Op zijn hondjes neuken koppel zoekt slaaf

op zijn hondjes neuken koppel zoekt slaaf

Is goed we zouden graag wat met jullie willen afspreken typte ik terug. Vanavond al zei Wilma tegen mij, oei. Ik wil vanavond wel maar beslis jij maar of je er aan toe bent. Wilma dacht even na en zei tenslotte is goed spreek maar wat af. Ik typte dat we vanavond ook konden. Spreken we bij ons of bij jullie af typte Renate.

Op verzoek van Wilma typte ik dat we wel bij Jan en Renate langs zouden komen. Renate en Jan kwamen zelf met het voorstel dat we ten alle tijden mochten stoppen als we niet verder wilde.

Zij hadden daar wel begrip voor omdat ze wisten dat dit onze eerste keer zou zijn. We wisselden telefoonnummers uit en sloten de computer af om ons voor te bereiden voor vanavond. Wauw we gaan dit echt doen zei tante Wilma.

Natuurlijk of jij moet twijfels hebben dan kunnen we alles nog afblazen. Nee dat wil ik niet, want ik heb hier al zo lang naar uitgekeken om een keer te doen. Dat met jou van gisteren en dit ook. Nu heb ik eindelijk iemand die al deze geile dingen met me mee wil doen. Na wat gegeten te hebben en ons te hebben omgekleed zag ik dat tante Wilma er weer geweldig uitzag. Ik zoende haar op de mond en zei dat ze er weer fantastisch uit zag. Het liefste zou ik haar hier gelijk weer hebben willen neuken, maar ik moest me inhouden omdat we naar Jan en Renate zouden gaan.

In de auto was er toch wel wat spanning voelbaar maar we waren hoofdzakelijk nieuwsgierig wat er zou gaan gebeuren. Na inderdaad een kleine 20 minuten stonden we voor het adres wat ons doorgeven was. Ik gaf tante Wilma nog snel even een gelukszoentje.

Vanaf nu zou ze niet meer mijn tante zijn maar mijn vriendin. We stapten de auto uit en liepen naar de deur toe en belden aan. Renate en Jan deden de deur open en met drie zoenen werden we begroet. Ik spreek voor mezelf maar inderdaad, Renate zag er echt fantastisch uit met haar witte blouse en zwartje rokje. Zullen we maar een drankje doen zei Jan. Is goed antwoordden ik en Wilma. Het voelde al snel goed en vertrouwd aan.

Jan en Renate vertelden over hoe ze elkaar ontmoet hadden en over waarom ze aan partnerruil deden. Wij konden natuurlijk niet zeggen dat we tante en neef waren maar vertelden dat we al 2 jaar samen een relatie hadden en dat we allebei eens nieuwe dingen wilden proberen.

Toen spraken Jan en Renate over hoe hun eerste keer partnerruil was en dat ze toen ook de spanning voelden. Ze zeiden tegen ons dat moeten julie nu ook voelen natuurlijk. Het was reuze gezellig met Renate en Jan en het werd steeds later en later. Op een gegeven moment moest Wilma naar de wc en ging Jan nog wat drinken pakken. Renate kwam naast me zitten en zei zo eindelijk alleen. Ik word altijd zo geil van jonge ventjes en ze drukte gelijk haar lippen op de mijne.

We begonnen lekker met elkaar te tongen. Deze vrouw zoende echt geweldig. Ik en Renate gingen zo in elkaar op dat we niet eens gemerkt hadden dat Wilma terug was gekomen en in de bank tegenover ons ging zitten.

Toen Jan terugkwam met de drank zei hij ik zie dat de rest al begonnen is en ging naast Wilma zitten. Ook hun twee begonnen elkaar te kussen. Na een tijdje zo gezoend te hebben vroeg Renate zullen we naar boven gaan? Is goed antwoordde ik. Veel plezier riepen Wilma en Jan ons nog toe. Wij pakken de slaapkamer zei Renate. Is goed zei Jan dan gaan wij naar de logeerkamer.

Op de slaapkamer aangekomen gooide Renate mij op bed en kroop boven op me. We begonnen weer verder te zoenen met elkaar. Mijn hand gaat richting haar borsten en ik begon heerlijk met haar tieten te spelen. Renate maakte mijn broek los en haalde mijn halfharde pik er uit. Mijn pik was nu natuurlijk binnen no time stijf. We zoenden door terwijl Renate mij bleef aftrekken. Ze deed het langzaam en heel lekker. Na een tijdje kleedden we ons beiden helemaal uit.

Er kwam een prachtig lichaam en een paar geweldige borsten tevoorschijn voor mijn neus. Ik zag dat Renate een heerlijk kaal kutje had. We begonnen weer met elkaar te zoenen. Ik masseerde ondertussen heerlijk Renates lekkere tieten. Daarna zoende ik haar mooie stijve tepels en niet gek veel later lagen we in een heerlijk standje 69 samen. Ik voelde haar warme mondje over mijn pik heen zakken en mijn tong ging ondertussen haar heerlijk kaal geschoren natte kutje in. Al snel vonden we een gelijkmatig ritme.

Ze pijpte me echt geweldig, ook hoor ik de eerste kreuntjes van Renate. Na een poosje hield zij op met pijpen en zei ik wil nu een stapje verder. Ze pakte een condoom en deed dat om mijl lul heen.

Toen liet ze zich boven op mijn paal zakken en begon me wild en ongecontroleerd te neuken. Ik pakte tijdens het neuken haar borsten beet en Renate verhoogde langzaam het tempo. Ik zag mijn lul steeds sneller helemaal verdwijnen in de kut van Renate. Ik hield dit niet veel langer vol en kwam met luid gekreun klaar. Renate ging nog steeds door op mijn lul en kwam niet gek veel later ook met een hoop gekreun klaar. We vielen uitgeput in elkaars armen. Binnen een paar minuten hoorden we in de kamer naast ons ook Wilma klaarkomen.

Ik en Renate bleven lekker naast elkaar liggen en na een tijdje begonnen we weer te zoenen en te knuffelen met elkaar. Na een tijdje ging Renate weer langzaam naar beneden en begon me weer te pijpen. Binnen een paar ogenblikken stond mijn pik weer op volle oorlogssterkte. Renate draaide zich om en drukte nu mijn hoofd naar haar kut toe en beval me haar te beffen.

Ik werd helemaal gek van haar geur en haar heerlijke natte kut en begon Renate nu ook als een gek te likken. Blijkbaar vond Renate dit geweldig want ze wilde steeds meer. Na een tijdje zo door te zijn gegaan vroeg ik of ze nog een condoom voor me had. Ze pakte weer een condoom deed dat vakkundig om mijn lul en deed haar benen wijd.

Ik stopte nu mijn pik de kut van Renate in en begon haar met lange halen te neuken. Ze kreunde het uit van plezier. Ik had er een lekker stevig tempootje inzitten en na een paar minuten Renate zo te hebben geneukt vroeg ze ineens of ik haar ook in haar kont wilde neuken. Ik had dit nog nooit gedaan bij iemand maar ik twijfelde er geen seconde over en stopte voorzichtig mijn lul in dit toch wat strakke holletje. Druk maar door hoor schat ik ben wel wat gewend riep Renate.

Dit deed ik dan ook en ik begon Renate heerlijk in haar kont te neuken. Stukje bij beetje verdween mijn lul steeds verder het kontje van Renate in. Renate was zich ondertussen aan het vingeren terwijl ik haar kont aan het neuken was. Wat een geil wijf is dit zeg. Ik sloeg Renate ook op haar billen terwijl ik haar neukte en ik verhoogde mijn tempo.

Ik ging steeds sneller en spoot toen al mijn sperma in het condoom in dat lekker in de kont van Renate zat. Ook Renate kwam heel snel klaar en gilde het uit. We vielen uitgeput naast elkaar in slaap. Deel 3 Het is inmiddels al weer een paar weken verder na ons laatste avontuurtje met Jan en Renate en ik kan vertellen dat ons dat avontuurtje allebei goed is bevallen.

Ik heb terwijl natuurlijk wel stage gelopen bij het bedrijf van mijn tante. Ik heb daar het voorstel gekregen om na mijn opleiding, die bijna afgelopen was, bij het bedrijf te komen werken. Ik zou de nieuwe assistent worden van mijn eigen tante Wilma.

Een geile gedachte zeker nu we elkaars minaars zijn en nog steeds niemand weet dat we tante en neef zijn. Mijn ouders en de rest van de familie waren heel erg blij dat ik na mijn opleiding gelijk een baan zou hebben. Ik en mijn tante hadden eigenlijk niet de tijd gehad om samen nog geile dingen te doen.

Na een paar weken zo te zijn doorgegaan had ik inmiddels vakantie en was de stage afgelopen. Ik begon gelijk met mijn nieuwe baan, niet meteen 5 dagen maar eerst 3 dagen om er even wat in te komen. Aangezien mijn familie geld heeft besloot ik alvast maar een huis te zoeken in de stad waar ook mijn tante en oom woonden. Zou wel zo makkelijk zijn.

Maar voor nu moest ik nog even bij mijn tante en oom logeren als ik naar het werk moest. Het zou wel makkelijker worden voor ons als we dadelijk lekker een huisje hadden waar we ongestoord onze gang konden gaan. Toen ik weer bij mijn oom en tante was vertelde oom Erik dat hij voor zijn werk met spoed bijna 1. Dat betekende dat ik lekker veel tijd met mijn tante alleen kon zijn.

Zij maakte alvast plannen om de kinderen zo weinig mogelijk thuis te laten zijn. Ze liet ze onder anderen logeren bij mij ouders en bij opa en oma en ook bij vriendjes en vriendinnetjes. Ik belde de dag erop naar huis dat het druk was op het werk en dat ik heel de week moest werken en ik dus bij mijn tante Wilma zou blijven de komende 1. En zo was het geregeld dat ik bijna 1. Op donderdagavond ging mijn oom Erik weg en nam voor 1.

De kinderen waren er nog dus besloten we om nog even niets te doen deze avond. Wel gingen we overleggen wat we deze week zouden kunnen doen. De partnerruil was ons allebei goed bevallen en we besloten de dag erop om weer op internet te gaan zoeken.

Na een lang gesprek besloten we dat we een trio wilden doen. Alleen maakten we gelijk de afspraak dat we wel voor ons allebei een trio gingen doen. Dus 2 vrouwen met 1 man maar ook 2 mannen en 1 vrouw, dan zou er voor ons allebei een droom uitkomen. We besloten een munt op te gooien. Kop zou eerst 2 vrouwen-1 man zijn en munt 2 mannen-1 vrouw eerst. Tante Wilma gooide de munt omhoog en het werd kop dus we zouden eerst op zoek gaan naar een vrouw voor een trio.

We keken weer op onze sekssite en zetten de volgende advertentie neer: Leuk koppel van 32 en 18 zoekt een leuke vrouw tussen de 18 en 45 voor een gezellig en ontspannend trio. De volgende dag hing er tussen ons een heerlijke spanning op het werk. De kinderen waren al logeren dus na het werk had ik tante Wilma eindelijk voor mij alleen.

De dag kroop voorbij en ik werd zo geil als boter. Toen de dag eindelijk voorbij was en we na de autorit eindelijk thuis bij mijn tante waren, vlogen we elkaar meteen in de armen. We zoenden er vrolijk op los en binnen no time belandden we samen naakt in bed. Toen zag ik ook wat de verrassing was waar mijn tante het over had gehad. Ze had haar kutje kaalgeschoren. Tijd voor voorspel hadden we niet, zo geil waren we allebei.

Ik stopte gelijk mijn harde lul in de lekkere kut van tante Wilma en begon haar heerlijk te neuken. Mijn tante kreunde wat heb ik dit gemist zeg en sloeg haar armen en benen om mij heen. Na een paar minuten zo wild te hebben doorgeneukt kwamen we alletwee schreeuwend klaar en spoot mijn zaad in de natte kut van mijn tante. We knuffelden nog even door, lieten een pizza bezorgen en gingen daarna samen achter de computer zitten om te kijken of er al iemand gereageerd had op onze advertentie.

Er waren al verschillende reacties van vrouwen die wel mee wilden doen. We waren net bezig met het bekijken van alle reacties toen opeens een venster verscheen of we wilden chatten met Nicolette, een van de vrouwen die had gereageerd. Natuurlijk hadden ik en Wilma hier interesse in dus begonnen we te chatten. We begonnen een gesprek met Nicolette en kwamen erachter dat ze een leuke bi vrouw van 26 jaar oud was. Ze had op dit moment geen relatie met iemand en woonde nu alleen. Op de foto die ze stuurde stond een echte Hollandse meid met grote tieten en mooi blond haar.

Ze zag er echt fantastisch uit. Wij vertelden wie we waren en dat het voor ons het eerste trio was. Wilma vertelde ook dat ze nog nooit iets met een vrouw had gedaan. Daarop zei Nicolette dat als we haar kozen voor een trio Wilma zelf mocht weten hoe ver ze zou gaan. Het kon dus ook een trio worden dat de vrouwen niets met elkaar zouden doen en alleen mij zouden verwennen. Nadat ze dit had gezegd wisten we zeker dat we Nicolette moesten kiezen. We vroegen haar wanneer ze eventueel zou kunnen, waarop Nicolette meteen antwoordde ik kan over 1 uurtje bij jullie zijn.

Ik keek even naar Wilma en die zei gelijk ja doen want ik ben nog steeds botergeil. Ik typte is goed, kom maar deze kant op en stuurde haar het adres en ons telefoonnummer. Is goed tot zo werd er teruggetypt. Ik en mijn tante kleedden ons snel even om. Wilma zei eindelijk een fantasie die werkelijkheid wordt. Dat geldt ook voor mij hoor tante zei ik en ik gaf haar een zoen en een klap op haar billen. Het uur was snel voorbij en voordat we het wisten ging de bel en stond Nicolette op de stoep.

Ze zag er nog beter uit dan op de foto. Ik begroette haar met 3 zoenen. Ook Wilma begroette haar met 3 zoenen en we besloten eerst nog wat te drinken en te praten met elkaar. We praten over van alles en nog wat. Na wat complimentjes over en weer vertelde Nicolette hoe ze erachter was gekomen dat ze bi was. Ze vertelde dat ze een keer met een vriendin van haar in bed beland was. Toen had ze de eerste keer seks gehad met een vrouw. Dat was 5 jaar geleden gebeurd. Ook vertelde ze dat ze net een relatie van 4 jaar met een man achter de rug had en dat ze nu via de site op zoek was naar seks omdat ze seks eigenlijk het meeste miste nu ze single was.

Van de gesprekken waren ik en ik zag ook mijn tante Wilma behoorlijk geil geworden. Nicolette vertelde verder dat ze seks heerlijk vond en dat het voor haar geen verschil uitmaakte of ze nu seks had met een man of met een vrouw. Na een tijdje vroeg tante Wilma nou jongens zullen we dan maar?

Ik en Nicolette liepen mijn tante achterna naar de slaapkamer. Ik moest in het midden gaan leggen met tante Wilma rechts van me en Nicolette links van me. Tante Wilma begon me meteen te zoenen en Nicolette ging me eerst strelen en begon me toen in mijn nek te zoenen. De dames wisselden elkaar af. Als de ene met mij zoende werd ik door de andere gestreeld en in mijn nek gezoend en andersom. Ook likten ze allebei heel geil aan mijn oorl waar ik heel opgewonden van werd.

Dit ging een tijdje zo door totdat ik tante Wilma opeens naar Nicolette zag buigen en de twee dames met elkaar begonnen te zoenen. Ik keek er met open mond naar want dit had ik niet van tante Wilma verwacht. Ik begon beide dames overal te strelen terwijl ze lekker bleven doorzoenen. Dit ging een hele tijd zo door totdat de ze eindelijk hun lange tongzoen verbraken.

Op alle gezichten kwam een grote glimlach tevoorschijn. Al snel stonden we alle drie in ons ondergoed. Toen deed tante Wilma haar bh los en kwamen haar geweldige tieten tevoorschijn. Ik en Nicolette gingen nu allebei tegelijk met een hand het onderbroekje van mijn tante in en besloten haar gelijktijdig te vingeren. Ik voelde dat het kutje van tante Wilma weer lekker nat geworden was. Ja ga door ga door kreunde mijn tante terwijl Nicolette en ik onze vingers snel door haar kut lieten gaan.

Na een tijdje stopte Nicolette en deed ook zij haar bh uit. Voor mij verschenen een paar prachige volle tieten. Even later werd bij Nicolette hetzelfde gedaan als net bij tante Wilma. We likten allebei een borst van haar en ook vingerden we Nicolette gelijktijdig. Daarna gingen ook de stringetjes van de dames uit. Toen tenslotte ook mijn boxer uitging en mijn grote pik eindelijk de ruimte kreeg waren we alle drie naakt en kon het spel pas goed beginnen.

Nicolette pakte gelijk mijn pik beet en begon me heerlijk te pijpen. Haar lippen zogen mijn harde staaf naar binnen en met haar tong maakte zij cirkeltjes rond mijn natte eikel. Tante Wilma kwam gehurkt boven mijn gezicht zitten en drukte haar geile kut op mijn lippen. Ik begon als een gek met het likken van haar heerlijke kut. Wat een fantastisch gevoel was dit, een vrouw aan mijn pik en een vrouw aan mijn mond.

Ik voelde dat bijna heel mijn pik het mondje van Nicolette in gleed. Ondertussen zat ik met mijn tong lekker in het kutje van mijn tante. Na een poosje wisselden de dames van positie en mocht ik Nicolette beffen. Haar kut was al net zo lekker als die van tante Wilma en het duurde niet lang voordat haar geile vocht langs mijn lippen liep. Tante Wilma was mij niet aan het pijpen maar had zich op mijn lul laten zakken en begon me nu heerlijk te berijden. Heel mijn lul schoof haar natte kut binnen en ik likte terwijl heerlijk aan het klitje van Nicolette.

Op het ritme dat tante Wilma me neukte befte ik Nicolette. We hadden een goed ritme te pakken en na een tijdje begon de ademhaling van iedereen te versnellen. Nicolette kwam als eerste klaar, ik voelde haar kutvocht in mijn mond lopen. Dit werd mij echt teveel en ik spoot met grote kracht al mijn zaad in de kut van mijn tante.

Op hetzelfde moment kwam ook tante Wilma heerlijk klaar op mijn pik. We lagen nog heerlijk na te genieten en we konden niet van elkaar afblijven. We zoenden elkaar overal de hele tijd door. Wauw wat is het heerlijk zeg om ook een keer met een vrouw seks te hebben, dat moet ik zeker meer gaan doen. Dus het beviel je goed vroeg Nicolette.

Jazeker antwoordde mijn tante. Wat een compliment zei Nicolette, daar ga ik je even voor bedanken en ze gaf tante Wilma een lekkere zon. Al gauw waren de dames weer met elkaar aan het tongen en lagen ze elkaar weer heerlijk te vingeren.

Ik was toeschouwer in dit geheel en ik genoot er van om mijn lekkere tante zo te zien te genieten van seks met een vrouw. Ik zag dat Nicolette nu langzaam met haar hoofd verder naar beneden ging en de borsten van mijn tante begon te likken. Mijn lul begon weer hard te worden. Steeds verder ging Nicolette naar beneden en tenslotte begon ze mijn tante lekker te beffen. Mijn pik werd steeds harder en er verscheen een druppel op mijn eikel.

O ja wat heerlijk kreunde tante Wilma, ik word gelikt door een vrouw. Lik me heerlijke slet, lik me in mijn kut kreunde zij. Mijn pik was ondertussen keihard. Ik nam plaats achter Nicolette en zonder waarschuwing duwde ik mijn paal bij haar naar binnen. Ik begon haar heerlijk doggy te neuken terwijl Nicolette mijn tante lekker bleef doorlikken. Mijn pik gleed soepel het natte kutje van Nicolette in en uit. Omdat ik achter Nicolette stond kon ik tijdens het neuken mijn tante aankijken.

Ik zag haar genieten van de befbeurt. Het leek nu net of ik via Nicolette ook tegelijk tante Wilma aan het neuken was. Ik had een goed ritme te pakken en hoorde mijn ballen lekker tegen Nicolette aan ketsen. Wat geil wat geil begon mijn tante nu te kreunen. Na een tijdje riep tante Wilma dat zij nu in het midden wou. Ik was echt verbaasd. Zou mijn tante nu Nicolette willen gaan likken?

Zou zij met haar tong in de kut van Nicolette durven gaan? Ik wist wel hoe lekker dat was maar zou tante Wilma dat ook vinden? Nicolette stopte gelijk met beffen en mijn lul floepte uit haar kut. Nicolette en tante Wilma wisselden van plaats. Tante Wilma was nog steeds botergeil want ze zei tegen mij dat ik ook wel haar kont in mocht als ik dat zou willen. Natuurlijk wilde ik dat, het zou de eerste keer zijn dat ik mijn tante lekker in haar kont kon neuken. Nicolette spreidde ondertussen haar benen en tante Wilma boog voorover en stopte voorzichtig haar tong in het kutje van Nicolette.

Ze begon voor het eerst van haar leven een vrouw te likken. Ik kijk eerst een tijd heel uitgebreid hoe mijn tante Wilma Nicolette aan het verwennen was. Eerst ging zij met lange halen langs de lipjes van Nicolette. Daarna ging zij met haar tong naar binnen en ging er steeds verder in. De mond van tante Wilma drukte tegen het kutje van Nicolette die steeds harder begon te kreunen. Ik werd zo geil dat ik na een tijdje mijn lul pakte en deze voorzichtig het kontje van mijn tante induwde.

Langzaam gleed mijn pik er in, eerst de eikel toen de rest. Ik zat voor het eerst van mijn leven lekker in mijn tantes kontje en ik begon het heel langzaam te neuken. Bij elke stoot verdween mijn lul verder het kontje in. Ik merkte dat mijn tante wel eens vaker in haar kont was geneukt want echt super strak was haar kontje niet meer. Dit sletje wil graag dienen.

Welke D in de leeftijd van jaar en woonachtig in Drenthe is naar haar op zoek? Heb je misschien een huishoudster nodig die in een spannende outfit jouw huis komt schoonmaken?

Of een secretaresse die meerdere vreemde talen kent en snel en accuraat kan typen.. Laat het me gauw weten.

Meesteres en haar sub zoeken een extra slaaf. Domina en haar slaafje zoeken een extra slaaf om vannalles uit te proberen en experimenteren. Durf jij het aan om voor een paar dagen jezelf volledig over te geven aan ons. Laat je maar horen dan! Liefst uit de omgeving van zeeland en west-brabant En ow ja. Graag jonger dan ik, vanaf 18 jaar. Ik heb nog nooit via Internet een sexafspraak gemaakt.

Wél enige ervaring met bdsm. Ik hou ervan vastgebonden en geblinddoekt te worden. Ik kan geen kant op, jij hebt alle macht. Je mag mij lekker gebruiken voor bijna al je sexuele behoeften niet anaal.

Ik heb een sterke voorkeur voor jongere jongens, vanaf 18 jaar. In ieder geval graag jonger dan ik zelf ben En graag groot geschapen.

Nieuwe sub zoekt meester. Ik wil leren hoe het is om gedomineerd te worden. Ik ben nieuw in het wereldje en heb geen ervaring. Mag ik jou in de boeien slaan? Ik zeg het maar gewoon zoals het is: Ik zoek een man op wie ik mijn geile lusten mag botvieren. Daaraan komt ook een strap-on voorbinddildo te pas én mijn handboeien, uiteraard. Mannen die zich door mij willen laten vernederen. Hier spreekt Meesteres Eva tot je en je weet dat als ik praat dat je dan maar goed moet gaan luisteren.

Door het plaatsen van deze oproep ben ik op zoek naar mannen die zich lekker door mij willen laten vernederen. Ook kun je bij mij terecht als je een vreemde fantasie hebt. Al meer dan tien jaar doe ik dit werk dus ik kijk nergens meer van op en zal je ook niet veroordelen. Voor mijn eigen plezier heb ik nu een aantal slaven onder mijn beheer dit zijn mijn persoonlijke lustslaven. Zijn er nu vijf, voor één bepaalde slaaf bepaal ik bijvoorbeeld wanneer hij sex mag hebben. Als nieuwe slaaf zal je geen sex met mij hebben, in uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk sex met mij te hebben maar je weet dat je dan wel heel goed al mijn bevelen opgevolgd moet hebben ….

Meesteres Gertie heeft een pijnslaaf ter beschikking. Hallo nieuwe meesters , mijn meesteres Gertie stelt mij pijnslaaf Paul ter beschikking voor anderen voor een kort periode. Deze slaaf is bereid te doen wat de meesters van hem verlangen. De eerste voorwaarde van mijn meesteres is, is dat alles in haar sm-kamer moet gebeuren in haar aanwezigheid. Heeft u interesse dan kunt u met mijn meesteres in contact komen.

Uw onderdanige pijnslaaf Paul de oproep is geplaatst in opdracht van mijn meesteres. Jonge of rijpere toyboy voor urenlang speel genot. Altijd al leuk gevonden dat de vrouw wat dominanter is in bed. Of vind je het gewoon geil om te zien hoe een vrouw de touwtjes stevig in handen heeft. Als jij je zelf kan vinden in een iets of wat onderdanige rol dan kunnen wij vast vast nog wel uren lang plezier hebben.

Ik hoor het graag van je. Koppel zoekt sterk onderdanig welstellende slaaf. Wij koppel 53j met een zeer grote nylons en high heels fetish zijn ernstig op zoek naar een vast iemand dat enorm sterk onderdanig is naar ons beide dus m en v. Wij zijn slank en verzorgd en wensen dit ook van de slaaf. Een vast persoonlijk object dat wij volledi gin onze macht hebben, vollig kunnen naar onze hand kneden, opvoeden.

Door het hoog fake gehalte doen wij enkel een real gesprek met een mogelijk kandidaat in onze woning of op neuraal terrein. Kunnen nog uren vertellen over onze fetish en soft bdsm wensen maar liever real contact. Hallo , Ik ben Annieta , Ik ben 27 jaar jong en getrouwd met oudere man, Maar man lief kan mij echt niet meer aan , Ik stel hem gerust met te zeggen dat ik genoeg heb aan hem.

Maar diep vanbinnen wil ik meer , De frustratie naar eens spannende seks en div standjes word met de dag erger. Wie kan me helpen? Ik zoek geen relatie!!! Maar zo nu en dan eens een hele wilde vurige uitbarsting we ons helemaal kunnen laten gaan.

Ik wil wel alle heel discreet!!! Ladyboy Antoinette zoekt geile stoute kerel.

Kleine hangtietjes prive ontvang


op zijn hondjes neuken koppel zoekt slaaf

Is goed we zouden graag wat met jullie willen afspreken typte ik terug. Vanavond al zei Wilma tegen mij, oei. Ik wil vanavond wel maar beslis jij maar of je er aan toe bent. Wilma dacht even na en zei tenslotte is goed spreek maar wat af.

Ik typte dat we vanavond ook konden. Spreken we bij ons of bij jullie af typte Renate. Op verzoek van Wilma typte ik dat we wel bij Jan en Renate langs zouden komen. Renate en Jan kwamen zelf met het voorstel dat we ten alle tijden mochten stoppen als we niet verder wilde.

Zij hadden daar wel begrip voor omdat ze wisten dat dit onze eerste keer zou zijn. We wisselden telefoonnummers uit en sloten de computer af om ons voor te bereiden voor vanavond. Wauw we gaan dit echt doen zei tante Wilma. Natuurlijk of jij moet twijfels hebben dan kunnen we alles nog afblazen. Nee dat wil ik niet, want ik heb hier al zo lang naar uitgekeken om een keer te doen. Dat met jou van gisteren en dit ook.

Nu heb ik eindelijk iemand die al deze geile dingen met me mee wil doen. Na wat gegeten te hebben en ons te hebben omgekleed zag ik dat tante Wilma er weer geweldig uitzag. Ik zoende haar op de mond en zei dat ze er weer fantastisch uit zag. Het liefste zou ik haar hier gelijk weer hebben willen neuken, maar ik moest me inhouden omdat we naar Jan en Renate zouden gaan. In de auto was er toch wel wat spanning voelbaar maar we waren hoofdzakelijk nieuwsgierig wat er zou gaan gebeuren.

Na inderdaad een kleine 20 minuten stonden we voor het adres wat ons doorgeven was. Ik gaf tante Wilma nog snel even een gelukszoentje.

Vanaf nu zou ze niet meer mijn tante zijn maar mijn vriendin. We stapten de auto uit en liepen naar de deur toe en belden aan. Renate en Jan deden de deur open en met drie zoenen werden we begroet. Ik spreek voor mezelf maar inderdaad, Renate zag er echt fantastisch uit met haar witte blouse en zwartje rokje. Zullen we maar een drankje doen zei Jan. Is goed antwoordden ik en Wilma.

Het voelde al snel goed en vertrouwd aan. Jan en Renate vertelden over hoe ze elkaar ontmoet hadden en over waarom ze aan partnerruil deden.

Wij konden natuurlijk niet zeggen dat we tante en neef waren maar vertelden dat we al 2 jaar samen een relatie hadden en dat we allebei eens nieuwe dingen wilden proberen. Toen spraken Jan en Renate over hoe hun eerste keer partnerruil was en dat ze toen ook de spanning voelden. Ze zeiden tegen ons dat moeten julie nu ook voelen natuurlijk. Het was reuze gezellig met Renate en Jan en het werd steeds later en later. Op een gegeven moment moest Wilma naar de wc en ging Jan nog wat drinken pakken.

Renate kwam naast me zitten en zei zo eindelijk alleen. Ik word altijd zo geil van jonge ventjes en ze drukte gelijk haar lippen op de mijne. We begonnen lekker met elkaar te tongen. Deze vrouw zoende echt geweldig. Ik en Renate gingen zo in elkaar op dat we niet eens gemerkt hadden dat Wilma terug was gekomen en in de bank tegenover ons ging zitten.

Toen Jan terugkwam met de drank zei hij ik zie dat de rest al begonnen is en ging naast Wilma zitten. Ook hun twee begonnen elkaar te kussen. Na een tijdje zo gezoend te hebben vroeg Renate zullen we naar boven gaan?

Is goed antwoordde ik. Veel plezier riepen Wilma en Jan ons nog toe. Wij pakken de slaapkamer zei Renate. Is goed zei Jan dan gaan wij naar de logeerkamer. Op de slaapkamer aangekomen gooide Renate mij op bed en kroop boven op me. We begonnen weer verder te zoenen met elkaar. Mijn hand gaat richting haar borsten en ik begon heerlijk met haar tieten te spelen. Renate maakte mijn broek los en haalde mijn halfharde pik er uit. Mijn pik was nu natuurlijk binnen no time stijf.

We zoenden door terwijl Renate mij bleef aftrekken. Ze deed het langzaam en heel lekker. Na een tijdje kleedden we ons beiden helemaal uit. Er kwam een prachtig lichaam en een paar geweldige borsten tevoorschijn voor mijn neus. Ik zag dat Renate een heerlijk kaal kutje had. We begonnen weer met elkaar te zoenen.

Ik masseerde ondertussen heerlijk Renates lekkere tieten. Daarna zoende ik haar mooie stijve tepels en niet gek veel later lagen we in een heerlijk standje 69 samen. Ik voelde haar warme mondje over mijn pik heen zakken en mijn tong ging ondertussen haar heerlijk kaal geschoren natte kutje in. Al snel vonden we een gelijkmatig ritme. Ze pijpte me echt geweldig, ook hoor ik de eerste kreuntjes van Renate. Na een poosje hield zij op met pijpen en zei ik wil nu een stapje verder.

Ze pakte een condoom en deed dat om mijl lul heen. Toen liet ze zich boven op mijn paal zakken en begon me wild en ongecontroleerd te neuken. Ik pakte tijdens het neuken haar borsten beet en Renate verhoogde langzaam het tempo. Ik zag mijn lul steeds sneller helemaal verdwijnen in de kut van Renate. Ik hield dit niet veel langer vol en kwam met luid gekreun klaar. Renate ging nog steeds door op mijn lul en kwam niet gek veel later ook met een hoop gekreun klaar.

We vielen uitgeput in elkaars armen. Binnen een paar minuten hoorden we in de kamer naast ons ook Wilma klaarkomen. Ik en Renate bleven lekker naast elkaar liggen en na een tijdje begonnen we weer te zoenen en te knuffelen met elkaar.

Na een tijdje ging Renate weer langzaam naar beneden en begon me weer te pijpen. Binnen een paar ogenblikken stond mijn pik weer op volle oorlogssterkte. Renate draaide zich om en drukte nu mijn hoofd naar haar kut toe en beval me haar te beffen. Ik werd helemaal gek van haar geur en haar heerlijke natte kut en begon Renate nu ook als een gek te likken. Blijkbaar vond Renate dit geweldig want ze wilde steeds meer.

Na een tijdje zo door te zijn gegaan vroeg ik of ze nog een condoom voor me had. Ze pakte weer een condoom deed dat vakkundig om mijn lul en deed haar benen wijd. Ik stopte nu mijn pik de kut van Renate in en begon haar met lange halen te neuken. Ze kreunde het uit van plezier. Ik had er een lekker stevig tempootje inzitten en na een paar minuten Renate zo te hebben geneukt vroeg ze ineens of ik haar ook in haar kont wilde neuken. Ik had dit nog nooit gedaan bij iemand maar ik twijfelde er geen seconde over en stopte voorzichtig mijn lul in dit toch wat strakke holletje.

Druk maar door hoor schat ik ben wel wat gewend riep Renate. Dit deed ik dan ook en ik begon Renate heerlijk in haar kont te neuken. Stukje bij beetje verdween mijn lul steeds verder het kontje van Renate in. Renate was zich ondertussen aan het vingeren terwijl ik haar kont aan het neuken was. Wat een geil wijf is dit zeg.

Ik sloeg Renate ook op haar billen terwijl ik haar neukte en ik verhoogde mijn tempo. Ik ging steeds sneller en spoot toen al mijn sperma in het condoom in dat lekker in de kont van Renate zat. Ook Renate kwam heel snel klaar en gilde het uit. We vielen uitgeput naast elkaar in slaap. Deel 3 Het is inmiddels al weer een paar weken verder na ons laatste avontuurtje met Jan en Renate en ik kan vertellen dat ons dat avontuurtje allebei goed is bevallen. Ik heb terwijl natuurlijk wel stage gelopen bij het bedrijf van mijn tante.

Ik heb daar het voorstel gekregen om na mijn opleiding, die bijna afgelopen was, bij het bedrijf te komen werken. Ik zou de nieuwe assistent worden van mijn eigen tante Wilma. Een geile gedachte zeker nu we elkaars minaars zijn en nog steeds niemand weet dat we tante en neef zijn. Mijn ouders en de rest van de familie waren heel erg blij dat ik na mijn opleiding gelijk een baan zou hebben.

Ik en mijn tante hadden eigenlijk niet de tijd gehad om samen nog geile dingen te doen. Na een paar weken zo te zijn doorgegaan had ik inmiddels vakantie en was de stage afgelopen.

Ik begon gelijk met mijn nieuwe baan, niet meteen 5 dagen maar eerst 3 dagen om er even wat in te komen. Aangezien mijn familie geld heeft besloot ik alvast maar een huis te zoeken in de stad waar ook mijn tante en oom woonden. Zou wel zo makkelijk zijn. Maar voor nu moest ik nog even bij mijn tante en oom logeren als ik naar het werk moest.

Het zou wel makkelijker worden voor ons als we dadelijk lekker een huisje hadden waar we ongestoord onze gang konden gaan. Toen ik weer bij mijn oom en tante was vertelde oom Erik dat hij voor zijn werk met spoed bijna 1. Dat betekende dat ik lekker veel tijd met mijn tante alleen kon zijn. Zij maakte alvast plannen om de kinderen zo weinig mogelijk thuis te laten zijn. Ze liet ze onder anderen logeren bij mij ouders en bij opa en oma en ook bij vriendjes en vriendinnetjes.

Ik belde de dag erop naar huis dat het druk was op het werk en dat ik heel de week moest werken en ik dus bij mijn tante Wilma zou blijven de komende 1. En zo was het geregeld dat ik bijna 1. Op donderdagavond ging mijn oom Erik weg en nam voor 1.

De kinderen waren er nog dus besloten we om nog even niets te doen deze avond. Wel gingen we overleggen wat we deze week zouden kunnen doen. De partnerruil was ons allebei goed bevallen en we besloten de dag erop om weer op internet te gaan zoeken. Na een lang gesprek besloten we dat we een trio wilden doen. Alleen maakten we gelijk de afspraak dat we wel voor ons allebei een trio gingen doen.

Dus 2 vrouwen met 1 man maar ook 2 mannen en 1 vrouw, dan zou er voor ons allebei een droom uitkomen. We besloten een munt op te gooien. Kop zou eerst 2 vrouwen-1 man zijn en munt 2 mannen-1 vrouw eerst. Tante Wilma gooide de munt omhoog en het werd kop dus we zouden eerst op zoek gaan naar een vrouw voor een trio. We keken weer op onze sekssite en zetten de volgende advertentie neer: Leuk koppel van 32 en 18 zoekt een leuke vrouw tussen de 18 en 45 voor een gezellig en ontspannend trio.

De volgende dag hing er tussen ons een heerlijke spanning op het werk. De kinderen waren al logeren dus na het werk had ik tante Wilma eindelijk voor mij alleen. De dag kroop voorbij en ik werd zo geil als boter. Toen de dag eindelijk voorbij was en we na de autorit eindelijk thuis bij mijn tante waren, vlogen we elkaar meteen in de armen. We zoenden er vrolijk op los en binnen no time belandden we samen naakt in bed.

Toen zag ik ook wat de verrassing was waar mijn tante het over had gehad. Ze had haar kutje kaalgeschoren. Tijd voor voorspel hadden we niet, zo geil waren we allebei. Ik stopte gelijk mijn harde lul in de lekkere kut van tante Wilma en begon haar heerlijk te neuken. Mijn tante kreunde wat heb ik dit gemist zeg en sloeg haar armen en benen om mij heen. Na een paar minuten zo wild te hebben doorgeneukt kwamen we alletwee schreeuwend klaar en spoot mijn zaad in de natte kut van mijn tante.

We knuffelden nog even door, lieten een pizza bezorgen en gingen daarna samen achter de computer zitten om te kijken of er al iemand gereageerd had op onze advertentie. Er waren al verschillende reacties van vrouwen die wel mee wilden doen. We waren net bezig met het bekijken van alle reacties toen opeens een venster verscheen of we wilden chatten met Nicolette, een van de vrouwen die had gereageerd. Natuurlijk hadden ik en Wilma hier interesse in dus begonnen we te chatten. We begonnen een gesprek met Nicolette en kwamen erachter dat ze een leuke bi vrouw van 26 jaar oud was.

Ze had op dit moment geen relatie met iemand en woonde nu alleen. Op de foto die ze stuurde stond een echte Hollandse meid met grote tieten en mooi blond haar. Ze zag er echt fantastisch uit. Wij vertelden wie we waren en dat het voor ons het eerste trio was.

Wilma vertelde ook dat ze nog nooit iets met een vrouw had gedaan. Daarop zei Nicolette dat als we haar kozen voor een trio Wilma zelf mocht weten hoe ver ze zou gaan. Het kon dus ook een trio worden dat de vrouwen niets met elkaar zouden doen en alleen mij zouden verwennen. Nadat ze dit had gezegd wisten we zeker dat we Nicolette moesten kiezen. We vroegen haar wanneer ze eventueel zou kunnen, waarop Nicolette meteen antwoordde ik kan over 1 uurtje bij jullie zijn.

Ik keek even naar Wilma en die zei gelijk ja doen want ik ben nog steeds botergeil. Ik typte is goed, kom maar deze kant op en stuurde haar het adres en ons telefoonnummer. Is goed tot zo werd er teruggetypt.

Ik en mijn tante kleedden ons snel even om. Wilma zei eindelijk een fantasie die werkelijkheid wordt. Dat geldt ook voor mij hoor tante zei ik en ik gaf haar een zoen en een klap op haar billen. Het uur was snel voorbij en voordat we het wisten ging de bel en stond Nicolette op de stoep. Ze zag er nog beter uit dan op de foto. Ik begroette haar met 3 zoenen. Ook Wilma begroette haar met 3 zoenen en we besloten eerst nog wat te drinken en te praten met elkaar.

We praten over van alles en nog wat. Na wat complimentjes over en weer vertelde Nicolette hoe ze erachter was gekomen dat ze bi was. Ze vertelde dat ze een keer met een vriendin van haar in bed beland was.

Toen had ze de eerste keer seks gehad met een vrouw. Dat was 5 jaar geleden gebeurd. Ook vertelde ze dat ze net een relatie van 4 jaar met een man achter de rug had en dat ze nu via de site op zoek was naar seks omdat ze seks eigenlijk het meeste miste nu ze single was.

Van de gesprekken waren ik en ik zag ook mijn tante Wilma behoorlijk geil geworden. Nicolette vertelde verder dat ze seks heerlijk vond en dat het voor haar geen verschil uitmaakte of ze nu seks had met een man of met een vrouw. Na een tijdje vroeg tante Wilma nou jongens zullen we dan maar? Ik en Nicolette liepen mijn tante achterna naar de slaapkamer. Ik moest in het midden gaan leggen met tante Wilma rechts van me en Nicolette links van me. Tante Wilma begon me meteen te zoenen en Nicolette ging me eerst strelen en begon me toen in mijn nek te zoenen.

De dames wisselden elkaar af. Als de ene met mij zoende werd ik door de andere gestreeld en in mijn nek gezoend en andersom.

Ook likten ze allebei heel geil aan mijn oorl waar ik heel opgewonden van werd. Dit ging een tijdje zo door totdat ik tante Wilma opeens naar Nicolette zag buigen en de twee dames met elkaar begonnen te zoenen. Ik keek er met open mond naar want dit had ik niet van tante Wilma verwacht. Ik begon beide dames overal te strelen terwijl ze lekker bleven doorzoenen. Dit ging een hele tijd zo door totdat de ze eindelijk hun lange tongzoen verbraken. Op alle gezichten kwam een grote glimlach tevoorschijn.

Al snel stonden we alle drie in ons ondergoed. Toen deed tante Wilma haar bh los en kwamen haar geweldige tieten tevoorschijn. Ik en Nicolette gingen nu allebei tegelijk met een hand het onderbroekje van mijn tante in en besloten haar gelijktijdig te vingeren. Ik voelde dat het kutje van tante Wilma weer lekker nat geworden was. Ja ga door ga door kreunde mijn tante terwijl Nicolette en ik onze vingers snel door haar kut lieten gaan.

Na een tijdje stopte Nicolette en deed ook zij haar bh uit. Voor mij verschenen een paar prachige volle tieten. Even later werd bij Nicolette hetzelfde gedaan als net bij tante Wilma. We likten allebei een borst van haar en ook vingerden we Nicolette gelijktijdig.

Daarna gingen ook de stringetjes van de dames uit. Toen tenslotte ook mijn boxer uitging en mijn grote pik eindelijk de ruimte kreeg waren we alle drie naakt en kon het spel pas goed beginnen. Nicolette pakte gelijk mijn pik beet en begon me heerlijk te pijpen. Haar lippen zogen mijn harde staaf naar binnen en met haar tong maakte zij cirkeltjes rond mijn natte eikel. Tante Wilma kwam gehurkt boven mijn gezicht zitten en drukte haar geile kut op mijn lippen.

Ik begon als een gek met het likken van haar heerlijke kut. Wat een fantastisch gevoel was dit, een vrouw aan mijn pik en een vrouw aan mijn mond. Ik voelde dat bijna heel mijn pik het mondje van Nicolette in gleed. Ondertussen zat ik met mijn tong lekker in het kutje van mijn tante. Na een poosje wisselden de dames van positie en mocht ik Nicolette beffen. Haar kut was al net zo lekker als die van tante Wilma en het duurde niet lang voordat haar geile vocht langs mijn lippen liep.

Tante Wilma was mij niet aan het pijpen maar had zich op mijn lul laten zakken en begon me nu heerlijk te berijden. Heel mijn lul schoof haar natte kut binnen en ik likte terwijl heerlijk aan het klitje van Nicolette. Op het ritme dat tante Wilma me neukte befte ik Nicolette. We hadden een goed ritme te pakken en na een tijdje begon de ademhaling van iedereen te versnellen.

Nicolette kwam als eerste klaar, ik voelde haar kutvocht in mijn mond lopen. Dit werd mij echt teveel en ik spoot met grote kracht al mijn zaad in de kut van mijn tante. Op hetzelfde moment kwam ook tante Wilma heerlijk klaar op mijn pik. We lagen nog heerlijk na te genieten en we konden niet van elkaar afblijven. We zoenden elkaar overal de hele tijd door. Wauw wat is het heerlijk zeg om ook een keer met een vrouw seks te hebben, dat moet ik zeker meer gaan doen.

Dus het beviel je goed vroeg Nicolette. Jazeker antwoordde mijn tante. Wat een compliment zei Nicolette, daar ga ik je even voor bedanken en ze gaf tante Wilma een lekkere zon. Al gauw waren de dames weer met elkaar aan het tongen en lagen ze elkaar weer heerlijk te vingeren. Ik was toeschouwer in dit geheel en ik genoot er van om mijn lekkere tante zo te zien te genieten van seks met een vrouw. Ik zag dat Nicolette nu langzaam met haar hoofd verder naar beneden ging en de borsten van mijn tante begon te likken.

Mijn lul begon weer hard te worden. Steeds verder ging Nicolette naar beneden en tenslotte begon ze mijn tante lekker te beffen. Mijn pik werd steeds harder en er verscheen een druppel op mijn eikel. O ja wat heerlijk kreunde tante Wilma, ik word gelikt door een vrouw. Lik me heerlijke slet, lik me in mijn kut kreunde zij. Mijn pik was ondertussen keihard. Ik nam plaats achter Nicolette en zonder waarschuwing duwde ik mijn paal bij haar naar binnen.

Ik begon haar heerlijk doggy te neuken terwijl Nicolette mijn tante lekker bleef doorlikken. Mijn pik gleed soepel het natte kutje van Nicolette in en uit. Omdat ik achter Nicolette stond kon ik tijdens het neuken mijn tante aankijken.

Ik zag haar genieten van de befbeurt. Het leek nu net of ik via Nicolette ook tegelijk tante Wilma aan het neuken was. Ik had een goed ritme te pakken en hoorde mijn ballen lekker tegen Nicolette aan ketsen. Wat geil wat geil begon mijn tante nu te kreunen. Na een tijdje riep tante Wilma dat zij nu in het midden wou. Ik was echt verbaasd. Zou mijn tante nu Nicolette willen gaan likken? Zou zij met haar tong in de kut van Nicolette durven gaan? Ik wist wel hoe lekker dat was maar zou tante Wilma dat ook vinden?

Nicolette stopte gelijk met beffen en mijn lul floepte uit haar kut. Nicolette en tante Wilma wisselden van plaats. Tante Wilma was nog steeds botergeil want ze zei tegen mij dat ik ook wel haar kont in mocht als ik dat zou willen. Natuurlijk wilde ik dat, het zou de eerste keer zijn dat ik mijn tante lekker in haar kont kon neuken. Nicolette spreidde ondertussen haar benen en tante Wilma boog voorover en stopte voorzichtig haar tong in het kutje van Nicolette.

Ze begon voor het eerst van haar leven een vrouw te likken. Ik kijk eerst een tijd heel uitgebreid hoe mijn tante Wilma Nicolette aan het verwennen was. Eerst ging zij met lange halen langs de lipjes van Nicolette. Daarna ging zij met haar tong naar binnen en ging er steeds verder in. De mond van tante Wilma drukte tegen het kutje van Nicolette die steeds harder begon te kreunen. Ik werd zo geil dat ik na een tijdje mijn lul pakte en deze voorzichtig het kontje van mijn tante induwde.

Langzaam gleed mijn pik er in, eerst de eikel toen de rest. Ik zat voor het eerst van mijn leven lekker in mijn tantes kontje en ik begon het heel langzaam te neuken. Bij elke stoot verdween mijn lul verder het kontje in. Ik merkte dat mijn tante wel eens vaker in haar kont was geneukt want echt super strak was haar kontje niet meer. Dit sletje wil graag dienen.

Welke D in de leeftijd van jaar en woonachtig in Drenthe is naar haar op zoek? Heb je misschien een huishoudster nodig die in een spannende outfit jouw huis komt schoonmaken? Of een secretaresse die meerdere vreemde talen kent en snel en accuraat kan typen..

Laat het me gauw weten. Meesteres en haar sub zoeken een extra slaaf. Domina en haar slaafje zoeken een extra slaaf om vannalles uit te proberen en experimenteren. Durf jij het aan om voor een paar dagen jezelf volledig over te geven aan ons. Laat je maar horen dan! Liefst uit de omgeving van zeeland en west-brabant En ow ja.

Graag jonger dan ik, vanaf 18 jaar. Ik heb nog nooit via Internet een sexafspraak gemaakt. Wél enige ervaring met bdsm. Ik hou ervan vastgebonden en geblinddoekt te worden. Ik kan geen kant op, jij hebt alle macht. Je mag mij lekker gebruiken voor bijna al je sexuele behoeften niet anaal. Ik heb een sterke voorkeur voor jongere jongens, vanaf 18 jaar.

In ieder geval graag jonger dan ik zelf ben En graag groot geschapen. Nieuwe sub zoekt meester. Ik wil leren hoe het is om gedomineerd te worden.

Ik ben nieuw in het wereldje en heb geen ervaring. Mag ik jou in de boeien slaan? Ik zeg het maar gewoon zoals het is: Ik zoek een man op wie ik mijn geile lusten mag botvieren. Daaraan komt ook een strap-on voorbinddildo te pas én mijn handboeien, uiteraard. Mannen die zich door mij willen laten vernederen. Hier spreekt Meesteres Eva tot je en je weet dat als ik praat dat je dan maar goed moet gaan luisteren. Door het plaatsen van deze oproep ben ik op zoek naar mannen die zich lekker door mij willen laten vernederen.

Ook kun je bij mij terecht als je een vreemde fantasie hebt. Al meer dan tien jaar doe ik dit werk dus ik kijk nergens meer van op en zal je ook niet veroordelen. Voor mijn eigen plezier heb ik nu een aantal slaven onder mijn beheer dit zijn mijn persoonlijke lustslaven.

Zijn er nu vijf, voor één bepaalde slaaf bepaal ik bijvoorbeeld wanneer hij sex mag hebben. Als nieuwe slaaf zal je geen sex met mij hebben, in uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk sex met mij te hebben maar je weet dat je dan wel heel goed al mijn bevelen opgevolgd moet hebben ….

Meesteres Gertie heeft een pijnslaaf ter beschikking. Hallo nieuwe meesters , mijn meesteres Gertie stelt mij pijnslaaf Paul ter beschikking voor anderen voor een kort periode.

Deze slaaf is bereid te doen wat de meesters van hem verlangen. De eerste voorwaarde van mijn meesteres is, is dat alles in haar sm-kamer moet gebeuren in haar aanwezigheid. Heeft u interesse dan kunt u met mijn meesteres in contact komen.

Uw onderdanige pijnslaaf Paul de oproep is geplaatst in opdracht van mijn meesteres. Jonge of rijpere toyboy voor urenlang speel genot. Altijd al leuk gevonden dat de vrouw wat dominanter is in bed. Of vind je het gewoon geil om te zien hoe een vrouw de touwtjes stevig in handen heeft. Als jij je zelf kan vinden in een iets of wat onderdanige rol dan kunnen wij vast vast nog wel uren lang plezier hebben. Ik hoor het graag van je. Koppel zoekt sterk onderdanig welstellende slaaf. Wij koppel 53j met een zeer grote nylons en high heels fetish zijn ernstig op zoek naar een vast iemand dat enorm sterk onderdanig is naar ons beide dus m en v.

Wij zijn slank en verzorgd en wensen dit ook van de slaaf. Een vast persoonlijk object dat wij volledi gin onze macht hebben, vollig kunnen naar onze hand kneden, opvoeden. Door het hoog fake gehalte doen wij enkel een real gesprek met een mogelijk kandidaat in onze woning of op neuraal terrein.

Kunnen nog uren vertellen over onze fetish en soft bdsm wensen maar liever real contact. Hallo , Ik ben Annieta , Ik ben 27 jaar jong en getrouwd met oudere man, Maar man lief kan mij echt niet meer aan , Ik stel hem gerust met te zeggen dat ik genoeg heb aan hem. Maar diep vanbinnen wil ik meer , De frustratie naar eens spannende seks en div standjes word met de dag erger. Wie kan me helpen? Ik zoek geen relatie!!! Maar zo nu en dan eens een hele wilde vurige uitbarsting we ons helemaal kunnen laten gaan.

Ik wil wel alle heel discreet!!! Ladyboy Antoinette zoekt geile stoute kerel.Ik zoek een niet jonge man en of vrouw. Mail me voor meer info. Geen foto is geen antwoord. Bij welk koppel bestaande uit man en vrouw mag deze lieve CD zaterdagavond mee komen spelen? Let wel, ik ben CD en geen TV! Veel is bespreekbaar doch ik laat me niet neuken.

Een ontspannende date dat kan gaan van soft trio tot iets meer. Jullie bepalen de wensen en de grenzen. Koppels die een lichte fetish hebben voor nylon, spandex, lycra, latex, enz Alle ernstige reacties met een leuk scenario krijgen zeker antwoord terug. Leeftijd en uiterlijk speelt geen rol ,. Johan   Leeftijd Regio Antwerpen. Johan die 54 is 1m85 91kg lul 14cm en in Deurne woont komt met het openbaar naar je toe en wil dus sexcontact in het Antwerpse.

Ik ben voor veel te vinden en wil met je pijpen,rimmen,in elkaars kont neuken op zijn hondjes,standje 69,over elkaar heen glijden aan elkaars lul trekken en heet zaad rondspuiten. Reageren met uitleg over jezelf en welke sex we zullen hebben en meer dan een woordje of zinnetje en een duidelijke foto van jezelf. Ik reageer op positieve reacties. Ik wil op vrijdag of zondag met je afspreken.

Ik ben een 40 jarige bi-man die graag eens een she male zou willen ontmoeten. Tot hiertoe enkel filmpjes gezien en deze winden me enorm op. Is er hier een she male die een maagd eens wil inwijden. Leeftijd Regio Belgie. Ik ben een ervaren bull die graag jonge boy, sissy of ladyboy wil begeleiden tot mijn gewillige toyboy. Heb je zin in wat meer spanning en opwinding in je leventje terwijl je ongelofelijk veel ervaring opdoet?

De club heeft twee plekken met een verdieping. De ene in BDSM thema ingericht. De ander met bubbelbaden en andere relaxruimtes. Vanuit die nieuwsgierigheid waren we uiteindelijk ook gekomen. We zagen er een man in een kooi waarvan de vrouw met een zweepje bezig was. Een met haar benen wijd vastgeketende vrouw stond over een blok voorover geleund.

De man petste op haar billen waarvoor ze hem als meester bedankte. Daarna kreeg ze klemmen op haar schaamlippen wat haar flink deed kreunen. Ik voelde Maaike door mijn slip heen in mijn pik knijpen en ze merkte dat dit schouwspel me niet onberoerd had gelaten.

Ik voelde natuurlijk ook even onder haar lakrokje. Omdat het BDSM gedeelte redelijk vol was en we ook geen afspraken hadden gemaakt hoe we zelf rollen zouden oppakken, zijn we toen naar de andere verdieping gegaan. Beneden zag we nog een vrouw wijdbeens in de gynaecologenstoel zitten en ik moest even terugdenken aan ons geile avontuur in die zelfde stoel. Dit avontuur staat in een ander verhaal beschreven dus zoek gerust even op.

We zagen twee stellen met elkaar bezig. We bleven even kijken hoe de vrouwen elkaar stevig aan het vingeren waren en besloten toen ietsje verderop te gaan liggen. We zoenden en streelden een tijdje en al snel had Maaike mijn slip uitgedaan. Terwijl ze langzaam aan mijn keiharde pik trok, begon ik haar te vingeren. Omdat ze geen slipje aan had onder haar korte lakrokje, hoefde ik die niet uit te doen. Met haar ogen dicht en benen wijd liet ze zich deze verwennerij zacht kreunend welgevallen.

Ik stimuleerde beurtelings haar gevoelige kittelaar en haar G-spot en zag hoe de jonge vent van aan de bar ook stond te kijken. Hij had een ongehinderd zicht tussen de benen van mijn geile vrouwtje. Hij keek even en maakte toen een vragend gebaar waarop ik hem uitnodigde mee te komen doen. Altijd mooi als je met nog een man erbij de vrouw zoveel genot kunt geven. Maaike schrok even toen hij zich aan de andere kant naast haar neer vleide maar liet zich al snel zijn strelingen welgevallen.

Het werd tijd om haar van lakcorset en rokje te ontdoen waardoor haar heerlijke volle borsten onder handbereik kwamen en haar inmiddels kletsnatte kale kut nog beter toegankelijk werd. Maaike maakte van de gelegenheid gebruik om ook de andere man van zijn slip te ontdoen. Zijn pik was ongeveer even groot als de mijne, maar iets dunner zei Maaike later.

Terwijl twee mannen op haar tepels zogen en haar beurtelings vingerden, begon Maaike aan weerszijden van zichzelf een pik af te trekken. Daarop verschoof ik iets naar boven om me lekker te laten pijpen. Ondertussen had ik zicht op de man die mijn vrouw uitgebreid aan het likken was en de twee stellen iets verderop die zich over en weer ook niet onbetuigd lieten. Even later lagen we allebei weer aan weerszijden van Maaike waarop zij haar hand- en spandiensten hervatte. Blijkbaar was de andere man iets minder gewend dan ik.

Net toen ik Maaike wilde voorstellen om zich eens lekker door hem te laten neuken, kwam hij al klaar in haar hand. Daarop draaide ze zich naar hem toe en drukte haar volle D-cups tegen hem aan terwijl ze mij voor achterlangs haar kutje aanbood. Nadat we alle drie wat bijgekomen waren, zijn we weer naar de bar gegaan en hebben we nog wat gedronken en nagepraat.

Onderweg heeft Maaike nog wel lekker met mijn pik gespeeld en thuis hebben we nog snel een vluggertje gemaakt voor we dicht tegen elkaar aan in slaap vielen. De weken na deze avond hebben we tijdens de seks en tussendoor nog wat toespelingen gemaakt op de belevenissen van dit laatste clubbezoek. Het schijnt zo te zijn dat juist mensen in hogere functies in dat spel vaak wat eerder in de onderdanig rol zitten en voor ons klopt dat. We worden beide het geilst als we totaal zijn overgeleverd aan de ander, dus we lootten erom wie in welke rol zou gaan zitten.

Maaike lachte en zij: Ze lachte geheimzinnig en ik kreeg een vreemde kriebel in de buik. We herhaalden het vaste ritueel van onze clubbezoeken met douchen, scheren en wat plagerige verwennerijen en kozen voor dezelfde outfits.

Eenmaal in kleedkamer van de club echter deed Maaike mij een zwartleren halsband om met een lange bijpassende riem erbij. Ik vond het best wel een beetje eng zo in het openbaar maar wie A zegt, moet ook B zeggen, dus ik knikte instemmend: Aan de riem leidde ze me mee naar de bar. Terwijl Maaike aan de bar van haar witte wijntje genoot en ik als de BOB van de avond een colaatje mocht drinken, zagen we dat er ook deze avond weer een paar jongere mannen alleen waren gekomen.

Ik zag hen geanimeerd in gesprek raken en even later samen op me af komen. Maaike maakte mijn riem los en trok me van mijn barkruk. Ik zag hoe Maaike haar benen spreidde en Paul ongehinderd zicht gaf op haar kale kutje. Ik zag ondanks het beperkte licht aan de bar hoe haar lipjes donkerpaars waren en open stonden. Een sliertje geil plakte tegen haar dij. Terwijl ik moest toekijken ging ze gezellig met Paul in gesprek. Ik zag hoe hij zijn ogen nauwelijks van die geile kut onder dat lakrokje af kon houden en schrok op toen ik Maaike hoorde zeggen of hij even wilde voelen hoe nat ze was.

Pal voor mijn ogen zag ik hoe zijn vingers gretig tussen de openstaande schaamlippen van mijn vrouw verdwenen en hoe ze hem licht kreunend liet begaan. Ze strekte haar arm uit en kneedde de bult in zijn strakke zwarte boxershort. De twee gingen naar boven terwijl Maaike mij aan mijn riem en halsband op sleeptouw nam. Ze liepen naar de groepskamer waar we de keer er voor nog dat trio hadden gehad en ik kon niks anders dan braaf volgen.

Ook nu lagen er alweer een paar stellen met elkaar te seksen. Maaike bond mijn handen met de riem aan een paal vast, kneedde even aan mijn pik en zei: Daarop ging ze liggen en nodigde Paul naast zich uit. Ik keek hoe zij naast mijn vrouw ging liggen en hoe zij in no time zijn onderbroek verwijderde. Ik zag hoe zij aan zijn pik begon te trekken en hoe hij geroutineerd haar corset verwijderde en op haar stijve tepels begon te zuigen.

Maaike duwde haar billen omhoog en verwijderde zelf haar lakjurkje. Met haar vrije hand pakte ze zijn hand en leidde die tussen haar benen die ze gewillig en wijd opende. Daar stond ik dan.

Vastgebonden aan een paal te kijken hoe mijn vrouw, mijn meesteres, mijn sletje zich liet verwennen door een andere man. Aan de andere kant van me werd door anderen uitgebreid gevingerd, gebeft en afgetrokken.

De situatie maakte mijn supergeil maar ik kon nog niet eens mijn eigen keiharde pik aanraken. Ondertussen zag ik hoe ze zijn hoofd tussen haar benen duwde en zijn gezicht hard in haar natte kut. Ik zag haar genieten en hoorde haar kreunen toen zijn tong door haar geile spleet ging en zijn lippen op haar kittelaar zogen. Met zijn handen naar boven kneedde hij haar volle borsten en grote, stijve tepels. Ik trok zacht aan de riem waarmee mijn handen aan de paal waren vastgebonden maar kon geen kant op.

Later zei Maaike dat dit de fantasie was geweest waarvan ze al weken na ons eerdere clubbezoek steeds geil was geworden. Ze liet Paul stoppen met zijn verwennerijen en op zijn rug gaan liggen. Ze nam een condoom uit het bakje op de groepskamer en bracht deze om de pik van Paul aan, terwijl ze ondertussen mij indringend aan keek. Toen Maaike haar kut om de harde pik van Paul liet zakken, deed ze dat express met haar gezicht naar mij en haar rug naar hem toe.

Zo had ik ongehinderd zicht op haar wijd openstaande lippen die ik langzaam zijn paal zag omsluiten.Sex ede lekkerehomo


op zijn hondjes neuken koppel zoekt slaaf

Dikke teef negerin met dikke tieten


De man petste op haar billen waarvoor ze hem als meester bedankte. Daarna kreeg ze klemmen op haar schaamlippen wat haar flink deed kreunen. Ik voelde Maaike door mijn slip heen in mijn pik knijpen en ze merkte dat dit schouwspel me niet onberoerd had gelaten.

Ik voelde natuurlijk ook even onder haar lakrokje. Omdat het BDSM gedeelte redelijk vol was en we ook geen afspraken hadden gemaakt hoe we zelf rollen zouden oppakken, zijn we toen naar de andere verdieping gegaan.

Beneden zag we nog een vrouw wijdbeens in de gynaecologenstoel zitten en ik moest even terugdenken aan ons geile avontuur in die zelfde stoel. Dit avontuur staat in een ander verhaal beschreven dus zoek gerust even op. We zagen twee stellen met elkaar bezig. We bleven even kijken hoe de vrouwen elkaar stevig aan het vingeren waren en besloten toen ietsje verderop te gaan liggen.

We zoenden en streelden een tijdje en al snel had Maaike mijn slip uitgedaan. Terwijl ze langzaam aan mijn keiharde pik trok, begon ik haar te vingeren. Omdat ze geen slipje aan had onder haar korte lakrokje, hoefde ik die niet uit te doen. Met haar ogen dicht en benen wijd liet ze zich deze verwennerij zacht kreunend welgevallen. Ik stimuleerde beurtelings haar gevoelige kittelaar en haar G-spot en zag hoe de jonge vent van aan de bar ook stond te kijken.

Hij had een ongehinderd zicht tussen de benen van mijn geile vrouwtje. Hij keek even en maakte toen een vragend gebaar waarop ik hem uitnodigde mee te komen doen. Altijd mooi als je met nog een man erbij de vrouw zoveel genot kunt geven. Maaike schrok even toen hij zich aan de andere kant naast haar neer vleide maar liet zich al snel zijn strelingen welgevallen.

Het werd tijd om haar van lakcorset en rokje te ontdoen waardoor haar heerlijke volle borsten onder handbereik kwamen en haar inmiddels kletsnatte kale kut nog beter toegankelijk werd. Maaike maakte van de gelegenheid gebruik om ook de andere man van zijn slip te ontdoen. Zijn pik was ongeveer even groot als de mijne, maar iets dunner zei Maaike later. Terwijl twee mannen op haar tepels zogen en haar beurtelings vingerden, begon Maaike aan weerszijden van zichzelf een pik af te trekken.

Daarop verschoof ik iets naar boven om me lekker te laten pijpen. Ondertussen had ik zicht op de man die mijn vrouw uitgebreid aan het likken was en de twee stellen iets verderop die zich over en weer ook niet onbetuigd lieten. Even later lagen we allebei weer aan weerszijden van Maaike waarop zij haar hand- en spandiensten hervatte.

Blijkbaar was de andere man iets minder gewend dan ik. Net toen ik Maaike wilde voorstellen om zich eens lekker door hem te laten neuken, kwam hij al klaar in haar hand. Daarop draaide ze zich naar hem toe en drukte haar volle D-cups tegen hem aan terwijl ze mij voor achterlangs haar kutje aanbood.

Nadat we alle drie wat bijgekomen waren, zijn we weer naar de bar gegaan en hebben we nog wat gedronken en nagepraat. Onderweg heeft Maaike nog wel lekker met mijn pik gespeeld en thuis hebben we nog snel een vluggertje gemaakt voor we dicht tegen elkaar aan in slaap vielen. De weken na deze avond hebben we tijdens de seks en tussendoor nog wat toespelingen gemaakt op de belevenissen van dit laatste clubbezoek.

Het schijnt zo te zijn dat juist mensen in hogere functies in dat spel vaak wat eerder in de onderdanig rol zitten en voor ons klopt dat. We worden beide het geilst als we totaal zijn overgeleverd aan de ander, dus we lootten erom wie in welke rol zou gaan zitten. Maaike lachte en zij: Ze lachte geheimzinnig en ik kreeg een vreemde kriebel in de buik. We herhaalden het vaste ritueel van onze clubbezoeken met douchen, scheren en wat plagerige verwennerijen en kozen voor dezelfde outfits.

Eenmaal in kleedkamer van de club echter deed Maaike mij een zwartleren halsband om met een lange bijpassende riem erbij. Ik vond het best wel een beetje eng zo in het openbaar maar wie A zegt, moet ook B zeggen, dus ik knikte instemmend: Aan de riem leidde ze me mee naar de bar.

Terwijl Maaike aan de bar van haar witte wijntje genoot en ik als de BOB van de avond een colaatje mocht drinken, zagen we dat er ook deze avond weer een paar jongere mannen alleen waren gekomen. Ik zag hen geanimeerd in gesprek raken en even later samen op me af komen. Maaike maakte mijn riem los en trok me van mijn barkruk.

Ik zag hoe Maaike haar benen spreidde en Paul ongehinderd zicht gaf op haar kale kutje. Ik zag ondanks het beperkte licht aan de bar hoe haar lipjes donkerpaars waren en open stonden.

Een sliertje geil plakte tegen haar dij. Terwijl ik moest toekijken ging ze gezellig met Paul in gesprek. Ik zag hoe hij zijn ogen nauwelijks van die geile kut onder dat lakrokje af kon houden en schrok op toen ik Maaike hoorde zeggen of hij even wilde voelen hoe nat ze was.

Pal voor mijn ogen zag ik hoe zijn vingers gretig tussen de openstaande schaamlippen van mijn vrouw verdwenen en hoe ze hem licht kreunend liet begaan. Ze strekte haar arm uit en kneedde de bult in zijn strakke zwarte boxershort. De twee gingen naar boven terwijl Maaike mij aan mijn riem en halsband op sleeptouw nam. Ze liepen naar de groepskamer waar we de keer er voor nog dat trio hadden gehad en ik kon niks anders dan braaf volgen.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre!

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Je doet wat ik zeg en spreekt mij vooral niet tegen. Ik ben een vrouw die graag domineert. Ik heb graag de touwtjes in handen en ik ben de belangrijkste.

Je houd er van om vernederd te worden. Je voert graag opdrachten uit. Bij het maken van contact spreek je mij altijd aan met U. Sletje zoekt een D in Drenthe.

Dit sletje wil graag dienen. Welke D in de leeftijd van jaar en woonachtig in Drenthe is naar haar op zoek? Heb je misschien een huishoudster nodig die in een spannende outfit jouw huis komt schoonmaken? Of een secretaresse die meerdere vreemde talen kent en snel en accuraat kan typen.. Laat het me gauw weten. Meesteres en haar sub zoeken een extra slaaf. Domina en haar slaafje zoeken een extra slaaf om vannalles uit te proberen en experimenteren.

Durf jij het aan om voor een paar dagen jezelf volledig over te geven aan ons. Laat je maar horen dan! Liefst uit de omgeving van zeeland en west-brabant En ow ja. Graag jonger dan ik, vanaf 18 jaar.

Ik heb nog nooit via Internet een sexafspraak gemaakt. Wél enige ervaring met bdsm. Ik hou ervan vastgebonden en geblinddoekt te worden. Ik kan geen kant op, jij hebt alle macht. Je mag mij lekker gebruiken voor bijna al je sexuele behoeften niet anaal. Ik heb een sterke voorkeur voor jongere jongens, vanaf 18 jaar. In ieder geval graag jonger dan ik zelf ben En graag groot geschapen. Nieuwe sub zoekt meester. Ik wil leren hoe het is om gedomineerd te worden. Ik ben nieuw in het wereldje en heb geen ervaring.

Mag ik jou in de boeien slaan? Ik zeg het maar gewoon zoals het is: Ik zoek een man op wie ik mijn geile lusten mag botvieren. Daaraan komt ook een strap-on voorbinddildo te pas én mijn handboeien, uiteraard. Mannen die zich door mij willen laten vernederen. Hier spreekt Meesteres Eva tot je en je weet dat als ik praat dat je dan maar goed moet gaan luisteren.

Door het plaatsen van deze oproep ben ik op zoek naar mannen die zich lekker door mij willen laten vernederen. Ook kun je bij mij terecht als je een vreemde fantasie hebt. Al meer dan tien jaar doe ik dit werk dus ik kijk nergens meer van op en zal je ook niet veroordelen. Voor mijn eigen plezier heb ik nu een aantal slaven onder mijn beheer dit zijn mijn persoonlijke lustslaven.

op zijn hondjes neuken koppel zoekt slaaf