Super geil neuken nauwe kutjes

super geil neuken nauwe kutjes

.

Gratis korte pjes gangbang limburg

Ik boog over zijn schoot en nam zijn harde dikke paal lekker in mijn mond. Ik zat een beetje voorovergebogen en voelde meteen zijn hand door mijn bilnaad gaan. Lang had hij niet nodig, hij maakte meteen zijn vingers nat en al gauw voelde ik een vinger in mijn kont glijden. Hmmmm, ik was al zo geil, en nou nog die vinger in mijn kutje.

Na enige tijd trok hij zijn vinger terug, liet nog wat speeksel op mijn kontje lopen supergeil gevoel en stak nu twee vingers in mijn kutje.

Hij voelde blijkbaar dat ik, terwijl ik nog steeds op die lekkere paal van hem aan het zuigen was, mijn kontje verder naar achter duwde om die vingers maar zo diep mogelijk in mijn kut te krijgen. Normaal gesproken zou ik niet aan dit verzoek voldaan hebben, maar vandaag was ik zo geil, dat ik al mijn kleren uittrok en naar de eerste rij vertrok.

Ik had al in de gaten dat de andere bezoekers weinig aandacht voor de film hadden, maar meer naar ons zaten te kijken. Mijn buurman stond achter me en drukte me op mijn knieën op de stoel, met mijn kont naar achteren. Hij pakte me bij mijn haren en begon me heerlijk in mijn mond te neuken. Af en toe voelde ik zijn lul in mijn keel glijden, helaas kan ik dat niet zo goed en begon te kokhalzen. Al die kerels die net nog netjes de film aan het volgen waren stonden nu om mij heen, allemaal met hun harde paal in hun hand.

Mijn Meester trok zijn paal uit mijn mond en liep om me heen. Nou begon ik me een echte geile slet te voelen. Meteen voelde ik zijn harde paal tegen mijn kut aanduwen. Ik pijpte ze om de beurt lekker naar binnen. Mijn meester haalde af en toe nog eens zijn pik helemaal uit mijn kut, spuugde een keer op mijn kont en duwde hem dan weer naar binnen.

Ik voelde zijn eikel opzwellen en kreeg toen vier of vijf hete stralen heerlijk sperma in mijn mond gespoten, het liep langs mijn mondhoeken uit mijn mond. De andere man die ik aan het pijpen was, hield het niet langer vol toen hij dit zo zag en kwam ook klaar. Hij spoot zijn sperma over mijn gezicht, oohhh wat een heerlijk geil gevoel.

Mijn meester bereikte ook een hoogtepunt, ik voelde zijn stoten nog harder in dieper diep in me, voor hij zijn heerlijke warme zaad diep in mijn darmen spoot. Hij liet zijn pik enigszins verslappen alvorens hij hem uit mijn kut trok. Ik voelde een straal van zijn warme sperma, vermengd met het speeksel waar hij mijn kut nat mee had gemaakt uit mijn kutje lopen, over mijn bilnaad.

Ik wil je dadelijk nog een keer nemen. Tegelijkertijd voelde ik een andere pik tegen mijn kontje duwen, ik wilde omkijken maar mijn Meester pakte me bij mijn haren en duwde mijn mond over zijn lul. Denk je nou echt dat je al die kerels hier zo kunt opgeilen en ze dan niet lekker in je hoerige kut klaar laat komen?

Tot op een gegeven moment ik een keer uit me werk kwam s'avonds, me auto parkeerde, en haar tegen het lijf liep in de straat. We stelde elkaar aan elkaar voor, ze heette Katy, was 13 jaar, verder een heerlijk koppie en lekker lijfje. Ik was eigenlijk gelijk verkocht en er spookte toen al allerlei fantasien door me hoofd. Ik stelde voor om elkaar toe te voegen op msn. De volgende dag kwam ik uit mijn werk en vond een briefje, hier stond haar msn op en "kusje Katy".

Nadat ik me pc had opgestart en haar had toegevoegd, kwam ze gelijk online, zo leerden we elkaar steeds beter kennen. Ze wist dat ik 24 was en zij 13, de chat sessies werden steeds langer en leuker. Ze vond het niet erg dat ik ouder was, ik zie er namelijk veel jonger uit, ik begon steeds meer op haar te geilen.

De gesprekken gingen van mijn kant dus steeds vaker over sex. Ze was nog maagd en redelijk onzeker, maar ze begon het wel steeds spannender te vinden. Zo gingen er een aantal weekjes voorbij, veel chatten, steeds ondeugender, op een gegeven moment gingen we ook cammen.

Ik deed express altijd alleen me boxer aan tijdens het cammen, vond het erg geil om door Katy bekeken te worden. Dit zei ik ook tegen haar en ze vond het allemaal ook wel spannend.

Op een gegeven moment vond ik dat ik actie moest ondernemen, werd gek van verlangen. Ik vroeg haar of ze ooit wel een een lul had gezien en of het haar leuk leek om naar mij te kijken op de cam, zodat ik lekker met mezelf speelde voor haar. Eerst wilde ze niet maar na een aantal keer vragen stemde ze toe, ze genoot van het aanzicht ,zei ze naderhand.

Ik was echt supergeil en dacht alleen maar aan meer. Na een aantal dagen, kwamen we elkaar op vrijdagavond weer tegen op msn, ik was weer geil en vroeg of ze me weer wilde bekijken op de cam.

Dit wilde ze wel en ze vertelde me dat ze die zaterdag alleen thuis was. Toen kwam ik op het idee om haar uit te nodigen bij mij thuis en vroeg of ze me in levende lijve wilde zien klaarkomen. Dit durfte ze eigenlijk niet, maar ik bood haar 25 euro als ze die zaterdagochtend bij mij langs zou komen en dan alleen maar naar me te kijken als ik naakt op mijn bed met mezelf aan het spelen was. Dit haalde haar over om te komen. Hierbij spraken we af dat ze om 10 uur bij zou binnen sneaken, moest allemaal snel want wilde geen argwaan van de buren.

Die zaterdagochtend, ik had heel slecht geslapen die nacht, maar was klaar wakker om 10 uur. Ik stond voor het raam en keek naar de overkant. Opeens ging de deur open en ze kwam snel naar de overkant, ik deed beneden snel de deur open en liet haar binnen.

Ik had zoals altijd ook voor de cam, alleen een boxer aan, en mijn lul stond al lekker strak. Ze keek even naar beneden en ik zag een kleine glimlach op haar gezicht, maar ze was vooral nerveus. Ik probeerde haar op haar gemak te stellen door te vragen of ze wat wilde drinken en maakte een praatje. Ze werd was rustiger en toen we samen op de bank zaten begon ik over haar been te wrijven en gaf haar een kusje, ze opende haar mond en begon me te tongzoenen.

Ik werd hier alleen maar geiler van en vroeg of ze ook voor mij iets zou doen voor die 25 euro. Dit wilde ze helaas niet, maar ze wou wel die beloofde 25 euro. Ik stelde voor om naar mijn slaapkamer te gaan, en daar aangekomen ging ze op mijn bed zitten en zei "Begin maar". Ik ging naast haar liggen, nog steeds met een keiharde lul in me boxer, die ik langzaam uittrok, waarbij mijn lul tegen me buikje kletste. Ik zag haar ogen vergroten. Ik nam mijn lul in me handen en begon langzaam met mezelf te spelen.

Ze reageerde hierop door naast me te komen liggen en begon me weer te tongzoenen, ik vroeg haar of ze het geil vond en leuker dan achter de cam. Dit was zo en ik vroeg of ze met me mee wilde doen, helaas wilde ze zichzelf niet uitkleden, maar pakte wel even mijn lul over en ik legde haar uit wat een man lekker vind. Ze leerde snel en ik werd echt te geil voor worden, een super lekker 13 jarig meisje die me aan het aftrekken was, ik hield het echt niet lang uit en spoot mijn zaad over mijn buik.

Ze vond dit een grappig gezicht, ik gaf haar de 25 euro en we kletsten nog wat. Natuurlijk vroeg ik of ze dit vaker wilde doen en dat spraken we af. Uiteindelijk was het tijd dat ze terug naar huis ging. Na weer een aantal weken, chatten, cammen, vroeg ik of ze weer geld wilde verdienen. Uiteraard stelde ik de vraag of ze deze keer iets meer wilde verdienen. Ze twijfelde, ze zei dat ze wel graag meer geld wilde, maar dat ze niet alles wilde doen.

Ik bood haar 50 euro, hiervoor zou ze me naakt moeten aftrekken en ik mocht haar dan beffen. Dit had ze ook nog nooit gedaan, maar ze kon het geld goed gebruiken, dus stemde ze in. Die dag erna kwam ze weer bij me langs, weer om 10 uur in de ochtend. Het ging allemaal net als de keer daarvoor. Ze kwam snel naar de overkant en ik deed de deur snel achter haar dicht. We gaven elkaar gelijk een tongzoen en ik kon al gelijk niet van haar heerlijk lichaampie afblijven. Ik stelde voor om direct naar boven te gaan en dat wilde zij ook omdat ze niet al te veel tijd had.

Boven aangekomen plofte we op bed neer en begonnen weer te tongen. Mijn boxer was weer snel uit en ze begon me lekker af te trekken. Ik deed haar shirtje uit, ze vond het allemaal heel spannend en ook wel eng, ik stelde haar op haar gemak en werd steeds brutaler.

Na haar shirtje volgde haar bh-tje, er kwamen 2 heerlijk kleine tietjes te voorschijn. Ik likt eraan en ze werden meteen hard.



super geil neuken nauwe kutjes

.

Ze twijfelde, ze zei dat ze wel graag meer geld wilde, maar dat ze niet alles wilde doen. Ik bood haar 50 euro, hiervoor zou ze me naakt moeten aftrekken en ik mocht haar dan beffen. Dit had ze ook nog nooit gedaan, maar ze kon het geld goed gebruiken, dus stemde ze in. Die dag erna kwam ze weer bij me langs, weer om 10 uur in de ochtend. Het ging allemaal net als de keer daarvoor. Ze kwam snel naar de overkant en ik deed de deur snel achter haar dicht. We gaven elkaar gelijk een tongzoen en ik kon al gelijk niet van haar heerlijk lichaampie afblijven.

Ik stelde voor om direct naar boven te gaan en dat wilde zij ook omdat ze niet al te veel tijd had. Boven aangekomen plofte we op bed neer en begonnen weer te tongen. Mijn boxer was weer snel uit en ze begon me lekker af te trekken. Ik deed haar shirtje uit, ze vond het allemaal heel spannend en ook wel eng, ik stelde haar op haar gemak en werd steeds brutaler.

Na haar shirtje volgde haar bh-tje, er kwamen 2 heerlijk kleine tietjes te voorschijn. Ik likt eraan en ze werden meteen hard. Ik begon haar broek los te maken, ondertussen was ze me heerlijk aan het aftrekken, toen de broek los was trok ik direct haar stringetje mee uit en nu waren we allebei naakt. Wat ik toen zag was een ongelofelijk heerlijk kutje, geen haartje op te bekennen en heet rook heerlijk.

Ik tilde haar op en spreidde haar benen en ging boven op haar liggen en we waren weer aan het tongen, ik dwaalde langzaam af naar beneden en gaf haar overal kusje. Ze begon een beetje te kreunen en te kronkelen, dat was voor mij het teken om haar lekker te likken, ik kuste haar schaamlippen en stak mijn tong uit en likte over haar heerlijke gleufje.

Voor mij was dit het lekkerste kutje wat ik ooit had gezien. Ze smaakte heerlijk en ze begon steeds harder te kreunen, ze klampte zich vast aan me bed en duwde mijn hoofd harder tegen haar kutje aan. Ik likte alsof me leven ervan af hing en plotseling kwam ze keihard klaar!

Ik was zelf nog niet gekomen en vroeg haar of ze wilde neuken, hier was ze nog niet klaar voor en begon me weer af te trekken. Door alles wat er gebeurd zou ik heel snel komen en zei dat ik over heen wilde spuiten.

Dit vond ze goed en na vijf minuten kwam ik straal na straal over haar super lekker lichaam. Ik gaf haar haar 50 euro. Ze moest naar huis anders zouden haar ouders misschien iets gaan vermoeden en we spraken weer af om snel te msn-en.

Na weer een aantal maanden, zei ze op msn dat ze weer een weekend alleen zou zijn, ze was inmiddels 15 geworden en vroeg of ze langs mocht komen, ik zei natuurlijk ja en mijn fantasie was alweer op volle vaart. Deze keer hoefde ik niet eens met geld aan te komen, ze wilde zelf komen. Die zaterdagmorgen zou ze langskomen.

Het was toen donderdag avond dat we dat afspraken, ik ongeduldig en bedacht me dat ik haar eens moest verrassen, ik ging die avond een paar stringetje kopen als kadootje. Het was zaterdagochtend en ze kwam voor snel bij me binnen, ze had een heel kort rokje aan en een leuk truitje. Ik zei dat ik een leuk kadootje voor haar had en vertelde dat het boven op bed lag. Dit had ze niet verwacht en ik zei dat ze het maar moest showen aan me. Ze ging naar boven en kwam 10 minuten later terug naar beneden met alleen mijn kadootje aan.

Het was echt zo'n geil gezicht, haar heerlijke slanke lichaam in een mooie zwarte string. Ik sprong op en begon haar lekker te tongen en te strelen, mijn handen lekker over haar kontje en langs haar stringetje, ik voelde dat ze nat begon te worden en ging met mijn hand in haar string, dit deed haar al kreunen van verlangen.

Ik stelde voor om naar boven te gaan en eenmaal boven op bed, trok ik haar string uit en begon haar heerlijke kutje te likken. Zij deed mijn boxer uit en met haar kleine handjes begon ze me weer lekker af te trekken. Ik merkte aan haar dat ze deze keer meer wilde, ik vroeg of ze deze keer wel wilde neuken, waarop zij zei dat het goed was alleen met condoom.

Uiteraard had ik hier geen problemen mee, dus ik pakte een condoom en deed hem om, ik ging bovenop haar liggen en alhoewel ze supernat was ging me lul er in het begin niet makkelijk in, zo wie zo deed ik het rustig omdat ze nog maagd was. Mijn eikel zat een klein stukje in haar heerlijk nauwe kutje en ik duwde rustig door totdat ik bij haar maagdenvliesje aankwam. Ik zei dat ze het volgende wat ik zou doen wel even zou kunnen voelen, maar ze zei dat ik door moest gaan, ze was echt heel geil!

Ze kronkelde en kreunde heerlijk en ik duwde mijn lul in een keer door. Eventjes had ze pijn, maar dit ging eigenlijk direct over in harder gekreun en gekronkel. Ik had nog nooit zo'n nauw kutje gevoel en het was echt heerlijk om lekker bovenop haar te liggen. Steeds harder ging ik en vroeg of ze het lekker vond, er kwam alleen uit dat ze harder wilde, ik stelde voor om de rollen om te draaien, zij bovenop.

Ze gaf zich helemaal over aan haar gevoel en het was heerlijk! Uit eindelijk eindigden we op zijn hondjes waarbij ze echt heel hard klaarkwam, ik kon mijn zaadlozing ook echt niet meer tegenhouden en draaide haar om en ik trok mijn condoom eraf en spoot een grootte lading zaad over haar lichaam!

Het was echt fantastisch, zei ze en zei er ook nog bij dat ze lekker voor haar 16de nog ontmaagd was. Ik lachte en zij ook, we lagen nog wat na te genieten en ik vroeg of ze dit vaker wilde doen. Op dat moment zei ze dat ze dat wel wilde, dit is helaas niet meer gebeurd. Afgelopen jaar is ze verhuis, niet ver uit de buurt, we spreken elkaar nog af en toe msn en ik vraag haar nog wel eens of ze wil afspreken, dit wil ze niet meer.

Ik weet de reden eigenlijk niet helemaal. Heb zelfs euro geboden, maar ze ziet het niet meer zitten, dus heb ik het opgegeven. Ik hoop dat jullie een beetje genoten hebben van het verhaal, toch wel moeilijk zoiets schrijven. Dit verhaal is waargebeurd, als er leuke jonge meiden uit de buurt van den haag zijn die ook wel eens willen figureren in een fantasie verhaal, of misschien een waargebeurd verhaal: Eventueel een heel leuk zakcentje erbij..

Score van dit verhaal: Na een tijdje kneedde ik echt haar borsten. Ze trok mijn kleren uit en ik had alleen mijn boxer nog aan. Zij trok haar Bh uit, waarna ik haar mooie Tepels kon zien, en die zagen er heerlijk uit. Mooie bruine tepels die klopte in de verhouding met de grootte van haar borsten. Ik begon nu eerst met mijn zus te zoenen, en pakte haar borsten weer vast.

Na een tijdje stond ik te tongen met mijn eigen zus, en ik was nog steeds heerlijk haar tieten aan het masseren, nu kreunde ze een beetje. Ik stopte na een tijdje met haar te tongen. En ik kuste in haar nek en boven haar borst een keer. Toen kuste ik haar tepels om en om, terwijl ik haar borsten nog steeds aan het masseren was. Toen bleef ik na een tijd op haar linker tepel zoenen, en zoog er na een tijdje aan. Ik bleef lekker haar borsten masseren, en zoog lekker aan Annemiek haar tepel.

Ik proefde melk, er kwam wat melk uit haar borst. Ik voelde mijn pik gelijk keihard worden, en bleef door zuigen. Na een tijd wilde ik ook weten of dat uit haar andere borst zou komen, Dus ik begon op die tepel te zuigen, en ja hoor ook hier kwam heerlijke melk uit. Ze kreunde lekker van het gulzige gezuig aan haar tieten.

Wat ook een lekker geluid gaf overigens. Intussen liet ik mijn rechterhand, van haar linker borst glijden, die ging onderweg naar haar kutje.

In haar string aangekomen voelde ik een natte en kale doos. Ik stopte mijn middelvinger in haar kutje, ze begon toen hevig te kreunen en kreunde: Ik zag toen haar mooie geile natte grotje. Ze ging op de bank zitten, en ik dook tussen haar benen, en begon eerst haar schaamlippen te likken.

Ze heeft mooie strakke schaamlippen die ook stevig zijn. Wat een lekkere weerstand geeft met het likken vind ik dan. Na een tijd stopte ik mijn wijs- en middelvinger in haar gleufje, en likte ondertussen het gebied wat er boven zit. Ook hiervan kreeg ik een lekker kreunende reactie, en ze duwde met haar hand mijn hoofd dichter tegen haar kutje aan.

Dit motiveerde mij en ik ging harder vingeren en likken. Hierdoor kreeg ik haar na verloop van tijd naar een hoogtepunt, ik voelde haar vagina helemaal strak aantrekken, nog strakker dan haar grotje al is. En ze kwam kreunend klaar, ik likte haar heerlijke kutgeil van haar kutje af. Ze wilde meer, ze stond op en duwde mij op de bank. En ze begon aan mijn lul te trekken, ik vond het wel een geil gezicht want ze keek me heel de tijd aan toen ze dat deed, en ik kon ondertussen die heerlijke harde tepels van haar ronde tieten zien.

Ze begon eerst te likken, en kneedde mijn balzak intussen, wat ik wel geil vond, en ik kreunde: Dit deed ze erg goed want ik voelde mijn pik echt keihard worden. En ze bleef lekker door zuigen. Precies op het moment dat ik een hoogtepunt voelde komen stopte ze.

Dus ik ging liggen. Ik voelde de warmte van haar kutje boven mijn pik. En ze ging iets naar beneden, en zette mijn penis tegen de opening van haar gleufje. En dit voelde heerlijk, ze had een nauwe maar zachte kut. En het voelde heerlijk aan, ik zag haar borsten op en neer gaan bij elke keer dat ze er weer omhoog of omlaag ging. Hierbij bleef ze wel lekker rijden, en ik voelde het komen. En ik merkte ook dat het voor haar er aan ging komen, maar ik zou het eerder doen.

En op dat moment voelde ik haar kutje weer heel strak aantrekken, en ik spoot haar kutje vol, maar zij reed door, waardoor mijn pik ook weer hard werd, toen kwam ze ook heerlijk klaar.

Ze stond op en ik ook, ik zag wat sperma uit haar kutje komen. Ik duwde haar nu op de bank, en tilde haar benen omhoog, ik keek in haar geile gleuf en zag het sperma zitten. Ik stootte op een rustig tempo diep in haar kut, en ze bleef lekker kreunen. Na een tijd boog ik wat meer voorover, en we tongden weer terwijl we lekker aan het neuken waren.



Vlugge sex enorme kut

  • Mijn neuker begon stevig te stoten, door het geil van mijn Meester in mijn kut hoorde ik het gewoon soppen!
  • MOLLIGE MEIDEN SEX IN DE VRIJE NATUUR
  • 620
  • Hete magere tiener geneukt door een dikke lul Mager meisje vuist goed
  • Pik afzuigen pijpende sletjes