Wijde kutjes onderdanige slavin

wijde kutjes onderdanige slavin

Sexdate drachten geile nina


wijde kutjes onderdanige slavin

Aan je lul trekken privehuis hoogeveen


Jouw gratis sex films! Dubbele vuist in haar onderdanige kut ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Deze vuist op deze vuist voor squirt feestje. Druk die duitse helm in mijn aarsje. Bondage en BDSM slet. Onderdanige Beauty Weerloos In de Touwen. Harige Hanneke is dol op die grote vuist. Wanneer ik ongesteld ben, en of ik aan de pil ben! Vooral deze laatste vragen maakt dat ik erg opgewonden word van Meesteres Nanda, wat wil ze met die informatie? Ik besluit om haar meteen uitgebreid te beantwoorden, ik geef haar alle informatie waar ze om vroeg en vertel haar dat ik waarschijnlijk deze week al wel ongesteld zal worden..

Ik verzend het bericht en kan haast niet wachten op een eerste opdracht van Meesteres Nanda, ik blijf voorlopig online.. Meesteres Nanda heeft gereageerd. Ik word geil van sletjes in badpak Dat, geil sletje, is de eertse erg simpele opdracht Als je alles precies doet zoals ik het zeg en wil zal het erg geil worden je zult je volkomen aan mij toe willen wijden. Hou je mailbox in de gaten Ik likte en zoog. Ik tongde en beet. Ik vingerde op alle mij bekende manieren.

Dat alles had gelukkig ook op haar effect. Haar kut vouwde zich gaandeweg volledig open en scheidde overvloedig slijm af. Toen ik al een aantal keren om uitstel gevraagd had anders was ik al lang klaargekomen voelde ik dat Aaltje naar een orgasme toe werkte.

Ze klemde haar mond vast om mijn lul zonder te zuigen en snoof en kreunde steeds heviger. Ik likte haar klit en voelde met mijn vingerende vingers dat haar kutspieren zich begonnen te spannen en spannen, ze knepen mijn vingers bijna naar buiten.

Ik likte door en toen Geen gewoon orgasme maar ze spoot een golf warm water in mijn gezicht en in mijn mond. Ik zoog me vast op haar gat en slikte de volgende golf gretig en geil naar binnen.

Het was dat typische smaakloze warme kutwater dat een vrouw kan spuiten wanneer ze een bepaald soort orgasme krijgt. Hoe het nu precies kan dat ze dan, in elk geval wat smaak en reuk betreft, gewoon water spuit is voor mij nog steeds niet duidelijk.

Maar opwindend is het wel! Nadat ze weer wat tot zichzelf was gekomen, ze was van me afgegleden en lag nu op haar zij, streelde Aaltje haar wang met mijn inmiddels weer halfslappe lul. Ze had haar linkerbeen opgetrokken zodat haar kut vrij zichtbaar was.

Ik masseerde de opnieuw slijmerig wordende lippen weer en drong langzamerhand met twee vingers door in de grote glibberige grot. Steunend op haar rechterzijde, haar hoofd opzij gebogen nam ze mijn pik in haar mond en de kleine slappe borstjes in haar handen.

Haar sterke knokige vingers knepen erin en rolden die schitterende lange dunne tepels. Toen ze daar hard aan trok zodat ze nog langer werden dan dat ze al waren kwam mijn erectie weer op volle sterkte.

Mijn harde eikel deed haar wang opbollen. Door mijn massage van de binnenkant van Aaltjes kut kwam de opening weer op maximale grootte en soepelheid. Ik kon er nu met gemak mijn vier vingers in kwijt. Ik masseerde zodoende met mijn handpalm haar kittelaar en met mijn vingers de binnenkant van haar kut en, naar ik hoopte,haar G-plek. Aaltje raakte danig opgewonden en had mijn lul uit haar mond laten floepen.

Het was tenslotte ook geen makkelijke houding geweest, zo. Doordat ik er tenslotte al vier vingers in had zitten werd de verleiding wel erg groot om Aaltje te fisten. Al draaiende wurmde ik mijn hele hand in haar kut. Ze steunde maar wees me niet af.

Toen ik haar langzaam begon te vuistneuken werd haar steunen en kreunen steeds luider en genotvoller. Ze kon zo gelukkig weer wel mijn pik in haar mond nemen en deed dat dan ook, waarna ik neukende bewegingen begon te maken. Aaltje genoot van mijn pompende hand en ik niet minder van haar krachtig zuigende lippen zodat het onvermijdelijke niet uit kon blijven.

Met een diepe en behoorlijk luid geslaakte kreun kwam ze, eigenlijk toch nog plotseling, klaar. Ik vond dat ik me nu lang genoeg had ingehouden en met een laatste stoot naar boven barstte ook ik los. Aaltje bleef gewoon doorzuigen!! Ze zoog elke straal als het ware uit mijn lul en slikte het sperma door alsof ze niet anders gewend was. Toen ik uitgespoten was trok ze het vel van mijn pik zover mogelijk naar beneden en zoog hem krachtig schoon.

Er was geen druppeltje meer te zien toen ze zich op haar rug rolde. En wilde mijn hand, die nog steeds tot aan de pols in haar kut zat, terugtrekken. Ik trok mijn vuist terug, wat op zich wel een leuk gezicht was omdat haar kleiner wordende schaamlippen zich vaster om mijn hand sloten zodat ik haar kut als het ware een stuk naar buiten trok.

Mijn vingers zagen er geweekt uit, zoals ze zijn wanneer je uit bad komt. Daarop legde ze haar slipje bij het behaatje en de panty op de stoel, stapte naakt in haar rok en trok haar blouse aan die ze slechts vanaf het midden naar beneden toe dichtknoopte.

Nadat ik mijn onderbroek en een T-shirt aan had getrokken ging ik ook naar beneden waar Aaltje al koffie maakte. Ik ging vervolgens plassen en toen ik terugkwam zat ze in een tuinstoel achter het huis, genietend van haar sigaret. Ik begreep dat nog steeds. Ik had vroeger ook gerookt. Zo staande, naast haar met een mok koffie in mijn hand had ik een prachtige inkijk in haar blouse. Ik zag haar opvallende borstbeen met de duidelijk zichtbare ribben. De kleine platte slappe borstjes met die opvallend mooie tepels.

De tepels die niet zoals de meeste inzakten maar, ik denk doordat ze zo lang waren, als hele kleine slurfjes aan de tepelhoven hingen. Ik kreeg er spontaan een beginnende erectie door. Weer geil wordend krieuwelde ik met mijn vingers door haar dunne bruine haar, kriebelde haar nek en oor en gleed zo strelend naar haar harde schouder.

Ze nam nog een diepe trek van haar sigaret waarna ze de peuk uitdrukte. Ik zag dat haar speentjes zich weer oprichtten.

Ze wreef over de bobbel in mijn onderbroek en trok die vervolgens naar beneden. Ze greep me bij de stijve en trok meteen de voorhuid zacht naar achter, om hem vervolgens zo met ontblote kop in haar hand vast te houden. En dan was het nog moeilijker voor te stellen als je haar zou zien. Of je haar nu mooi vindt of niet, smaken verschillen gelukkig, maar ze is toch zowat het toonbeeld van een deugdzame gelovige EO-vrouw.

Misschien is het juist dat wat haar voor mij zo extra opwindend maakte. Mijn hand was intussen van haar schouder naar haar borst afgegleden.

Ik kneedde de zachte slap aanvoelende huidplooi en kneep de harde tepel tussen mijn vingers. Aaltje begon ook zin te krijgen. Ze nam mijn pik weer in haar mond en begon me langzaam en nat te pijpen.

Opgewonden wreef ik nu met mijn hand over haar beide borsten, over de kleine plooien van haar verder platte buik en weer terug naar haar uitstekende sleutelbeenderen. Ik hielp haar uit haar blouse, ze pijpte me overigens nog steeds, en liet haar de armen omhoog houden. Aaltje had ongeschoren oksels. Het toeval wil dat ik iets heb met okselhaar, en trouwens ook met ongeschoren vrouwenbenen.

En ik doe er trouwens niemand kwaad mee. Het bruine haar hing half nat bezweet in sliertjes onder haar armen geplakt. Ik streelde er wellustig door en snoof haar zoete zweetgeur, vermengd met deodorant op. Ik trok haar omhoog uit de stoel. Aaltje vouwde haar handen achter haar hoofd zodat de harige oksels volledig vrij kwamen.

Haar magere borst spande zich, zodat er van haar borstjes bijna niets meer overbleef. De lange dunne tepels priemden zo mogelijk nog feller vooruit vanaf haar bijna harde borstkas.

wijde kutjes onderdanige slavin