weg. Aan het versnellen van de auto concludeerde ik dat we op de snelweg reden en we gingen ook door een tunnel. De snelheid minderde en we verlieten de snelweg en stopten we waarschijnlijk op een parkeerplaats net.

Ik moest uitstappen maar mocht mijn blouse aanhouden. We liepen zo wat rond tot we bij een picknick tafel uitkwamen. Hier moest ik weer poseren en al snel moest ook mijn blouse uit. Op mijn rug moest ik op de picknick tafel gaan liggen.

Mijn tepels en lul begonnen nu ook te gloeien. Nu was het mijn beurt, liggend op de tafel stopte ik de dildo in mijn kont. Steeds sneller moest ik heen en weer gaan was haar bevel.

Ze gaf het sein te stoppen en ik wilde opstaan. Dat was duidelijk niet de bedoeling en ik voelde de zweep weer op me neer komen. Blijven liggen was het bevel. Trek je benen heel ver op want nu ga ik je reet bewerken. Ik voelde nu een veel grotere en harder trillende vibrator in mijn komt schuiven. Steeds dieper ging die naar binnen en dat ging verrassend goed. Met lange halen ging de vibrator nu op en neer mijn reet in terwijl M. Ik moest het van haar over nemen, zachtjes moest ik mijn lul trekken de vibrator moest ik stevig heen en weer halen.

Ook dit tafereel werd op de foto gezet. Toen ik aangaf bijna klaar te komen moest ik abrupt stoppen. Nog steeds naakt moest ik daarna weer in de auto. Af en toe trok ze onder het rijden even aan het touwtje en voelde ik mijn tepels en ballen tintelen. We verlieten opnieuw de snelweg verlieten en via wat weggetjes merkte ik dat we over een lange brug reden.