Vuistnueken blote kut op straat

vuistnueken blote kut op straat

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Stiekem zag ze het best.. Exhibitionistische oma gaat shoppen zonder slip. Hitsige bimbo's pijpen voor een busticket.

Amateur zonder slipje in de stadsbus. Lekker shoppen met sperma op je gezicht. Nieuwe laarzen passen zonder slipje. Jonge tiener toont in de duinen haar roze spleet. Onderweg naar het vliegveld slaat zij de hand aan zichzelf. Hiro kan doorschijnende jurkjes niet weerstaan. Een openbare pijpbeurt in de trein. Harde knoppen in haar dunne zomerjurkje. Op pad voor nieuwe schoenen. Uit wandelen zonder slip. Lekker flaneren met je strakke kontje in een minirok.

Met het vrij korte rokje dat ik aan had was dat wel een risico maar ik wou nu toch echt eens voelen hoe dat zou zijn, tenslotte kon toch niemand iets zien. Vlak voor we doorgingen deed ik mijn rokje omhoog en liet hem zien dat ik sliploos was. Hij kuste me, en heel zijn houding veranderde, ik zag gewoon dat hij er geil van werd, hij streelde me even tussen mijn benen en weg waren wij.

Eens op straat voelde ik de warme zomerwind mijn poesje strelen, het voelde echt zo onbeschermd aan, en het was alsof iedereen op straat wist dat ik in mijn blote kutje rondliep, en dat wond me wel op, echt een gevoel dat ik daarvoor nooit gekend heb.

Toen we door de winkelstraat liepen, zag ik onderaan in een etalage een mooie ring liggen en bukte me om hem beter te bekijken toen ik recht kwam zag ik een man die voorbij ging en me zeer raar bekeek, ik voelde dat er wat mis was, en toen besefte ik dat ik, door me te bukken, hem mijn naakte kutje had laten bekijken.

Zie je nu wel, hij heeft mijn kutje gezien toen ik me bukte zei ik tegen Frank, die rustig antwoordde dat dat de bedoeling was en er hopelijk nog andere mannen dat zullen zien.

Het maakte me verward, wil hij nu echt me door andere mannen laten bekijken, het idee alleen al maakte me ongerust. Nochtans, dat die vent men kut gezien had bleef bij me nazinderen, ik bleef er maar aan denken. Toen we na enige tijd beslisten iets te gaan drinken, vonden we een leuk terrasje, aan de tafel recht over ons zat een man van een jaar of dertig, ik had aan die man helemaal geen aandacht geschonken, maar toen Frank me zei dat ik mijn benen moest spreiden, dacht ik dat hij gek was.

Mijn benen spreiden, maar dan zou die man toch recht onder mijn rok kunnen kijken naar mijn blote trutje. Neen dat doe ik niet zei ik, maar hij drong er echt op aan, doe het NU zei hij.

Hij zei het zo doordringend, en voor de eerste keer voelde ik de behoefte om onderdanig te doen wat hij vroeg. Ik spreidde men benen een klein beetje maar Frank drong aan, verder zei hij. Ik moest mezelf echt overwinnen en voelde me echt beschaamd maar spreidde ze langzaam verder. Na een tijdje zag ik dat de man tegenover ons recht tussen mijn benen keek, en het ergste was dat hij bleef kijken. Niemand anders dan hij kon iets zien. Het gaf me een zeer eigenaardig gevoel enerzijds voelde ik me een slet, anderzijds werd ik er echt zeer geil van.

Ik had direct de neiging mijn benen te sluiten, maar iets in me dwong me zo te blijven zitten, was ik gek geworden, ik zat tegenover een wildvreemde vent in mijn blote kut met mijn benen open, en voelde me er nog goed bij ook, dit kon toch niet. Toen ik naar de man zag kruiste onze blikken en zag ik dat hij goed begreep dat dit niet per ongeluk was. Maar ik keek hem recht in de ogen terwijl ik mijn benen nog ietsje verder uit elkaar deed.

Het voelde aan als een geheimpje tussen ons beiden. Dat alles terwijl mijn eigen man naast me zat. Na een uurtje was tijd om op te stappen, toen we in de wagen kwamen zei Frank zie je nu Schatje ik heb ook gezien dat je er van genoten hebt, ik kon het niet ontkennen dus zweeg ik maar, en dan zei hij iets wat ik totaal niet verwacht had, laten kijken is leuk zei hij, maar ik wil dat ze je ook kunnen voelen.

Ben je nu totaal knettergek zei ik, ik denk er nog niet aan. Het was inmiddels al Waar gaan we nu naartoe zei ik, waarop hij reageerde nergens Schatje we blijven hier even staan.

Hij parkeerde de auto, en ik voelde zijn hand mijn rokje omhoog duwen, in mijn onnozelheid dacht ik nog dat kan geen kwaad in de auto hier ziet dat toch niemand, dus liet ik hem maar zijn gang gaan, hij opende mijn raampje waarbij ik dacht dat het te warm werd in de auto dus geen probleem. Frank tongzoende me lang terwijl hij me vingerde, en ik zijn keiharde paal aftrok.

Toen ik me na een tijdje even terugdraaide zag ik tot mijn ontzetting dat er drie mannen naast mijn open raampje stonden te kijken terwijl ik daar met mijn kut bloot zat met de vingers van Frank in me, en erger nog dat die mannen zich daarop aan het aftrekken waren. Toen ik Frank vragend bekeek, zei hij ik wil dat je je gewoon laat doen, en tegen de mannen zei hij dat ze me mochten aanraken.

.

Oma plasseks vrouw komt heftig klaar


vuistnueken blote kut op straat

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Stiekem zag ze het best.. Exhibitionistische oma gaat shoppen zonder slip. Hitsige bimbo's pijpen voor een busticket. Amateur zonder slipje in de stadsbus. Lekker shoppen met sperma op je gezicht. Nieuwe laarzen passen zonder slipje. Jonge tiener toont in de duinen haar roze spleet.

Onderweg naar het vliegveld slaat zij de hand aan zichzelf. Hiro kan doorschijnende jurkjes niet weerstaan. Een openbare pijpbeurt in de trein. Harde knoppen in haar dunne zomerjurkje. Op pad voor nieuwe schoenen. Uit wandelen zonder slip. Lekker flaneren met je strakke kontje in een minirok. Met het vrij korte rokje dat ik aan had was dat wel een risico maar ik wou nu toch echt eens voelen hoe dat zou zijn, tenslotte kon toch niemand iets zien. Vlak voor we doorgingen deed ik mijn rokje omhoog en liet hem zien dat ik sliploos was.

Hij kuste me, en heel zijn houding veranderde, ik zag gewoon dat hij er geil van werd, hij streelde me even tussen mijn benen en weg waren wij. Eens op straat voelde ik de warme zomerwind mijn poesje strelen, het voelde echt zo onbeschermd aan, en het was alsof iedereen op straat wist dat ik in mijn blote kutje rondliep, en dat wond me wel op, echt een gevoel dat ik daarvoor nooit gekend heb. Toen we door de winkelstraat liepen, zag ik onderaan in een etalage een mooie ring liggen en bukte me om hem beter te bekijken toen ik recht kwam zag ik een man die voorbij ging en me zeer raar bekeek, ik voelde dat er wat mis was, en toen besefte ik dat ik, door me te bukken, hem mijn naakte kutje had laten bekijken.

Zie je nu wel, hij heeft mijn kutje gezien toen ik me bukte zei ik tegen Frank, die rustig antwoordde dat dat de bedoeling was en er hopelijk nog andere mannen dat zullen zien. Het maakte me verward, wil hij nu echt me door andere mannen laten bekijken, het idee alleen al maakte me ongerust.

Nochtans, dat die vent men kut gezien had bleef bij me nazinderen, ik bleef er maar aan denken. Toen we na enige tijd beslisten iets te gaan drinken, vonden we een leuk terrasje, aan de tafel recht over ons zat een man van een jaar of dertig, ik had aan die man helemaal geen aandacht geschonken, maar toen Frank me zei dat ik mijn benen moest spreiden, dacht ik dat hij gek was.

Mijn benen spreiden, maar dan zou die man toch recht onder mijn rok kunnen kijken naar mijn blote trutje. Neen dat doe ik niet zei ik, maar hij drong er echt op aan, doe het NU zei hij. Hij zei het zo doordringend, en voor de eerste keer voelde ik de behoefte om onderdanig te doen wat hij vroeg. Ik spreidde men benen een klein beetje maar Frank drong aan, verder zei hij. Ik moest mezelf echt overwinnen en voelde me echt beschaamd maar spreidde ze langzaam verder.

Na een tijdje zag ik dat de man tegenover ons recht tussen mijn benen keek, en het ergste was dat hij bleef kijken. Niemand anders dan hij kon iets zien. Het gaf me een zeer eigenaardig gevoel enerzijds voelde ik me een slet, anderzijds werd ik er echt zeer geil van. Ik had direct de neiging mijn benen te sluiten, maar iets in me dwong me zo te blijven zitten, was ik gek geworden, ik zat tegenover een wildvreemde vent in mijn blote kut met mijn benen open, en voelde me er nog goed bij ook, dit kon toch niet.

Toen ik naar de man zag kruiste onze blikken en zag ik dat hij goed begreep dat dit niet per ongeluk was. Maar ik keek hem recht in de ogen terwijl ik mijn benen nog ietsje verder uit elkaar deed.

Het voelde aan als een geheimpje tussen ons beiden. Dat alles terwijl mijn eigen man naast me zat. Na een uurtje was tijd om op te stappen, toen we in de wagen kwamen zei Frank zie je nu Schatje ik heb ook gezien dat je er van genoten hebt, ik kon het niet ontkennen dus zweeg ik maar, en dan zei hij iets wat ik totaal niet verwacht had, laten kijken is leuk zei hij, maar ik wil dat ze je ook kunnen voelen.

Ben je nu totaal knettergek zei ik, ik denk er nog niet aan. Het was inmiddels al Waar gaan we nu naartoe zei ik, waarop hij reageerde nergens Schatje we blijven hier even staan. Hij parkeerde de auto, en ik voelde zijn hand mijn rokje omhoog duwen, in mijn onnozelheid dacht ik nog dat kan geen kwaad in de auto hier ziet dat toch niemand, dus liet ik hem maar zijn gang gaan, hij opende mijn raampje waarbij ik dacht dat het te warm werd in de auto dus geen probleem.

Frank tongzoende me lang terwijl hij me vingerde, en ik zijn keiharde paal aftrok. Toen ik me na een tijdje even terugdraaide zag ik tot mijn ontzetting dat er drie mannen naast mijn open raampje stonden te kijken terwijl ik daar met mijn kut bloot zat met de vingers van Frank in me, en erger nog dat die mannen zich daarop aan het aftrekken waren.

Toen ik Frank vragend bekeek, zei hij ik wil dat je je gewoon laat doen, en tegen de mannen zei hij dat ze me mochten aanraken.

.Sex met kleren lekker langzaam neuken

  • Vuistnueken blote kut op straat
  • Na een uurtje was tijd om op te stappen, toen we in de wagen kwamen zei Frank zie je nu Schatje ik heb ook gezien dat je er van genoten hebt, ik kon het niet ontkennen dus zweeg ik maar, en dan zei hij iets wat ik totaal niet verwacht had, laten kijken is leuk zei hij, maar ik wil dat ze je ook kunnen voelen.
  • Uit wandelen zonder slip. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.
  • Vuistnueken blote kut op straat
  • Vuistnueken blote kut op straat