Sexmethond sperma in de kut

sexmethond sperma in de kut

Oh Jan wat heerlijk was dat zei Ans en kroop helemaal bij me weg. Na 15 minuten draaide ik haar op haar buik en begon teder haar rug te strelen, haar grote tieten staken links en rechts onder haar lichaam uit. Ik streelde haar zachte ronde schouders, onder haar oksels en de zijkanten van haar tieten en langzaam gleden mijn handen naar die heerlijk volle bolle billen.

Ik kneedde ze teder en kuste haar overal, het was zo heerlijk die vette billen onder mijn handen en het zachte vlees te kneedden en te likken. Toen draaide ik haar om en begon de voorkant te strelen en te kussen.

Zachtjes knabbelde ik aan haar gezwollen tepels en liet de gigantische tieten door mijn handen glijden. Ik streelde en kuste haar bolle zachte buik en drukte mijn gezicht diep in het zachte vlees. Ik streelde haar zachte weke dijen en deed haar benen uit elkaar.

Kussend en strelend verdween mijn hoofd tussen haar benen en meteen klemde ze haar benen tegen elkaar. Jan wat doe je nu? Ik vertelde haar zich helemaal aan mij over te geven want ik ging haar daar eens heerlijk verwennen.

Ze spreidde haar benen weer en ik had vol uitzicht op een heerlijke dikke gezwollen kut. Haar sappen dropen tussen de twee dikke buitenste schaamlippen door naar haar billen. Ik kuste haar vette lippen en ze kreunde van genot, zachtjes strelend en kussend opende ik de twee vette wallen en daar kwamen een paar ander goed doorbloede binnenste schaamlippen naar buiten.

Ik nam ze in mijn mond en zoog en likte, haar sappen smaakten heerlijk en ik perste langzaam mijn tong naar binnen, Oh Jan Oh Jan wat heerlijk kreunde Ans. Ik zag haar klit uitgroeien tot een klein pikje en likte hem af en toe. Elke keer als mijn tong haar klitje raakte kreunde ze en haar lichaam schokte. Steeds vaker ging mijn tong over haar klitje en het kreunen en schokken nam toe.

Zachtjes bracht ik een vinger naar binnen en haar lichaam kronkelde van genot. Strelend likkend en met mijn vinger diep in haar vagina bracht ik haar tot een geweldig orgasme en voelde haar handen op mijn hoof die mijn gezicht tegen haar natte vette kut geperst hielden en haar vette dijen die mijn hoofd helemaal inklemden.

Kreunend en schuddend kreeg ze meerdere orgasmen achtereen en viel toen weer snikkend languit. Ik ging naast haar liggen en kuste haar en streelde haar hele lichaam vol tederheid. Helemaal uitgeput viel ze in mijn armen in slaap en binnen 5 minuten sliep ik ook.

Ik werd wakker door een heerlijk gevoel in mijn pik en keek naar beneden, Ans zat op haar knieën en streelde mijn ballen en mijn pik. Ze zag dat ik wakker was en vertelde me dat ze mijn pik zo mooi vond en streelde mijn stam en drukte kusjes op mijn pik en mijn ballen. Ik keek naar haar zoals ze daar zat op haar knieën. Haar grote memmenlagen op het bed en haar bolle buik hing heerlijk naar beneden. Haar bolle kont stak lekker naar achter en het liefst zou ik mijn pik achterlangs in haar steken en die dikke hangende memmen ik mijn handen nemen maar daar was het nog te vroeg voor, ik streelde haar zachte rug en billen.

Ik vertelde haar nu dat ik haar zou leren dat ze ook zich zelf kon bevredigen als ik in haar zat. Ik ging zo liggen dat ik wijdbeens voor de spiegel op bed lag en vertelde haar met haar kont naar me toe zich op haar knielen over mijn pik te laten zakken dan kon ze in de spiegel mijn pik in haar geile kut zien glijden en tegelijk zien hoe ze zelf haat klit bewerkte, langzaam liet ze zich zakken over mijn pik en kreunde: Oh wat heerlijk Oh wat vol is dat Jan, ze keek in de spiegel en ik kon langs haar heen ook alles in de spiegel zien.

Langzaam zag ze mijn staaf in haat natte vette kut glijden en haar klitje was duidelijk zichtbaar. Oh wat heerlijk wat is hij groot, kreunde Ans. Terwijl ik haar brede heupen streelde en haar dikke billen ging ze mijn pik heftig berijden en met haar vingers haar kut en klit strelen. Oh Jan wat geil is dit wat een mooi geil gezicht gilde ze en reed steeds sneller op mijn pik en kijkend in de spiegel.

Haar vette billen en heupen golfden door haar bewegingen als golven tegen de branding en ik kon het bijna niet meer houden. Ze greep mijn zak en perste mijn pik zo diep mogelijk in haar kut en kwam draaiend en schudden met haar geweldige onderlichaam klaar over mijn pik. Direct begon ik als een gek in haar te spuiten en als of er nooit een eind aan kwam. Gillend kreeg ze door mijn spuiten het volgende orgasme en zakte helemaal in elkaar over mijn lichaam. Strelend lagen we heerlijk na te genieten op het bed.

Jan zei Ans, ik wil de hele vakantie naakt met je doorbrengen en je moet me alles leren. Graag Ans antwoordde ik, en kuste haar liefdevol. Middags zwommen we samen heerlijk naakt en streelden elkaar onderwater en toen we weer op ons terras zaten vroeg Ans.

Jan vertel me meer over wat je vroeger fantseerde over me als je naar me keek. Ik vertelde hoe ik fantaseerde over hoe ze in haar ondergoed er uit zou zien met nylons en over haar vleeskleurige korset wat me zo op wond.

Ze sprong overeind en vloog naar binnen. Haar borsten puilden er boven uit en haar billen kon ze met moeite er in houden. Haar heupen leken extra breed omdat haar taille ingesnoerd zat. Ze dook op mijn schoot en ik voelde de elastische stof tegen mijn naakte pik aan. Ik wreef mijn gezicht tussen de in kegels veranderde tieten en beet in de punten er van. Ik streelde de bolle billen die helemaal klem zaten in het korset en wreef haar in korset gehulde lichaam heerlijk tegen me aan.

Ze ging voor me staan en zie: Jan trek je nu af terwijl je naar me kijkt zoals je dat vroeger stiekem deed. Ik greep mijn pik en begon me langzaam af te trekken terwijl ik naar haar keek. Ans keek geil en verlekkerd naar mijn pik en pakte een gewone stoel. Wijdbeens keek ze toe hoe ik me aftrok, haar tong flitste langs haar lippen en ze begon haar ingesnoerde memmen te kneedden, Toen opende ze haar kruisje en begon haar natte kut te vingeren, Ik kreunde van geilheid en kwam overeind, ik moest dat geile korset tegen mijn pik en ballen voelen.

Ik ging naast haar staan en terwijl zij haar klit heftig zat te vingeren drukte ik mijn kruis tegen haar korset kegel tieten aan. Ik voelde de stof tegen mijn ballen en stam wrijven, haar mond was dicht bij mijn eikel maar ik durfde hem nog niet daar in te steken. De rollingen van haar tieten boven het korset trileden en schudden door onze bewegingen en ik hield het niet meer en drukte mijn spuitende pik in de gleuf van het zachte vlees boven haar korset en kwam neukend in die gleuf twee keer klaar en toen zij klaar kwam trok ik haar gezicht tegen mijn buik en kwam rijdend tegen haar aan nogmaals klaar.

Oh Jan kreunde Ans, wat heerlijk om zo te genieten, zo geil zo heerlijk. In de avond zaten we op de bank naakt en ik vertelde haar dat ik nu een dvd op ging zetten waar ze alle soorten van genot kon zien en zelf kon bepalen wat ze wou uitproberen.

Ik had bewust een dvd met oudere mensen genomen om dat die mij ook geiler maakte dan dat jonge spul. Het begon met wat kussen strelen daarna werd zij door hem gebeft. Ans zat al snel met haar vingers in haar geile vette kut te wrijven en wreef haar lichaam tegen me aan. Toen begon op de film zij hem te pijpen, ze drukte zijn voorhuid naar achter, likte en streelde zijn pik en ze nam zijn ballen stuk voor stuk in haar mond en likte zijn hele stam.

Langzaam zag je hoe zij een vinger in zijn kont stak en hem langzaam met haar vinger neukte. Daarna nam ze zijn pik diep in haar mond en trekkend en zuigend maakte ze hem helemaal klaar. Ze liet het zaad in haar mond voor de camera zien en slikte toen alles door. Ans wreef heftig haar lichaam tegen me aan en kwam kreunend klaar. Zal ik de film stoppen?

Nee nee zie Ans ik wil alles zien dit is zo heerlijk geil samen te kijken en te kunnen doen wat je lekker vindt. De volgende opname was een standje 69 waarbij ze om en om rolden, eerst hij boven dan zij boven. Ze likten elkaar overal en je zag hun tongen in alle gaatjes verdwijnen. Ans genoot met volle teugen en kwam meerdere malen gillend klaar. Toen neukte op het scherm hij haar in haar kontje en spoot haar vol met zaad.

Oh kan dat ook? Ans alleen als je het een fijn gevoel geeft. Ik stopte de film en begon haar wulpse weelderige lichaam te strelen, langzaam gleden mijn handen naar haar billen ennaar haar natte gezwollen kut. Ik wreef haar geil langzaam naar boven door haar bilspleet over haar maagdelijke kontgaatje.

Ze genoot van de aanraking op haar aars en ik liet langzaam mijn vinger naar binnen glijden terwijl ik haar heftig kuste. Ze drukte haar vette kont tegen mijn hand als teken dat ze het heerlijk vond. Ik zette haar voorover gebogen voor een stoel zodat haar hoofd en armen op de stoel rusten en ze drukte haar geile dikke kont omhoog en spreidde haar vette benen. Ik zag haar dikke gezwollen schaamlippen naar beneden hangen en er drupte constant geil uit haar kut. Oh wat een geil gezicht. De dikke billen trilden bij elke aanraking van mijn handen.

Ik ging op mijn knieën achter haar en kuste en streelde het zachte vlees wat onder mijn vingers alle kanten op rolden. Ik pakte haar handen en liet haar de heerlijke billen uit elkaar trekken en begon haar spleet van kut tot kont te strelen en te likken.

Mijn tong schoot in haar kut en in haar kontje en ze draaide geil met haar kont heen en weer. Mijn ene hand greep haar billen en mijn ander hand greep haar kut. Ik perste mijn hoofd tegen het zachte weke vlees van haar open gesperde kont en mijn tong likte haar aars vol overgave. Ik perste 3 vingers in haar kut en neukte haar met mijn vingers terwijl mijn tong zich een weg baande in haar kontgaatje.

Ans kreunde van genot. Haar kontgaatje ontving mijn tong met genot en probeerde die dieper naar binnen te trekken. Ik verving mijn tong voor twee vingers en gleed langzaam naar binnen. Ik begon met beiden handen haar twee gaatjes te neuken terwijl mijn hoofd tegen haar trillende schuddende kont lag. Jan neuk me, neuk me. Ik stond op en drukte mijn pik eerst in haar vette kut en joeg hem diep en hard naar binnen terwijl mijn vingers nog steeds in haar aars zaten.

Ik neukte met diepe stoten en mijn ballen klapten bij elke stoot tegen haar vette bolle lippen. Mijn zak droop van ons geil wat met stralen van mij en haar afdroop. Mijn andere hand greep naar haar klit en ik wreef haar naar een gigantisch orgasme. Ans wilde door de knieën zakken maar ik hield haar met beide handen op haar zachte kwabbende dikke heupen vast en drukte mijn drijfnatte eikel tegen haar aarsje.

Oh Jan voorzichtig kreunde ze. Langzaam drukte ik tegen haar aarsje wetend dat als mijn paarse gezwollen eikel een maal binnen was de rest kinderspel was. Mijn eikel was zo gezwollen dat hij dikker als mijn stam was en hij was zo nat dat het eigenlijk vanzelf moest gaan. Ik zag haar aars langzaam open gaan en ik drukte door. Ans kreunde en draaide met haar vette kont, ze greep naar haar kut en begon haar klit weer te bewerken.

Dit was voor mij het sein dat ik door kon gaan en penetreerde haar diep, ik voelde haar sluitspier werken en knijpen om mijn stam. Langzaam begon ik te neuken. Ans trilde en schudde haar hoofd uit extase heen en weer terwijl ik haar langzaam neukte. Het genot was zo hoog, deze vrouw waar ik zoveel jaren van gedroomd heb en me zo vaak stiekem op heb afgetrokken neukte ik nu diep ik maat vette trillende kont. Bij elke stoot golfde haar zachte vlees als watergolven over haar lichaam.

Ik voelde onder mijn handen het zachte gewillige vlees van haar brede vette heupen. Haar kont leek wel 2x zo breed als wanneer ze stond, haar billen groot en rond voerden mij naar uiterste extase en ik spoot haar darmen vol met warm zaad.

Ans voelde me spuiten en greep mijn zak, ze wreef mijn ballen over haar klit en kreeg haar heerlijke orgasme en zakte languit in elkaar. Mijn pik zat gevangen tussen haar geile billen die ze met haar spieren heftig liet bewegen.

Ik voelde een tweede orgasme komen en greep haar geile tieten en liet me orgasme opgewekt door haar knijpende vette billen volledig op komen en spoot voor de tweede keer maar nu tussen haar billen.

Langzaam liet ik mijn pik door haar diepe bilnaad door mijn zaad heen en weer glijden en genoot na. Wat een vrouw, wat een heerlijkheid, wat een geil losgeslagen geil beest was ze geworden. Ik ging op de bank zitten en trok haar op mijn schoot. Mijn nog steeds stijve pik drukte tegen haar vette schaamlippen en ik voelde haar heerlijke billen op mijn bovenbenen. Haar gezwollen tepels rusten tegen mijn wang en ik zoog me vast aan die heerlijke tepel. Ze nam mijn hoofd in haar armen en zei: Onder haar borsten zaten twee heerlijke dikke vetrollen die ik vol liefde streelde en kuste.

Ik streelde haar heupen en billen en genoot van haar zachte huid en drukte mijn handen diep in haar vlees. Er zat zoveel vrouw op mijn schoot en ik wilde haar alleen nog maar strelen en kussen. Uren zaten we zo te strelen en fluisterden lieve en geile woordje tegen elkaar. Met de afstand bediening startte ik de film weer en er kwam een vrouw bij op het scherm. Geboeid zat Ans te kijken hoe de twee vrouwen elkaar verwenden in allerlei standjes terwijl de man toe keek en af en toe zijn stijve pik in een mond of kut duwde.

Ik voelde dat Ans opgewonden werd van die twee vrijende vrouwen en zag direct de mogelijkheden voor een trio. Even later bond één van de vrouwen een kunstpik om en begon de andere te neuken terwijl de man haar in haar kont neukte. Kreunend ging Ans haar hand tussen haar benen en ze begon zachtjes te wrijven. Ze spreidde haar benen en schoof net zo lang heen en weer tot mijn pik in haar vette kut floepte. Toen kwam op het scherm een tweede man binnen en begon de vrouw die de man in zijn kont naaide in haar kont te neuken.

Het was één grote neukpartij op het scherm en Ans zat bijna op haar hoogtepunt. Voor een mannelijke student moeten drie sexy meiden een overtuigende lesbische sex show geven.

Begerig jong sexy koppel maakt hete sex video. Dit begerig jong sexy koppel geniet volop van alle vormen van sex en maakt een hete sex video. De sexy brunette pijpt zijn pik hartstochtelijk.

En wanneer haar geile pruim gepaald word smeekt ze om een orgasme. Goed belicht amateur sex filmpje. Het probleem van amateur sex filmpjes is meestal dat het zo donker is dat je geen kut ziet,letterlijk. Dit zinnelijke koppel heeft hun amateur sex film goed belicht. Je ziet zijn harde leuter in haar geile doos stoten. Een trio sex midden op straat. Op z'n hondjes heeft de geile meid een trio sex midden op straat, terwijl de een haar neukt pijpt ze de ander.

Pijpen trio sex en neuken in de auto op een parkeer plaats. Ze hebben buiten sex op een parkeer plaats, er word gepijpt afgetrokken gevingerd geneukt hebben een trio sex en er word sperma gespoten. Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex. Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex, als twee bezetene neuken de twee grote lullen het blondje en laten haar de sperma op likken.

Lesbo groep sex voor de webcam. Vier lesbische meisjes hebben een groep sex voor de webcam, ze beffen elkaars kale kut en genieten ervan.

Deze overheerlijke knullen komen allemaal voor hetzelfde naar dit feestje. Helaas moet er eerst wat alcohol gedronken zodat ze wat losser worden. Als de alcohol rijkelijk gevloeid heeft wordt het een heus sex feest. Kont neuken, rimmen en anale sex in overvloed. Cartoon sex filmpjes zijn een leuke persiflage van hoe het er in het echt aan toe gaat.

In de tijd van de cowboys en indianen neukten ze er ook al op los. Met zijn mobiel filmt hij hoe hij de homo anal neukt. Met zijn mobile filmt hij de sex met een homo, met zijn grote slappe lul swaffelt hij de blote billen van de geile knul hij neukt hem anal, en als hij klaar komt spuit hij zijn zaad op zijn anus. Om hem dan nog een keer hard anal te neuken. Al deze meiden worden lekker hard in hun kontje genomen, inderdaad een anale sex compilatie vol met hitsige kontsex!

In het openbaar geeft ze hem orale sex. Public violations dit stel begint eerst met orale sex om er daarna flink harde sex te hebben gewoon in het openbaar. Geile sex uit India. Ja mensen, in India weten ze ook wat geile sex is! Deze mevrouw geniet er in ieder geval goed van. Ze wordt anaal geneukt en ondertussen verwend ze zichzelf met haar dildo.

Wat een hoerig ding! Doe maar lekker kreunen meisje! Zwarte, groovy amateurs hebben sex onder de douche. Een zwart,ebony,stel heeft sex onder de douche. Camera op het statief en neuken maar. De man maakt er met zijn groovy moves een ware show van. Lesbische anale sex voor de open haard. Twee lekkere dames met grote borsten hebben sex voor de open haard.

..

Erotische massage geleen mooie blonde

Ze moet wel een beetje proesten maar acht, als dat alles is De hobby van dit geile koppel: Dit geile koppel is dol op sex. En ze hebben ontdekt dat ze nog geiler worden als er naar ze word gekeken tijdens de sex, cybersex. Dat mensen geil worden daarvan en dat hun cum over het beeldscherm druipt.

Het is een sexy, jong stel dat ook mooi de spanning weet op te bouwen. Eerst het mooie meisje dat haar kutje vingert, dan door naar orale sex standje 69, even l Senioren sex in de badkamer. Sommige senioren hebben een aangepaste badkamer, andere senioren hebben sex in de badkamer.

Dit mature stel is nog even geil op elkaar en dol op sex. Lesbische sex als ontgroening. De mooiste meiden mogen een toelatingsexamen doen voor de populaire studentenvereniging. De ontgroening bestaat uit lesbische sex. Voor een mannelijke student moeten drie sexy meiden een overtuigende lesbische sex show geven. Begerig jong sexy koppel maakt hete sex video.

Dit begerig jong sexy koppel geniet volop van alle vormen van sex en maakt een hete sex video. De sexy brunette pijpt zijn pik hartstochtelijk. En wanneer haar geile pruim gepaald word smeekt ze om een orgasme. Goed belicht amateur sex filmpje.

Het probleem van amateur sex filmpjes is meestal dat het zo donker is dat je geen kut ziet,letterlijk. Dit zinnelijke koppel heeft hun amateur sex film goed belicht. Je ziet zijn harde leuter in haar geile doos stoten. Een trio sex midden op straat. Op z'n hondjes heeft de geile meid een trio sex midden op straat, terwijl de een haar neukt pijpt ze de ander. Pijpen trio sex en neuken in de auto op een parkeer plaats. Ze hebben buiten sex op een parkeer plaats, er word gepijpt afgetrokken gevingerd geneukt hebben een trio sex en er word sperma gespoten.

Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex. Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex, als twee bezetene neuken de twee grote lullen het blondje en laten haar de sperma op likken. Lesbo groep sex voor de webcam. Vier lesbische meisjes hebben een groep sex voor de webcam, ze beffen elkaars kale kut en genieten ervan. Deze overheerlijke knullen komen allemaal voor hetzelfde naar dit feestje. Helaas moet er eerst wat alcohol gedronken zodat ze wat losser worden.

Als de alcohol rijkelijk gevloeid heeft wordt het een heus sex feest. Kont neuken, rimmen en anale sex in overvloed. Cartoon sex filmpjes zijn een leuke persiflage van hoe het er in het echt aan toe gaat. In de tijd van de cowboys en indianen neukten ze er ook al op los.

Met zijn mobiel filmt hij hoe hij de homo anal neukt. Met zijn mobile filmt hij de sex met een homo, met zijn grote slappe lul swaffelt hij de blote billen van de geile knul hij neukt hem anal, en als hij klaar komt spuit hij zijn zaad op zijn anus. Om hem dan nog een keer hard anal te neuken. Al deze meiden worden lekker hard in hun kontje genomen, inderdaad een anale sex compilatie vol met hitsige kontsex! In het openbaar geeft ze hem orale sex.

Deutsche Pornos Gratis Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Oma s - Oude vrouwen neuken hard, sexy gratis xxx porno films. Rijpe schoonmoeder geneukt door twee jonge niet haar zonen.

Bulgaars - Meest hete hardcore actie van de Bulgaarse vrouwen voor gratis porno videos van films. Bulgaarse slet blowjob buiten. Voor gratis sex en porno komen naar Kutje Porno! Sex video in alle categorieën - sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex, strandsex, kutje kijken, blote tieten, nudisten, naakte meisjes en andere gratis porno films! Film pornographique video neuken met vrouwen - erotische masseur Sex in het openbaar met mijn vriendin 4m: Gratis Seks Videos Ondeugende blonde huisvrouw speelt met zichzelf.

Don en Ad testen hoer Jane. Sex orgy met een sexy oma 4m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m:. Dit is de reden waarom de moeder houdt haar weinig zakenreizen. Jonge motherfucker neukt grote rijpe moeder. Sex in het openbaar met de vriendin 5m:. Dominante dame 3d handjob. Deutsche Pornos Gratis Sex in het bos met mijn vriendin 06m:.


sexmethond sperma in de kut

Oh Jan wat heerlijk was dat zei Ans en kroop helemaal bij me weg. Na 15 minuten draaide ik haar op haar buik en begon teder haar rug te strelen, haar grote tieten staken links en rechts onder haar lichaam uit.

Ik streelde haar zachte ronde schouders, onder haar oksels en de zijkanten van haar tieten en langzaam gleden mijn handen naar die heerlijk volle bolle billen. Ik kneedde ze teder en kuste haar overal, het was zo heerlijk die vette billen onder mijn handen en het zachte vlees te kneedden en te likken.

Toen draaide ik haar om en begon de voorkant te strelen en te kussen. Zachtjes knabbelde ik aan haar gezwollen tepels en liet de gigantische tieten door mijn handen glijden. Ik streelde en kuste haar bolle zachte buik en drukte mijn gezicht diep in het zachte vlees. Ik streelde haar zachte weke dijen en deed haar benen uit elkaar. Kussend en strelend verdween mijn hoofd tussen haar benen en meteen klemde ze haar benen tegen elkaar. Jan wat doe je nu? Ik vertelde haar zich helemaal aan mij over te geven want ik ging haar daar eens heerlijk verwennen.

Ze spreidde haar benen weer en ik had vol uitzicht op een heerlijke dikke gezwollen kut. Haar sappen dropen tussen de twee dikke buitenste schaamlippen door naar haar billen. Ik kuste haar vette lippen en ze kreunde van genot, zachtjes strelend en kussend opende ik de twee vette wallen en daar kwamen een paar ander goed doorbloede binnenste schaamlippen naar buiten.

Ik nam ze in mijn mond en zoog en likte, haar sappen smaakten heerlijk en ik perste langzaam mijn tong naar binnen, Oh Jan Oh Jan wat heerlijk kreunde Ans. Ik zag haar klit uitgroeien tot een klein pikje en likte hem af en toe. Elke keer als mijn tong haar klitje raakte kreunde ze en haar lichaam schokte.

Steeds vaker ging mijn tong over haar klitje en het kreunen en schokken nam toe. Zachtjes bracht ik een vinger naar binnen en haar lichaam kronkelde van genot.

Strelend likkend en met mijn vinger diep in haar vagina bracht ik haar tot een geweldig orgasme en voelde haar handen op mijn hoof die mijn gezicht tegen haar natte vette kut geperst hielden en haar vette dijen die mijn hoofd helemaal inklemden. Kreunend en schuddend kreeg ze meerdere orgasmen achtereen en viel toen weer snikkend languit. Ik ging naast haar liggen en kuste haar en streelde haar hele lichaam vol tederheid.

Helemaal uitgeput viel ze in mijn armen in slaap en binnen 5 minuten sliep ik ook. Ik werd wakker door een heerlijk gevoel in mijn pik en keek naar beneden, Ans zat op haar knieën en streelde mijn ballen en mijn pik. Ze zag dat ik wakker was en vertelde me dat ze mijn pik zo mooi vond en streelde mijn stam en drukte kusjes op mijn pik en mijn ballen.

Ik keek naar haar zoals ze daar zat op haar knieën. Haar grote memmenlagen op het bed en haar bolle buik hing heerlijk naar beneden. Haar bolle kont stak lekker naar achter en het liefst zou ik mijn pik achterlangs in haar steken en die dikke hangende memmen ik mijn handen nemen maar daar was het nog te vroeg voor, ik streelde haar zachte rug en billen. Ik vertelde haar nu dat ik haar zou leren dat ze ook zich zelf kon bevredigen als ik in haar zat.

Ik ging zo liggen dat ik wijdbeens voor de spiegel op bed lag en vertelde haar met haar kont naar me toe zich op haar knielen over mijn pik te laten zakken dan kon ze in de spiegel mijn pik in haar geile kut zien glijden en tegelijk zien hoe ze zelf haat klit bewerkte, langzaam liet ze zich zakken over mijn pik en kreunde: Oh wat heerlijk Oh wat vol is dat Jan, ze keek in de spiegel en ik kon langs haar heen ook alles in de spiegel zien.

Langzaam zag ze mijn staaf in haat natte vette kut glijden en haar klitje was duidelijk zichtbaar. Oh wat heerlijk wat is hij groot, kreunde Ans. Terwijl ik haar brede heupen streelde en haar dikke billen ging ze mijn pik heftig berijden en met haar vingers haar kut en klit strelen.

Oh Jan wat geil is dit wat een mooi geil gezicht gilde ze en reed steeds sneller op mijn pik en kijkend in de spiegel.

Haar vette billen en heupen golfden door haar bewegingen als golven tegen de branding en ik kon het bijna niet meer houden. Ze greep mijn zak en perste mijn pik zo diep mogelijk in haar kut en kwam draaiend en schudden met haar geweldige onderlichaam klaar over mijn pik. Direct begon ik als een gek in haar te spuiten en als of er nooit een eind aan kwam.

Gillend kreeg ze door mijn spuiten het volgende orgasme en zakte helemaal in elkaar over mijn lichaam. Strelend lagen we heerlijk na te genieten op het bed. Jan zei Ans, ik wil de hele vakantie naakt met je doorbrengen en je moet me alles leren.

Graag Ans antwoordde ik, en kuste haar liefdevol. Middags zwommen we samen heerlijk naakt en streelden elkaar onderwater en toen we weer op ons terras zaten vroeg Ans. Jan vertel me meer over wat je vroeger fantseerde over me als je naar me keek. Ik vertelde hoe ik fantaseerde over hoe ze in haar ondergoed er uit zou zien met nylons en over haar vleeskleurige korset wat me zo op wond.

Ze sprong overeind en vloog naar binnen. Haar borsten puilden er boven uit en haar billen kon ze met moeite er in houden. Haar heupen leken extra breed omdat haar taille ingesnoerd zat. Ze dook op mijn schoot en ik voelde de elastische stof tegen mijn naakte pik aan. Ik wreef mijn gezicht tussen de in kegels veranderde tieten en beet in de punten er van.

Ik streelde de bolle billen die helemaal klem zaten in het korset en wreef haar in korset gehulde lichaam heerlijk tegen me aan. Ze ging voor me staan en zie: Jan trek je nu af terwijl je naar me kijkt zoals je dat vroeger stiekem deed. Ik greep mijn pik en begon me langzaam af te trekken terwijl ik naar haar keek. Ans keek geil en verlekkerd naar mijn pik en pakte een gewone stoel. Wijdbeens keek ze toe hoe ik me aftrok, haar tong flitste langs haar lippen en ze begon haar ingesnoerde memmen te kneedden, Toen opende ze haar kruisje en begon haar natte kut te vingeren, Ik kreunde van geilheid en kwam overeind, ik moest dat geile korset tegen mijn pik en ballen voelen.

Ik ging naast haar staan en terwijl zij haar klit heftig zat te vingeren drukte ik mijn kruis tegen haar korset kegel tieten aan. Ik voelde de stof tegen mijn ballen en stam wrijven, haar mond was dicht bij mijn eikel maar ik durfde hem nog niet daar in te steken. De rollingen van haar tieten boven het korset trileden en schudden door onze bewegingen en ik hield het niet meer en drukte mijn spuitende pik in de gleuf van het zachte vlees boven haar korset en kwam neukend in die gleuf twee keer klaar en toen zij klaar kwam trok ik haar gezicht tegen mijn buik en kwam rijdend tegen haar aan nogmaals klaar.

Oh Jan kreunde Ans, wat heerlijk om zo te genieten, zo geil zo heerlijk. In de avond zaten we op de bank naakt en ik vertelde haar dat ik nu een dvd op ging zetten waar ze alle soorten van genot kon zien en zelf kon bepalen wat ze wou uitproberen. Ik had bewust een dvd met oudere mensen genomen om dat die mij ook geiler maakte dan dat jonge spul. Het begon met wat kussen strelen daarna werd zij door hem gebeft.

Ans zat al snel met haar vingers in haar geile vette kut te wrijven en wreef haar lichaam tegen me aan. Toen begon op de film zij hem te pijpen, ze drukte zijn voorhuid naar achter, likte en streelde zijn pik en ze nam zijn ballen stuk voor stuk in haar mond en likte zijn hele stam. Langzaam zag je hoe zij een vinger in zijn kont stak en hem langzaam met haar vinger neukte. Daarna nam ze zijn pik diep in haar mond en trekkend en zuigend maakte ze hem helemaal klaar. Ze liet het zaad in haar mond voor de camera zien en slikte toen alles door.

Ans wreef heftig haar lichaam tegen me aan en kwam kreunend klaar. Zal ik de film stoppen? Nee nee zie Ans ik wil alles zien dit is zo heerlijk geil samen te kijken en te kunnen doen wat je lekker vindt. De volgende opname was een standje 69 waarbij ze om en om rolden, eerst hij boven dan zij boven. Ze likten elkaar overal en je zag hun tongen in alle gaatjes verdwijnen. Ans genoot met volle teugen en kwam meerdere malen gillend klaar. Toen neukte op het scherm hij haar in haar kontje en spoot haar vol met zaad.

Oh kan dat ook? Ans alleen als je het een fijn gevoel geeft. Ik stopte de film en begon haar wulpse weelderige lichaam te strelen, langzaam gleden mijn handen naar haar billen ennaar haar natte gezwollen kut. Ik wreef haar geil langzaam naar boven door haar bilspleet over haar maagdelijke kontgaatje. Ze genoot van de aanraking op haar aars en ik liet langzaam mijn vinger naar binnen glijden terwijl ik haar heftig kuste. Ze drukte haar vette kont tegen mijn hand als teken dat ze het heerlijk vond.

Ik zette haar voorover gebogen voor een stoel zodat haar hoofd en armen op de stoel rusten en ze drukte haar geile dikke kont omhoog en spreidde haar vette benen. Ik zag haar dikke gezwollen schaamlippen naar beneden hangen en er drupte constant geil uit haar kut.

Oh wat een geil gezicht. De dikke billen trilden bij elke aanraking van mijn handen. Ik ging op mijn knieën achter haar en kuste en streelde het zachte vlees wat onder mijn vingers alle kanten op rolden. Ik pakte haar handen en liet haar de heerlijke billen uit elkaar trekken en begon haar spleet van kut tot kont te strelen en te likken. Mijn tong schoot in haar kut en in haar kontje en ze draaide geil met haar kont heen en weer. Mijn ene hand greep haar billen en mijn ander hand greep haar kut.

Ik perste mijn hoofd tegen het zachte weke vlees van haar open gesperde kont en mijn tong likte haar aars vol overgave. Ik perste 3 vingers in haar kut en neukte haar met mijn vingers terwijl mijn tong zich een weg baande in haar kontgaatje.

Ans kreunde van genot. Haar kontgaatje ontving mijn tong met genot en probeerde die dieper naar binnen te trekken. Ik verving mijn tong voor twee vingers en gleed langzaam naar binnen. Ik begon met beiden handen haar twee gaatjes te neuken terwijl mijn hoofd tegen haar trillende schuddende kont lag.

Jan neuk me, neuk me. Ik stond op en drukte mijn pik eerst in haar vette kut en joeg hem diep en hard naar binnen terwijl mijn vingers nog steeds in haar aars zaten. Ik neukte met diepe stoten en mijn ballen klapten bij elke stoot tegen haar vette bolle lippen.

Mijn zak droop van ons geil wat met stralen van mij en haar afdroop. Mijn andere hand greep naar haar klit en ik wreef haar naar een gigantisch orgasme. Ans wilde door de knieën zakken maar ik hield haar met beide handen op haar zachte kwabbende dikke heupen vast en drukte mijn drijfnatte eikel tegen haar aarsje. Oh Jan voorzichtig kreunde ze. Langzaam drukte ik tegen haar aarsje wetend dat als mijn paarse gezwollen eikel een maal binnen was de rest kinderspel was.

Mijn eikel was zo gezwollen dat hij dikker als mijn stam was en hij was zo nat dat het eigenlijk vanzelf moest gaan. Ik zag haar aars langzaam open gaan en ik drukte door.

Ans kreunde en draaide met haar vette kont, ze greep naar haar kut en begon haar klit weer te bewerken. Dit was voor mij het sein dat ik door kon gaan en penetreerde haar diep, ik voelde haar sluitspier werken en knijpen om mijn stam. Langzaam begon ik te neuken. Ans trilde en schudde haar hoofd uit extase heen en weer terwijl ik haar langzaam neukte. Het genot was zo hoog, deze vrouw waar ik zoveel jaren van gedroomd heb en me zo vaak stiekem op heb afgetrokken neukte ik nu diep ik maat vette trillende kont.

Bij elke stoot golfde haar zachte vlees als watergolven over haar lichaam. Ik voelde onder mijn handen het zachte gewillige vlees van haar brede vette heupen. Haar kont leek wel 2x zo breed als wanneer ze stond, haar billen groot en rond voerden mij naar uiterste extase en ik spoot haar darmen vol met warm zaad.

Ans voelde me spuiten en greep mijn zak, ze wreef mijn ballen over haar klit en kreeg haar heerlijke orgasme en zakte languit in elkaar. Mijn pik zat gevangen tussen haar geile billen die ze met haar spieren heftig liet bewegen. Ik voelde een tweede orgasme komen en greep haar geile tieten en liet me orgasme opgewekt door haar knijpende vette billen volledig op komen en spoot voor de tweede keer maar nu tussen haar billen. Langzaam liet ik mijn pik door haar diepe bilnaad door mijn zaad heen en weer glijden en genoot na.

Wat een vrouw, wat een heerlijkheid, wat een geil losgeslagen geil beest was ze geworden. Ik ging op de bank zitten en trok haar op mijn schoot. Mijn nog steeds stijve pik drukte tegen haar vette schaamlippen en ik voelde haar heerlijke billen op mijn bovenbenen. Haar gezwollen tepels rusten tegen mijn wang en ik zoog me vast aan die heerlijke tepel. Ze nam mijn hoofd in haar armen en zei: Onder haar borsten zaten twee heerlijke dikke vetrollen die ik vol liefde streelde en kuste.

Ik streelde haar heupen en billen en genoot van haar zachte huid en drukte mijn handen diep in haar vlees.

Er zat zoveel vrouw op mijn schoot en ik wilde haar alleen nog maar strelen en kussen. Uren zaten we zo te strelen en fluisterden lieve en geile woordje tegen elkaar. Met de afstand bediening startte ik de film weer en er kwam een vrouw bij op het scherm. Geboeid zat Ans te kijken hoe de twee vrouwen elkaar verwenden in allerlei standjes terwijl de man toe keek en af en toe zijn stijve pik in een mond of kut duwde.

Ik voelde dat Ans opgewonden werd van die twee vrijende vrouwen en zag direct de mogelijkheden voor een trio. Even later bond één van de vrouwen een kunstpik om en begon de andere te neuken terwijl de man haar in haar kont neukte. Kreunend ging Ans haar hand tussen haar benen en ze begon zachtjes te wrijven. Ze spreidde haar benen en schoof net zo lang heen en weer tot mijn pik in haar vette kut floepte. Toen kwam op het scherm een tweede man binnen en begon de vrouw die de man in zijn kont naaide in haar kont te neuken.

Het was één grote neukpartij op het scherm en Ans zat bijna op haar hoogtepunt. Voor een mannelijke student moeten drie sexy meiden een overtuigende lesbische sex show geven. Begerig jong sexy koppel maakt hete sex video. Dit begerig jong sexy koppel geniet volop van alle vormen van sex en maakt een hete sex video.

De sexy brunette pijpt zijn pik hartstochtelijk. En wanneer haar geile pruim gepaald word smeekt ze om een orgasme. Goed belicht amateur sex filmpje. Het probleem van amateur sex filmpjes is meestal dat het zo donker is dat je geen kut ziet,letterlijk.

Dit zinnelijke koppel heeft hun amateur sex film goed belicht. Je ziet zijn harde leuter in haar geile doos stoten. Een trio sex midden op straat.

Op z'n hondjes heeft de geile meid een trio sex midden op straat, terwijl de een haar neukt pijpt ze de ander. Pijpen trio sex en neuken in de auto op een parkeer plaats. Ze hebben buiten sex op een parkeer plaats, er word gepijpt afgetrokken gevingerd geneukt hebben een trio sex en er word sperma gespoten. Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex. Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex, als twee bezetene neuken de twee grote lullen het blondje en laten haar de sperma op likken.

Lesbo groep sex voor de webcam. Vier lesbische meisjes hebben een groep sex voor de webcam, ze beffen elkaars kale kut en genieten ervan. Deze overheerlijke knullen komen allemaal voor hetzelfde naar dit feestje. Helaas moet er eerst wat alcohol gedronken zodat ze wat losser worden. Als de alcohol rijkelijk gevloeid heeft wordt het een heus sex feest. Kont neuken, rimmen en anale sex in overvloed. Cartoon sex filmpjes zijn een leuke persiflage van hoe het er in het echt aan toe gaat. In de tijd van de cowboys en indianen neukten ze er ook al op los.

Met zijn mobiel filmt hij hoe hij de homo anal neukt. Met zijn mobile filmt hij de sex met een homo, met zijn grote slappe lul swaffelt hij de blote billen van de geile knul hij neukt hem anal, en als hij klaar komt spuit hij zijn zaad op zijn anus.

Om hem dan nog een keer hard anal te neuken. Al deze meiden worden lekker hard in hun kontje genomen, inderdaad een anale sex compilatie vol met hitsige kontsex! In het openbaar geeft ze hem orale sex. Public violations dit stel begint eerst met orale sex om er daarna flink harde sex te hebben gewoon in het openbaar. Geile sex uit India. Ja mensen, in India weten ze ook wat geile sex is! Deze mevrouw geniet er in ieder geval goed van.

Ze wordt anaal geneukt en ondertussen verwend ze zichzelf met haar dildo. Wat een hoerig ding! Doe maar lekker kreunen meisje! Zwarte, groovy amateurs hebben sex onder de douche.

Een zwart,ebony,stel heeft sex onder de douche. Camera op het statief en neuken maar. De man maakt er met zijn groovy moves een ware show van.

Lesbische anale sex voor de open haard. Twee lekkere dames met grote borsten hebben sex voor de open haard.

..

Erotische massage terneuzen rijpe vrouwen willen neuken


De hobby van dit geile koppel: Dit geile koppel is dol op sex. En ze hebben ontdekt dat ze nog geiler worden als er naar ze word gekeken tijdens de sex, cybersex.

Dat mensen geil worden daarvan en dat hun cum over het beeldscherm druipt. Het is een sexy, jong stel dat ook mooi de spanning weet op te bouwen. Eerst het mooie meisje dat haar kutje vingert, dan door naar orale sex standje 69, even l Senioren sex in de badkamer. Sommige senioren hebben een aangepaste badkamer, andere senioren hebben sex in de badkamer. Dit mature stel is nog even geil op elkaar en dol op sex. Lesbische sex als ontgroening. De mooiste meiden mogen een toelatingsexamen doen voor de populaire studentenvereniging.

De ontgroening bestaat uit lesbische sex. Voor een mannelijke student moeten drie sexy meiden een overtuigende lesbische sex show geven. Begerig jong sexy koppel maakt hete sex video. Dit begerig jong sexy koppel geniet volop van alle vormen van sex en maakt een hete sex video.

De sexy brunette pijpt zijn pik hartstochtelijk. En wanneer haar geile pruim gepaald word smeekt ze om een orgasme. Goed belicht amateur sex filmpje. Het probleem van amateur sex filmpjes is meestal dat het zo donker is dat je geen kut ziet,letterlijk.

Dit zinnelijke koppel heeft hun amateur sex film goed belicht. Je ziet zijn harde leuter in haar geile doos stoten. Een trio sex midden op straat. Op z'n hondjes heeft de geile meid een trio sex midden op straat, terwijl de een haar neukt pijpt ze de ander.

Pijpen trio sex en neuken in de auto op een parkeer plaats. Ze hebben buiten sex op een parkeer plaats, er word gepijpt afgetrokken gevingerd geneukt hebben een trio sex en er word sperma gespoten.

Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex. Ze wil harde sex nou ze krijgt harde sex, als twee bezetene neuken de twee grote lullen het blondje en laten haar de sperma op likken. Lesbo groep sex voor de webcam. Vier lesbische meisjes hebben een groep sex voor de webcam, ze beffen elkaars kale kut en genieten ervan.

Deze overheerlijke knullen komen allemaal voor hetzelfde naar dit feestje. Helaas moet er eerst wat alcohol gedronken zodat ze wat losser worden. Als de alcohol rijkelijk gevloeid heeft wordt het een heus sex feest. Kont neuken, rimmen en anale sex in overvloed. Cartoon sex filmpjes zijn een leuke persiflage van hoe het er in het echt aan toe gaat. In de tijd van de cowboys en indianen neukten ze er ook al op los. Met zijn mobiel filmt hij hoe hij de homo anal neukt. Met zijn mobile filmt hij de sex met een homo, met zijn grote slappe lul swaffelt hij de blote billen van de geile knul hij neukt hem anal, en als hij klaar komt spuit hij zijn zaad op zijn anus.

Om hem dan nog een keer hard anal te neuken. Al deze meiden worden lekker hard in hun kontje genomen, inderdaad een anale sex compilatie vol met hitsige kontsex! In het openbaar geeft ze hem orale sex. Public violations dit stel begint eerst met orale sex om er daarna flink harde sex te hebben gewoon in het openbaar. Ze lachte naar me en vroeg of ik dat vroeger altijd deed als ik naar haar keek.

Ja Ans maar nu is het nog fijner zei ik. Ik pakte haar hand en vertelde dat ik nu haar zou leren hoe zij ook dat heerlijke gevoel zou krijgen. Ik nam haar mee naar de slaapkamer en zei haar het zwempak uit te doen. Schuchter en verlegen kleedde zij zich uit en toen ze daar naakt stond bewonderde ik haar heerlijke lichaam.

Haar grote zware borsten hingen over haar maag tot haar navel en de t epels waren dieprood en gezwollen, haar tepelhoven waren als kleine borstjes gezwollen en staken wel 1 cm buiten haar borsten uit. Haar buik was vol en bol zonder uitgezakt te zijn. Haar heupen breed en rond en gingen over in een paar heerlijke volle zacht bovenbenen waar haar brede bolle schaamlippen zich een weg doorheen baanden. Ze had een klein beetje haar boven haar kut maar de dikke schaamlippen waren heerlijk glad.

Ik trok haar voor een grote wand spiegel en vertelde haar te lijken naar haar goddelijke lichaam en ondertussen het te strelen. Ik pakte haar hand legde die op haar borst en streelde haar. Zachtjes kreunend en in de spiegel kijkend begon ze haar borsten te strelen en te kneden. Ik fluisterde haar kijk en voel laat je lichaam genieten van je eigen strelingen. Haar vingers speelden met haar dikke tepels en ze kreunde vol genot. Langzaam zakten haar handen af naar haar buik en ze streelde haar buik en dijen, haar borsten gleden als puddingen over haar armen he!

Jan streel me ook fluisterde ze hartstochtelijk. Ik ging naakt achter haar staan en streelde de haar volle ronde schouders, haar heerlijke zachte bovenarmen, haar grote tieten die al onder haar oksels begonnen, ze vloeiden door mijn handen en ik kneep en trok zachtjes aan haar tepels.

Mijn stijve natte pik gleed tussen haar billen en ik kreunde van genot, Ik keek in de spiegel hoe langzamerhand haar handen tussen haar benen verdwenen en ze zich daar begon te strelen.

Ik trok haar op bed en legde haar op haar rug, spreidde haar heerlijke zachte dijen en begeleide haar hand over haar kutje. Ik drukte een vinger van haar in haar spleet en wreef die voorzichtig op en neer. Oh Jan wat heerlijk kreunde ze. Ik spreidde haar benen wat verder en pakte haar hand en stak haar wijsvinger in mijn mond om die goed nat te maken. Ik legde de vinger terug in haar kutje en vertelde haar dat daar een knobbeltje zat wat ze moest gaan strelen.

Ik zoog me vast aan een tepels en streelde haar heerlijke tieten vol overgave. Jan Jan Jan gilde ze en trillend en schuddend kneep ze haar benen tegen elkaar met haar hand er nog tussen. Haar eerste orgasme was geweldig. Ze wreef haar benen stijf tegen elkaar geknepen langs elkaar en kwam gillend in haar tweede orgasme. Snikkend lag ze bij te komen. Ik kuste de tranen van haar gezicht en streelde haar hoofd. Oh Jan wat fijn was dat, snikte ze en greep mijn hoofd om me met een kus te bedanken.

Ik kuste haar terug en in no time lagen we intens tegen elkaar te tongzoenen. Ze wreef haar weelderige lichaam tegen me aan en pakte mijn billen en drukte me stijf tegen haar aan Ik pakte haar volle bolle billen en streelde haar rug en billen vol genot. Mijn gezwollen pik wreef langs haar bolle buik en genoot van haar zachte weke vlees wat hen helemaal omvatte.

Oh Jan wat heerlijk was dat zei Ans en kroop helemaal bij me weg. Na 15 minuten draaide ik haar op haar buik en begon teder haar rug te strelen, haar grote tieten staken links en rechts onder haar lichaam uit. Ik streelde haar zachte ronde schouders, onder haar oksels en de zijkanten van haar tieten en langzaam gleden mijn handen naar die heerlijk volle bolle billen. Ik kneedde ze teder en kuste haar overal, het was zo heerlijk die vette billen onder mijn handen en het zachte vlees te kneedden en te likken.

Toen draaide ik haar om en begon de voorkant te strelen en te kussen. Zachtjes knabbelde ik aan haar gezwollen tepels en liet de gigantische tieten door mijn handen glijden. Ik streelde en kuste haar bolle zachte buik en drukte mijn gezicht diep in het zachte vlees.

Ik streelde haar zachte weke dijen en deed haar benen uit elkaar. Kussend en strelend verdween mijn hoofd tussen haar benen en meteen klemde ze haar benen tegen elkaar. Jan wat doe je nu? Ik vertelde haar zich helemaal aan mij over te geven want ik ging haar daar eens heerlijk verwennen.

Ze spreidde haar benen weer en ik had vol uitzicht op een heerlijke dikke gezwollen kut. Haar sappen dropen tussen de twee dikke buitenste schaamlippen door naar haar billen.

Ik kuste haar vette lippen en ze kreunde van genot, zachtjes strelend en kussend opende ik de twee vette wallen en daar kwamen een paar ander goed doorbloede binnenste schaamlippen naar buiten. Ik nam ze in mijn mond en zoog en likte, haar sappen smaakten heerlijk en ik perste langzaam mijn tong naar binnen, Oh Jan Oh Jan wat heerlijk kreunde Ans.

Ik zag haar klit uitgroeien tot een klein pikje en likte hem af en toe. Elke keer als mijn tong haar klitje raakte kreunde ze en haar lichaam schokte. Steeds vaker ging mijn tong over haar klitje en het kreunen en schokken nam toe. Zachtjes bracht ik een vinger naar binnen en haar lichaam kronkelde van genot. Strelend likkend en met mijn vinger diep in haar vagina bracht ik haar tot een geweldig orgasme en voelde haar handen op mijn hoof die mijn gezicht tegen haar natte vette kut geperst hielden en haar vette dijen die mijn hoofd helemaal inklemden.

Kreunend en schuddend kreeg ze meerdere orgasmen achtereen en viel toen weer snikkend languit. Ik ging naast haar liggen en kuste haar en streelde haar hele lichaam vol tederheid. Helemaal uitgeput viel ze in mijn armen in slaap en binnen 5 minuten sliep ik ook. Ik werd wakker door een heerlijk gevoel in mijn pik en keek naar beneden, Ans zat op haar knieën en streelde mijn ballen en mijn pik.

Ze zag dat ik wakker was en vertelde me dat ze mijn pik zo mooi vond en streelde mijn stam en drukte kusjes op mijn pik en mijn ballen. Ik keek naar haar zoals ze daar zat op haar knieën. Haar grote memmenlagen op het bed en haar bolle buik hing heerlijk naar beneden.

Haar bolle kont stak lekker naar achter en het liefst zou ik mijn pik achterlangs in haar steken en die dikke hangende memmen ik mijn handen nemen maar daar was het nog te vroeg voor, ik streelde haar zachte rug en billen. Ik vertelde haar nu dat ik haar zou leren dat ze ook zich zelf kon bevredigen als ik in haar zat. Ik ging zo liggen dat ik wijdbeens voor de spiegel op bed lag en vertelde haar met haar kont naar me toe zich op haar knielen over mijn pik te laten zakken dan kon ze in de spiegel mijn pik in haar geile kut zien glijden en tegelijk zien hoe ze zelf haat klit bewerkte, langzaam liet ze zich zakken over mijn pik en kreunde: Oh wat heerlijk Oh wat vol is dat Jan, ze keek in de spiegel en ik kon langs haar heen ook alles in de spiegel zien.

Langzaam zag ze mijn staaf in haat natte vette kut glijden en haar klitje was duidelijk zichtbaar. Oh wat heerlijk wat is hij groot, kreunde Ans. Terwijl ik haar brede heupen streelde en haar dikke billen ging ze mijn pik heftig berijden en met haar vingers haar kut en klit strelen. Oh Jan wat geil is dit wat een mooi geil gezicht gilde ze en reed steeds sneller op mijn pik en kijkend in de spiegel.

Haar vette billen en heupen golfden door haar bewegingen als golven tegen de branding en ik kon het bijna niet meer houden. Ze greep mijn zak en perste mijn pik zo diep mogelijk in haar kut en kwam draaiend en schudden met haar geweldige onderlichaam klaar over mijn pik. Direct begon ik als een gek in haar te spuiten en als of er nooit een eind aan kwam. Gillend kreeg ze door mijn spuiten het volgende orgasme en zakte helemaal in elkaar over mijn lichaam.

Strelend lagen we heerlijk na te genieten op het bed. Jan zei Ans, ik wil de hele vakantie naakt met je doorbrengen en je moet me alles leren.

Graag Ans antwoordde ik, en kuste haar liefdevol. Middags zwommen we samen heerlijk naakt en streelden elkaar onderwater en toen we weer op ons terras zaten vroeg Ans. Jan vertel me meer over wat je vroeger fantseerde over me als je naar me keek. Ik vertelde hoe ik fantaseerde over hoe ze in haar ondergoed er uit zou zien met nylons en over haar vleeskleurige korset wat me zo op wond. Ze sprong overeind en vloog naar binnen.

Haar borsten puilden er boven uit en haar billen kon ze met moeite er in houden. Haar heupen leken extra breed omdat haar taille ingesnoerd zat.

Ze dook op mijn schoot en ik voelde de elastische stof tegen mijn naakte pik aan. Ik wreef mijn gezicht tussen de in kegels veranderde tieten en beet in de punten er van. Ik streelde de bolle billen die helemaal klem zaten in het korset en wreef haar in korset gehulde lichaam heerlijk tegen me aan.

Ze ging voor me staan en zie: Jan trek je nu af terwijl je naar me kijkt zoals je dat vroeger stiekem deed. Ik greep mijn pik en begon me langzaam af te trekken terwijl ik naar haar keek. Ans keek geil en verlekkerd naar mijn pik en pakte een gewone stoel. Wijdbeens keek ze toe hoe ik me aftrok, haar tong flitste langs haar lippen en ze begon haar ingesnoerde memmen te kneedden, Toen opende ze haar kruisje en begon haar natte kut te vingeren, Ik kreunde van geilheid en kwam overeind, ik moest dat geile korset tegen mijn pik en ballen voelen.

Ik ging naast haar staan en terwijl zij haar klit heftig zat te vingeren drukte ik mijn kruis tegen haar korset kegel tieten aan. Ik voelde de stof tegen mijn ballen en stam wrijven, haar mond was dicht bij mijn eikel maar ik durfde hem nog niet daar in te steken. De rollingen van haar tieten boven het korset trileden en schudden door onze bewegingen en ik hield het niet meer en drukte mijn spuitende pik in de gleuf van het zachte vlees boven haar korset en kwam neukend in die gleuf twee keer klaar en toen zij klaar kwam trok ik haar gezicht tegen mijn buik en kwam rijdend tegen haar aan nogmaals klaar.

Oh Jan kreunde Ans, wat heerlijk om zo te genieten, zo geil zo heerlijk. In de avond zaten we op de bank naakt en ik vertelde haar dat ik nu een dvd op ging zetten waar ze alle soorten van genot kon zien en zelf kon bepalen wat ze wou uitproberen.

Ik had bewust een dvd met oudere mensen genomen om dat die mij ook geiler maakte dan dat jonge spul. Het begon met wat kussen strelen daarna werd zij door hem gebeft. Ans zat al snel met haar vingers in haar geile vette kut te wrijven en wreef haar lichaam tegen me aan.

Toen begon op de film zij hem te pijpen, ze drukte zijn voorhuid naar achter, likte en streelde zijn pik en ze nam zijn ballen stuk voor stuk in haar mond en likte zijn hele stam. Langzaam zag je hoe zij een vinger in zijn kont stak en hem langzaam met haar vinger neukte.

Daarna nam ze zijn pik diep in haar mond en trekkend en zuigend maakte ze hem helemaal klaar. Ze liet het zaad in haar mond voor de camera zien en slikte toen alles door. Ans wreef heftig haar lichaam tegen me aan en kwam kreunend klaar. Zal ik de film stoppen? Nee nee zie Ans ik wil alles zien dit is zo heerlijk geil samen te kijken en te kunnen doen wat je lekker vindt. De volgende opname was een standje 69 waarbij ze om en om rolden, eerst hij boven dan zij boven.

Ze likten elkaar overal en je zag hun tongen in alle gaatjes verdwijnen. Ans genoot met volle teugen en kwam meerdere malen gillend klaar. Toen neukte op het scherm hij haar in haar kontje en spoot haar vol met zaad. Oh kan dat ook? Ans alleen als je het een fijn gevoel geeft. Ik stopte de film en begon haar wulpse weelderige lichaam te strelen, langzaam gleden mijn handen naar haar billen ennaar haar natte gezwollen kut.

Ik wreef haar geil langzaam naar boven door haar bilspleet over haar maagdelijke kontgaatje. Ze genoot van de aanraking op haar aars en ik liet langzaam mijn vinger naar binnen glijden terwijl ik haar heftig kuste.

Ze drukte haar vette kont tegen mijn hand als teken dat ze het heerlijk vond. Ik zette haar voorover gebogen voor een stoel zodat haar hoofd en armen op de stoel rusten en ze drukte haar geile dikke kont omhoog en spreidde haar vette benen. Ik zag haar dikke gezwollen schaamlippen naar beneden hangen en er drupte constant geil uit haar kut. Oh wat een geil gezicht. De dikke billen trilden bij elke aanraking van mijn handen.

Ik ging op mijn knieën achter haar en kuste en streelde het zachte vlees wat onder mijn vingers alle kanten op rolden. Ik pakte haar handen en liet haar de heerlijke billen uit elkaar trekken en begon haar spleet van kut tot kont te strelen en te likken. Mijn tong schoot in haar kut en in haar kontje en ze draaide geil met haar kont heen en weer. Mijn ene hand greep haar billen en mijn ander hand greep haar kut. Ik perste mijn hoofd tegen het zachte weke vlees van haar open gesperde kont en mijn tong likte haar aars vol overgave.

Ik perste 3 vingers in haar kut en neukte haar met mijn vingers terwijl mijn tong zich een weg baande in haar kontgaatje. Ans kreunde van genot. Haar kontgaatje ontving mijn tong met genot en probeerde die dieper naar binnen te trekken.

Ik verving mijn tong voor twee vingers en gleed langzaam naar binnen. Ik begon met beiden handen haar twee gaatjes te neuken terwijl mijn hoofd tegen haar trillende schuddende kont lag. Jan neuk me, neuk me. Ik stond op en drukte mijn pik eerst in haar vette kut en joeg hem diep en hard naar binnen terwijl mijn vingers nog steeds in haar aars zaten.

Ik neukte met diepe stoten en mijn ballen klapten bij elke stoot tegen haar vette bolle lippen. Mijn zak droop van ons geil wat met stralen van mij en haar afdroop. Mijn andere hand greep naar haar klit en ik wreef haar naar een gigantisch orgasme.

Ans wilde door de knieën zakken maar ik hield haar met beide handen op haar zachte kwabbende dikke heupen vast en drukte mijn drijfnatte eikel tegen haar aarsje.